Helsinki-ΠΑΟΚ 21/9-19:45,CosmotesportsHd
Re: Helsinki-ΠΑΟΚ 21/9-19:45,CosmotesportsHd
Χάνουμε από τον Κανελλόπουλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο σαματα τι σας φταιει και τι τον βαζατε στην ιδια προταση με κετζιορα εκονγκ ρε παιδες. Για να ακουμπησει μπαλα πρεπει να βγει στο κεντρο του γηπεδου. Ημαρτον οι αλλοι εχουν κανει 400 μαλακιες ηδη
Συγγνώμη γράφετε -γραφουμε ο τάδε τραγικός. Όλοι εκτός τόπου και χρόνου είναι. Δνε το βλέπετε; δεν είναι ατομικό μόνο. Έχει ο τσιγάρας την μπάλα μόνος ανάμεσα σε 3 και δεν υπάρχει κανείς δίπλα του σε 10 μέτρα. Το ίδιο και ο ζιβκο λίγο πιο πριν
Σα να είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μετά την προετοιμασία..τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Και μεσοαμυντικά είναι οι ίδιοι που έφεραν τις προκρίσεις...
Και μεσοαμυντικά είναι οι ίδιοι που έφεραν τις προκρίσεις...
Εγω ενα μπραβο το οφειλω στον Λουτσεσκου. Καλοδουλεμενη μηχανη η ομαδα. Μαλιστα παιζουν αυτοι με τους οποιους εκανε και προετοιμασια!
Μπραβο του γιατι για να παρουσιασεις τεροιο χαλι με τέτοιο υλικο θελει δουλεια, οχι αστεια.
Και ενα μπραβο σε οποιον εισηγηθηκε μη απόκτηση αλλου μεσοεπιθςτικου και παιζουμε με δεκαρι τον Μουργκ.
Ευτυχως εμπιστευεται Σμυρλη και Βρακα και θα τους πετάξει μεσα να γυρισει το ματς.
Μπραβο του γιατι για να παρουσιασεις τεροιο χαλι με τέτοιο υλικο θελει δουλεια, οχι αστεια.
Και ενα μπραβο σε οποιον εισηγηθηκε μη απόκτηση αλλου μεσοεπιθςτικου και παιζουμε με δεκαρι τον Μουργκ.
Ευτυχως εμπιστευεται Σμυρλη και Βρακα και θα τους πετάξει μεσα να γυρισει το ματς.
Κλασσικά γυρνάμε την μπάλα από το τέρμα μέχρι την επίθεση και ξανά πίσω, σε αργό τέμπο λες και κερδίζουμε 3-0, παντελώς ακίνδυνοι. Και φυσικά στην πρώτη φάση του αντιπάλου το τρώμε χαλαρά κι ωραία. Εμείς στα δικά μας στημένα χαλάμε φάσεις. Κλασσικός ΠΑΟΚ... Νομίζω θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μήπως αλλαξουμε σε κάποιον προπονητή που να παίζει διαφορετικού είδους και πιο άμεσο ποδόσφαιρο.
Μια χαρα ο Κανελοππυλος. Ποσο χρονων ειναι το παλικαρακι ξερει κανεις?Kos-T έγραψε:Χάνουμε από τον Κανελλόπουλο.
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κόψε τους χαρακτηρισμους σε παρακαλώ πολύ!Mailman_4 έγραψε:Μη δίνεις σημασία σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό σχόλιο του Γκίκα, εκτός αν θέλεις να γελάσεις.GEOL έγραψε:Αστείος πάγκος!!! Μάλιστα!!! Καλή υπομονή σε όλους μας, σε λίγο που θα αρχίσει και το ματς!!!
-
Είδαμε ένα ημίχρονο απίστευτου κινήτρου σύμφωνα με τον προπονητή. Ππυ να μην ήταν και απίστευτο το κίνητρο. Η δόξα τριλοφου σίγουρα θα έκανε καλύτερο ημίχρονο και με περισσότερο νεύρο
Premier league επαιζες ρε φιλε. Παρε καμια πρωτοβουλια της προκοπης. Ψαχνεις τον Κουλε…..
εκτος απο τον Δεσποτοφ, ολοι ειναι σαν να φορανε δυο δεξια παπουτσια.
αστεια εμφανιση
αστεια εμφανιση
Παίζει να είναι το χειρότερο ημίχρονο της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια