77. Kiril Despodov
- ΑποστόληςΑ
Re: 77. Kiril Despodov
Έπαιζε ως φορ και ήταν αργός, ενώ δεν ξόδευε παρά ελάχιστη ενέργεια (τρεξίματα, μαρκαρίσματα) για την ομάδα του. Έκανε 2-3 καλές πάσες, αλλά μέχρι εκεί. Είδα από το 30΄ και μετά, δεν ξέρω αν έκανε κάποια αξιομνημόνευτη ενέργεια στα πρώτα 30 λεπτά. Όταν όμως είσαι αρχηγός της ομάδας σου, οφείλεις να κρατάς κάποια προσχήματα.
Γενικά ο αγώνας ήταν πολύ μέτριος (κάτω του μετρίου στο πρώτο ημίχρονο, που δεν βλεπόταν κυριολεκτικά), όπως και το γήπεδο.
Γενικά ο αγώνας ήταν πολύ μέτριος (κάτω του μετρίου στο πρώτο ημίχρονο, που δεν βλεπόταν κυριολεκτικά), όπως και το γήπεδο.
Γενικά η Βουλγαρία μέχρι την αποβολή ήταν χάλια. Μετά πηραν λίγο τα πανω τους με παίχτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφεραν ποτε να γυρίσουν το παιχνίδι. Μάλιστα στο τέλος το έχασαν κιόλας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το οποίο εκείνο πέναλτι βέβαια χάθηκε μετά από 15 ( αν δεν με απατά η μνήμη μου) συνεχόμενα εύστοχαobanebane έγραψε:Δεν είναι πρώτη φορά, έχει χάσει φέτος πέναλτι το τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά, σε αγώνα της πρώην ομάδας του ,με την Ολύμπια Λιουμπλιάνα για το chl,που θα οδηγούσε το παιχνίδι στην παράταση .
Οπότε μακριά από τις εκτελέσεις στο ΠΑΟΚ.
Αμα δεις τι προηγήθηκε πριν την εκτέλεση του πέναλτι στο ματς με την Λουμπλιάνα θα καταλάβεις.obanebane έγραψε:Δεν είναι πρώτη φορά, έχει χάσει φέτος πέναλτι το τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά, σε αγώνα της πρώην ομάδας του ,με την Ολύμπια Λιουμπλιάνα για το chl,που θα οδηγούσε το παιχνίδι στην παράταση .
Οπότε μακριά από τις εκτελέσεις στο ΠΑΟΚ.
Του έκανε κι ένα μπουλινγκ ο αμυντικός. Βέβαια θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε τέτοιες περιπτώσεις.
- Aigle_Noir
Είδα τον αγώνα και η εντύπωση μου είναι πολύ θετική. Πολύ καλές ενέργειες γενικά.
Έβγαλε με φοβερό τακουνάκι συμπαίκτη του σε τετ α τετ που το έχασε... έδωσε την key πάσα στον παίκτη που κέρδισε το πέναλτι... Πολύ καλές τοποθετήσεις και κινήσεις ακόμα και ως φορ... ωραίες εκτελέσεις κόρνερ κλπ.
Άντε να τον δούμε και στην Τούμπα με το καλό.
Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβγαλε με φοβερό τακουνάκι συμπαίκτη του σε τετ α τετ που το έχασε... έδωσε την key πάσα στον παίκτη που κέρδισε το πέναλτι... Πολύ καλές τοποθετήσεις και κινήσεις ακόμα και ως φορ... ωραίες εκτελέσεις κόρνερ κλπ.
Άντε να τον δούμε και στην Τούμπα με το καλό.
Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα Μπει αλλαγή στο 4-1 ,στο 80 κάτι,όπου και θα αποθεωθει.Θα είναι αλλου για αλλου αλλά θα γουστάρει την γιορτινή Τούμπα και το οεοε στο τέλος . Θα τον πιάσει ο λουτσεσκου και θα του κάνει μαθήματα τακτικής ενώ οι άλλοι θα πανηγυρίζουν . Στο τέλος θα τον αγκαλιάσει και θα τον φιλήσει ενώ ο Βούλγαρος θα θέλει να του χώσει μπουνιά
Ναπολι τελευταία φορά που είχα γράψει μια ανάλογη ιστορια με χάρτς 2-0 ημίχρονο 4-0 τελικό σχολίασες από κάτω καο βγήκε αέρας. Λες να βάλω κανα μεροκάματο στο 4-1 να βγει τζάμπα το 4ημερο στο Εδιμβούργο ;
Μαζί Φρανκφούρτη . Εδιμβούργο με την γυναίκα που δεν θα ξέρει ότι παίζει ο ΠΑΟΚ ταχα για ταξίδι στο εξωτερικο και 3 ώρες πριν αρχίσει το ματς θα σκάσει η βόμβα .μωρό μ απίστευτο. ξέρεις ποιος παίζει στο γήπεδο δίπλα στο ξενοδοχείο; Η ΠΑΟΚΑΡΑ !!!Αχ καταλαθος βρήκα και εισιτήριο , λες να παω ;;;
Ον τοπικ ΚΙΡΙΛ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΑ ΛΗΚΙΑΑΑΑ
Τετοια ανυπομονησια για παικτη εδω και παρα πολλα χρονια ειχε να μου συμβει.
Αααα και για Μαρκαντωνη...
Αααα και για Μαρκαντωνη...
Me too και για τους δυο.Τελευταία φορά με σερτζιο ολιβειρα προ τελευταία με Μπερμπάτοφ που ηθελα να το γράψω όταν ανακοινώσαμε τον ντεσποντοφ αλλά λέω άντε άστο μην πάθω το ίδιο .
Όπως με Μπερμπάτοφ ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα σε παρουσίαση παιχτη , τώρα τον μεσι να φέρουνε αν δεν τον δω να βάζει 2-3 γκολακια δεν αποθεώνω
Όπως με Μπερμπάτοφ ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα σε παρουσίαση παιχτη , τώρα τον μεσι να φέρουνε αν δεν τον δω να βάζει 2-3 γκολακια δεν αποθεώνω
DamoN έγραψε:Μαζί Φρανκφούρτη . Εδιμβούργο με την γυναίκα που δεν θα ξέρει ότι παίζει ο ΠΑΟΚ ταχα για ταξίδι στο εξωτερικο και 3 ώρες πριν αρχίσει το ματς θα σκάσει η βόμβα .μωρό μ απίστευτο. ξέρεις ποιος παίζει στο γήπεδο δίπλα στο ξενοδοχείο; Η ΠΑΟΚΑΡΑ !!!Αχ καταλαθος βρήκα και εισιτήριο , λες να παω ;;;

DamoN έγραψε:Μαζί Φρανκφούρτη . Εδιμβούργο με την γυναίκα που δεν θα ξέρει ότι παίζει ο ΠΑΟΚ ταχα για ταξίδι στο εξωτερικο και 3 ώρες πριν αρχίσει το ματς θα σκάσει η βόμβα .μωρό μ απίστευτο. ξέρεις ποιος παίζει στο γήπεδο δίπλα στο ξενοδοχείο; Η ΠΑΟΚΑΡΑ !!!Αχ καταλαθος βρήκα και εισιτήριο , λες να παω ;;;

Θελει λιγη προσοχη στις λεπτομερειες να μην καρφωθεις. Για εισητηριο πχ μην πεις. Αν το φερει η κουβεντα "ε θα βρω εκει, σιγα μην ειναι soldout".
Επισης αν η συζυγος δεν ειναι ξανθια πες της να τα βαψει πριν το ταξιδι. Αυξανονται οι πιθανοτητες να το φαει