Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Darkm4n έγραψε:
Gospi έγραψε:Θα παιξει δεκαρι ο Οζντοεφ τη στιγμη που για να παίξεις στο δεκα με Λουτσεσκου πρεπει να τρεχεις νον στοπ και να πιεζεις σαν σκυλι? Ο ιδιος λογος που δεν ειδαμε Μουργκ στο δεκα στην Κρητη. Αντε να δούμε
Είναι 1 άποψη για τον Ozdoev λογική, η άλλη περίπτωση είναι να παίξει στο 10 και ο Μαρκαντώνης που σαν χαρακτηριστικά με την σωματοδομή του έχει τρεχάματα+την τεχνική του.
Ο Μαρκαντωνης έχει παίξει σε όλη του την καριέρα ως 10αρι 8 φορές.. οπότε είναι ουτοπικό και αβάσιμο να λέμε ότι θα χρησιμοποιηθεί ως επιτελικός.

Από την άλλη ο Οζντοεφ στην Φατιχ (πέρυσι) έπαιξε το 1/3 των αγώνων του σε σύστημα 433, με τον ίδιο να είναι πιο μπροστά από τους άλλους 2 χαφ.. πέρα από αυτό, σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί 31 φορές ως 10αρι.

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η περίπτωση του Peter Federico Gonzalez ήταν όντως ψαγμένη και αν ερχόταν μπορεί να έβγαινε και μέγα λαβράκι. Εφόσον κινηθήκαμε σε τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά να φέρουμε το ΠΑΟΚτσακι Nemanja Jovic σπίτι του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε:Η διαφορά είναι ότι αυτοί που ειρωνεύεσαι έγραφαν ότι έγραφαν από την υπερβολική αγάπη τους για την ομάδα και τον φόβο μη τυχόν και έχουμε μια ακόμα σεζόν τα ίδια.
Εσύ από την άλλη ειρωνεύεσαι μια μερίδα ανθρώπων με παροιμιώδη ασέβεια ΚΑΙ προς τα μέλη και προς την θέση που κατέχεις, τρέχοντας 3 μήνες τώρα πίσω από κάθε ποστ που δεν συμφωνουσες μόνο και μόνο για να ειρωνευτεις χωρίς να έχεις προσπαθήσει καν ( έστω και για τα μάτια του κόσμου ) να συνεισφέρεις σε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων
Αναφέρθηκε σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και ψέματα δεν έγραψε. Αμφισβητείται ότι διαβάσαμε εδώ μέσα ότι ο Σαββίδης είναι διαχειριστής πλέον και δη χειρότερος του Ζαγοράκη; Αμφισβητείται ότι γράφτηκε εδώ μέσα ότι και με μπατατούδηδες ο ΠΑΟΚ κάτω από τέταρτος δεν έβγαινε, συγκρίνοντας τερατωδώς ανόμοιες καταστάσεις, λες και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ του μπατατούδη δε διαφέρουν σχεδόν πουθενά; Έχεις δίκιο όμως πως δεν έπρεπε να ειρωνεύεται ο συγκεκριμένος μοντ τις εν λόγω ... απόψεις και τους συντάκτες τους. Τελείως αχρείαστη ενέργεια η ειρωνεία εν προκειμένω. Υπήρχαν άλλες, πιο χρήσιμες εναλλακτικές.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν και ειναι γνωστο ποσο αθεραπευτα αισιοδοξος ειμαι καθε χρονο, υπαρχει καποιος λογος που συντηρειται αυτη η συζητηση; Προσφερει κατι να δειχνουμε με το δαχτυλο ποιος ειπε τι;
Ακομα και καποιες χοντραδες να ειπωθηκαν η αφετηρια ολων ειναι κοινη. Η παθολογικη αγαπη για τον ΠΑΟΚ.
Αν ολοι οσοι γραφουμε εδω δεν ειχαμε παθολογικη αγαπη για την ομαδα δεν θα ημασταν καν εδω. Ολοι μας εχουμε ζωες, δουλειες, οικογενειες κλπ κλπ κλπ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γιατί δεν λέμε ανοιχτά πως μεγάλο μέρος του υπέροχου λαού του ΠΑΟΚ είναι απλώς πανηγυρτζής και ψοφάει για τη λεζάντα;
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Asime
Το σχόλιο σου είναι μεν
off topic
to the point δε

Την καλημέρα μου
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πολυ παρεξηγημενη εννοια η αγαπη για την ομαδα, οπως η αγαπη για τα παιδια μας, η τη γυναικα μας και παει λεγοντας.
Τα χειροτερα εγκληματα στο ονομα καποιας "αγαπης" γινονται.Αγαπη χωρις συμβιβασμο κ υποχωρηση δεν υπαρχει θα πω εγω.
Καποτε ειχα παει στο αγιο ορος με τον ξαδερφο μου.Εκει ενας μοναχος μας ειπε οτι ο γαμος ειναι ταπεινωση.Δυο ανθρωποι σκοτωνουν το εγω τους για να πετυχει η κοινη πορεια.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

nunies4 έγραψε:Αν και ειναι γνωστο ποσο αθεραπευτα αισιοδοξος ειμαι καθε χρονο, υπαρχει καποιος λογος που συντηρειται αυτη η συζητηση; Προσφερει κατι να δειχνουμε με το δαχτυλο ποιος ειπε τι;
Ακομα και καποιες χοντραδες να ειπωθηκαν η αφετηρια ολων ειναι κοινη. Η παθολογικη αγαπη για τον ΠΑΟΚ.
Αν ολοι οσοι γραφουμε εδω δεν ειχαμε παθολογικη αγαπη για την ομαδα δεν θα ημασταν καν εδω. Ολοι μας εχουμε ζωες, δουλειες, οικογενειες κλπ κλπ κλπ.
Καταρχάς σε forum οπαδών είμαστε
Όποτε μπορεί να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του

Από κει και πέρα, επειδή κάποιοι εδώ μέσα είμαστε πράγματι αθεράπευτοι Παοκτσηδες
Κι όχι πανηγυρτζηδες όπως οι παρά πολλοί
Οι παρά πολλοί που ούτε καν θα μπαίνουν στο φόρουμ, αν η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική, δηλαδή δίχως τα λεφτά του Σαββιδη (και τα χρήματα κάθε σοβαρού επιχειρηματία - έλα όμως που μετά τον Παντελάκη και το Σαββιδη δεν υπήρξε τρίτος)
Θεωρώ λοιπόν φρόνιμο, να επαναλαμβάνεται καθημερινά, έστω μια φορά - σήμερα ας είναι τρεις, πέρα από πλοηγό κι Άσιμο, πως παρά πολλοί εδώ μέσα γράφαν χοντρομαλακιες για τις τύχες της ομάδας

Η αγάπη απαιτεί διάρκεια και τρόπο
Αλλιώς είναι ανύπαρκτη

Υ.Γ. Χαίρε barlow με τα ωραία σου
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ρε παιδιά, πότε τελειώνει η μεταγραφική για τους ελεύθερους; ; να μου φύγει το άγχος της επιστροφής; ;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

30 Σεπτεμβρίου

Δεν κάνουμε παράθεση όταν απαντάμε ή αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Αν και ειναι γνωστο ποσο αθεραπευτα αισιοδοξος ειμαι καθε χρονο, υπαρχει καποιος λογος που συντηρειται αυτη η συζητηση; Προσφερει κατι να δειχνουμε με το δαχτυλο ποιος ειπε τι;
Παθολογική αγάπη στα μάτια μου είναι να πέσεις πχ γ εθνική και να έχει 20.000 διαρκείας.
Εμένα πιο πολύ μ κάνει όλο αυτό υπεραγαπώ τους γονείς μου που είναι πλούσιοι και με έχουν στα γούστα αλλά μόλις κοπεί το χαρτζιλίκι( που ούτε καν κόπηκε απλά μειώθηκε) τους στολιζω από πάνω μέχρι κάτω και τους κράζω στην γειτονιά .
Άσχετα αμα ξέρω ότι αντιμετωπίζουν σημαντικα προβλήματα .
Τεσπα άκρη δεν βγάζουμε . Εγώ είμαι με μπαρκαρουτσο ναβι κλπ με χιλια στο συγκεκριμένο θέμα .
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Κάτι πήρε το βιονικό άρρωστο αυτί μου ότι ο Λημνιός έρχεται στην ζέλα.., ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι ΆΡΔιος αέρας!
Τι επόμενες ώρες θ' ανακοινωθεί.

Παίδες ήρεμα με αυτά που διαβάζω από πάνω, έχουμε ωραία συνολάκι φέτος και θα πάμε καβάλα στ' άλογα! :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας πάει μπας και αρχίσει να παίζει στην Εθνική.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα πάρει ο βαζελος 8ο μεσοεπιθετικο;
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γίνεται να πάει τώρα, πως; αν μείνει ελευθερος;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”