Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4248
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μου θύμισε ένα 2 3 του γάβρου μέσα στην Άρσεναλ, σε όμιλο. Τέταρτη θα καταλήξει η χάρτινη στον όμιλο της.
black death
Δημοσιεύσεις: 5482
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από black death »

Εννοείται κι εμεις θα τον παίζαμε με τετοια νικη. Βέβαια μετα πας τριπολη φερνεις χιναρι και ερχεσαι στα ισια σου.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4248
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ακριβώς αυτό που περιγράφεις έπαθε και η Μπράιτον. Κέρδισε την ΜανΓιου κι έχασε από το χωριό για τα δεδομένα τους.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μην ξεχνάτε πως είναι "σταχτοπούτα" στην Ευρώπη.

Παίζει ρόλο και αυτό. Στο πως αντιλαμβάνεται το ματς η ομάδα, το κλαμπ, ο κόσμος. Για αυτούς ήταν γιορτή, άνοιξαν το χωριό τους και σε ξένους φάση.

Αμφιβάλλω αν θα εμφανιστεί τόσο αφελής στα επόμενα ματς.

Μεγάλο αποτέλεσμα πάντως για την αεκ, που μπήκε υποψιασμένη και έτοιμη
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25331
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ καλή η νίκη της χάρτινης αλλά απέναντι της είχε ένα χωριουδάκι της Αγγλίας που για πρώτη φορά έπαιζε στην Ευρώπη.
Τώρα προς τι τα τόσο μεγάλα πανηγύρια δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω.
Η νίκη του Βαζελου ήταν πολύ μεγαλύτερη και ας ήταν εντός έδρας.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18985
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από navigator11 »

Είδα τα στιγμιότυπα της χάρτινης μόλις. Αν παίξουν αμυντικά έτσι οι άγγλοι στα υπόλοιπα παιχνίδια, μπορεί να καταφέρουν να συνεχίσουν στο Κόνφερενς. Μιλάμε για τραγωδία.
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Εμείς άμα παίζαμε στο Μπράιτον θα προσπαθούσαμε να κυριαρχήσουμε κρατώντας την μπάλα και κάνοντας passing game


Οι αγγλικές ομάδες σε αντίθεση με αυτό που λεγόταν παλιά και αυτό που υποστηρίζει ο Γκίκας ότι δηλαδή υποτιμούν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια , δυσκολεύονται σαν να προσαρμοστούν στο εξωβρετανικό στυλ ποδοσφαίρου.
Αυτό βέβαια συνέβαινε παλαιότερα καθώς τα τελευταία χρόνια τους βλέπουμε να κυριαρχούν σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ομάδες όμως όπως η μπράιτον που έχουν μηδενική ευρωπαϊκή εμπειρία είναι πιθανό να δυσκολεύουν σε ένα στιλ ποδοσφαίρου που δεν έχουν συνάντησει ποτέ ξανά.
Βάλε λίγο και το ψυχολογικό άδειασμα μετά από Νίκη στο Μάντσεστερ και δένει το γλυκό

Ας μην κάνουμε και εμείς ότι έκανε η αλεπού με τα σταφύλια ή ότι κάνανε στο παρελθόν οι Άγγλοι με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια
Ωπ καλησπέρα.

Οκ δεν είναι αυτό που είπε ο γκικα ένα μήνα πριν, είναι το άλλο και το παραλλο.

Δεν είναι ότι σνομπάρουν την Ευρώπη ακριβώς απλά άδειασαν μετά από παιχνίδι στο Μάντσεστερ και είπαν να βάλουν τους αναπληρωματικούς στην άμυνα και δεν είχαν εμπειρία πως να αντιμετωπίσουν το ποδόσφαιρο της κουλας. Λες και το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη παίζεται με τα χέρια. Μια φορά μετά από δικό μας κλαρίνο στην Ευρώπη δεν βγήκε κανεις να πει ότι χασαμε επειδή στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό από την Ελλάδα, αλλά για την Μπράιτον θα το πούμε.

Δεν ξέρω αν η αεκ θα περάσει, μην τρελαθούμε και με την «υπερομάδα» τους, κλαιν. Ξέρω όμως ότι είναι ο πιο αμφίρροπος όμιλος. Μικρομεσαία αγγλική, Άγιαξ με όνομα χωρίς την ποιότητα του παρελθόντος και Μαρσειγ που έχει γίνει μπουρδελο μετά και τον αποκλεισμό από βαζελο. Όλο εκπλήξεις θα είναι και για αυτό λέω ότι υπάρχει καλή πιθανότητα να γίνει και η έκπληξη να περάσει η κουλα, γιατί προφανώς και έκπληξη θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Napoli4 »

Με βασικούς έπαιξε η Μπράιτον.
Ντανκ και Φέργκιουσον, που είναι και παίκτες των ακαδημιών και βασικοί (ο Ντανκ αρχηγός), είχαν θέματα τραυματισμών.

Μεγάλο διπλό, κι αν δεις την κατάσταση των άλλων δύο που όντως είναι μπουρδέλ@, ισχύει πως έχει καλές πιθανότητες.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Δημοσιεύσεις: 4303
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Rexaris »

Παλικαρίσια η νίκη τής χάρτινης, ας το παραδεχθούμε, τρεις φορές προηγήθηκαν κι ας ισοφάρισαν δυο φορές οι Άγγλοι με πέναλτι. Από τους μικρούς τής Πρεμίερ η Μπράιτον αλλά πάλι αγγλική ομάδα είναι. Παρασσάγες ανώτερη βέβαια η πρόκρισή μας με το Χ στην Άρσεναλ που ήταν πρώτη μάλιστα εκείνη τη στιγμή αλλά και το διπλό στην Τότεναμ (άλλο Μπράιτον, άλλο Τότεναμ). Αλλά εν πάσει περιπτώσει με την αξία τους κι αυτοί και ο βάζελος που κέρδισε ισπανική ομάδα. Πόντοι στην Ελλάδα μπας και βελτιωθεί και η δική μας δουλειά στην Ευρώπη. Για τον γάβρο γέλασα. Από εκείνον και κανένα πόντο να μην πάρουμε δεν με πειράζει.
klainmein
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Τρί 01 Ιαν 2008, 15:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από klainmein »

Αυτό που προσπαθείτε να υποβαθμίσετε τη νίκη της χάρτινης...Τι να κάνουμε ρε παιδιά, 2 χρόνια χτίζουν ομάδα και οι δύο, εμείς φέτος ξεκινήσαμε με παίκτες αξίας... Μεγάλες νίκες και οι δύο, τι να λεμε. Αν το κάναμε εμείς και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε η χάρτινη, θα πανηγυρίζαμε για τελικό Conference League...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4248
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από thomas Murg »

Οφείλω να αναγνωρίσω ότι οι χάρτινοι την πουστιά την έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Τραυματίζεται ο χατζηασαφής και λες κρίμα το παλικάρι.Σφίγγεται η ψυχή σου γιατί τον παίρνουν με φορείο μετά από κανένα δεκάλεπτο στον αγωνιστικό χώρο. Του φοράνε και κολάρο λέει ο τσόχας.

Στα αγωνιστικά τώρα: σπάει τον ρυθμό του παιχνιδιού και τσουπ σε λίγο στις οθόνες σας χαμογελαστός, χωρίς κολάρο και σαν να μη συνέβη τίποτα. :lol: :lol:
black death
Δημοσιεύσεις: 5482
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από black death »

klainmein έγραψε:Αυτό που προσπαθείτε να υποβαθμίσετε τη νίκη της χάρτινης...Τι να κάνουμε ρε παιδιά, 2 χρόνια χτίζουν ομάδα και οι δύο, εμείς φέτος ξεκινήσαμε με παίκτες αξίας... Μεγάλες νίκες και οι δύο, τι να λεμε. Αν το κάναμε εμείς και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε η χάρτινη, θα πανηγυρίζαμε για τελικό Conference League...
Την υποβάθμιση δεν ξερω που την ειδες. Εδω διαβασαμε ότι παει καρφι για τελικο κονφερενς.
Άβαταρ μέλους
van rooy
Δημοσιεύσεις: 2195
Εγγραφή: Τρί 19 Φεβ 2019, 13:15

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από van rooy »

Τα χανούμια χωρίς να έχουν κανέναν απο τα βασικά τους στόπερ πήραν τεράστιο διπλό εναντίον αγγλικής ομάδας που στο διεθνές ποδόσφαιρο προβάλλεται ως ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό μοντέλο ανάδειξης παικτών.

Απο την μια μεριά είχαμε κατσικοκλέφτες και απο την άλλη μια ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο.

Σε αυτή την κόντρα κέρδισαν οι κατσικοκλέφτες, άξιοι συγχαρητήριων !

Τα χανούμια παρουσίασαν φοβερή φυσική κατάσταση, τρεξίματα με ένταση, αθλητικότητα και μαχητικότητα.

Οι άγγλοι προσπαθούσαν να σπάσουν το μπλόκο του λεωφορείου και απλά δεν τα κατάφεραν.

Όσο αφορά την εικόνα του χανουμιού, πρέπει να πονηρευτούμε όσο αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αν και δεν είχε τα βασικά της στόπερ ο προπονητής έπαιξε ταμπούρι και πήρε ένα μεγαλειώδες διπλό , ποιος σου λέει ότι δεν θα την δούμε να παίζει έτσι στα ντέρμπι στην Ελλάδα.

Εμείς δεν καταφέραμε να σπάσουμε το ανάχωμα και ανάθεμα του αρούλη...

Τα άλλα ματς δεν τα είδα και δεν έχω άποψη ,όμως τα χανούμια δείχνουν ότι είναι μια απόλυτα οργανωμένη ομάδα μέσα στο γήπεδο με ρόλους και τακτική συγκέντρωση .

υγ. Παρατηρώ ότι το αντίδοτο στις ομάδες που θέλουν να κυριαρχούν στο παιχνίδι είναι το ταμπούρι που το κάνουν πλέον με μεγαλύτερη επιτυχία απο ότι τα προηγούμενα χρόνια .

Ας ΤΑΜΠΟΥΡΟΘΟΥΜΕ, δεν είναι ποδοσφαιρική ντροπή ... αλλά θυσία στο βωμό του αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28947
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα τρεξίματα της χάρτινης στο τελευταίο 15 λεπτό ήταν πολύ καλά.

Θα μου πεις μικρές αποστάσεις, σίγουρα. Στα 20 τελευταία μέτρα έπαιζαν όλοι και σίγουρα δίνεις το 200% όταν παίρνεις τέτοιο αποτέλεσμα.



Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa
Δημοσιεύσεις: 3410
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2014, 12:10

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Στο ποδόσφαιρο του τώρα, οι καλυτερες ομάδες παιζπυν κυριαρχικο ποδόσφαιρο, δεν παίζουν ταμπούρι. Αυτό γινόταν προ ανάπτυξης των analytics. Πλέον οι επιτιθομενοι παίρνουν πολύ καλύτερες αποφάσεις κ οι καλές ομάδες πιο δύσκολα αντιμετωπιζονται από ομάδες που παίζουν όπως η αεκ χθες. Μην ξεγελιέστε απ το χθεσινό ή όποιο παρόμοιο αποτέλεσμα. Είμαστε σε εποχή Γκουαρδιολα οχι Μουρινιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”