Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Εκατοντάδες χιλιάδες τα παραδείγματα ομάδων που μπαίνουν και πετάνε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο.
Ποιος ευθύνεται όμως για την αλλαγή ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ στο δεύτερο ημίχρονο αν όχι ο προπονητής;
Υ.Γ. "Βάλε τα χαφ που σε πέρασαν στην Ευρώπη". Το είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό.
Με το στανιό να κάνουμε τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα να παίζουν box to box και μάλιστα με επιτυχία..
Θέση που μπορεί να μην μπορεί να την παίξει σωστά ούτε ο Οζντόεφ, αλλά ψιλά γράμματα.
Κατά τα άλλα "πληρέστατο" το ρόστερ.
Μόλις μπει ο Μαρκαντώνης, θα καταλάβουμε πως πρέπει να παίζεται η συγκεκριμένη θέση, με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Διάλειμμα τριών ημερών και συνεχίζουμε τη Κυριακή..
Ποιος ευθύνεται όμως για την αλλαγή ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ στο δεύτερο ημίχρονο αν όχι ο προπονητής;
Υ.Γ. "Βάλε τα χαφ που σε πέρασαν στην Ευρώπη". Το είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό.
Με το στανιό να κάνουμε τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα να παίζουν box to box και μάλιστα με επιτυχία..
Θέση που μπορεί να μην μπορεί να την παίξει σωστά ούτε ο Οζντόεφ, αλλά ψιλά γράμματα.
Κατά τα άλλα "πληρέστατο" το ρόστερ.
Μόλις μπει ο Μαρκαντώνης, θα καταλάβουμε πως πρέπει να παίζεται η συγκεκριμένη θέση, με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες.
Διάλειμμα τριών ημερών και συνεχίζουμε τη Κυριακή..
-
black death
Ετσι λες. Βεβαια απ το ρουλη καλυτερη ομαδα ειναι οποτε καπου στην πεμπτη θεση την εβλεπα.proedros έγραψε:Πολύ κακό στήσιμο απένανι σε μια ομάδα που με το ζόρι θα ήταν στη super league...
Οχι οτι δεν μπηκε χαλια η ομαδα αλλα τουλαχιστον εβγαλε καλή αντιδραση σε σχεση με τα δύο τελευταια ματς.
Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο που παζει ο κ.Λουτσεσκου και πιστευω πως η ομαδα με αυτο το ροστερ θα επαιζε μπαλαρα με εναν αλλο προπονητη.. ΑΛΛΑ για σημερα το μονο που εχω να πω ειναι συγχαρητηρια για την νικη, δεν ξερω τι εγινε στο δευτερο ημιχρονο και αλλαξε η ομαδα ετσι αλλα επαιξε καλα.
Πρεπει να βελτιωσεις την ομαδα προς το καλυτερο, πρεπει να την κανεις να παιζει οπως το δευτερο ημιχρονο που ειδαμε σημερα. Η εικονα της ομαδας πρεπει να ειναι παντα ιδια, με την ιδια πειθαρχια και τακτικη.
Μερικες φορες πιστευω πως εχεις μεινει πισω ποδοσφαιρικα και παρατηρω ενα παραξενο τροπο παιχνιδιου. Αφου θες να εχεις την κατοχη πρεπει να γεμιζεις και την περιοχη. Κατι τετοιο ειχε πει και ο συμφορουμιτης μας ο Johndag και εχει δικιο.
Πρεπει να βελτιωσεις την ομαδα προς το καλυτερο, πρεπει να την κανεις να παιζει οπως το δευτερο ημιχρονο που ειδαμε σημερα. Η εικονα της ομαδας πρεπει να ειναι παντα ιδια, με την ιδια πειθαρχια και τακτικη.
Μερικες φορες πιστευω πως εχεις μεινει πισω ποδοσφαιρικα και παρατηρω ενα παραξενο τροπο παιχνιδιου. Αφου θες να εχεις την κατοχη πρεπει να γεμιζεις και την περιοχη. Κατι τετοιο ειχε πει και ο συμφορουμιτης μας ο Johndag και εχει δικιο.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Άντε να "φεύγεις" μπας και ησυχάσουμε.
Δεν αντέχεται άλλο.
Που είσαι ρε ΑΣΙΜΕ.
Δεν αντέχεται άλλο.
Που είσαι ρε ΑΣΙΜΕ.
- navigator11
Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Διαβάζεις και τις δηλώσεις του και κοιτάς ημερομηνία μην τυχόν αφορά προηγούμενο ματς.....
- Μπαρκαρούτσος
Ξύπνησε εν τέλει;JohnDag έγραψε:Το έχεις χάσει τελείως το έργο μετά την πρόκριση.
Τελείως όμως.
Ξυπνά και γρήγορα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Τα δικά μου στατιστικά λενε
Σε 208 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 208 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.
ΝΙΚΕΣ = 129
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 41
ΗΤΤΕΣ = 38
Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει
Σε 39 αγωνες έχει 9 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 3 Αποκλεισμούς.
Νίκες = 18
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13
Με γκολ 47 υπέρ και 27 κατά.
Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

Συνεχιζεται.
Π
Σε 208 αγώνες στο γηπεδο + 1 αγώνα που δεν εγινε(με τις κοτες το 2018)
Μεσα στους 208 αγώνες έχω βάλει και
α. Την Νίκη το 2023 με την Τρίπολη =1-2 που μας κλέψανε.
β. Την Νίκη με 1-0 επί της χάρτινης το 2018,που μας έκλεψαν το ΝΤΑΜΠΛ.
ΝΙΚΕΣ = 129
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ = 41
ΗΤΤΕΣ = 38
Επισης στην ΕΥΡΏΠΗ έχει
Σε 39 αγωνες έχει 9 ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ και 3 Αποκλεισμούς.
Νίκες = 18
Ισοπαλιες=8
Ηττες=13
Με γκολ 47 υπέρ και 27 κατά.
Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
Συνεχιζεται.
Π
Μήπως, λέω μήπως, να αλλάξουμε εμείς και να σταθούμε δίπλα στον οποιονδήποτε είναι προπονητής; Λέω εγώ..navigator11 έγραψε:Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Γιατί την ίδια ιστορία, βαρέθηκα να τη ζω ως οπαδός του ΠΑΟΚ.
Τα ίδια με Γκαρσία, τα ίδια με Αμπέλ, τα ίδια με ΌΛΟΥΣ.
Μία δουλειά έχουμε να κάνουμε, να είμαστε ΟΠΑΔΟΊ και αυτό κινδυνεύουμε να το ξεχάσουμε.
Τη τελευταία φορά που στηρίξαμε χωρίς μα και μου, γαμήσαμε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμα μας.
Άλλη ομάδα «έβγαλε» στο δεύτερο οπότε, ναι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ξύπνησε εν τέλει;JohnDag έγραψε:Το έχεις χάσει τελείως το έργο μετά την πρόκριση.
Τελείως όμως.
Ξυπνά και γρήγορα.
Ας ελπίσουμε να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ του δεύτερου και όχι του πρώτου ημιχρόνου από δω και πέρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ούτε καν θα γλυτώσουμε.navigator11 έγραψε:Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Στον Άμπελ τα πράγματα ήταν 100 φορές χειρότερα.
Τωρα διαβάζεις και κανά μπράβο
Αυτη την υποκρισια δεν μπορω.. (Δεν απευθυνομαι σε εσενα προσωπικα αλλα γενικα). Παντα ο κοσμος στηριζε τον προπονητη, ποτε δεν πιεσε εναν προπονητη να φυγει. Οι οπαδοι οπως και σε ολες τις ομαδες εχουν απαιτησεις.. και στον ΠΑΟΚ ειναι υψηλες. Μηπως καποιοι αλλοι δεν στηριζουν; γιατι εγω θυμαμαι εναν Αμπελ να μην παιρνει τιτλο και μετα καθε μερα να διαβαζουμε ποσο ανικανος ειναι, δεν κανει για τον ΠΑΟΚ κτλπ..Καποια site, εφημεριδες κτλπ..Blackgr4 έγραψε:Μήπως, λέω μήπως, να αλλάξουμε εμείς και να σταθούμε δίπλα στον οποιονδήποτε είναι προπονητής; Λέω εγώ..navigator11 έγραψε:Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Μία δουλειά έχουμε να κάνουμε, να είμαστε ΟΠΑΔΟΊ και αυτό κινδυνεύουμε να το ξεχάσουμε.
Τη τελευταία φορά που στηρίξαμε χωρίς μα και μου, γαμήσαμε τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμα μας.
Ο Λουτσεσκου ποσο καιρο ειναι εδω; δυο χρονια; πηρε κανεναν τιτλο; Τοτε γιατι δεν ακουγεται τιποτα; μηπως η στηριξη ειναι επιλεκτικη;
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι οπαδοι ειναι οι τελευταιοι που φταινε, και το θεμα του προπονητη ειναι μεγαλη ιστορια.
Αντε πες οι οπαδοι δεν στηριζουν.. η Διοικηση στηριζει; Γιατι για τον Λουτσεσκου συγκεκριμενα μονο φετος του εκαναν την χαρη και του εφεραν παικτες..Περισυ; Προπερσυ;.. Δεν θυμαμαι να εκαναν κατι.
- abc_o_ karpouzas
Blackgr4 έγραψε:Μήπως, λέω μήπως, να αλλάξουμε εμείς και να σταθούμε δίπλα στον οποιονδήποτε είναι προπονητής; Λέω εγώ..navigator11 έγραψε:Θα επιχειρήσουν,θεωρώ, να σε ανανεώσουν από την ΠΑΕ. Εύχομαι να μην το δεχτείς και να πας στην ευχή. Δεν ξέρω αν κάνεις ή δεν κάνεις, γενικότερα ή στη συγκεκριμένη συγκυρία, για τον ΠΑΟΚ. Φύγε να ηρεμήσουμε. Να έχουμε ένα θέμα λιγότερο να σφαζόμαστε από το ερχόμενο καλοκαίρι. Θα είναι πολλά τα μέτωπα, ό,τι γλιτώσουμε κέρδος θα είναι.
Είναι το...dna...που έχουμε μέσα μας αδερφέ μου..
Ούτε ο τεράστιος γκιουλα την πρώτη του θητεία γλύτωσε από αυτό το φαινόμενο
- PAOKevolution
Ορισμένοι έχετε τρομερό κόμπλεξ με τον προπονητή. Δεν είναι κακό. Κι εγώ είχα με τον Αμπέλ. Αλλά τουλάχιστον μην το βαφτίζετε κριτική.