14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
unpopular opinion
παρόλο που τον βλέπω για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι μας δάγκωσε με το 1,5 το χρόνο
δεν του δινα πάνω από 1 μύριο με τίποτα
παρόλο που τον βλέπω για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι μας δάγκωσε με το 1,5 το χρόνο
δεν του δινα πάνω από 1 μύριο με τίποτα
Πόσο πιστευεις οτι πρεπει να παίρνει ο επόμενος αρχηγός κ ο καλυτερος* παιχτης του ΠΑΟΚ στην πιο παραγωγικη φάση της καριέρας του; ένας παιχτης είτε στα καλά του είτε όχι δεν κρυβεται
προβοκατορικη ερώτηση αλλά δεν ειναι μακριά από την αλήθεια.
προβοκατορικη ερώτηση αλλά δεν ειναι μακριά από την αλήθεια.
αυτή είναι η βιτρίνα του dragon και γι αυτό του προσφέρει η ομάδα τέτοιο συμβόλαιο
προσωπικά όμως πιστεύω ότι το "όνομά" του αντρίγια είναι πολύ μεγαλύτερο από την πραγματική προσφορά του
ίσως και να μαι πολύ σκληρός μαζί του εν τέλει
προσωπικά όμως πιστεύω ότι το "όνομά" του αντρίγια είναι πολύ μεγαλύτερο από την πραγματική προσφορά του
ίσως και να μαι πολύ σκληρός μαζί του εν τέλει
Για παίκτες όπως ο ζίβκοβιτς είναι πιο εύκολο να παραμείνουν στην ομάδα, αφού έχουνε ζήσει το ονειρο του αστραφτερου συλλόγου, κ την μιζέρια του πάγκου.WeWillRockYou έγραψε:Πέρα από το αγωνιστικό, σημαντικό μήνυμα προς όλους για τη γενικότερη προσφορά του παίκτη.
Όταν άλλοι παίκτες αρχηγοί και με μεγάλο συμβόλαιο (βλ. Ίγκασον, Αουγκούστο) ή με μια καλή χρονιά (βλ. Νάρει) πίεζαν για πώληση, ο Αντρίγια έβαλε πλάτη, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά (καμία πίεση για πώληση, διαμεσολάβηση για ΜΑξίμοβιτς).
Μακάρι να είναι υγιής και να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με την ομάδα. Κανείς δεν έχασε από την εμπιστοσύνη του στον σύλλογο.
Η άλλη επιλογή είναι να πάει σε μία μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας για παράδειγμα , χωρίς αγωνιστικούς στόχους υψηλούς και να τρώει φάπες μέρα παρά μέρα.
Γιατί να το κάνει?
Δεν έχεις άδικο dani..
Το 1.5 είναι πολύ μεγάλο ποσό, και αξίζει να το δώσεις σε κάποιον πολύ επιδραστικό παίκτη.
Ο Αντρίγια είναι εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά από μόνος του.
Ο Πρίγιοβιτς πχ, ήταν αρκετά επιδραστικός για να πάρει το 1.5 χαρτί.
Αν το δεις πιο σφαιρικά όμως, το 1.5 μπορεί να δικαιολογηθεί από πολλά πράγματα. Από μόνα τους δεν είναι κάτι, αλλά στο σύνολό τους, το δικαιολογούν.
Το γεγονός πως ήρθε ελεύθερος, το όνομα του παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το γεγονός πως είναι διεθνής βασικός σε μεγάλη ποδοσφαιρικά χώρα, η ηλικία του παίκτη, τα λεφτά που μπορεί να φέρει σε πιθανή πώληση, η ευελιξία που έχει σε συστήματα (χρήσιμος δηλαδή ακόμα και με άλλον προπονητή), το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι, η μη-ύπαρξη ρήτρας στο νέο συμβόλαιο, το επικοινωνιακό αν έφευγε ελεύθερος, τα χρόνια του στην ομάδα, ο χαρακτήρας του..ακόμα και αυτό που γράφτηκε πιο πάνω, το γεγονός πως όχι μόνο έμεινε ενώ άλλοι παρακαλούσαν να φύγουν (Ίνγκασον, Ναρει, Ντουγκλας) αλλά ψήνει κι άλλους να έρθουν...
Υπολόγισε όλα αυτά (και πολλά άλλα) σε έναν παίκτη που από μόνος του αξίζει γύρω στο εκατομμύριο, και καταλήγεις πως το 1.5 είναι λογικό.
Από την ώρα όμως που θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο, αυτά ξεχνιούνται. Πλέον θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας, ο μελλοντικός αρχηγός, και ο παίκτης που θα πρέπει να πάρει την ομάδα πάνω του. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, και ελπίζω να δικαιώσει όλους μας, και κυρίως τον Ιβάν που έδωσε χωρίς σκέψη αυτό το νούμερο.
Το 1.5 είναι πολύ μεγάλο ποσό, και αξίζει να το δώσεις σε κάποιον πολύ επιδραστικό παίκτη.
Ο Αντρίγια είναι εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά από μόνος του.
Ο Πρίγιοβιτς πχ, ήταν αρκετά επιδραστικός για να πάρει το 1.5 χαρτί.
Αν το δεις πιο σφαιρικά όμως, το 1.5 μπορεί να δικαιολογηθεί από πολλά πράγματα. Από μόνα τους δεν είναι κάτι, αλλά στο σύνολό τους, το δικαιολογούν.
Το γεγονός πως ήρθε ελεύθερος, το όνομα του παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το γεγονός πως είναι διεθνής βασικός σε μεγάλη ποδοσφαιρικά χώρα, η ηλικία του παίκτη, τα λεφτά που μπορεί να φέρει σε πιθανή πώληση, η ευελιξία που έχει σε συστήματα (χρήσιμος δηλαδή ακόμα και με άλλον προπονητή), το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι, η μη-ύπαρξη ρήτρας στο νέο συμβόλαιο, το επικοινωνιακό αν έφευγε ελεύθερος, τα χρόνια του στην ομάδα, ο χαρακτήρας του..ακόμα και αυτό που γράφτηκε πιο πάνω, το γεγονός πως όχι μόνο έμεινε ενώ άλλοι παρακαλούσαν να φύγουν (Ίνγκασον, Ναρει, Ντουγκλας) αλλά ψήνει κι άλλους να έρθουν...
Υπολόγισε όλα αυτά (και πολλά άλλα) σε έναν παίκτη που από μόνος του αξίζει γύρω στο εκατομμύριο, και καταλήγεις πως το 1.5 είναι λογικό.
Από την ώρα όμως που θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο, αυτά ξεχνιούνται. Πλέον θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης μας, ο μελλοντικός αρχηγός, και ο παίκτης που θα πρέπει να πάρει την ομάδα πάνω του. Οι απαιτήσεις αυξάνονται, και ελπίζω να δικαιώσει όλους μας, και κυρίως τον Ιβάν που έδωσε χωρίς σκέψη αυτό το νούμερο.
Σωστή η ανανέωση, αν και δεν νομίζω ότι παίρνει ότι ακουγεται. Ίσως το 1,5εκ να είναι με όλα τα μπόνους μέσα. Όπωςκαι να έχει το τιμάει το ψωμί του, είναι στην καλύτερη ηλικία, και άνετα το καλοκαίρι ή το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να έρθει μια πρόταση σαν του Αουγκούστο.
- navigator11
Σχετικα με το κοστος του συμβολαιου του Αντριγια πρεπει να συνυπολογιστει και το μηδενικο κοστος μεταγραφης που ειχε σε εμας ο παικτης. Δηλαδη το 1,5 πρεπει να το συγκρινουμε με το κοστος του συμβολαιου συν το κοστος της μεταγραφης του. Γιατι διεθνη παικτη 27 χρονων σε καλη εθνικη και καλο παικτη δυσκολα αποκτας χωρις να χρειαστει να δωσεις ας πουμε 3-4 μυρια.
Σε καθε περιπτωση εγω χαιρομαι που εμεινε ο ποιοτικοτερος παικτης μας και ο ποιο συνεπης αγωνιστικα και χαιρομαι που θα μπορω να πηγαινω να βλεπω την ομαδα και θα βλεπω και εναν παικτη σταθερα εκει.
Επισης σχετικα με τα νουμερα του παικτη. Εγω ρε παιδια εχω καιρο να δω παικτη να θυσιαζεται τοσο για την ομαδα. Δεν θυμαμαι ενα συστημα που να βγαζει μπροστα τον Ζιφκο. Αντιθετως π.χ. θυμαμαι πολλα «συστηματα» που επαιζε η ομαδα για τον Ναρεη.
Σε καθε περιπτωση εγω χαιρομαι που εμεινε ο ποιοτικοτερος παικτης μας και ο ποιο συνεπης αγωνιστικα και χαιρομαι που θα μπορω να πηγαινω να βλεπω την ομαδα και θα βλεπω και εναν παικτη σταθερα εκει.
Επισης σχετικα με τα νουμερα του παικτη. Εγω ρε παιδια εχω καιρο να δω παικτη να θυσιαζεται τοσο για την ομαδα. Δεν θυμαμαι ενα συστημα που να βγαζει μπροστα τον Ζιφκο. Αντιθετως π.χ. θυμαμαι πολλα «συστηματα» που επαιζε η ομαδα για τον Ναρεη.
Λιγο ετεροχρονισμενα:
Παιχταρα μου ακομα και 2 μυρια να σου εδιναν, τα αξιζες, μονο και μονο για το εκτοπισμα που εχεις μεσα στην ομαδα. Παιχτες-στυλοβατες χρειαζομαστε με οποιοδηποτε κοστος, οπως και καθε αλλη σοβαρη ομαδα. Παιχτες που στα 30 τους χρονια θα εχουν ηδη μια γεματη 6ετια μαζι μας και θα νιωθουν απο ΠΑΟΚ. Παιχτες που στο πηγαινε-ελα του συγχρονου ποδοσφαιροι εκεινοι θα μενουν εκει, σημαιες.
Μακαρι να συνεχισεις να βγαζεις την ιδια καυλα και να προσφερεις ακόμα περισσοτερο στο μελλον και γιατι οχι να κλεισεις κι εδω.
Τετοιους παιχτες θελουμε, να γυαλιζει το ματι τους!
Παιχταρα μου ακομα και 2 μυρια να σου εδιναν, τα αξιζες, μονο και μονο για το εκτοπισμα που εχεις μεσα στην ομαδα. Παιχτες-στυλοβατες χρειαζομαστε με οποιοδηποτε κοστος, οπως και καθε αλλη σοβαρη ομαδα. Παιχτες που στα 30 τους χρονια θα εχουν ηδη μια γεματη 6ετια μαζι μας και θα νιωθουν απο ΠΑΟΚ. Παιχτες που στο πηγαινε-ελα του συγχρονου ποδοσφαιροι εκεινοι θα μενουν εκει, σημαιες.
Μακαρι να συνεχισεις να βγαζεις την ιδια καυλα και να προσφερεις ακόμα περισσοτερο στο μελλον και γιατι οχι να κλεισεις κι εδω.
Τετοιους παιχτες θελουμε, να γυαλιζει το ματι τους!
- Patricio_4
4ετές είναι το συμβόλαιο ή 3 + 1 ?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4ετες από αυτά που έχουν βγει
Κάποιοι είπαν για 1+3, δηλαδή το νέο συμβόλαιο θα αρχίσει μόλις τελειώσει το παλιό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Χλωμό μου ακούγεται.
Κάποιοι είπαν για 1+3, δηλαδή το νέο συμβόλαιο θα αρχίσει μόλις τελειώσει το παλιό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Χλωμό μου ακούγεται.
-
Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι πόσο αλάνι είναι ο Ζίβκοβιτς. Διαβάστε τις δηλώσεις μετά την ανανέωση. Και δεν είναι ότι τα λέει για τα μάτια του κόσμου. Το παλικάρι το δείχνει και μέσα στο γήπεδο. Η πλάκα είναι ότι ο Ζίλε ένιωθε ΠΑΟΚ πριν φορέσει τα ασπρόμαυρα της ΠΑΟΚάρας... Μπράβο παικταρά μου!!!!!
Ο Κολκας ειπε οτι ειναι 1+3Napoli4 έγραψε:4ετες από αυτά που έχουν βγει
Οποτε ισχυει το αναποδο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Έκανα μια αναγωγή γκολ+ασσίστ μερικών παικτών σε 100 συμμετοχές.
Φορτούνης (γαυρος) - 29γκολ, 31ασσιστ - 60 συνολικά
Μανταλος (αεκ) - 19γκολ, 28ασσιστ - 49 συνολικά
Τζόλης (ΠΑΟΚ) - 30γκολ, 18ασσιστ - 48 συνολικά
Λιβάι (αεκ) - 28γκολ, 18ασσιστ - 48 συνολικά
Αιτόρ (παο) - 26γκολ, 18ασσιστ - 46 συνολικά
Ζίφκοβιτς (ΠΑΟΚ) - 22γκολ, 19ασσιστ - 41 συνολικά
Ποντενσε (γαυρος) - 20γκολ, 20ασσιστ - 40 συνολικά
Πέλκας (ΠΑΟΚ) - 22γκολ, 16ασσιστ - 38 συνολικά
Μασούρας (γαυρος) - 24γκολ, 12ασσιστ - 36 συνολικά
Γκατσίνοβιτς (αεκ, παο) - 18γκολ, 18ασσιστ - 36 συνολικά
Πάολο Φερνάντεζ (βολος, αεκ) - 17 γκολ, 17ασσιστ - 34 συνολικά
Ζαμπά (ΠΑΟΚ) - 14γκολ, 19ασσιστ - 33 συνολικά
Παλάσιος (παο) - 23γκολ, 6ασσιστ - 29 συνολικά
Μπισεσβαρ (ΠΑΟΚ) - 11γκολ, 16ασσιστ - 27 συνολικά
Μαντσίνι (οαρης, παο) - 12γκολ, 14ασσιστ - 26 συνολικά
Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) - 9γκολ, 11ασσιστ - 20 συνολικά
Ντεσπόντοφ (Λουντογκόρετς) - 31γκολ, 43ασσιστ - 74 συνολικά
Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, ειδικά τα παραπάνω που δεν υπολογίζουν, θέση, ομάδα, διοργάνωση, λεπτά, ηλικία, κλπ
Αφορούν μόνο τα νουμέρα στις ομάδες που είναι στην παρένθεση
Φορτούνης (γαυρος) - 29γκολ, 31ασσιστ - 60 συνολικά
Μανταλος (αεκ) - 19γκολ, 28ασσιστ - 49 συνολικά
Τζόλης (ΠΑΟΚ) - 30γκολ, 18ασσιστ - 48 συνολικά
Λιβάι (αεκ) - 28γκολ, 18ασσιστ - 48 συνολικά
Αιτόρ (παο) - 26γκολ, 18ασσιστ - 46 συνολικά
Ζίφκοβιτς (ΠΑΟΚ) - 22γκολ, 19ασσιστ - 41 συνολικά
Ποντενσε (γαυρος) - 20γκολ, 20ασσιστ - 40 συνολικά
Πέλκας (ΠΑΟΚ) - 22γκολ, 16ασσιστ - 38 συνολικά
Μασούρας (γαυρος) - 24γκολ, 12ασσιστ - 36 συνολικά
Γκατσίνοβιτς (αεκ, παο) - 18γκολ, 18ασσιστ - 36 συνολικά
Πάολο Φερνάντεζ (βολος, αεκ) - 17 γκολ, 17ασσιστ - 34 συνολικά
Ζαμπά (ΠΑΟΚ) - 14γκολ, 19ασσιστ - 33 συνολικά
Παλάσιος (παο) - 23γκολ, 6ασσιστ - 29 συνολικά
Μπισεσβαρ (ΠΑΟΚ) - 11γκολ, 16ασσιστ - 27 συνολικά
Μαντσίνι (οαρης, παο) - 12γκολ, 14ασσιστ - 26 συνολικά
Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) - 9γκολ, 11ασσιστ - 20 συνολικά
Ντεσπόντοφ (Λουντογκόρετς) - 31γκολ, 43ασσιστ - 74 συνολικά

Οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια, ειδικά τα παραπάνω που δεν υπολογίζουν, θέση, ομάδα, διοργάνωση, λεπτά, ηλικία, κλπ
Αφορούν μόνο τα νουμέρα στις ομάδες που είναι στην παρένθεση