Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από kostasff »

palok έγραψε:PS: ο παίκτης washington μου άρεσε πολύ και εμένα όταν στα 21 του αν δεν κάνω λάθος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ευρώπη με το δικέφαλο στο στήθος...
Μα αυτόν λάτρεψα κι εγώ. Όχι το σκιάχτρο της ρούλας......
DAAT γι αυτό δεν έπαιξα κι εγώ ΝΒΑ? Επειδή είμαι από Λάρισα? :) :)
Για μένα ο Σπανούλης είναι σήμερα ο κορυφαίος, μαζί με τον Διαμαντίδη, Έλληνας παίκτης.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Dj_timo έγραψε:Θα ελεγα μακαρι να μπορουσαμε να εγγυηθουμε στον Βασιλειαδη οτι θα πληρωνεται για να γυρισει αλλα μερικοι θα αρχισουν τα περι προδοσιας κι ετσι αστο
Εχει κλεισει εδω και καιρο Ισπανια
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

kostasff έγραψε:Προσωπική μου αδυναμία είναι ο Ουάσιγκτον (ναι, ο σκοπιανός!) φοβερά αθλητικά προσόντα (ταχύτητα, άλμα, εκρηκτικότηκα) και τρομερή ενέργεια. Δυστυχώς, πάσχει στην οργάνωση και κάνει αρκετές επιπολαιότητες (λόγω ηλικίας ίσως). Νομίζω πως δεν ταιριάζει σε μια ομάδα του Σούλη. Δεν ξέρω αν είναι ελεύθερος και τι κασέ έχει. Όπως και να έχει, τον παω τρελλα.
Δεν ακούστηκε τίποτα, απλώς ήθελα κάπου να εξομολογηθώ την επιθυμία μου και σκέφτηκα αυτό το φόρουμ...
:) :) :)
Πολυ λιγος για σοβαρη ομαδα. Αμερικανο Γκαγκαλουδη θα τον χαρακτηριζα
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

kostasff έγραψε:
palok έγραψε:PS: ο παίκτης washington μου άρεσε πολύ και εμένα όταν στα 21 του αν δεν κάνω λάθος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ευρώπη με το δικέφαλο στο στήθος...
Για μένα ο Σπανούλης είναι σήμερα ο κορυφαίος, μαζί με τον Διαμαντίδη, Έλληνας παίκτης.
Μακραν ειναι ο Διαμαντιδης ο Σπανουλης ειναι αρκετα τσαπατσουλης για πλει μεικερ και αρκετα κοντος για 2αρι για αυτο και δεν επιασε στο ΝΒΑ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

kostasff έγραψε:
Συμφωνω για τους παικτες..Για να μην παρεξηγηθω με την αναφορα στην καταγωγη του εχω σκοπο να δειξω ποσο δυσκολο ειναι να προσαρμοστεις σε μια πολη της Αμερικης οταν εχεις μεγαλωσει σε μια επαρχιακη πολη...

Δεν εχω κατι με τη Λαρισα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πλάκα έκανα και έχεις δίκιο. Επίσης, κάποιος παίκτης από την επαρχία έχει και λιγότερες θεωρητικά ευκαιρίες να διακριθεί. Για μενα ο Βασίλης είναι σούπερ. Μακάρι οι καλές εμφανίσεις του, να πείσουν τον Σούλη να τον φέρει στον ΠΑΟΚ.
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

με τον Lou τι γίνεται ρε παιδιά θα τον ανακοινώσουνε ή μούφα οι χτεσινές πληροφορίες;
και για τον Καλαμπόκη έχουμε προβάδισμα ή παίζει κι ο ρούλης;
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

μακαρι να το δουμε και αυτο..Τον γουσταρω πολυ αυτον τον παικτη αλλα δυστυχως ειμαστε σε ασχημες εποχες...

Ας μεινουμε σε οτι εχουμε ομως το οποιο και ειναι πολυ ενδιαφερον..
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

ελπίζω να μην πάει ο Καλαμπόκης στον αρη γιατί είναι από τους παίχτες που όταν έπαιξαν τίμησαν τη φανέλα. :shock:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

KalamarGiannis έγραψε:με τον Lou τι γίνεται ρε παιδιά θα τον ανακοινώσουνε ή μούφα οι χτεσινές πληροφορίες;
και για τον Καλαμπόκη έχουμε προβάδισμα ή παίζει κι ο ρούλης;
Δεν υπαρχει θεμα Καλαμποκη για τον ΠΑΟΚ περα απο τον ασσο και εναν ψηλο δε θα γινουν αλλες κινησεις και απο ρεπορταζ και απο διοικηση (Κανωτα) και απο το Μαρκοπουλο προκυπτει
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν ξέρω για σας παιδιά, αλλά εγώ έχω ζεσταθεί πολύ για το μπάσκετ μας φέτος....
Δεν μπορεί, θα δούμε καλύτερες μέρες. Οι μέχρι σήμερα κινήσεις, τηρουμένων των αναλογιών, είναι πολύ καλές....

Κάτι ακούω για τον Έιβερι....Οτι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα μας. Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο ειβερι επαιζε στα τρικαλα? αν ναι τοτε ειναι καλουτσικος παικτης αλλα οχι και παικτης Α' ποιοτητος
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Nαι περυσι επαιζε στα ΤΡικαλα φετος ειχε κλεισει στον Πανελληνιο αλλα επειση τελευταια στιγμη ο Ζουρος συμφωνησε με Μπλακνει που τον ηθελε πολυ επικαλεστηκαν τραυματισμο του για να το διωξουν
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

παει δηλαδη ο λου..κριμα.. :( οσο για τον ειβερι αρκετα καλος και σοβαρος ασσος..σιγουρα θα βοηθησει αρκετα αλλα οχι για κατι το εξαιρετικο..τωρα μας μενει το 4-5αρι που ελπιζω να ειναι ενα δυνατο και με καλο σουτ παιχτακι :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”