Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
ενα πουλακι που ειχε πει πως εκλεισε στην τουρκια..Νομιζω πως ο Ουασιγκτον εχει τοσα εξωαγωνιστικα προβληματα που δυστυχως καταστρεφει το ταλεντο του...Ασοβαρος,τρεχει πολυ και μονιμα ειναι στο μαγαζι του γνωστου ΠΑΟΚτση..Αστο καλυτερα....
Μη τρελαθει ο κοουτσ στα καλα καθουμενα,.,.
Παικτικα το παιδι μπορουσε να παιξει και ΝΒΑ
Μη τρελαθει ο κοουτσ στα καλα καθουμενα,.,.
Παικτικα το παιδι μπορουσε να παιξει και ΝΒΑ

Kαπως ετσι..Βεβαια αυτος επινε μια κασα μπυρες στο ημιχρονο....
Βεβαια κασα μπυρες εχουν κατεβασει και το θρυλικο διδυμο Σκαιλς-Μπονερ
παιδιά μη συγκρίνουμε τις ..ούτσες με τις βούρτσες. Ο παίκτης tarpley έστω για λίγα χρόνια (όχι πάνω από 6-7) έκανε πολύ καλές χρονιές και σε ελλάδα και σε nba φυσικά. ο play-maker washington πραγματικά είναι για τα πανηγύρια. αυτά τα lay up που κάνει συνέχεια και τα χάνει όταν βρίσκει διάδρομο έχουν αφήσει εποχή. καλά τα προσόντα του, γρήγορος, εκρηκτικός, τρομερό άλμα, τσαμπουκάς, αλλά τέτοια παικτάκια βρίσκεις χιλιάδες στα ανοιχτά γήπεδα του bronx... έχουμε μία τάση εδώ μέσα (γενικά στην ελλάδα) να τα μεγαλοποιούμε όλα. οτι αν ο σπανούλης ας πούμε ήθελε θα ήταν ο kobe, ο φώτσης ο Garnett, o ρεντζιάς o olajuwon, o παπαλουκάς άνετα βασικός στο miami... μην τρελαθούμε. αυτά τα κάνουνε μόνο exceptionel players (drazen, kukoc, sabonis, radza, dirk κλπ.)
PS: ο παίκτης washington μου άρεσε πολύ και εμένα όταν στα 21 του αν δεν κάνω λάθος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ευρώπη με το δικέφαλο στο στήθος...
PS: ο παίκτης washington μου άρεσε πολύ και εμένα όταν στα 21 του αν δεν κάνω λάθος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ευρώπη με το δικέφαλο στο στήθος...
Θα συμφωνησω στην υπερβολη αλλα ως ενα σημειο..Για τον Ουασικτον ο Ποποβιτσ(ασσισταντ των Σπερς) ειπε πως μονο το μυαλο του τον εμποδιζει απο το να πρωταγωνιστησει στο ΝΒΑ...
Για το δε Σπανουλη , ειναι κατα κοινη ομολογια παικτης μεγαλου επιπεδου και μονος λογος της αποτυχιας στο ΝΒΑ ειναο Βαν Γκαντι και οτι ειναι απο τη Λαρισσα.
Για το δε Ρεντζια .ολοι οι Αμερικανοι σοκαριστηκαν οταν ειδαν πως κατεντησε...Αναφερω αυτους τους τρεις γιατι το ειχαν και οι 3 και για διαφορους λογους δεν επαιξαν..
Φυσικα Γκαρνετ και Κομπι δεν ειναι..Ο Ταρπλευ απλα ηρθε αφου ειχε κανει ονομα..Οποτε μη μπερδευομαστε..και αυος αυτοκαταστρεφοταν..
Οταν παιζουν στο ΝΒΑ παικτες σαν τον Γιαριτσ στην πενταδα εννοειται οως υπαρχουν παιδια που θα μπορουσαν να κανουν κατι παραπανω.
Για το δε Σπανουλη , ειναι κατα κοινη ομολογια παικτης μεγαλου επιπεδου και μονος λογος της αποτυχιας στο ΝΒΑ ειναο Βαν Γκαντι και οτι ειναι απο τη Λαρισσα.
Για το δε Ρεντζια .ολοι οι Αμερικανοι σοκαριστηκαν οταν ειδαν πως κατεντησε...Αναφερω αυτους τους τρεις γιατι το ειχαν και οι 3 και για διαφορους λογους δεν επαιξαν..
Φυσικα Γκαρνετ και Κομπι δεν ειναι..Ο Ταρπλευ απλα ηρθε αφου ειχε κανει ονομα..Οποτε μη μπερδευομαστε..και αυος αυτοκαταστρεφοταν..
Οταν παιζουν στο ΝΒΑ παικτες σαν τον Γιαριτσ στην πενταδα εννοειται οως υπαρχουν παιδια που θα μπορουσαν να κανουν κατι παραπανω.
- Aureliano Buendia
Συμφωνώ απόλυτα με τον palok για τον Ουάσινγκτον
Σε όλα! Και είναι όντως ενδεικτικό πως ο darius έκανε τις καλύτερές του εμφανίσεις με μας.
Όσο για τον Σπανούλη συμφωνώ μάλλον με τον DAAT.
Είναι τόσο αυθεντικό μπασκετικό ταλέντο που δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δε θα μπορούσε να πιάσει στο NBA.
Σε όλα! Και είναι όντως ενδεικτικό πως ο darius έκανε τις καλύτερές του εμφανίσεις με μας.
Όσο για τον Σπανούλη συμφωνώ μάλλον με τον DAAT.
Είναι τόσο αυθεντικό μπασκετικό ταλέντο που δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δε θα μπορούσε να πιάσει στο NBA.
προσοχή. δεν είπα για τον v-span oτι δεν μπορεί να παίξει στο nba ενώ μπορεί ο zelabale!!!! απλά υπερβολές τύπου ήρθα στους rockets γιατί είμαι ο tracy mcgrady της ευρώπης έχουν απάντηση από τον van gandy: μα εδώ έχουμε τον κανονικό mc grady!!!! ο Billy έχει επιδείξει από τότε που γύρισε εκπληκτική βελτίωση: ταχύτητα, άμυνα, σουτ, αυτοσυγκέντρωση, δύναμη, ηγετικότητα. δεν έχω λόγο να δαιφωνήσω για τις ικανότητές του. όπως έχω πει και σε έναν φίλο μου αν ήθελα να παίξω basket δεν θα παιρνα τον σπανούλη Play maker, αν ήθελα να πάρω την ευρωλίγκα θα ξεκινούσα την ομάδα από αυτόν...
ενταξει..Ο Σπανουλης δεν ειπε πως ειναι ο Τμακ..Ειπε πως ειναι αδυνατον οταν μπαινει να καθεται στη γωνια και να περιμενει πασα μπας και σουταρει...Ειπε πως οπως ο Τμακ θελει τη μπαλα ετσι και αυτος πρεπει οταν παιζει να εχει τη μπαλα στα χερια..ΚΑι η απαντηση του προπονητη ηταν πως ειναι μηχανη λαθων..Ο ανθρωπος ηταν κομπλεξικος και χαρακτηρισε ασχετο τον καλυτερο Ευρωπαιο γκαρντ(Μεσα στους καλυτερους..)Για μενα η εκρηξη του και η ισορρπια του στον αερα δεν υπαρχουν πουθενα..
Το λεω γιατι ειναι αδικο να λενε πως δεν επαιξε γιατι ειπε πως ειναι ο ΜακΓκρειντι..Αλλωστε ο Σπανουλης τη θεση του αλστον επρεπε να ειχε,οχι του ΜκΓκρειντι
Τεσπα..μεταγραφες ΠΑΟΚ εδω..Οχι μεταγραφες Ροκετσ..
Το λεω γιατι ειναι αδικο να λενε πως δεν επαιξε γιατι ειπε πως ειναι ο ΜακΓκρειντι..Αλλωστε ο Σπανουλης τη θεση του αλστον επρεπε να ειχε,οχι του ΜκΓκρειντι
Τεσπα..μεταγραφες ΠΑΟΚ εδω..Οχι μεταγραφες Ροκετσ..
- paokathens
εγώ από εκείνη την ομάδα εκτιμούσα και τον Πάσαλιτς.. δε ξέρω γιατί αλλά μ άρεσε σαν παίχτης.. όσον αφορά τον Ντάριους πιστεύω πως είναι καθαρά παίχτης ψυχολογίας και είναι γεννημένος να παίζει κάτω από ζητωκραυγές Παοκτσήδων..
κάποιος -ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε- ξέχασε δίπλα από κούκοτς, σαμπόνις, πέτροβιτς κτλ να γράψει οπωσδήποτε το όνομα του πέτζα
άντε να πάρουμε ένα παιχτούρι στον άσσο..
κάποιος -ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε- ξέχασε δίπλα από κούκοτς, σαμπόνις, πέτροβιτς κτλ να γράψει οπωσδήποτε το όνομα του πέτζα

άντε να πάρουμε ένα παιχτούρι στον άσσο..

χαχα αμάρτησα αμάρτησα το παραδέχομαι. πάω να δω στο youtube το τρίποντο στο σεφ 300 συνεχείς φορές μέχρι να εξαγνισθώ...
- sidpanos
τώρα που αναφέρθηκε το όνομα του πέτζα,γιατί δεν παίζει ούτε στην σερβία ούτε σε μας?
τι έχει παιχτεί?
τι έχει παιχτεί?
- paokathens
palok χαχαχαχαχαχαχαχα.. και να γράψεις "άι λοβ Πέτζα" 100 φορές.
sidpanos σε μας δεν παίζει γιατί είμαστε άφραγκοι κ στη Σερβία για να μην το βλέπουμε και τον παίζουμε από χαρά.
sidpanos σε μας δεν παίζει γιατί είμαστε άφραγκοι κ στη Σερβία για να μην το βλέπουμε και τον παίζουμε από χαρά.

- PAOK_NORTH_ARMY
Ένας για όλους και όλοι για τον Ουάσινγκτον. Θα αρχίσει τα ψυχοφάρμακα ο Σούλης
Τον Ραντένοβιτς δε τον πάω καθόλου (τουλάχιστον από τον Πανελλήνιο που τον ξέρω).
Τον Ραντένοβιτς δε τον πάω καθόλου (τουλάχιστον από τον Πανελλήνιο που τον ξέρω).
O Rantenovic ειναι μια χαρα ψηλος..και το μεγαλο κλου αυτης της κινησης ειναι οτι ειναι ιδιος στα μουτρα με το Μπαλαφα
- paokathens
Θέλω ένα Μπέρυ.. 25 πόντους και 15 ριμπάουντ. και 25 πόντους..... ΣΤΑΖΕΙ ΠΙΠΕΡΙ Η ΜΑΥΡΗ ΒΟΥΡΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΥ