Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
Μικρη δικαιολογια το πλαστικο που δυσκολευε πασες και κοντρολ λογω ταχυτητας.
- thomas Murg
Για λόγους στατιστικής την προηγούμενη φορά που παίξαμε σε συνθετικό χλοοτάπητα στη Σκανδιναβία ο πίνακας έγραψε 2 0 από την Έστερσουντ. Το λες και βελτίωση το αποψινό
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚαρα μου, ζω μονο για σενα
ομαδαρα μου
ομαδαρα μου
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όποιος έχει παίξει μπάλα, μπορεί να καταλάβει την διαφορά.kataramenos5 έγραψε:Μικρη δικαιολογια το πλαστικο που δυσκολευε πασες και κοντρολ λογω ταχυτητας.
Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ, αυτός ήταν ο σημερινός ΠΑΟΚ. Παραλίγο ιδανικός αυτόχειρας απέναντι σε μια εμφανώς χειρότερη ποιοτικά ομάδα, η οποία όμως έπαιξε με μυαλό.
Και κάτι άλλο, δε φτάνει που δυσκολευόμαστε μπροστά, μπάζουμε και πίσω. Δλδ. έτσι θα πάει φέτος?
Θα πρέπει να βάζουμε ένα παραπάνω από αυτά που θα τρώμε για να κερδίσουμε?
Και κάτι άλλο, δε φτάνει που δυσκολευόμαστε μπροστά, μπάζουμε και πίσω. Δλδ. έτσι θα πάει φέτος?
Θα πρέπει να βάζουμε ένα παραπάνω από αυτά που θα τρώμε για να κερδίσουμε?
Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ανατροπή, έκανε το αυτονόητο.
Κατά τη γνωμη μου δεν θα πρεπει να εστιάσουμε στην απαράδεκτη εμφανιση του Α ημιχρόνου, αλλα στην πολυ καλη του Β'. Τι εννοω? Η ομαδα και ο προπονητής απεδειξαν πως μπορουν να παιξουν σύγχρονο και ταχυτατο ποδόσφαιρο. Δεν λεω να μπαινουμε ετσι στα ματς με τις ομαδες του ΠΟΚ. Εκει ναι παιξε κατοχη και τσουκου τσουκου αφού το θελεις. Με τους μικρους ομως? Γιατι οχι? Αφου το υλικο υπαρχει για αυτο το στυλ ποδοσφαίρου.
Ελπιζω ο Λουτσε να κανει την αυτοκριτική του και να δουμε τον ΠΑΟΚ του Β ημιχρόνου με ολα τα λιμα της σουπερ λιγκας.
MVP για μενα ξεκαθαρα ο Τάισον. Θα εβαζα Ντεσποντοφ που εβγαλε τρομερη ποιοτητα, αλλα η εισοδος του Ταισον ηταν η κομβικη αλλαγη που εφερε τους 3 βαθμους.
Κραταμε τους 3 βαθμους και το ελπιδοφορο Β ημίχρονο.
Ελπιζω ο Λουτσε να κανει την αυτοκριτική του και να δουμε τον ΠΑΟΚ του Β ημιχρόνου με ολα τα λιμα της σουπερ λιγκας.
MVP για μενα ξεκαθαρα ο Τάισον. Θα εβαζα Ντεσποντοφ που εβγαλε τρομερη ποιοτητα, αλλα η εισοδος του Ταισον ηταν η κομβικη αλλαγη που εφερε τους 3 βαθμους.
Κραταμε τους 3 βαθμους και το ελπιδοφορο Β ημίχρονο.
- buffalobill4
Μπράβο κυρίως για την νίκη και κατά δεύτερον για την εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο που ήταν ανεκτή.
Και λέω ανεκτή γιατί:
1. Είδαμε πάλι ότι δεν μπορούμε να καθαρίσουμε ματς με τίποτα και ούτε με την Ελσίνκι. Ακόμα και εκεί στο 1-3 θα κάνεις πέναλτι και θα τους βάλεις πάλι στο ματς.
2. Μπήκαμε σωστά με φόρα στο β ημίχρονο και μετά το γκολ πάλι πέσαμε και δεν πιεζαμε για 2ο μέχρι και το 70φευγα. Πρέπει να καταλάβει ο λουτσεσκου ότι το Χ είναι κακό αποτέλεσμα στο 90% των ματς που δίνουμε και να μην επαναπαύεται.
3. Είδαμε κετζιορα 90 λεπτά. Και μάλιστα ενώ ο Βιεϊρίνια μπήκε στο ματς αυτός ο Πολωνός αυτοαποκαλουμενος ποδοσφαιριστής, συνέχισε.
Θα ήθελα να ερωτηθεί ο Λούτσεσκου για ποιο λόγο η ομάδα μπαίνει και χάνει ένα ημίχρονο μην πιέζοντας και μην απειλώντας καθόλου. Τι σόι επιλογή είναι αυτή; Για ποιο λόγο πρέπει πρώτα να δεχτούμε γκολ για να παίξουμε επιθετικά και με ρίσκα;
Και λέω ανεκτή γιατί:
1. Είδαμε πάλι ότι δεν μπορούμε να καθαρίσουμε ματς με τίποτα και ούτε με την Ελσίνκι. Ακόμα και εκεί στο 1-3 θα κάνεις πέναλτι και θα τους βάλεις πάλι στο ματς.
2. Μπήκαμε σωστά με φόρα στο β ημίχρονο και μετά το γκολ πάλι πέσαμε και δεν πιεζαμε για 2ο μέχρι και το 70φευγα. Πρέπει να καταλάβει ο λουτσεσκου ότι το Χ είναι κακό αποτέλεσμα στο 90% των ματς που δίνουμε και να μην επαναπαύεται.
3. Είδαμε κετζιορα 90 λεπτά. Και μάλιστα ενώ ο Βιεϊρίνια μπήκε στο ματς αυτός ο Πολωνός αυτοαποκαλουμενος ποδοσφαιριστής, συνέχισε.
Θα ήθελα να ερωτηθεί ο Λούτσεσκου για ποιο λόγο η ομάδα μπαίνει και χάνει ένα ημίχρονο μην πιέζοντας και μην απειλώντας καθόλου. Τι σόι επιλογή είναι αυτή; Για ποιο λόγο πρέπει πρώτα να δεχτούμε γκολ για να παίξουμε επιθετικά και με ρίσκα;
Μπράβο στην ομάδα για την ανατροπή. Για να πω την αλήθεια και με το Χ θα ήμουν ευχαριστημένος με βάση τις τελευταίες εμφανίσεις.
Δυστυχώς όμως κάποιοι παίκτες με βαριά συμβόλαια εξακολουθούν να βρίσκονται σε ρηχά νερά.
Ας όλοι παράδειγμα τον Δεσπότοφ. Ούτε εξοικείωση, ούτε τίποτε. Κατευθείαν μέσα. Παικταράς είναι ο άνθρωπος και το έδειξε με το καλημέρα.
Δυστυχώς όμως κάποιοι παίκτες με βαριά συμβόλαια εξακολουθούν να βρίσκονται σε ρηχά νερά.
Ας όλοι παράδειγμα τον Δεσπότοφ. Ούτε εξοικείωση, ούτε τίποτε. Κατευθείαν μέσα. Παικταράς είναι ο άνθρωπος και το έδειξε με το καλημέρα.
Δεν θέλω να ξαναδώ νοοτροπία 1ου ημιχρόνου "τους έχουμε χαλαρά και με λίγη προσπάθεια".
- falconakis
Αφήστε τις γκρίνιες και απολαύστε το ταξίδι που μόλις ξεκίνησε και θα μας πάει πιο μακριά από ποτέ!!! Εμπρός ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Δεν ειναι καθολου μικρη. Ομαδες που παιζουν την μπαλα κατω εχουν θεμα. Και η Αιντραχτ θα εχει εκει μεσα. Αντιθετα για την Αμπερντιν θα ειναι αδιαφορο.kataramenos5 έγραψε:Μικρη δικαιολογια το πλαστικο που δυσκολευε πασες και κοντρολ λογω ταχυτητας.
Θυμαμαι και το ματς στην Εστερσουντ που ηταν ιδιο κωλογηπεδο και τι τραβηξαν και ολοι οσοι πηγαν να παιξουν εκει μεσα μετα στον ομιλο. Αν δεν ξερεις με τι εχεις να κανεις, δεν ξερεις που πατας και που βρισκεσαι. Οι πιο εμπειροι παικτες θελουν μικροτερο χρονο, αλλα πχ ο Ντελιας δεν ηξερε καλα καλα να σταθει ορθιος σε σπριντ με το που μπηκε.
Στα δικα μας τωρα. Μαλλον πρεπει να αποδεχτουμε οτι φαγαμε φολα με τον Εκονγκ να το χωνεψουμε και να το διαχειριστει και ο Λουτσεσκου. Σε αντιθεση με τον Σαματα που διαβαζα και ακουγα διαφορα, εγω δεν θα τον κρινω μεχρι να τον δω να παιζει σαν φορ περιοχης. Αν δεν τον πηραμε για φορ περιοχης, τοτε ναι δεν ειναι καλος παικτης για να περιφερεται περα δωθε εξω απο την περιοχη και να κουβαλαει την μπαλα απο το κεντρο.
Ντεσποτοφ ειναι λες και παιζει μηνες στην ομαδα. ΜΒΠ με διαφορα. Και τελος, οντως ειδα καλα; Εβαλε τον Βιερινια εξτρεμ στο τελος; Να αναθαρρησουμε οτι θα το ξαναδουμε;
Μπράβο για τη νίκη και την ανατροπή που δείχνει χαρακτήρα.
Δεν μπορώ να ξεπεράσω το αποκρουστικό πρώτο ημίχρονο και ελπίζω να κατάλαβαν όλοι πόσο αδίκησαν τον εαυτό τους και την ομάδα με αυτή την εμφάνιση.
Και πάλι μπράβο για τη νίκη και ας ελπίσουμε σε βελτίωση στο μέλλον.
Θετική έκπληξη ο Ντεσποτοφ που μοιάζει να είναι καιρό στην ομάδα, πολύ καλή δημιουργία και εκτέλεση.
Απογοητεύτηκα με τον Τσιγγαρα που περίμενα να δείξει ότι αξίζει να ξεκινάει αλλά δεν το έκανε και ανησυχώ με τον Σαματα που δε δείχνει την παραμικρή βελτίωση.
Δεν ξέρω αν φταίει αυτός, ο προπονητής , οι συμπαίκτες ή οτιδήποτε αλλά τον χρειαζόμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Εδιτ:φαν φακτ, ο ντελιας νομίζω έπαιζε σε πλαστικό στο Βόλο αλλά ακόμα και τα πλαστικά έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό για τους παίκτες.
Δεν μπορώ να ξεπεράσω το αποκρουστικό πρώτο ημίχρονο και ελπίζω να κατάλαβαν όλοι πόσο αδίκησαν τον εαυτό τους και την ομάδα με αυτή την εμφάνιση.
Και πάλι μπράβο για τη νίκη και ας ελπίσουμε σε βελτίωση στο μέλλον.
Θετική έκπληξη ο Ντεσποτοφ που μοιάζει να είναι καιρό στην ομάδα, πολύ καλή δημιουργία και εκτέλεση.
Απογοητεύτηκα με τον Τσιγγαρα που περίμενα να δείξει ότι αξίζει να ξεκινάει αλλά δεν το έκανε και ανησυχώ με τον Σαματα που δε δείχνει την παραμικρή βελτίωση.
Δεν ξέρω αν φταίει αυτός, ο προπονητής , οι συμπαίκτες ή οτιδήποτε αλλά τον χρειαζόμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Εδιτ:φαν φακτ, ο ντελιας νομίζω έπαιζε σε πλαστικό στο Βόλο αλλά ακόμα και τα πλαστικά έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους και σίγουρα μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό για τους παίκτες.
Μου άρεσε πάρα πολύ η ευστροφία του Μπράντον στη φάση του γκολ του Δεσπότοφ. Όχι μόνο στη φάση που περνά η μπάλα από δίπλα του στην οποία υιοθετεί στάση 'είχα βγάλει βόλτα τον σκύλο' αλλά και στη συνέχεια της φάσης όταν αυτοσυγκρατείται από το να κυνηγήσει την μπάλα που πέρνει τα φάλτσα ώσπου να περάσει τη γραμμή. Στο replay φαίνεται ξεκάθαρα πόσο γρήγορα η σκέψη του βάζει στοπ στο ένστικτο του, σχεδόν αστραπιαία. Αυτό είναι μεγάλο προσόν και δείχνει πως του κόβει. Το παρουσιαστικό του και η μάλλον all over the place ιδιοσυγκρασία του, μάλλον τον αδικούν.
Σε άλλα νέα, ο Στέφαν πάλι έδωσε μαθήματα του τι σημαίνει παίζω για την ομάδα.
Σε άλλα νέα, ο Στέφαν πάλι έδωσε μαθήματα του τι σημαίνει παίζω για την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Πέμ 21 Σεπ 2023, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό ρε φίλε είναι κυριολεκτικά το ποδόσφαιρο.papwolf έγραψε:Θα πρέπει να βάζουμε ένα παραπάνω από αυτά που θα τρώμε για να κερδίσουμε?