Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Ως σπαζοκεφης θα πω πως οποιος η οποιοι κ αν ερχονταν ακομα , η ομαδα κατα βαση ειναι ολοκαινουρια και θελοντας και μη θα εχει σκαμπανεβασματα.
Τουτου δοθεντος, ο γεναρης ειναι κοντα για διορθωσεις.
υγ. γεια σου ρε cellophan.
Τουτου δοθεντος, ο γεναρης ειναι κοντα για διορθωσεις.
υγ. γεια σου ρε cellophan.
Η γλυκόπικρη αίσθηση που μένει στο τέλος είναι ότι ενώ τα κατάφεραν με τις δύσκολες περιπτώσεις και τις ακριβές και βασικές προσθήκες, σκαλωσαν και απέτυχαν στις εύκολες και δευτερευουσες, πλην όμως εξίσου σημαντικές για να κλείσουν και τα τελευταία κραυγαλέα κενά.
Σαν να έγινε κάποιου είδους υπερχείλιση και ξέσπασε μια πλημμύρα ενθουσιασμού και ενέργειας με το μπαμ του Δεσπότη, που συνετέλεσε όμως αμέσως μετά σε ένα απότομο ξεφουσκωμα, άδειασμα και στράγγισμα της μεταγραφικής διαδικασίας η οποία έμεινε εντέλει ανολοκλήρωτη έστω για τόσο λίγο.
Σαν να έγινε κάποιου είδους υπερχείλιση και ξέσπασε μια πλημμύρα ενθουσιασμού και ενέργειας με το μπαμ του Δεσπότη, που συνετέλεσε όμως αμέσως μετά σε ένα απότομο ξεφουσκωμα, άδειασμα και στράγγισμα της μεταγραφικής διαδικασίας η οποία έμεινε εντέλει ανολοκλήρωτη έστω για τόσο λίγο.
Αυτό ακριβώς. Συμφωνώ απόλυτα με ότι γράφεις.Parolos έγραψε:Κάποτε με Μουργκ βασικό ζητούσαμε ΤσΛ λυσσαλέα και πρωτάθλημα.
Και τώρα για 5ος μας κακοπεφτει.
Αυτό το ότι για να πάρεις πρωτάθλημα θες 7 ισάξιους μεσοεπιθετικούς καινούρια μόδα και ως δια μαγείας το σκεφτήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια.
Εδώ μέσα θέλαμε Σανσονε για αλλαγή, δηλαδή από πού να πιάσεις την σουρεαλιστική κατάσταση και πού να την αφήσεις.
Ο Λημνιός θα ήταν οκ λύση για Ευρώπη γιατί κερδίζεις θέση στη λίστα. Τώρα για ποιο λόγο να τον πάρουμε? Ταυτόχρονα, στανταρακι Γενάρη πάλι θα φωναζατε για μεσοεπιθετικούς, Ω ναι πληθυντικός.
Τον Βρακά πολύ τον υποτιμάτε, η μάλλον δε σας κάνει ο MVP μικρής ομάδας για 6ο εξτρέμ. Παράλληλο σύμπαν..
Και επειδή βλέπω από τώρα κάτι δικαιολογίες τύπου 4ης θέσης και τρύπημα τα ταβάνια πάλι...
Σας έχω νέα, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για πρωτάθλημα.
Κι όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο πρωτάθλημα, έχει 7 συμβόλαια από μύριο και πάνω όλοι έπαιζαν σε ανώτερο επίπεδο από Ελλάδα, αρχηγοί εθνικών και λοιπά γνωστά. Έχει τον καλύτερο τερματοφύλακα, έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα δεκαρι, έχει από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα στα σέντερ μπακ. Και δε ξέρω αν ξεχνάω και κάτι.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με μεγαλύτερες αξιώσεις ποδοσφαιρικά, ίσως και από τη χρονιά του νταμπλ.
Όσοι δε γουστάρουν Βρακά και Σμυρλή για 6ο και 7ο εξτρέμ (τί άλλο θα ακούσουμε) και 8ο ξέρω γω Ρικάρντο και 9ο τον Κανίς με επιχείρημα τί θα γίνει αν τραυματιστούν 5 παίχτες ή και 15 ας στηρίξει φέτος μπάσκετ και άλλα τμήματα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτιδήποτε λιγότερο από τον ΠΑΟΚ να κάνει πραγματικό πρωταθλητισμό φέτος κι όχι μόνο στα λόγια, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.
Έχει το ρόστερ του ΠΑΟΚ κενά...?
Φυσικά κι έχει, όπως κενά έχουν τα ρόστερ και όλων των άλλων ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα, όπως κενά έχουν τα ρόστερ όλων των ομάδων του κόσμου. Η τέλεια ομάδα δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ.
Φέτος ήρθαν πολλοί καί καλοί ποδοσφαιριστές, με μεγάλα συμβόλαια να πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ που μόνο κακό δεν ήταν.
Από δω και πέρα πρέπει όλοι αυτοί, παλιοί και νέοι να δέσουν, να αποκτήσουν ομοιογένεια και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση - ιδιοκτησία έκανε τη δουλειά της, όπως το είπε ο Γιώργης μετά το τελικό του κυπέλλου, τώρα ήρθε η σειρά του προπονητή να κάνει τη δική του.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν...!
Βγάλαμε ήδη 2 άρα έχουμε σπάσει το μοτίβο .joshua έγραψε:Ρε παιδια γιναμε Ισπανια και δεν το ηξερα? Στη χωρα βγαινει ενας καλος μεσοεπιθετικος τη δεκαετια και εσεις πιστευετε οτι θα βγαλουμε 5-6 σε 2-3 χρονια απο τις ακαδημιες μας? Μακαρι ...
Βέβαια όσο κ αν κάποιοι επιμένουν για το αντίθετο,οι περισσότερες περιπτώσεις ( αν κ γνωρίζαμε το ταλέντο των παιδιών) αναδείχθηκαν μέσα από συγκυρίες, μεταγραφικές αστοχίες κ μείωση μπάτζετ.
Υγ οι 5 αλλαγές άλλαξαν το ποδόσφαιρο. Πλέον το βλέπουμε κ στον ανταγωνισμό ότι ο αριθμός των ( τουλάχιστον) 6 μεσοεπιθετικων πρώτης γραμμής είναι επιβεβλημένος
H φωνή της λογικής. Να αγιάσει το στόμα σου. Ναι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα.συμφωνω μέχρι κεραίας. Εκτός αν ο προπονητής του γάβρου είναι μάγος....Parolos έγραψε:Κάποτε με Μουργκ βασικό ζητούσαμε ΤσΛ λυσσαλέα και πρωτάθλημα.
Αυτό το ότι για να πάρεις πρωτάθλημα θες 7 ισάξιους μεσοεπιθετικούς καινούρια μόδα και ως δια μαγείας το σκεφτήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια.
Εδώ μέσα θέλαμε Σανσονε για αλλαγή, δηλαδή από πού να πιάσεις την σουρεαλιστική κατάσταση και πού να την αφήσεις.
Ο Λημνιός θα ήταν οκ λύση για Ευρώπη γιατί κερδίζεις θέση στη λίστα. Τώρα για ποιο λόγο να τον πάρουμε? Ταυτόχρονα, στανταρακι Γενάρη πάλι θα φωναζατε για μεσοεπιθετικούς, Ω ναι πληθυντικός.
Τον Βρακά πολύ τον υποτιμάτε, η μάλλον δε σας κάνει ο MVP μικρής ομάδας για 6ο εξτρέμ. Παράλληλο σύμπαν..
Και επειδή βλέπω από τώρα κάτι δικαιολογίες τύπου 4ης θέσης και τρύπημα τα ταβάνια πάλι...
Κι όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο πρωτάθλημα, έχει 7 συμβόλαια από μύριο και πάνω όλοι έπαιζαν σε ανώτερο επίπεδο από Ελλάδα, αρχηγοί εθνικών και λοιπά γνωστά. Έχει τον καλύτερο τερματοφύλακα, έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα δεκαρι, έχει από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα στα σέντερ μπακ. Και δε ξέρω αν ξεχνάω και κάτι.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με μεγαλύτερες αξιώσεις ποδοσφαιρικά, ίσως και από τη χρονιά του νταμπλ.
Όσοι δε γουστάρουν Βρακά και Σμυρλή για 6ο και 7ο εξτρέμ (τί άλλο θα ακούσουμε) και 8ο ξέρω γω Ρικάρντο και 9ο τον Κανίς με επιχείρημα τί θα γίνει αν τραυματιστούν 5 παίχτες ή και 15 ας στηρίξει φέτος μπάσκετ και άλλα τμήματα.
Αλλιώς...τοΜαιο θα είμαστε καλά..
Οπως πάντα εξαιρετικός ο Παρολος!!! +41926Parolos έγραψε:Κάποτε με Μουργκ βασικό ζητούσαμε ΤσΛ λυσσαλέα και πρωτάθλημα.
gpaok έγραψε:H φωνή της λογικής. Να αγιάσει το στόμα σου. Ναι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα.συμφωνω μέχρι κεραίας. Εκτός αν ο προπονητής του γάβρου είναι μάγος....Parolos έγραψε:Κάποτε με Μουργκ βασικό ζητούσαμε ΤσΛ λυσσαλέα και πρωτάθλημα.
Αλλιώς...τοΜαιο θα είμαστε καλά..
Το να συμφωνούμε οτι παμε για πρωταθλημα αλλα να λεμε οτι υπαρχει και κενο που μπορει να μειωσει τις πιθανοτητες διακρισης παιζει; Ή ειναι ασπρο/μαυρο; Και με Φρουσο για πρωταθλημα πιστευα οτι πηγαιναμε. Το θεμα ειναι τι ζητησε ο κοουτς και οτι δεν ηρθε. Τωρα βεβαια τελειωσε η προθεσμια. Προχωραμε
Αν αξίζουν οι μικροί μπορεί να αναδειχθούν μέσα από τους καλούς συμπαίκτες που θα έχουν.
Δεν το αποκλείω.
Το ζήτημα είναι αν τους εμπιστεύονται πραγματικά ή αν θα πάρουν συμμετοχές αναγκαστικά λόγω έλλειψης λύσεων.
Οπως και να έχει όμως είναι ένα ρίσκο.
Το ιδανικό θα ήταν να κάνουμε 1-2 τελευταίες safe κινήσεις για να μιλάμε πλέον για πληρότητα και βάθος στο ρόστερ.
Δεν το αποκλείω.
Το ζήτημα είναι αν τους εμπιστεύονται πραγματικά ή αν θα πάρουν συμμετοχές αναγκαστικά λόγω έλλειψης λύσεων.
Οπως και να έχει όμως είναι ένα ρίσκο.
Το ιδανικό θα ήταν να κάνουμε 1-2 τελευταίες safe κινήσεις για να μιλάμε πλέον για πληρότητα και βάθος στο ρόστερ.
Ο Φρούσος μια χαρά ήταν για τα λεφτά του και την σεζόν 2001-02 με Φρούσο και αναλόγους του για πρωτάθλημα πηγαίναμε. Η επίθεσή μας την σεζόν εκείνη έβγαζε φωτιές και αν είχαμε καλύτερη άμυνα θα μπορούσαμε και τον τίτλο.
On topic: από τους ελεύθερους κυκλοφορεί κάτι καλό;
On topic: από τους ελεύθερους κυκλοφορεί κάτι καλό;
- kritikos44
Βρε parolos και με τον Αχιλλέα τον Ζαφειρίου ζητούσαμε το πρωτάθλημα
Άλλο αν γίνεται ή όχι
Όταν λοιπόν νομοτέλειακα λόγω των πολλών και σε σύντομο διάστημα παιχνιδιών χρειαστεί αυτό το 5-6ο εξτρεμ να μπει να αλλάξει ένα ματς λόγω κούρασης/καρτών/ τραυματισμού των πρώτων 4ων και απλά δε θα μπορεί λόγω ανεπάρκειας του, θα ευχόμαστε να ζούσαμε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου τελικά ήρθε ο Ιντρισι ή ο Σανσονε και μπήκε και κερδίσαμε το παιχνίδι
Και επειδή ο δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού να βγαίνουν παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια είναι και λίγο άδικο να φορτώσουμε ευθύνες σε ένα παιδί που δεν τον έχουμε δει καν να παίζει ή στον MVP του Κομποτη .
Να παίξουμε moneyball να φέρουμε τον καλύτερο από κάθε κακή και μέτρια ομάδα και να δούμε τι θα βγει, ποιος ο λόγος να παίρνουμε πανάκριβους παίκτες?
Όσο για τα 7 συμβόλαια του εκατομμυριού και 17 να ήταν, όταν έχεις κενά, έχεις κενά.
Οι ανταγωνιστές σου ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι είναι και επίσης λιγότερα συμβόλαια ακριβά από εσένα δεν έχουν αν αυτό είναι κριτήριο ποιος θα βγει πρώτος
Η τελευταία πρόταση ''άμα σας αρέσει αλλιώς δείτε μπάσκετ'' ήταν αχρείαστη
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο αν γίνεται ή όχι
Όταν λοιπόν νομοτέλειακα λόγω των πολλών και σε σύντομο διάστημα παιχνιδιών χρειαστεί αυτό το 5-6ο εξτρεμ να μπει να αλλάξει ένα ματς λόγω κούρασης/καρτών/ τραυματισμού των πρώτων 4ων και απλά δε θα μπορεί λόγω ανεπάρκειας του, θα ευχόμαστε να ζούσαμε σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου τελικά ήρθε ο Ιντρισι ή ο Σανσονε και μπήκε και κερδίσαμε το παιχνίδι
Και επειδή ο δεν είναι κάθε μέρα του Άι Γιαννιού να βγαίνουν παίκτες σαν τον Κωνσταντέλια είναι και λίγο άδικο να φορτώσουμε ευθύνες σε ένα παιδί που δεν τον έχουμε δει καν να παίζει ή στον MVP του Κομποτη .
Να παίξουμε moneyball να φέρουμε τον καλύτερο από κάθε κακή και μέτρια ομάδα και να δούμε τι θα βγει, ποιος ο λόγος να παίρνουμε πανάκριβους παίκτες?
Όσο για τα 7 συμβόλαια του εκατομμυριού και 17 να ήταν, όταν έχεις κενά, έχεις κενά.
Οι ανταγωνιστές σου ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι είναι και επίσης λιγότερα συμβόλαια ακριβά από εσένα δεν έχουν αν αυτό είναι κριτήριο ποιος θα βγει πρώτος
Η τελευταία πρόταση ''άμα σας αρέσει αλλιώς δείτε μπάσκετ'' ήταν αχρείαστη
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γεια σου ρε Παρολε! προφανώς είναι ακριβως όπως τα λες, αλλά ...τζαμπα τα λες! Εμείς το ξέρουμε. Οι λίγοι που γκρινιαζουν πάλι το ξέρουν, αλλά γκρινιάζουν για αλλους λόγους. Δεν τους πιάνεις πουθεναParolos έγραψε:Κάποτε με Μουργκ βασικό ζητούσαμε ΤσΛ λυσσαλέα και πρωτάθλημα.
-
Φίλε Παρολος , κανείς λογικός που παρακολουθεί ποδόσφαιρο δεν περιμενε πρωταθλήματα με τον Μουργκ. Αντιθέτως πολλοί φώναζαν ότι χρειάζεται ο Σαββιδης να φέρει πιο ποιοτικούς παίκτες εφόσον αποφάσισε να φέρει πίσω τον προπονητή των επιτυχιών. Επίσης μιας και λες ότι η ομάδα χτυπάει πρωτάθλημα καλό είναι να κοιτάξεις λίγο και το τι έχει ο ανταγωνισμός. Κι επειδή ακριβώς όλοι εμείς που λέμε ότι πρέπει να παρθεί μεσοεπιθετικός πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να πάρει πρωτάθλημα για αυτό φωνάζουμε.
Αντε να δουμε ποσες φορες θα δουμε τον Βρακα και αλλες ποσες τον Σμυρλη. Γιατι η αισθηση μου ειναι οτι θα φαμε στη μαπα Μουργκ ειτε βλεπεται ειτε δεν βλεπεται.
Mεταξυ μας η φωνη της λογικης τα λεει αυτα γιατι περιμενει στη γωνια τον Λουτσεσκου και δεν θελει να υπαρχει η δικαιολογια του ροστερ...