16. Tomasz Karol Kędziora

Μπαρκαρούτσος

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή λοιπόν κανείς δεν έχει το αλάθητο, εσείς οι υπερασπιστές του προπονητή να μην επιτίθεστε σε όποιον εκφράζει διαφορετική άποψη.
Δεν είναι μια, δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις. Αυτό κάνετε συνέχεια. ΕΛΕΟΣ!

Επίθεση είναι οι ερωτήσεις;

Υπερασπιστής κανενός προπονητή δεν είμαι και πάρ'το πίσω. Απλώς δεν μπορώ να διαβάζω παράλογα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Tolaros έγραψε:O Σάστρε κάθε καλοκαίρι σέρνεται μέχρι να πιάσει ρυθμό , δεν το κάνει πρώτη φορά.
Όσον αφορά το Λύρατζη, χίλιες φορές Κετζόρα ακόμα και κουτσός
Απανταω σ αυτο που γραφεις
ετσι οπως το γραφεις
χωρις να το δικαιολογεις - αιτιολογεις ποδοσφαιρικα

Ευχομαι να μην παθει καμια θλαση ο Κεντζιορα κ ξαφνικα δουμε ως δια μαγειας ετοιμο τον Σαστρε
ή βασικο τον Λυρατζη

Να βαλει τον κουτσο - τραυματια Κεντζιορα να παιξει
σε ενα τετοιο ενδεχομενο
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν ξέρει ο πιο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ που βλέπει τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα 3-4 ώρες και μιλάει μαζί τους, αλλά ξέρετε εσείς.

Δεν ξέρουν οι γυμναστές, οι γιατροί, οι μασέρ, ολόκληρο επιτελείο, ο ΑποστόληςΑ και ο toumba5 διαφωνεί με αυτούς.

Όπως τον ξεσκίζατε που έβγαλε Τσιγγάρα σε εκείνον τον αγώνα και μετά στη συνέντευξη είπε ότι το παιδί είχε τραυματισμό.
Χωρίς να παίρνω θέση στο ποιος έχει δίκιο ή άδικο, καταλαβαίνεις όμως ότι αν δεχθούμε ότι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που ανέφερες έχουν το αλάθητο, δεν υπάρχει κάτι να συζητάμε, ούτε έχει λόγο ύπαρξης το φόρουμ.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν ξέρει ο πιο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ που βλέπει τους ποδοσφαιριστές κάθε μέρα 3-4 ώρες και μιλάει μαζί τους, αλλά ξέρετε εσείς.

Δεν ξέρουν οι γυμναστές, οι γιατροί, οι μασέρ, ολόκληρο επιτελείο, ο ΑποστόληςΑ και ο toumba5 διαφωνεί με αυτούς.

Όπως τον ξεσκίζατε που έβγαλε Τσιγγάρα σε εκείνον τον αγώνα και μετά στη συνέντευξη είπε ότι το παιδί είχε τραυματισμό.
Σορρυ, αλλά δεν είναι λογική αυτή. Αν είναι έτσι, να μην τον λέμε Ραζβαν Λουτσεσκου, αλλά να τον λέμε αλα Παπας: Ρουμάνος Ποντιφικας. Και ο Ιβάν σαν Καρδινάλιος να τον φωνάζει: Romano Pontifice Eligendo.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπαρακαρούτσο ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι θέλεις εσύ να διαβάζεις και τι όχι. Εσύ μπορεί χαρακτηρίζεις παράλογη την άποψή μου, αλλά εμένα ποσώς με ενδιαφέρει η δική σου.
Το αντίθετο: Θα ανησυχούσα αν συμφωνούσαμε.
Χώνεψέ το όμως πως την άποψή μου θα την γράφω πάντα.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έχουμε 4 (ολογράφως τέσσερις) παίκτες για δεξί μπακ και την ποιότητα του Κίτσιου 2021-2023 δεν την φτάνουν .. ούτε στα καλύτερα τους ματς!
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Oταν θέλουμε να περάσουμε την άποψη μας όμως...δεν έχουμε πρόβλημα όχι απλά να υπερβάλουμε αλλά να το τεντωσουμε όσο δεν πάει...

Ο Σαστρε δηλαδή ο περυσινός ήταν τοοοοοοσο κάτω από το ΣΤΕΛΑΡΑ ΚΙΤΣΙΟΥ; η Ο Λυρατζης δεν έχει κάνει παιχνίδια πολυ πολυ καλυτερα του...χαλκεντερου Κιτσιου;
Ελα ρε παιδιά λίγο ελεος. Μήπως ο Στελαρας ξέρει και καλύτερη μπάλα από το Βιερινια που περιλαμβάνεται στα 4 μπακ; η μήπως έχει καλύτερη σεντρα;;
Ναι θα θέλαμε να είχαμε μια σταθερά εκεί αλλά εφόσον είναι καλά αυτοί οι 4 , η θέση καλύπτεται.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

john4serres έγραψε:Έχουμε 4 (ολογράφως τέσσερις) παίκτες για δεξί μπακ και την ποιότητα του Κίτσιου 2021-2023 δεν την φτάνουν .. ούτε στα καλύτερα τους ματς!
Ναι αλλα οταν ηταν στον ΠΑΟΚ ο Κιτσιου το 90% δεν τον ηθελε στην ομαδα και παρακαλουσαν να φυγει..
Καλυτερος του Κιτσιου ο Κεντζιορα ουτε με σφαιρες..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπαρακαρούτσο ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι θέλεις εσύ να διαβάζεις και τι όχι. Εσύ μπορεί χαρακτηρίζεις παράλογη την άποψή μου, αλλά εμένα ποσώς με ενδιαφέρει η δική σου.
Το αντίθετο: Θα ανησυχούσα αν συμφωνούσαμε.
Χώνεψέ το όμως πως την άποψή μου θα την γράφω πάντα.

Δεν μίλησα για το τι με ενδιαφέρει να διαβάζω.

Δεν χαρακτήρισα παράλογη την άποψή σου, σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες.

Άμα δεν σε ενδιαφέρει η άποψή μου, μπορείς απλά να με αγνοείς.

Δεν είπα ποτέ να μην γράφεις την άποψή σου.

2023 κι έχουν γίνει όλοι υπερευαίσθητοι. Τη νέα γενιά κατηγορούμε, αλλά και οι παλιοί βλέπω...όποιος διαφωνεί θέλει το κακό μας και μας φιμώνει κτλ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Είπαμε..επειδή παίζουν στον ΠΑΟΚ πρέπει με το στανιο να τους βγάλουμε παιχταράδες. Άλλη άποψη δεν σηκώνει
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Special 4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:O Σάστρε κάθε καλοκαίρι σέρνεται μέχρι να πιάσει ρυθμό , δεν το κάνει πρώτη φορά.
Όσον αφορά το Λύρατζη, χίλιες φορές Κετζόρα ακόμα και κουτσός
Απανταω σ αυτο που γραφεις
ετσι οπως το γραφεις
χωρις να το δικαιολογεις - αιτιολογεις ποδοσφαιρικα

Ευχομαι να μην παθει καμια θλαση ο Κεντζιορα κ ξαφνικα δουμε ως δια μαγειας ετοιμο τον Σαστρε
ή βασικο τον Λυρατζη

Να βαλει τον κουτσο - τραυματια Κεντζιορα να παιξει
σε ενα τετοιο ενδεχομενο
Τι να αιτιολογησω ποδοσφαιρικά ?
Περσινό Σαστρς ξεκίνησε το καλοκαίρι και ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, επανήλθε βασικός κάπου το Νοέμβριο. Υποπτεύομαι συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.
Τι ποδοσφαιρική αιτιολογήση σηκώνει αυτό ?
Για το Λυρατζη τα έχω ξαναπεί, παίκτης Β Εθνικής , μέτριος επιθετικά , κάκιστος αμυντικά και το χειρότερο μηδέν αυτοπεποίθηση και λαθερ. Οπότε ναι, Κετζορα και κουτσός
τσιριγωτης

Ο κεντζορια ποιας κατηγορίας παίχτης είναι; ;φαντάζομαι αφού εδω μας κάνει κ κουτσος είναι για τσαμπιονς λιγκ κ όσο πάνω υπάρχει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Χάρη μας κάνει..ούτε μας βλέπει εμάς
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Σαστρε ηρθε Γεναρη εκανε καποια εξαιρετικα παιχνιδια και για αυτο,αποκτηθηκε.Την επομενη χρονια ειχε ΕΝΑ κακο 90λεπτο περσι με τη Λεφσκι,παιχνιδι στο οποιο ηταν τραγικοι σχεδον ΟΛΟΙ, για να ξαναμπει βασικος τον Οκτωβριο και να ειναι ξανα σε σειρα παιχνιδιων εξαιρετικος. Προφανως στεκει οτι ο προπονητης εχει καλυτερη εικονα του παικτη αλλα και προφανως το 1 κακο παιχνιδι δεν ειναι λογος για να γραφει καποιος οτι ο παικτης δεν μπορει το καλοκαιρι...Νομιζω οτι εχει δωσει δικαιωματα ο Λουτσεσκου να θεωρει καποιος οτι μπορει και να μην αξιολογει σωστα καποιες περιπτωσεις στο ροστερ,οποτε ας κραταμε μια πισινη για το τι τελικα ισχυει.Εμενα παντως μου εχουν λειψει τα ανεβασματα του,οταν μαλιστα δεν εχω αντιστοιχη εναλλακτικη.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στο ρόστερ υπάρχουν 4 ΜΕΤΡΙΑ δεξιά μπακ.
Να δω πότε θα το καταλάβατε και θα σταματήσετε να ελπίζετε ότι θα μπει ο Λυρατζης η ο Σαστρε και θα μας πέσει το σαγόνι.
Ειδικά από τον Λυρατζη εγώ είμαι απογοητευμένος. Του δόθηκε και πολύς χρόνος και πολλα ματς να πιάσει από τα μαλλιά την ευκαιρία τού και να βελτιωθεί αλλά δυστυχώς παρέμεινε ένα φοβικό μπακ που δεν τολμάει να πάει σε ατομική ενέργεια και 99 φορές στις 100 παίζει την μπάλα προς τα πίσω με ασφάλεια.
τσιριγωτης

Εγώ πάντως αλλαγή σε πλάγιο δυο συνεχόμενες φορές πρώτη φορά στην ζωή μου το είδα. Κ δεν το έκανε ούτε ο σαστρε, ούτε ο λυρατζης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”