65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αντί της λομπας βέβαια είχε απλή και εύκολη πασα αριστερά σε ξεμπαρκάριστο συμπαίκτη τον όποιον μπορούσε να βγάλει τετ α τετ.
Αλλά ζαμαν φου και αλεγκρια.
Λες και παίζουμε μπαλα με τα φιλαράκια μας στο πέντε επι πέντε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλά ζαμαν φου και αλεγκρια.
Λες και παίζουμε μπαλα με τα φιλαράκια μας στο πέντε επι πέντε.
Απογοητευτικός και χωρίς ουσία δυστυχώς. Πιστεύω θα τη βρει την άκρη, αλλά μέχρι τότε θα του κάνει καλό ο πάγκος και ίσως είναι πιο ουσιαστικός αν μπαίνει αλλαγή .
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μάλλον άρχισαν να παίρνουν για τα καλά τα μυαλά του αέρα.Πιο πολύ καταστρέφει παρά δημιουργεί.Εκει που κάνει κάτι μαγικό στην αμέσως επόμενη φάση θυμίζει παίκτη ΕΠΣΜ.Οταν φτάσει στο επίπεδο να κάνει τα όργια του Τζόλη το συζητάμε.Μεχρι τότε πάγκο μπας και συνέλθει!
Εγω φοβαμαι οτι τον εχει επηρεασει ο χαρτινος της εθνικης που δεν τον καλεσε. Γιατι εμεις εδω μπορει να λεμε μην σωσει και παιξει παικτης μας εκει, αλλα για τους παικτες δεν ειναι ετσι.
Δεν γίνεται να του βάλεις λουρί, αυτά τα μαγικά είναι που τραβάνε τον κόσμο, αυτά είναι στην τελική η ομορφιά του αθλήματος...
Αλλά ρε φίλε δεν γίνεται σε ΚΑΘΕ φάση να κάνεις το εξεζητημένο. Ειδικά όταν δεν σου βγαίνει τίποτα 2 σερί 90λεπτα, κάνε το απλό... από το απλό αποκτάς μομεντουμ για να πας στο πιο εξεζητημένο..
Δεν ξέρω αν το τράβηγμα του αυτιού θα βοηθήσει.. ελπίζω να κάτσει μόνος του να αναλύσει τι φταίει, γιατί πρώτος αυτός φάνηκε ξενερωμενος όταν βγήκε
Αλλά ρε φίλε δεν γίνεται σε ΚΑΘΕ φάση να κάνεις το εξεζητημένο. Ειδικά όταν δεν σου βγαίνει τίποτα 2 σερί 90λεπτα, κάνε το απλό... από το απλό αποκτάς μομεντουμ για να πας στο πιο εξεζητημένο..
Δεν ξέρω αν το τράβηγμα του αυτιού θα βοηθήσει.. ελπίζω να κάτσει μόνος του να αναλύσει τι φταίει, γιατί πρώτος αυτός φάνηκε ξενερωμενος όταν βγήκε
Επίσης θέλει πολλη δουλειά και σε άλλα πράγματα του παιχνιδιού. Δεν έχεις το τελείωμα; δούλεψε το. Δούλεψε τα φάουλ, τα χτυπήματα κόρνερ. Δεν έχω δει καθόλου βελτίωση σε αυτούς τους τομείς του.
Προφανώς και φταίει.jibbie έγραψε:καλησπερα, δε φταιει ο Ραζβαν και γι αυτον; ηρεμα ρωταω.
Πραγματικά σε κάθε επαφή να γίνει το κάτι παραπάνω. Ουσία μέχρι το 3-0 και μετά τα μαγικά.
Ακόμα να με βγει το όνομα ότι είμαι και αντί-Ραζβαν μετά από τόσα χρόνια [FACE WITH TEARS OF JOY]
Παίδες είμαι της άποψης ότι για οτιδήποτε καλό συμβαίνει σε μια ομάδα ο βασικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής.
Έχοντας, όμως, αυτή την άποψη και θέλοντας να είμαι δίκαιος αυτό δουλεύει και αντίστροφα.
Κομμάτι της δουλειάς του προπονητή είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Ο μικρός φαίνεται από τα χιλιόμετρα ότι δεν είναι καλά.
Να βρει τρόπο να πάρει αυτά που μπορεί να δώσει ο Ντελιας. Και αν δεν μπορεί υπάρχει και ο πάγκος.
Και γενικά μιλώντας δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι παίκτες.
Παίδες είμαι της άποψης ότι για οτιδήποτε καλό συμβαίνει σε μια ομάδα ο βασικός υπεύθυνος είναι ο προπονητής.
Έχοντας, όμως, αυτή την άποψη και θέλοντας να είμαι δίκαιος αυτό δουλεύει και αντίστροφα.
Κομμάτι της δουλειάς του προπονητή είναι και το ψυχολογικό κομμάτι. Ο μικρός φαίνεται από τα χιλιόμετρα ότι δεν είναι καλά.
Να βρει τρόπο να πάρει αυτά που μπορεί να δώσει ο Ντελιας. Και αν δεν μπορεί υπάρχει και ο πάγκος.
Και γενικά μιλώντας δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι παίκτες.