Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δηλαδή αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι περισσότεροι χαρακτηρισμοί και στοχοποίηση οποιου μέλους δεν συμπαθούμε/συμφωνούμε ?
Η κουβέντα στο νήμα ξέφυγε από 10 πλευρές από πολλους. Ας ηρεμήσουμε όλοι και ας πάμε παρακάτω.
Η κουβέντα στο νήμα ξέφυγε από 10 πλευρές από πολλους. Ας ηρεμήσουμε όλοι και ας πάμε παρακάτω.
Θα σου πω δυο πράγματα.Maxpaok έγραψε:Άσιμε?
Είσαι εριστικός και επικίνδυνος.
Πριν λίγο καιρό δήλωσες ότι απομακρυνεσαι γιατί δεν μπορείς....
Και επέστρεψες συνεχίζοντας πιο εριστικός, φουλ αλαζονεία, εσύ τα ξέρεις όλα, εσύ έχεις το θάρρος, με φράσεις " ε,και "
Επιστρεφοντας πιο χαλαρός αντί να συμβαλεις στην ισορροπία, δείχνεις ατρόμητος, πιστεύοντας να κατατροπωσεις τις αντίθετες γνώμες.
Και μόνο αυτό δεν επιτυγχανεις
1. Για μένα πλέον δεν είναι απαραίτητα ΠΑΟΚ όσοι δηλώνουν ΠΑΟΚ. Και δεν με απασχολεί καθόλου πως ακούγεται αυτό.
2. Το αίτημα για διαγραφή μου παραμένει. Δεν το αναιρεσα και θα είμαι όπως θέλω οσο πρώτων δεν με διαγράφουν και δεύτερον δεν παραβιάζω κανόνες.
Εσενα δεν σε απασχολει το πως ακουγεται η αποψη σου περι του ποιος ειναι ΠΑΟΚ, αλλα μαντεψε ουτε το φορουμ το αφορα αυτο,το τι θεωρεις εσυ ΠΑΟΚ.Ολοι μας εδω μεσα πρεπει να αντιμετωπιζουμε τον αλλο με τον ιδιο σεβασμο ανεξαρτητως του ποια ειναι η προωπικη μας αποψη.Αυτη την κραταμε για τον εαυτο μας.
Άνθρωπο που αναπαράγει ΑΡΔΙΕΣ επιβεβαιωμένα δεν έχω καμία υποχρέωση να τον σεβαστώ. Και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κάθε ένας εδώ μέσα.
Κατά τα άλλα, στο μάθημα κοινωνικών επιστημών σου βάζω άριστα και συμφωνώ μέχρι τελείας.
Κατά τα άλλα, στο μάθημα κοινωνικών επιστημών σου βάζω άριστα και συμφωνώ μέχρι τελείας.
Ρε φιλε λες και εχεις παρει αποφαση να μην κανεις διαλογο με κανεναν, παρα μονο να ειρωνευεσαι. Σε ρωταω τι εννοεις με το ε και για το αν μεινουμε 15 βαθμους πισω και αντι να απαντησει μου πετας ενα τι εννοεις με το τι εννοω?
-
- Mr Ξερόλας 2019
Asimos έγραψε:Σταμάτησα στη μέση την ανάγνωση. Δεν σου επιτρέπω να ξεπλένεις ανθρώπους που επί δύο μήνες ανησυχούσαν και λεγανε πορτοφόλα και εμμονικο τον προπονητή, τσιγγούνη τον Σαββίδη, ψεύτη τον Κυρ Κυρ κοκ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο φόρουμ μετέχουμε γιατί είμαστε ΠΑΟΚτσήδες και μοιραζόμαστε χαρές, πληροφορίες, ανησυχίες και προ πάντων την επικοινωνία με κάποιους που θεωρούμε ότι μας καταλαβαίνουν.
Το φόρουμ είναι πολύ μεγάλο και τα μέλη του πάμπολλα για να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα βρούμε ταύτηση απόψεων με όλους. Αλίμονο!
Αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με τους άλλους (που πάντα θα υπάρχουν) και δεν τον καλύπτουν εκείνοι με τους οποίους επικοινωνεί, τότε η φυγή είναι μονόδρομος. Απλά δεν βρίσκω το λόγο να διαγραφεί ο λογαριασμός του. Φεύγει και τέλος. Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ο λογαριασμός από άλλους;
Αντί να πεις ρε Αποστόλη ότι πέσαμε στη λούμπα και λέγαμε μαλακίες μου λες είμαστε όλοι ΠΑΟΚ.
Όχι φιλαράκι. Ο σωστός ο άνθρωπος περιμένει να δει τι θα γίνει στο τέλος και τοποθετείτε. Μπορούσες να πάρεις έναν φίλο σου τηλέφωνο και να του πεις ότι ο Σαββίδης μας πούλησε και όχι να μας υπενθυμίσεις με την δέουσα σημασία την ώρα έναρξης του αγώνα την πρώτη αγωνιστική με τον Αστέρα πως ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με 1,5 χαφ.
Λες και δεν το ήξερε όλος ο πλανήτης ΠΑΟΚ πως στηριζόμαστε στον ημιθανή Σβαμπ και στον τραυματία Τσιγγαρα (που όλοι ξέρετε πως δεν τον συμπαθώ αλλά φέτος του έβγαλα το καπέλο).
Όχι φίλε, δεν σου επιτρέπω. Η έκφραση νερό κι αλάτι δεν χωράει εδώ.
Με σεβασμό.
++++++++++++
Συμφωνώ μέχρι τελευταιου γράμματος,σε ΟΛΑ όσα έχεις γράψει ,μέχρι τώρα.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΙΜΕ
.
Περιμένω από τον μπαρκαρουτσο να απόδειξη τους ιδιοτελείς σκοπούς μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 23 Σεπ 2023, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Ιδιοτέλεια δεν εννοώ ότι τα παίρνεις από κανέναν, αλλά ψάχνεις τρόπους να εξυπηρετείς το αντιλουτσεσκικό σου αφήγημα που πηγάζει από ατέρμονη εμπάθεια.
Ξέρεις περισσότερο ποδόσφαιρο από τους περισσότερους εδώ μέσα, αλλά αδικείς τον εαυτό σου με τα όσα λες εδώ και καιρό.
Μην περιμένεις περισσότερες εξηγήσεις από εμένα. Όταν σε ρωτάω το οτιδήποτε με γράφεις, οπότε και η παραπάνω απάντηση είναι περισσότερο από αυτό που αξίζεις.
Ξέρεις περισσότερο ποδόσφαιρο από τους περισσότερους εδώ μέσα, αλλά αδικείς τον εαυτό σου με τα όσα λες εδώ και καιρό.
Μην περιμένεις περισσότερες εξηγήσεις από εμένα. Όταν σε ρωτάω το οτιδήποτε με γράφεις, οπότε και η παραπάνω απάντηση είναι περισσότερο από αυτό που αξίζεις.
Πάντως ιδιοτέλεια δεν σημαίνει αυτό που γράφεις.
Τώρα όσον αφορά την ατέρμονη εμπάθεια μου αυτό είναι αποκλειστικά ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα και μπορείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι κάθε Γιοβάνοβιτς πέτυχε πολλά περισσότερα από τον κάθε λουτσέσκου, όπως ο άλλος λέει για παράδειγμα ότι ο Χ Ελ Καμπί είναι 10 κλάσεις καλύτερος από τον Σαματτα.
Αλήθεια γιατί η ευαισθησία σας σας πιάνει μόνο στο θέμα του προπονητή?
Δεν σου ζήτησε κανένας να συμφωνείς με την άποψή μου. Αντιθέτως προσπαθείς να περάσεις τη δική σου άποψη ως θέσφατο και τη μία και μοναδική αλήθεια.
Για αυτό καλό είναι να αφήσεις τις κρίσεις και τα ψυχογραφήματα αν δεν θέλεις και οι άλλοι θα αρχίσουν τα ίδια.
Τώρα όσον αφορά την ατέρμονη εμπάθεια μου αυτό είναι αποκλειστικά ένα αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα και μπορείς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι κάθε Γιοβάνοβιτς πέτυχε πολλά περισσότερα από τον κάθε λουτσέσκου, όπως ο άλλος λέει για παράδειγμα ότι ο Χ Ελ Καμπί είναι 10 κλάσεις καλύτερος από τον Σαματτα.
Αλήθεια γιατί η ευαισθησία σας σας πιάνει μόνο στο θέμα του προπονητή?
Δεν σου ζήτησε κανένας να συμφωνείς με την άποψή μου. Αντιθέτως προσπαθείς να περάσεις τη δική σου άποψη ως θέσφατο και τη μία και μοναδική αλήθεια.
Για αυτό καλό είναι να αφήσεις τις κρίσεις και τα ψυχογραφήματα αν δεν θέλεις και οι άλλοι θα αρχίσουν τα ίδια.
Ρενεγκειντ το ύφος σου όπως σου έχει τονιστεί πλέον εκατοντάδες φορές από μέλη του φόρουμ και από διαχειριστές είναι συχνά άθλιο.
Έχεις κάνει ξεκάθαρη την αρνητικοτατη άποψη σου για τον Λουτσεσκου όπως ειχες άλλωστε δικαίωμα να κάνεις.
Από εκεί και πέρα ηρέμησε και ρίξε λίγο τους τόνους.
Είναι δεκάδες τα παραδείγματα από ποστ σου που δείχνουν ΕΠΙΜΟΝΗ στο να κάνεις προπαγανδα και όχι απλώς έκφραση προσωπικής άποψης.
Ένα απλό παράδειγμα: "Ξέρω πολυ ποδόσφαιρο" και "απορώ γιατί δεν έχουν αναθέσει ΗΔΗ όλα τα στημένα" σε ένα παίκτη που προχτές είπε καλησπέρα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην ομάδα, ΔΕΝ συνάδουν.
Ηρέμησε, ηρέμησε, ηρέμησε.
Αυτά
Και όσα είπε ο Μπαρκαρουτσος πέρα από τη λάθος χρήση της ιδιοτέλειας, δεν εκφράζουν μόνο τον ίδιο ούτε μόνο δικό του συμπέρασμα είναι.
Ξεκαβάλα
Έχεις κάνει ξεκάθαρη την αρνητικοτατη άποψη σου για τον Λουτσεσκου όπως ειχες άλλωστε δικαίωμα να κάνεις.
Είναι δεκάδες τα παραδείγματα από ποστ σου που δείχνουν ΕΠΙΜΟΝΗ στο να κάνεις προπαγανδα και όχι απλώς έκφραση προσωπικής άποψης.
Ένα απλό παράδειγμα: "Ξέρω πολυ ποδόσφαιρο" και "απορώ γιατί δεν έχουν αναθέσει ΗΔΗ όλα τα στημένα" σε ένα παίκτη που προχτές είπε καλησπέρα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην ομάδα, ΔΕΝ συνάδουν.
Αυτά
Και όσα είπε ο Μπαρκαρουτσος πέρα από τη λάθος χρήση της ιδιοτέλειας, δεν εκφράζουν μόνο τον ίδιο ούτε μόνο δικό του συμπέρασμα είναι.
Ξεκαβάλα
- abc_o_ karpouzas
Επίσης....
Και ο μυρτσος λεει ότι ξέρει από ποδόσφαιρο...
Και όπου πήγε να κάνει τον προπονητή...Παρασκευή ξεκίνησε Κυριακή τον...έδιωξαν...
Και ο μυρτσος λεει ότι ξέρει από ποδόσφαιρο...
Και όπου πήγε να κάνει τον προπονητή...Παρασκευή ξεκίνησε Κυριακή τον...έδιωξαν...
- abc_o_ karpouzas
renegade έγραψε:Περιμένω από τον μπαρκαρουτσο να απόδειξη τους ιδιοτελείς σκοπούς μου
Αποστάτη...μην αλλάζεις την...ταμπακιερα...
Το ερώτημα που πρεπει να απαντηθεί από την πλευρά σου..αν θέλεις..ειναι η ακατανόητη επίμονη σου με τ συνεχόμενα ποσταρισματα στην ανάδειξη της ακαταληλοτητας του προπονητή...
Δεν μπορείς δηλ να καταλάβεις ότι η επαναλαμβανόμενη αναφορά σε....κάποιο...θεμα φτάνει στο επίπεδο της...προπαγανδας;
O ορισμός του ότι να ναιrainmaker έγραψε:Ρενεγκειντ το ύφος σου όπως σου έχει τονιστεί πλέον εκατοντάδες φορές από μέλη του φόρουμ και από διαχειριστές είναι συχνά άθλιο.
Αυτά
Ξεκαβάλα
Προπαγάνδα είναι να λες ψέματα .
Ψέματα λες εσύ όταν και καλά λες ότι λέω ότι ξέρω πολύ ποδόσφαιρο, κάτι που δεν έχει γίνει ούτε μια φορά .
Και άλλοι λένε με ζήλο τις απόψεις τους αλλά επειδή συμφωνείς μαζί τους είναι απλό Κυριακή.
Υγ θα ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν αν σου έλεγα ότι αυτά που γράφεις είναι από ιδιοτέλεια.
Υγ2 περιμένω να μου δείξεις ενα ποστ που προπαγάνδιζε ( δηλαδή ότι λέω ψέματα με δόλο), ειδάλλως είσαι ένας κοινός λασπολογος
Υγ3 μάλλον εσύ πρέπει να ξεκαβαλησεις που εκμεταλλεύοντας την θέση σου σε έναν διαδικτυακό τόπο είσαι αποκλειστικά μόνο νουθεσίες.
Υγ4 δεν σε βλέπω να καίγεσαι και πολύ όταν συγκεκριμένα ακαουντς τρέχουν πίσω απ' οτιδήποτε γράψω με ειρωνείες.
Πώς να το κάνεις βέβαια όταν αυτά τα βλέπεις φυσιολογικα κ απλά περιμένεις να χάσω τον έλεγχο για να γράψεις μετά ότι έγραψες?
Υγ5 βρες το θάρρος να γράψεις δημόσια ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στον διαδικτυακό χώρο που θεωρείς δικό σου και την ίδια στιγμή θα μπλοκάρω τον λογαριασμό μου
Υγ6 αυτός ο παίκτης που " που προχτές είπε καλησπέρα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην ομάδα " στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίστηκε καλύτερα με τους συμπαίκτες του ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 24 Σεπ 2023, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.