Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4a

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Dimg4a »

Και προσοχη, τωρα κανουμε φυσιολογικη κριτικη που πρεπει να γινει για την βελτιωση. Τωρα ομως πρεπει να ερθουν και οι υπερασπιστες του που τοσο καιρο ειρωνευοντουσαν και να μιλησουν για τα λαθη του και οχι μονο να εμφανιζονται σε νικες.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Θεωρώ μεγάλο λάθος να μην ξεκινήσεις σήμερα τον Τσιγάρα και τον Σβαμπ...Ειδικά σήμερα...σε τοπικό ντέρμπι..Αντίθετα βάζεις 2 καινούριους που δεν έχουν παίξει μεταξύ τους χωρίς ένταση και χωρίς το 6άρι σου να μπορεί να πατήσει έστω και λίγο περιοχή...Επίσης την ώρα που μπαίνει ο Βέλεθ σαν τρίτος ψηλός, εσύ βάζεις τον Μπράντον!! Να κάνει τι?να πάρει κεφαλιά?Γι αυτό το ματς έπρεπε να παίξει ο Τζήμας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Λέμε δυο διαφορετικά πράγματα και δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά.

Η χημεία και το δέσιμο της ομάδας ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το τακτικό πλάνο ενός προπονητή.

Η χημεία μπορεί να επηρεάσει στο να μην σου βγαίνουν κάποια πράγματα σωστά από αυτά που προσπαθείς εντός αγωνιστικού χώρου.

Τι σχέση έχει το δέσιμο όταν το φορ σου είναι μονίμως εκτός περιοχής και σε τόσα ματς δεν έχει κάνει ακόμα τελική;

Τι σχέση εχει το δέσιμο με το γεγονός οτι κανένα από τα δυο σου κεντρικά χάφ δεν πατά περιοχή;

Τι σχέση έχει η χημεία με το γεγονός οτι ακόμα και οι επιθετικοί σου παικτες βλέπουν την περιοχή σα ναρκοπέδιο;

Καμία απολύτως.

Sent from my iPhone using Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ακόμη και στο τέλος, αντι να πιέσεις, να κατηφορίσει το γήπεδο, έστω να προσπαθήσεις για κάτι και ας μη σου βγει, η ομάδα φαίνεται πως ρίχνει ρυθμό προφανώς για να μην εκτεθει πίσω, όπως έγινε με τον ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και κυρίως στο τελείωμα των φάσεων.
Έχει ευθύνη για την εικόνα κυρίως στην επίθεση και ελπίζω να τη βρει την άκρη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ειναι 0-0 στο 95’, κερδιζουμε αραουτ απο αριστερα ψηλα στο υψος της περιοχης και παει να το εκτελεσει ο Μπαμπα και για περιπου 15-20 δευτερολεπτα δν κινειται κανεις. Λες και παμε για Χ. Το ιδιο μετα απο δεξια στην δικη μας πλευρα. Επισης στο 99’ παιρνουμε μπαλα και κανουμε πασες πισω. Τι συμβαινει; Ενω μπηκαμε φορτσατοι αν και τσαπατσουληδες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

renegade έγραψε:Κάποια στιγμή η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια .
Μια τετράδα παικταραδες μπροστά που δεν μπορούν να βρεθούν ούτε με την συνεργασία νικολουλη-χαρδαβελα
Μια ομάδα μαλωμενη με την ευκαιρία
Μια ομάδα που αν βάλει πάνω από τρεις παίκτες στην περιοχή νομίζει ότι είναι πέναλτι υπέρ του αντιπάλου
Μια ομάδα που το μόνο που προσπαθεί να κάνει επιθετικά είναι μέσα από το τρίγωνο αριστερά των μπαμπα, Ντελια, Τάισον να βγάλει κάποια παράλληλη πάσα
Μια ομάδα που φοβάται σαν τον διάολο το λιβάνι να ανοίξει τον Ρυθμό του παιχνιδιού ακόμα και με αντιπάλους ομάδες σαν την σημερινή
Μια ομάδα που γενικά είναι πιο βαρετή ακόμα και από την χιλιοστή επανάληψη του Κωνσταντίνου κ Ελένης

Ελπίζω να κάνεις τον δύσκολο μέχρι το καλοκαίρι και να μην έχουμε τίποτα ανανεώσεις και αυτοκτονίες

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Έχουν γραφτεί όργια για παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά το ΛΙΓΟΣ για τον προπονητή θεωρείς ότι πρέπει να επεξεργαστεί.
Δηλαδή δεν μπορούμε να πούμε την άποψη μας ότι είναι λίγος για την ομάδα?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

renegade έγραψε:Ο γάβρος να φανταστώ ότι είναι δεμένη ομάδα , χρόνια μαζί
Ο Ολυμπιακός είχε 1 προσθήκη σήμερα,τον ποντενσε. Εμείς έχουμε αλλάξει τα 2 βασικά χαφ ,το σέντερ φορ. Επίσης ο γάβρος σήμερα στο τελευταίο μισάωρο τουλάχιστον επαιζε μαζική άμυνα,αυτό γνωρίζεις ότι δεν θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία,το ευκολο είναι

Επίσης δεν καταλαβαίνω, συγνώμη γιατί ίσως έχω χάσει επεισόδια. Μέχρι πέρσι κάτι περίεργες επιλογές με τον αουγκουστο στο 10 ήταν βάση σχεδίου και οι παίκτες που έμπαιναν μετά από κανένα διμηνο όταν τραυματιστηκαν όλοι ήταν και αυτοί ενα μεγαλειώδες σχέδιο. Συγχώρεσε με αν λέω μπούρδες,νομίζω εμείς τα συζητούσαμε,ισως με γελάει το μυαλό μου,αν ναι 1000 συγνώμη.

Τώρα ρε μπρο ,πως βρεθήκαμε εντελώς απέναντι και σε ομάδα με εναν προβληματικό σχεδιασμό του καλοκαιριού περιμένουμε μπαμ μπαμ μα γαζωνουμε.

Πως ενώ είμαστε στην άλλη πλευρά διαφωνούμε παλι; :lol:

Επίσης ο σαματά που έχεις εικόνα,θεωρείς ότι ειναι προβληματικός λόγω προπονητή; τι τελικες είχε συνήθως; σε ρωτάω γτ σε αυτή τη φάση είναι θέμα, κάνει λιγότερες επαφές στην περιοχή και απο τον Τόμας και προσπαθώ να καταλάβω που είναι το θεμα; ή τροφοδότηση; οι κινήσεις του; το ότι πάει αριστερά δεξιά άνευ λόγου; μήπως υπάρχει λόγος και είναι ο ραζβαν;

Δεν ξέρω,θεωρώ ότι το θέμα φορ είναι σημαντικό και είναι το νούμερα 1 που πρέπει να βρούμε λύση. Αυτός που ήρθε ως βασικός μέχρι τώρα είναι εκτός κλίματος.τι φταίει περισσότερο ,ιδέα δεν έχω, αλλά σίγουρα είναι ένα μεγάλο θεμα
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Νομιζω πως το χειροτερο ειναι οτι φοβηθηκε μην ερθει διπλο, εξ ου και οι πασουλες πισω
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η ομαδα μπροστα δεν παιζει τιποτα. Αυτο το βαρετο συνεχεια να πηγαινει στο πλαϊ η μπαλα και απο εκει και μετα εμπνευσεις της στιγμης. Δεν γινεται ετσι. Παρε εναν βοηθο να δουλεψει σε αυτο το θεμα. Εχει πολυ καιρο που βλεπουμε αυτην την εικονα και δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Συμφωνώ με ζινολα

Το εύκολο είναι να παίξεις άμυνα... θέλει χρόνο η ομάδα

Αλλά πρέπει να βρει λύσεις.. δεν ξέρω από πού, πρέπει να τις βρει.

Εγώ θα άρχιζαν Τζίμα, ίσως άλλαζα και σχηματισμό...

Ελπίζω να έρθουν αποτελέσματα στα επόμενα ματς, ειδικά στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Τζίμας είχε κοπεί από την αποστολή κάτι που δυστυχώς ελλείψει άλλου μεσοεπιθετικου θα γίνεται όλο και πιο συχνά
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ε άμα είναι πιο εύκολο να παίξεις άμυνα ας παίξει άμυνα ρε Napoli.

Και ας χτυπήσει στις αντεπιθέσεις καθώς ταχύτητα έχουμε πλέον ξεκάθαρα.

Θέλω κάποιος να μου δώσει εξήγηση σε ένα πολύ απλό ερώτημα. Εγώ αδυνατώ να δώσω απάντηση.

Ποιος ο λόγος να έχω την ομάδα μου στημένη ψηλά και να μην γεμίζω την περιοχή με παίκτες;

Βρείτε μου ένα λόγο γιατί εγώ πραγματικά αδυνατώ.

Για την αμυντική μετάβαση; Αφού είσαι ήδη ψηλά. Ο ΟΦΗ με μια μακρινή μπαλιά σε έκοψε στα δύο.

Ή κάτσε πίσω, πίεσε χαμηλά και βγες γρήγορα στην κόντρα εκμεταλλευόμενος τα γρήγορα άκρα σου (όπως κάνει πχ η Μπράιτον) ή αν θες να το παίξεις Σιτυ αφού μένεις και πιέζεις ψηλά γέμιζε την περιοχή με παίκτες. Γιατί από την στιγμή που μένεις ψηλά έχει και ο αντίπαλος 7-8 παίκτες μέσα σε αυτή.

Εγώ με τις ελάχιστες γνώσεις ποδοσφαίρου που έχω δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που παίζουμε. Αν κάποιος με περισσότερες μπορεί πολύ θα χαρώ να τον ακούσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Εκ του αποτελεσματος εκανε λαθος με το κεντρο. Και ας κραζαμε εμεις αν βλεπαμε παλι Τσιγγαρα και Σβαμπ. Θελουν χρονο ολοι οι αυτοι οι παικτες.

Επισης δεν βλεπω να τσουλαει το διδυμο Μειτε-Οζντοεφ. Βαρυ και ασηκωτο. Γενικα εγω τον Μειτε δεν τον ειδα καλα, δεν ξερω πως οι περισσοτεροι τον ειδατε και ως καλυτερο παικτη. Ισως να κολλησει με τον Μαρκαντωνη. Αλλα με Οζντοεφ και Σβαμπ διπλα του, θα εχουμε πιο αργο κεντρο και απο περυσι.

Τελος το θεμα δεξι μπακ αρχιζει και γινεται εντονο. Ο Βιερινια μπορει να βγαλει ματς με μικρους, αλλα στα ντερμπι θα εχουμε προβλημα. Και ο Κετζιορα δεν ειναι δεξι μπακ για ομαδα που θελει να βαλει γκολ. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Σαστρε και τον Λυρατζη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εκτός κλίματος ο Σαματτα
Εκτός κλίματος ο ντελιας
Εκτός κλίματος ο Τάισον
Εκτός κλίματος ο ζιφκο
Εκτός κλίματος ο οζντοεφ

Και όλα αυτά απέναντι σε μία ομάδα που οποιοσδήποτε από τους τρεις έπαιζε σήμερα μαζί της θα της έριχνε 3 από το ημίχρονο

Υγ όσο για τον γάβρο σήμερα ξεκίνησε με τους Ελ Καμπί,ποτενσε,Καμαρά ,Hezze
4/6 που δεν ήταν πέρσι στον γάβρο + ότι έχει καινούργιο προπονητή
Επίσης μια χαρά έπαιξε μέσα στην Κούλα όταν χρειαζόταν το γκολ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”