15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
Εκανε τρια-τεσσερα χοντρα λαθη στην μεταβαση που σε ματς με το ποκ θα το πληρωσεις.
Ελπιζω να το βρει συντομα γιατι αλλιως θα παρει η μπαλα και τον κουλιερακη
Ελπιζω να το βρει συντομα γιατι αλλιως θα παρει η μπαλα και τον κουλιερακη
- Μπαρκαρούτσος
sn0ufel4 έγραψε:Αυτός απ το γήπεδο φάνηκε πολύ πιο ελαφρύς απ ότι απ την τηλεόραση
Η τηλεόραση παχαίνει! Γι'αυτό κάποτε έκανα ραδιόφωνο.
Οπως ελεγε κ ο Σταροβας σε μια διαφημιση οτι στο ταδε μαγαζι εχει τοσο μεγαλα νουμερα ρουχων
π εγω ειμαι κοκκαλιαρης
Οχι παντως κ χοντρος ή βαρυς ο Εκονγκ
Δυο βουνα εχουμε
Τον Μειτε κ τον Εκονγκ
Κ ειναι πολυ γυμνασμενοι κ αθλητικοι
Α, κ ο Κουλιερακης βουνο ειναι
π εγω ειμαι κοκκαλιαρης
Οχι παντως κ χοντρος ή βαρυς ο Εκονγκ
Δυο βουνα εχουμε
Τον Μειτε κ τον Εκονγκ
Κ ειναι πολυ γυμνασμενοι κ αθλητικοι
Α, κ ο Κουλιερακης βουνο ειναι
ο Κουλιερακης διπλα του ειναι ο Παολο Μαλντινι...αυτος διπλα στον Κουλιερακη δεν θα πω..
-
Ωραιος παικτης. Με εμπειρια και παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα. Μεχρι πρεμιερ λιγκ εφτασε ο παλικαρος. Αλλα δυστυχως δεν μπορει την ζεστη στην Ελλαδα και ειμαστε αναγκασμενοι να τον πουλησουμε. Και αν ζοριστουμε αν βρουμε κανα 500σαρικο τον αφηνουμε και ελευθερο. Στεναχωρο μεν αλλα εμεις θελουμε το καλυτερο για τον παικτη τον ανθρωπο αυτον.
Αναθεμα να εχει κανει 2 καλα παιχνιδια, ακομα κανουμε υπομονή και οταν παει χαλια η ομαδα παντα με μαγικο τροπο φταινε Κουλιερακης Μιχαιληδης αλλά άλλος κατευθυνει την αμυνα …
Εχει αποσυντονισει ολη την ομαδα φιλε μου. Λαθος πασες οτι ναναι επιλογες. Αντι να βγει μπροστα κρυβεται πισω απο Κουλε. Ενα παιδι 19 χρονων. Δεν παρακανει λαθη. Δεν κανει απλα.deathmassious έγραψε:Παρακάνει λάθη για την εμπειρία του.
- ΑποστόληςΑ
Η προσποίηση που κάνει ο Ραντούλοβιτς πάνω σου, είναι για να γίνει videάκι για promotion σε μάνατζερ για να πάρει μεταγραφή 2-3.000.000...Έχουμε να φάμε πολλές σφαλιάρες με αυτόν στην ενδεκάδα...Καλύτερα Μιχαηλίδης και ας παίζουμε με 2 αριστεροπόδαρους.
Αλήθεια απαράδεκτος. Μπορείτε να μείνετε στο πέναλτι, η στην τριπλά που τρώει. Αυτά είναι αυτά που φαίνονται. Η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο και το πως τρώμε στημένες φάσεις απτό ΠΟΥΘΕΝΑ εξαιτίας του είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν μιλάω αφού φάγαμε το γκολ. Μιλάω για πριν
-
Είπαμε το αλτερ εγκο του βαρελα. Μαρκαρισμα με βηματα πισω, αργες αντιδρασεις κτλ κτλ. Όσο παίζει για δυο ο κουλιερακης θα τη βγαζουμε αναιμακτα, αλλα ο μικρός δεν ειναι κρεσπουρα ακομα δυστυχώς.