ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
4
4%
Vieirinha (C)
3
3%
Troost-Ekong
1
1%
Κουλιεράκης
2
2%
Baba
18
16%
Ozdoev
2
2%
Meite
45
41%
Taison
6
5%
Κωνσταντέλιας
1
1%
A. Zivkovic
4
4%
Samatta
6
5%
Despodov
11
10%
Thomas
1
1%
Schwab
1
1%
Kedziora
1
1%
Murg
4
4%

Σύνολο ψήφων: 110

Dimg4a

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4a »

Daskalos_4 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Τι εγινε ρε σεις, στις επιτυχιες της ομαδας μας που ησασταν κρυμμενοι;
Εδω ειμαστε σε ολα. Καποιοι εξαφανιζονται σε γκελες ομως.
Αδερφε, το σχολιο ηταν γενικο δεν πηγαινε σε καποιο συγκεκριμενο μελος. Απο κει και περα, ποιος μπορει να αμφισβητησει αυτο που αναφερει ο Icue;
Δεν απαντησα προσωπικα για σενα, κι εγω γενικα το ειπα αδερφε
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Για όσους ήταν στο γήπεδο φάνηκε από το πρώτο λεπτό ξεκάθαρα η πρόθεση του κορακιού.

Τραγική η κερκίδα σήμερα, τραγική η διακοπή στο ματς με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Για το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ έχω την απορία και αν μπορεί κάποιος να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση, υπάρχει οφσάιντ όταν γυρίζεις την μπάλα προς τα πίσω; Με ποια λογική αν κάνεις πάσα προς τα πίσω έχει σημασία από που ξεκινάει ο συμπαίκτης σου;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι τραγικος ο κανονισμος απλα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ίσως γίνει ξεχωριστό βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις. Λείπουν ΠΟΛΛΑ.

Ρε ΚυρΚυρ, δεν ζήτησε κανείς να τινάξεις το πρωτάθλημα στον αέρα (σιγά την επικοινωνιακή ή παρασκηνιακή δύναμη του ΠΑΟΚ δηλαδή), αλλά τουλάχιστον να επισημάνετε δημοσίως ΚΑΘΕ αδικία εις βάρους του ΠΑΟΚ.
Αυτό δε σημαίνει ότι κόπηκε δικαιολογημένα η συγκεκριμένη φάση από τα highlights από το συνδρομητικό. Είναι τουλάχιστον πρόστυχη σαν ενέργεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ μιλάω για τα highlights της ΠΑΕ. Στου συνδρομητικού δεν έχω πρόσβαση, ως ρίψασπις άπατρις Γραικύλος του εξωτερικού.

Λογικά θα ανέβουν στο κανάλι του free πιο ολοκληρωμένα. Τσέκαρα και πριν, αναμένουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Στην σκεψη ηταν καλο το διδυμο που εβαλε στα χαφ ο ρασβαν ..απλα πρεπει να δει τον οζντοεφ ως καθαρο 8αρι box to box ..και οχι 6-8 ..τελοςπαντων ειμασταν ασυνδετοι εντελως ..δουλεια ..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ο Οζντοεφ μέχρι στιγμής δε δικαιολογεί τη παρουσία του αντί για Τσιγγάρα.
Μακάρι να είναι καλός παίκτης κι ακόμα να μη προσαρμόστηκε.
Ειλικρινά δείχνει πολύ μέτριος παίκτης , τη σειράς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η Nova όταν ανεβάζει HL, βάζει και κάποια πλάνα από πριν τον αγώνα, κάτι drone λήψεις με Λευκό Πύργο, γήπεδο, παιδάκια κτλ. Δεν θα είναι αυτό αυτούσιο βίντεο της Nova.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Aureliano Buendia έγραψε:@proedros

Εγώ Τσιγγάρα-Σβαμπ ήλπιζα να δω σήμερα.
Και εγώ αυτό έγραψα πιο πάνω...Παίζεις ντέρμπι, ξεκούραστοι παίκτες...ξέρουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου..Εδικά στο πρώτο μισό που πιέζεις, θα ασκούσες ακόμη περισσότερο πίεση...Ο Τσιγγάρας έχει βελτιωθέι πολύ, έχει εντάσεις, δείτε πόσες φορές έβγαινε μπροστά και με την Μπειτάρ στο Ισραήλ και με τη Χάιντουκ στην Κροατία.Έχει αποκτήσει ισορροπία.Υπάρχει και ένα τρελό στατιστικό πως όταν πάιζουμε με Τσιγγάρα, δεν χάνουμε ποτέ...
Αν διαβάσει κάποιος όλα αυτά που γράφω για τον Χάρη θα θεωρήσει πως είναι συγγενής μου και τον αβαντάρω... :D :lol:
Τίποτα φυσικά από αυτά δεν συμβαίνει , απλά τον πιστεύω πολύ σαν παίκτη και στην εξέλιξη του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Η μονη εξηγηση ειναι οτι θεωρει πιο σημαντικο ματς αυτο της Πεμπτης οπου θα παιξουν Σβαμπ Τσιγγαρας. Πεμπτη κοντη γιορτη
icue

Δημοσίευση από icue »

Ε με αυτη την ΚΕΔ και τον καινουργιο νταβα της, καλα θα κανει να το θεωρει πιο σημαντικο. Και αυτο και ολα του ομιλου.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Cocobill έγραψε:Για όσους ήταν στο γήπεδο φάνηκε από το πρώτο λεπτό ξεκάθαρα η πρόθεση του κορακιού.

Τραγική η κερκίδα σήμερα, τραγική η διακοπή στο ματς με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Για το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ έχω την απορία και αν μπορεί κάποιος να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση, υπάρχει οφσάιντ όταν γυρίζεις την μπάλα προς τα πίσω; Με ποια λογική αν κάνεις πάσα προς τα πίσω έχει σημασία από που ξεκινάει ο συμπαίκτης σου;
Ο παίκτης που έκανε την πάσα προς τα πίσω ήταν off side (Μπράντον). Όταν ξεκινάς την προσπάθεια σου από θέση offside, δεν έχει σημασία τι κάνεις με την μπάλα (μπρος, πίσω, ψαλιδάκι, ότι θέλεις βάλε εδώ). Ο παίκτης δεν θα έπρεπε να έχει καμία συμμετοχή, είναι εκτός αγώνα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Cocobill έγραψε:Για όσους ήταν στο γήπεδο φάνηκε από το πρώτο λεπτό ξεκάθαρα η πρόθεση του κορακιού.

Το πραγμα είναι απλο αδερφε, επειδη απο θεση οφσάιντ (από πλενοκτικη δηλαδή θεση εναντι των αντιπάλων) ο Μπράντον δινει πασα παρε βάλε στον επιθετικο. Ας μη χάνουμε το δικιο μας. Το γκολ ηταν καθαρο οφσαιντ. Τα υπόλοιπα δε...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο για την ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια μεγάλη γκάβλα όπως μπήκαμε. Έτσι πρέπει να παίζουμε στη Τούμπα με όλους. Δυστυχώς και φέτος βλέπουμε το ίδιο έργο όμως. Δεν έχουμε κίλερ. Οπότε η θα μπαίνει νωρίς και θα γράφει το κοντέρ πολλά ή θα μας βγαίνει η ψυχή.
Είναι όμως κρίμα γιατί φέτος η ομάδα είναι πραγματικά δυνατή.

Χειρότερο από τον περσινό εφιάλτη εντός γηπέδου όμως, ήταν η επιστροφή της κερκίδας στα πρόσφατα. Τι να πει κανείς για τη διακοπή, τι να πει κανείς για τα συνθήματα. Στην κοσμαρα μας όλοι. Η 4 σε άλλο γήπεδο και οι υπόλοιποι σαν βαριεστημενοι τηλεσχολιαστες.

Μάλλον η χρονιά τελείωσε με την είσοδο στους ομίλους...
Cocobill

Δημοσίευση από Cocobill »

Daskalos_4 έγραψε:

Το πραγμα είναι απλο αδερφε, επειδη απο θεση οφσάιντ (από πλενοκτικη δηλαδή θεση εναντι των αντιπάλων) ο Μπράντον δινει πασα παρε βάλε στον επιθετικο. Ας μη χάνουμε το δικιο μας. Το γκολ ηταν καθαρο οφσαιντ. Τα υπόλοιπα δε...
Μάλλον αδερφέ δεν εξήγησα σωστά τι θέλω να πω. Δεν αναφέρομαι στο κομμάτι της φάσης όπου ο Μπράντον γύρισε προς τα πίσω τη μπάλα στον Ντεσπόντοφ. Αναφέρομαι στον παίκτη μας που παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα προς τα πίσω. Όταν στέλνεις την μπάλα προς τα πίσω δεν έχει πλεονέκτημα ο επιθετικός σου αν βρίσκεται πιο κοντά στην εστία, το αντίθετο. Πιστεύω ότι όταν ένας παίκτης (ο οποίος είναι σε κανονική θέση) κάνει πάσα προς τα πίσω, ο κανονισμός δεν θα έπρεπε να προβλέπει οφσάιντ ασχέτως που βρίσκεται ο συμπαίκτης του.

Τέσπα, αυτά είναι φιλολογικού ενδιαφέροντος, το ζουμί είναι ότι 3 ματς σερί τα κοράκια βρίσκονται σε αποστολή και ξεφτιλίζουν τους κανονισμούς σε φάσεις πεντακάθαρες (οφσάιντ Τζίμα, πέναλτι Μπράντον, πέναλτι και δεύτερη κίτρινη σήμερα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cocobill την Δευ 18 Σεπ 2023, 00:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”