Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
- Dimitris_L4
Re: Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
Άθλιο πρωτο ημίχρονο τρομερό δευτερο... Δεν καταλαβαίνω τη γιουχα που τρώει ο εκονγκ και ο σαματά.. Το πεναλτυ που δίνει ο απίθανος με κάμερα από Θεσσαλονίκη ήταν τραγικό.. Ο Σαματα έχει παιξει 3 ολοκλητα ματς κ πηρε δυο ασσίστ ουσιαστικά με. Την Μπειταρ... Χαλαρώστε κ δείξτε υπομονή σ'αυτό το συνολο.. Μ
-
Σπουδαια νικη, με πλουσια εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο, ενω στο πρωτο ηταν σχεδον πληρως απογοητευτικη!
Σ αυτη τη φαση της σεζον, οπου μετραει πανω απ ολα το αποτελεσμα, εγω νιωθω πολυ ευχαριστημενος εν τελει!!
Μονο ενα μπραβο εχω να πω, σε ολη την ομαδα και για την προσπαθεια και για το αποτελεσμα, χθες το βραδυ!!!
Σ αυτη τη φαση της σεζον, οπου μετραει πανω απ ολα το αποτελεσμα, εγω νιωθω πολυ ευχαριστημενος εν τελει!!
Μονο ενα μπραβο εχω να πω, σε ολη την ομαδα και για την προσπαθεια και για το αποτελεσμα, χθες το βραδυ!!!
- PAOKevolution
Πρέπει να κατανοήσουμε πως η ομάδα θέλει στήριξη. Και όταν λέω ομάδα εννοώ στο σύνολό της. Τα του ματς τα είπατε. Τραγικό 1ο ημίχρονο, καλό δεύτερο. Πολύ σημαντική νίκη. Κάθε νίκη μετράει κυρίως στην ψυχολογία των παικτών. Εγω προσωπικά δε θα κρίνω κανέναν Εκονγκ Σαμάτα ή ακόμα και Ντεσπότοφ στο πρώτο 3μηνο. Είναι ένας μαραθώνιος η χρονιά και η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της. Όποιος αντέχει καλώς. Οι υπόλοιποι ας θαυμάσουν το ποκ και την κοσμοτε.
- evripidis4
Η διοίκηση πως ακριβώς φταίει; Μιλάμε για μια ιδιωτική εταιρία η οποία έχει τα δικαιώματα των αγώνων και ουδεμία επίσημη συνεργασία έχει με τον ΠΑΟΚ..τσιριγωτης έγραψε:Η διοίκηση φταίει για αυτο ξεκάθαρα. Μόνο η διοίκηση κ κανένας άλλος.gpap έγραψε:4:20 τα ξημερώματα.
Στην CosmoteTV έχουν ανέβουν στιγμιότυπα από Άεκ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά από ΠΑΟΚ όχι.
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Επίσης το ξαναλέω με λύπη. Εχθές στα Γιάννενα όλες οι καφετέριες βλέπανε βαζελο.. όλες..
Κ είμαι στα Γιάννενα, όχι στην Τρίπολη, όχι στην Σπάρτη, όχι στην Πάτρα
Άλλωστε η ΠΑΕ νομίζω ανέβασε στιγμιότυπα του αγώνα στο vimeo..
09:15 και δεν έχει αλλάξει κάτι..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος evripidis4 την Παρ 22 Σεπ 2023, 08:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg
Η ομάδα προσπαθεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο όπως έπαιζε και πέρσι αλλά με αρκετούς νέους και ταυτόχρονα κομβικούς παίκτες. Δοκάρι κι έξω η μπάλα για το ανάθεμα η ομάδα, δοκάρι και μέσα ομαδάρα.
Με τον ρούλη το γκολ δεν μέτρησε γιατί ήταν οφσάιντ ο Μπράντον, χθες μέτρησε γιατί καλυπτόταν.
Σημαντική στιγμή του αγώνα το δοκάρι που είχαν αυτή κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ είχαμε χάσει ήδη δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου. Εάν έμπαινε το δεύτερο γκολ γι'αυτούς παίζει να κάναμε μια περήφανη πίπα ή βαριά βαριά να καταφέρναμε να ισοφαρίσουμε.
Με τον ρούλη το γκολ δεν μέτρησε γιατί ήταν οφσάιντ ο Μπράντον, χθες μέτρησε γιατί καλυπτόταν.
Σημαντική στιγμή του αγώνα το δοκάρι που είχαν αυτή κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ είχαμε χάσει ήδη δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου. Εάν έμπαινε το δεύτερο γκολ γι'αυτούς παίζει να κάναμε μια περήφανη πίπα ή βαριά βαριά να καταφέρναμε να ισοφαρίσουμε.
- ΑποστόληςΑ
Ξεφτίλες τις cosmote. Έχουν ανεβάσει όλων των άλλων εκτός από τα δικά μας.
το μεγάλο ατού του Σαμάτα είναι η κεφαλιά... απορώ πως και δεν τον ψάχνουν στα στημένα ή στις σέντρες για κεφαλιά....
- thomas Murg
Για τα χάιλαιτς την απάντηση θα τη βρείτε στον τρόπο που πανηγύριζε ο τσόχας τα γκολ της χάρτινης, στο ότι βλέποντας το ριπλέι του δεύτερου πέναλτι που κάνει ο Σιμάνσκι αναρωτιέται εάν είναι πέναλτι και στην ευκολία με την οποία συμφωνούσε με το κοράκι του Άγιαξ ΠΑΟΚ 3 3 όταν έδινε τα πέναλτι στον Αίαντα σαν στραγάλια.
- sourmenetes
- Moderator
Ευθενεται και για τα 2!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπορεί κάποιος να με εξηγήσει για ποιο λόγο ο Ρουμάνος ευθύνεται για την κακή εικόνα του α', αλλά όχι για την καλή εικόνα του β';
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μη γκρινιάζετε βρε, να πριν λίγο τα ανέβασαν τα στιγμιότυπα...δεν θα έπιανε καλά το ίντερνετ..
[youtube]6Ujz89x7MV0[/youtube]
[youtube]6Ujz89x7MV0[/youtube]
-
Ευτυχως δειξαμε αντιδραση στο δευτερο ημιχρονο και πηραμε το τριποντο. Ο Ντεσποντοβ μπηκε αμεσως στο κλιμα της ομαδας και ξεκλειδωσε καποιες απο τις επιθετικες μας αδυναμιες, απο την αλλη πλευρα ο Σαματτα δεν εχει ακομα την επιδραση και ετσι ο Μπραντον παραμενει η πρωτη επιλογη (και συνεχιζει να σκοραρει).
Καναμε ενα πρωτο μεγαλο βημα για τον επομενο γυρο του Κονφερενς Λιγκ, αλλα τωρα πρεπει σιγα σιγα να παιρνουμε και νικες στο Πρωταθλημα. Αρχης γενομενης την Κυριακη το βραδυ στα Γιαννενα!
Καναμε ενα πρωτο μεγαλο βημα για τον επομενο γυρο του Κονφερενς Λιγκ, αλλα τωρα πρεπει σιγα σιγα να παιρνουμε και νικες στο Πρωταθλημα. Αρχης γενομενης την Κυριακη το βραδυ στα Γιαννενα!
- sourmenetes
- Moderator
Δημήτρη μάλλον το έκανε, λέω μάλλον λόγω κακής λήψης και λόγω οτι ο Εκονγκ δε διαμαρτυρηθηκε καν.Dimitris_L4 έγραψε:Άθλιο πρωτο ημίχρονο τρομερό δευτερο... Δεν καταλαβαίνω τη γιουχα που τρώει ο εκονγκ και ο σαματά.. Το πεναλτυ που δίνει ο απίθανος με κάμερα από Θεσσαλονίκη ήταν τραγικό.. Ο Σαματα έχει παιξει 3 ολοκλητα ματς κ πηρε δυο ασσίστ ουσιαστικά με. Την Μπειταρ... Χαλαρώστε κ δείξτε υπομονή σ'αυτό το συνολο.. Μ
Επίσης ο Εκονγκ τρώει μια τριπλά εντός περιοχής πολύ εύκολη για το επίπεδο του.
Γενικα δεν βγάζει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που, μάλλον, μας δημιουργησε το βιογραφικό του. Ίσως θέλει χρόνο ακόμα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Σαματα συμφωνω εν μερει. Αλλα ο Εκονγκ εχει παιξει αρκετα ματς για να καταλαβουμε οτι δεν ειναι αυτο που θελουμε. Δεν μιλαμε για το πεναλτι χθες, αλλα οτι καποιος απιθανος Φινλανδος τον εκανε γιογιο σε μια φαση μεσα στην περιοχη και αυτος προσπαθουσε να καταλαβει που ειναι η μπαλα. Και εχει τετοια "χαιλαιτ" σχεδον σε καθε ματς.Dimitris_L4 έγραψε:Άθλιο πρωτο ημίχρονο τρομερό δευτερο... Δεν καταλαβαίνω τη γιουχα που τρώει ο εκονγκ και ο σαματά.. Το πεναλτυ που δίνει ο απίθανος με κάμερα από Θεσσαλονίκη ήταν τραγικό.. Ο Σαματα έχει παιξει 3 ολοκλητα ματς κ πηρε δυο ασσίστ ουσιαστικά με. Την Μπειταρ... Χαλαρώστε κ δείξτε υπομονή σ'αυτό το συνολο.. Μ
- Dimitris_L4
Δε λεω οτι δεν έχει κάνει κάποιες Γκελες... Απλά διαπιστώνω ότι τον περιμένουμε στη γωνια.. Όπως με πολλους άλλους... Θυμηθειτε λίγο Βαρέλα το πρωτο τρίμηνο...