8.Soualiho Meïté
-
- ΑποστόληςΑ
Re: 8.Soualiho Meïté
Άλλο ματς θα είδα...
Οκ όταν η μπάλα στα δύο μέτρα θα κόψει, θα μοιράσει.
Τίποτα άλλο. Πολύ μικρή ακτίνα δράσης...
-
-
Αργός είναι, αλλά φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να μην ξαναβγεί απο την εντεκαδα
Τελειως αδιαφορια απο μερια του. Λες και δεν τον νοιαζει. Ειδικα εκει που χανει την μπαλα... Λες και βαριεται να τρεξει..
-
Αυτος ειναι ο παικτης σας το ειχα πει και οταν ηρθε.kos έγραψε:Άλλο ματς θα είδα...
Στατικος και αργος, με ποιοτικες επαφες με την μπαλα.
Τωρα το πως θα τον εκμεταλλευτει ο προπονητης, προβλημα του.
Ο παικτης εχει ξεκαθαρα χαρακτηριστικα που και μωρο αν εχει δει εστω και ενα ματς του τα αναγνωριζει κατευθειαν.
Εδώ βλέπω σε αποθεώνουν πολλοί...Μόνο εμένα δεν μου αρέσεις μάλλον...Εγώ βλέπω έναν παίκτη δυνατό που δεν πέφτει κάτω αλλά μέχρι εκεί...Όταν περνάς το κέντρο σαν να σου χτυπάει ένα καμπανάκι που σου λέει μέχρι εδώ..Καμια μα καμία απολύτως συμμετοχή στην ανάπτυξη, και αργές αντιδράσεις ειδικά όταν κουράστηκες..Στο λάθος γύρισμα δε, που έκανες πάνω στον παίκτη του Άρη είπα Ούφ!! αλλά εκεί αν ήταν κανένας Ποντένσε, Τσούμπερ δύσκολα θα είμασταν...Μπορεί εγώ να τα βλέπω λάθος, αλλά η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από τον Τσιγγάρα...συγνώμη τον θεωρώ πιο γρήγορο, ολοκληρωμένο και εξελίξιμο παίκτη από εσένα....