Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από nunies4 »

Τον Ντελια οπως ειδες, σκοπιμα, τον εβγαλα απο την συζητηση.
Εσυ πεισε με οτι 4 με 1 να μην φτανουν σε τελικη μετα απο κλεψιμο κιολας που η αντιπαλη αμυνα ειναι σε πανικο, ειναι θεμα προπονητη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και ειναι θεμα προπονητη...Ειλικρινα δεν ξερω τι δουλευει στο τελευταιο τεταρτο του γηπεδου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οκ. Εχουμε διαφορετικη αποψη. Εγω παλι λεω υπομονη.
Με Ντεσποτοφ, Ντελια, Μειτε, Μαρκαντωνη, Ζιλε και Σαματα μπροστα θα ειμαστε εντελως αλλη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δλδ 2 ματς κρίνονται από μια υποψία φάσης που καταφέραμε και κλέψαμε τη μπάλα ψηλά?

Και είναι αυτό κριτήριο?
Οι ομάδες χάνουν και ευκαιρίες-μαλλιά αρκετές μέσα στα ματς. Μόνο στον δικό μας πλανήτη απαιτούμε μια υποψία φάσης να γίνει γκολ. Μιλάμε για ΜΙΑ.

Βαλτε λιγο παλιά ματς από το 2008 ακόμη και μετα να δείτε τί μαλλιά χάνουμε ανά αγώνα.

Να πάρουμε το Γενάρη 6 μεσοεπιθετικούς καινούριους τότε.

Όπως έχει χιλιοειπωθεί, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... κι έχουμε αλλάξει καμιά 45 βάρκες, κι ακόμη βλέπουμε στραβό το γυαλό.

ΥΓ: Η ομάδα ένα πράγμα κάνει καλά και είναι αυτό που δουλεύει κατα κύριο λόγο. Το να μη χάνει τη μπάλα. Ο κύριος σκοπός αυτός είναι στο παιχνίδι μας με τη λογική οτι κάπως 1-2 φάσεις θα έρθει το γκολ. Ε αυτό δε δουλεύει όμως. Σε περιμένει ο αντίπαλος πίσω που του δίνεις απλόχερα τις επιστροφές του καθώς έχει παναργο τρανσισιον γιατί δε θες να ρισκάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 18 Σεπ 2023, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω το μονο που λεω ειναι υπομονη. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. Η ομαδα ειναι καινουργια. Πως να το κανουμε; Ολοι μαζι (οι νεοι παικτες που λογιζονται σαν βασικοι) 10 μερες εχουν.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Στα δυο τελευταία ματς η ομάδα έχει xgoals για τα οποία θα ντρεπόταν και ομάδα που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Και όλα αυτά με πάνω από 60% κατοχή.

Houston we have a problem.

Το πρώτο στάδιο λύσεως ενός προβλήματος είναι να αποδεχτείς ότι υπάρχει.

Είναι αδιανόητο μια ομάδα, όσο ασύνδετη και αν ειναι, να έχει καταφέρει σε 200 λεπτά παιχνιδιού και με 60% κατοχή να έχει τέτοια xgoals.

Αδιανόητο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δημήτρη σίγουρα είναι θέμα προπονητή. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και εποχές που ήταν πιο δεμένος και με καλύτερους παίκτες επί Λούτσου , ποτέ δεν ήταν εύκολος στο γκολ. Ήταν όμως δυσκολοκατάβλητος και συνήθως στα παιχνίδια του ακόμα κι όταν δε κέρδιζε ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και άξιζε να κερδίσει.

Ο Λουτσέσκου προφανώς προτιμάει ένα στυλ παιχνιδιού ελεγχόμενο , όπου η ανάπτυξη της ομάδας θα περάσει από συγκεκριμένα στάδια και στο τελευταίο 3ο του τερεν οι επιλογές μας θα είναι συγκεκριμένες. Πχ συγκεκριμένες οδηγίες τι θα κάνεις απο τα πλάγια , πως θα συνδυαστείς στον άξονα, πως θα γίνει το τριγωνάκι με τον μπακ. Επίσης δυνατό ρεπρες για να πάρεις μπάλα όταν τη χάσεις - αυτό δούλεψε 3 φορές χτες αλλά μπερδέψαμε τα μπούτια μας στη συνέχεια.

Θα φέρω σαν αντιπαράδειγμα την ΑΕΚ. Να σημειώσω ότι χτες είδα όλο το ντέρμπυ γιατί στο καφενείο το γύρισαν απο την αρχή και άκουγα το δικό μας 2ο από το ράδιο ενώ έβλεπα στη τηλεόραση τους άλλους. Ε λοιπόν το πρώτο 20λεπτο της κουλας ήταν απο τις πιο καυλωτικές εμφανίσεις που έχω δει ποτέ στην Ελλάδα. Τους πάτησε , η ένταση ήταν από άλλο πλανήτη και μπήκαν 14 φορές ( αν δε κάνω λάθος στο στατιστικό) μέσα στη περιοχή τους. 14 φορές σε 25 λεπτά αγώνα. Τι έγινε μετά; Ξεθύμαναν , οργανώθηκε ο γαύρος και βρήκε στρέμματα γηπέδου και ισοφάρησε. Μετά προς το τέλος ξαναπήρε η ΑΕΚ τα ηνία. Γενικά ήτανε ματσάρα. Και οι 2 τους είναι ξεκάθαρα καλύτερα από εμάς ΤΩΡΑ.

Η ΑΕΚ παίζει αυτό που ζητάτε από το Λούτσο να παίξει ο ΠΑΟΚ. Όμως , ειδικά εσύ ρενε , παραβλέπετε τα μειονεκτήματα του τρόπου παιχνιδιού της και τους γύρω γύρω παράγοντες. Για παράδειγμα το φιζικαλ γκειμ της κούλας που πάντα χρειάζεται ιδιαίτερη διαιτητική φροντίδα, τον τρομερό ταργκετ μαν Λιβαι , τραχαντήρια στο κέντρο και στο 10 και μια συνολική αθλητικότητα από πολλούς παίκτες. Εμείς τι αθλητικότητα να έχουμε με ζιβκοβιτς, ταισον , ντελια ? Αν μπει καλά στην ομάδα ο μαρκαντωνης και ο Μειτε και ο Σαματα θα βοηθηθούμε αλλά μέχρι τότε δεν.

Επίσης είναι και κάτι άλλο. Η ΑΕΚ παίζει άμεσα , παίζει μπαμ μπουμ και πέφτουν καμικάζι σε 2ες μπάλες και μονομαχίες. Αυτό τους δημιουργεί άπειρες ευκαιρίες όχι όμως υψηλής ποιότητες. Για αυτό πολλές φορές βλέπεις να έχουν 20 τελικές και το πολύ ένα γκολ . Αν σου κάτσει βέβαια γράφεις ντόρτι για πλάκα.

Τέλος αξίζει να δούμε τι κάνει αυτό το στυλ της κουλας που γεμίζει με παίκτες τη περιοχη ,απέναντι σε οργανωμένες ομάδες ( όπως αυτή που πάει να ξαναφτιαξει ο λουτσος). Ας δούμε τι έγινε με ζελα πέρυσι, θα δείτε τι θα γίνει και φέτος , είδατε τι έγινε με αντβερπ . Ακόμα και εμείς πέρυσι σε 2 ματς τους κοντράραμε στα ίσα και αν θυμάστε ο Αλμειδα είχε κάνει πολύ κολακευτικές δηλώσεις για το οργανωμένο μας παιχνίδι. ΑΚόμα και χτες ο γαυρος με τον Ισπανό προπονητή , απέναντι στο run&gun της κούλας , αντιπαρέταξε "λούτσικο" στυλ παιχνιδιού και δικαιώθηκε.

Τέλοσπατων ο καθένας όπως το βλέπει. Έχω ζηλέψει πολλές φορές το στυλ παιχνιδιού της κούλας γιατί είναι έτη φωτός πιο ελκυστικό. Μακάρι με παραλλαγές να μπορούσα να το έβλεπα και σε εμάς. Αλλά είναι λίγο δύσκολο για μένα να απαξιώσω το προπονητή ( και τις μεθόδους του) που μας έφεραν ένα κάρο επιτυχίες. Είναι λίγο φαιδρή η επιχειρηματολογία για περιφερειακούς επιθετικούς , αδούλευτη ομάδα, πόσοι πατάνε περιοχή κλπ. Πέρυσι όταν έβαλες 3 στη Λεωφόρο πατάγανε περισσότεροι περιοχή ; Χημεία θέλει , να ελέγξεις καλύτερα το ρυθμό και να λυθουν οι μεταγραφές. Αυτό το στυλ θέλει χρόνο και υπομονή.

Το καλοκαίρι η ιδιοκτησία ας αποφασίσει αν θέλει να κάνει μια αλλαγή στην ομάδα. Μπορεί να κάνει. Ο renegade, o sera, ο johndag κλπ θα έκαναν με κλειστά τα μάτια.

Εγώ , δε θα έκανα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όχι giapas εγώ δεν είμαι εκ προοιμίου αρνητικός στην παραμονή Λουτσε.

Όμως φέτος με το υλικό που έχει δεν υπάρχουν και δικαιολογίες.

Δηλαδή πόσους ακόμα παίκτες να βγάλουμε άχρηστους για να καλύψουμε τον Ραζβαν;

Και γενικά, το παίζω μπαλα τρεις μήνες (Νοέμβρη-Φλεβάρη) αφού έχω ήδη μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και μετά πατωνω στα πλει οφ να με συμπαθας αλλά τριτη συνεχόμενη χρόνια δεν θα του το δικαιολογήσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έχετε μπερδέψει κι έχουμε μπερδευτεί με το ρόλο του προπονητή.

Ο προπονητής πρέπει να υπηρετεί την ομάδα κι όχι η ομάδα τον προπονητή, ακόμη κι αν ειναι ο Κλοπ.

Τα έχουμε μπερδέψει πολύ στον "προσωποκεντρικό" ΠΑΟΚ.
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

Εγω παντως χθες οταν ξεκινησε το ματς,ελεγα στον φιλο μου που καθοταν διπλα ,οτι ετσι οπως μπηκαμε δεν προκειται να βαλουμε γκολ ουτε του χρονου!Οποια ομαδα ανω του μετριου ερθει και στησει πουλμαν (αυτο κανουν ολοι ακομα και ο γαυρος που παντα ερχοταν με μια αφελεια στην τουμπα),τουλαχιστον δεν θα χασει!Το ιδιαιτερο χαρισμα που κανει τις μεγαλες ομαδες να ξεχωριζουν απο τις μικρες ,ειναι οτι αν ο αντιπαλος ερθει να παιξει μεσα στην εστια ,πρεπει να τον ξεπατινιασεις στα γκολ!Εμεις αυτο το χαρισμα δυστυχως δεν το εχουμε ,και αυτο λεει πολλα!Ολοκληρο κυπελλο χασαμε περυσι απο αυτην την αδυναμια που εχουμε !Και ας παιζαν και με 10 οι αλλοι!Ομαδα χωρις σθενος ,σχεδον αψυχη ,μπλαζε και με αδυναμια στο τελευταιο τριτο να ξεμαρκαρει παιχτες για να βγαλει σουτ!Συγνωμη αλλα αυτο που παιζουμε δεν ειναι ποδοσφαιρο!Κατσαμε μετα και ειδαμε το δευτερο ημιχρονο με γαυρο και κουλα ,και ειχε αλλη ενταση το παιχνιδι!Στο δικο μας παιχνιδι μονο ο ρουλης εβγαλε την ενταση που χρειαζοταν ενα τετοιο ματς!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

John ,εγώ φίλε μου δεν έφερα δικαιολογίες ούτε έβγαλα άχρηστους τους παίκτες. Έχουμε πολύ καλό υλικό, οφείλουμε και τελικά θα παίξουμε καλυτερα. Θεωρώ ότι η ομάδα μέσα από τη δουλειά θα φτάσει εκεί που θέλει.

Μη παρερμηνευεις αυτά που γράφω σε παρακαλω
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ομοίως, κάνεις δεν δίνει επ αόριστον δικαιολογίες,ούτε ελαφρυντικά για πάντα.

Απλά σε αυτή τη φάση μετά από αυτόν τον σχεδιασμό που έλεγε ότι σχεδόν κανείς παίκτης νεος πρωτης γραμμης δεν θα είναι προετοιμασία και μέσα σε αυτό το δίμηνο ανά εβδομάδα θα φεύγει ένας και θα τραβάνε το κουπι οι ίδιοι μέσα σε περίοδο με αρκετά μεγάλη πίεση , το να δώσουμε κάποιον χρόνο στον προπονητη που ειναι ο βασικος λογος που ενισχυθηκε και το υλικο πριν είμαστε απόλυτοι είναι το λογικό για μένα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Αγαπητέ Λουτσε, εδώ Λουτσοσκυλο. Σε παρακαλώ βρες μια λύση να σπας τις κλειστές άμυνες. Επισης μια καλή ιδέα θα ήταν να απελευθερώνεις λίγο τους παίκτες γιατί ώρες ώρες μοιάζουν να παίζουν με χαλιναρι
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

giapas έγραψε:John ,εγώ φίλε μου δεν έφερα δικαιολογίες ούτε έβγαλα άχρηστους τους παίκτες. Έχουμε πολύ καλό υλικό, οφείλουμε και τελικά θα παίξουμε καλυτερα. Θεωρώ ότι η ομάδα μέσα από τη δουλειά θα φτάσει εκεί που θέλει.

Μη παρερμηνευεις αυτά που γράφω σε παρακαλω
Καμία παρερμηνεία, μάλλον δεν έγινε κατανοητό αυτό που έγραψα.

Το «τέλος οι δικαιολογίες» αφορά ξεκάθαρα τον Ραζβαν όχι όσους τις επικαλούνται.

Επίσης, επίτηδες έβαλα πρώτο πληθυντικό στο «πόσους παίκτες να βγάλουμε άχρηστους» καθώς κι εγώ επι δυο συναπτά έτη έριχνα το βάρος της ευθύνης πρωτίστως στην χαμηλή ποιότητα του υλικού και σπάνια στον προπονητή.

Ε τώρα, λοιπόν, κακό υλικό δεν υπάρχει.

Τέλος, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα παίξει καλύτερα στο μέλλον.

Αυτό από μόνο του όμως δεν αρκεί αν έχουμε επανάληψη των δυο προηγούμενων σεζόν και η ομάδα καταρρεύσει πάλι την εποχή που κρίνονται οι τίτλοι.

Φέτος εγώ έχω απαιτήσεις από τον προπονητή και θα τον κρίνω αυστηρά. Δίκαια μεν, αυστηρά δε.

Έχει ένα ρόστερ γεμάτο πλέον με βαριά συμβόλαια, με παίκτες που αυτός διάλεξε και αμοίβεται με ουκ ολιγα χρήματα για Σουπερλιγκ.

Υπάρχουν απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως ο ποιοτικος παικτης μια χαρα την μιση φαση την εκανε γκολ με πλασε στην αφυλαχτη απεναντι γωνια μεσα απο την τρυπα της βελονας. Ασχετα αν ακυρωθηκε.
Αλλα οχι λογικα δεν ειναι θεμα ποιοτητας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”