Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Patron »

Thomas Murg reloaded λοιπόν και μετά θα πέφτουμε από τα σύννεφα στο Ελσίνκι κ στους Ζωσιμάδες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμένα ο μεγάλος μου φόβος είναι μην θόλωσε την κρίση η συγκυρία του Αυγούστου.
Εκεί που ο Μουργκ έκανε κάποια συμπαθητικά ματς (δεν είναι ο κανόνας), εκεί που ο Τάισον έκανε εξαιρετικά ματς ( δεν ήταν ο κανόνας πέρυσι), εκεί που ο Αντριγια έβγαλε μάτια (δεν ήταν ο κανόνας πέρυσι).
Φοβάμαι μήπως αυτές οι αποδόσεις συνδυαστικά συνετέλεσαν στην απόφαση να μην γίνει προσθήκη.
Αν ένας από τους 3 επιστρέψει σε περυσινη απόδοση θα είμαστε οριακά. Αν δύο από αυτούς επιστρέψουν θα έχουμε σφίξει επικίνδυνα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως τα λεει ο Νουνιες. Νταξει δεν θελω να φερω την καταστροφη, απλα λεμε πως ενισχυθηκαμε αλλα θεωρω οτι ενισχυθηκαν και οι αλλοι. Περαν της ποιοτητας που αναβαθμιστηκε, αριθμητικα εχουμε κενα στο ροστερ. Το μεγαλυτερο ειναι αλλος ενας μεσοεπιθετικος ποιοτητας σε συναρτηση με τις συχνες ενοχλησεις του Ταισον. Τωρα αν δεν ηρθε προχωραμε, τι να κανουμε. Προσευχες να μην μας γυρισει μπουμεραγκ. Ντεσποτοφ και Αντριγια μπορουν να κανουν 55 ματς, για τις αλλαγες φοβαμαι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδια περσι οι Καντουρι και ΜπΙσεσβαρ εγραψαν σχεδον 2000 αγωνιστικα λεπτα ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΗ.Αν υποθεσουμε οτι ο Ντεσποτοφ θα παρει τα λεπτα και θα γραψει τα νουμερα του Ναρει,τα λεπτα των δυο που δεν αντικατασταθηκαν θα τα παρει ο Μουργκ με τον Βρακα και φετος εχουμε ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Πίστευα ότι ΟΛΟΙ εδώ συμφωνούμε ότι έγινε σημαντική ποιοτική αναβάθμιση όπου αποκτήθηκαν παίκτες. Επίσης οι μικροί θα είναι καλύτεροι από πέρσι (λογικα). Άρα το να λέμε για το Μάιο και πως ΘΑ μας φαινόταν είναι ατοπο. Άλλη ομάδα τότε άλλη τωρα.

Δε ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις Τζος ότι θα ερχόταν ακριβότερος παίκτης από τύπου Λημνιου. Ήδη η "αυτάρκεια" πήγε περίπατο...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν πειραζει, τι ειναι αλλη μια καμενη χρονια? Το θεμα ειναι να μαθουμε απο τα λαθη μας. Αργα, πολυ αργα και βασανιστικα,μαθαινουμε. Φετος φεραμε σχεδον ολους οσους χρειαζομαστε, ισως του χρονου να τους φερουμε ολους.
Απλα μην φτασουμε παλι τον Μαιο, οπως λεει και ο Ρενεγκειτ και ειμαστε παλι στο what if...
Θα ειναι πολυ αδικο για την τοσο καλη δουλεια που εγινε μεχρι τωρα. Να εχεις φερει ενα σωρο παιχταραδες και να μην κανεις το αυτονοητο στο τελος. Σχεδον αυτοκτονικο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Δεν εχω εικονα πληρη απ τους μικρους μας κατω απ την πρωτη ομαδα...
Γι αυτο καποιος που παρακολουθει περισσοτερα τα παιδια ας μας διαφωτησει...

Ειδα το ευρωπαικο το καλοκαιρι με τα πιτσιρικια....
Αυτος που μου εκανε πολυ εντυπωση ηταν ο Σπυρακος...

Δεξι εξτρεμ... επαιξε και στα 3 ματς 90 λεπτα...και ηταν αν οχι ο καλυτερος απ τους καλυτερους της εθνικης...

Πιστευετε οτι θα ηταν καλη επιλογη για την πρωτη ομαδα...

Εμενα μου φανηκε πολυ καλος...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παιδια μην το πατε τοσο στα ακρα...

Δλδ με μια μεταγραφη π.χ. του Λημνιου...παμε να τα παρουμε ολα...
Αλλα αν δεν γινει αυτη η μεταγραφη του Λημνιου δεν παμε για τιποτα...

Φανταζομαι καταλαβαινετε το υπερβολικο του θεματος...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια γιναμε Ισπανια και δεν το ηξερα? Στη χωρα βγαινει ενας καλος μεσοεπιθετικος τη δεκαετια και εσεις πιστευετε οτι θα βγαλουμε 5-6 σε 2-3 χρονια απο τις ακαδημιες μας? Μακαρι ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κιθαριστα εχεις δικιο, εγινε ποιοτικη αναβαθμιση, απλα τα νουμερα (ιστορικα, στατιστικα κτλ) λενε οτι με 4 (Ντεσποτοφ Ντελια Ταισον Ζιφκο) για 3 θεσεις μεσοεπιθετικων και αλλαγες παικτες που δεν εμπιστευεσαι ή αναγκαστηκες να εμπιστευεσαι (Μουργκ, Βρακα, Μπραντον πλαγια; ) εχεις κενο τεραστιο που μπορει να επηρεασει την κατακτηση στοχων, ειδικα με Ευρωπη. Πχ για ξεκουραση Ντεσποτοφ και Ντελια μενεις με Μουργκ στο 10 Ζιφκο Ταισον στα πλαγια και ΚΑΜΙΑ αλλαγη στο ματς, θα αναγκαστεις να κανεις αλχημιες.

Περαν αυτου, οντως το να φερουμε η οχι παικτη δεν εξασφαλιζει κατι, απλα αυξανει τις πιθανοτητες σωστης διαχειρισης του ροστερ χωρις αλχημειες
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

psykoman έγραψε:Παιδια μην το πατε τοσο στα ακρα...

Μην λες τέτοια λογικά τώρα...

Είναι γνωστό ότι από το αήττητο ντάμπλ μέχρι την χαμένη εκτός στόχων χρονιά είναι ένας Λημνιός δρόμος
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Guitarman έγραψε:Ποια ομάδα βγήκε εκτός στόχων της (όποιοι και αν ήταν αυτοί), επειδή δεν πήρε έναν (θεωρητικά) λίγο καλύτερο αναπληρωματικό μεσοεπιθετικό?

Έχει γίνει η τριχα τριχιά εδώ μέσα ρε σεις. Σαν να θα πάρουμε το διηπειρωτικό αν έρθει ο Λημνιός ή κάποιος άλλος αντίστοιχης ποιότητας (γιατί ακριβότερος παίκτης δε θα ερχόταν έτσι και αλλιώς).

ΑΝ (με κεφαλαία) γίνει καθαρό πρωτάθλημα (που η σημερινή ανακοινωση της ΕΠΟ προϊδεάζει για το αντίθετο), θα δούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα με τέσσερις διεκδικητές. Μια χαρά είναι η ομάδα.
Το ότι δεν ήρθε έστω ένας μεσοεπιθετικός (όπως αναφέρουμε οι περισσότεροι), δεν σημαίνει πως ρεαλιστικά η ομάδα χρειάζονταν μόνο έναν παίκτη. Οπότε μην υπερβάλεις για να επιχειρηματολογήσεις. Δεν έχει νόημα.

Κανονικά και ιδανικά, βλέποντας το ρόστερ, χρειάζεσαι ακόμα:
Δυο μεσοεπιθετικούς, πχ Λημνιός και Σοριάνο, έτσι ώστε οι υπόλοιποι τύπου Μουργκ να είναι από 7η επιλογή και κάτω.
Χρειάζεσαι ένα κανονικό δεξί μπακ, αντικαθιστώντας έναν εκ των Σάστρε - Λύρατζη και βάζοντας τον Κεντζιόρα στη θέση του αναπληρωματικού δεξιού στόπερ.
Τέλος χρειάζεσαι έναν δεύτερο τερματοφύλακα να αντικαταστήσει τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς που έχει δείξει πως δεν μπορεί ούτε για το λίγο που θα χρειαστεί και τέλος να δώσεις λίγο σοβαρό ανταγωνισμό στον Κοτάρσκι.

Ιδανικά όλα τα παραπάνω. Το ελάχιστο όμως ένας ακόμα μεσοεπιθετικός. Για τις άλλες θέσεις κουτσά στραβά κάτι θα γίνει.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

psykoman έγραψε:Παιδια μην το πατε τοσο στα ακρα...

Όχι αλλά με μουργκ 4ο-5ο δεν…
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πάντως με όλη αυτή την κουβέντα συνειδητοποιώ πως είμαι πολύ πιο κολλημένος και εμμονικός από Ράζβαν.
Χωρίς να έχω δουλέψει λεπτό μαζί τους, χωρίς να έχω περάσει υπέροχες και δυνατές στιγμές, χωρίς να έχω κερδίσει ούτε τον λήγοντα στο λαχείο μαζί τους, ακόμα και έτσι, στο άκουσμα του διδύμου Μουργκ-Βρακάς, θα έτρεχα να κλείσω Μπίσε-Καντούρι.
Έχω πρόβλημα - το παραδέχομαι.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Κάποτε με Μουργκ βασικό ζητούσαμε ΤσΛ λυσσαλέα και πρωτάθλημα.
Και τώρα για 5ος μας κακοπεφτει.

Αυτό το ότι για να πάρεις πρωτάθλημα θες 7 ισάξιους μεσοεπιθετικούς καινούρια μόδα και ως δια μαγείας το σκεφτήκαμε τα 2 τελευταία χρόνια.

Εδώ μέσα θέλαμε Σανσονε για αλλαγή, δηλαδή από πού να πιάσεις την σουρεαλιστική κατάσταση και πού να την αφήσεις.

Ο Λημνιός θα ήταν οκ λύση για Ευρώπη γιατί κερδίζεις θέση στη λίστα. Τώρα για ποιο λόγο να τον πάρουμε? Ταυτόχρονα, στανταρακι Γενάρη πάλι θα φωναζατε για μεσοεπιθετικούς, Ω ναι πληθυντικός.

Τον Βρακά πολύ τον υποτιμάτε, η μάλλον δε σας κάνει ο MVP μικρής ομάδας για 6ο εξτρέμ. Παράλληλο σύμπαν..

Και επειδή βλέπω από τώρα κάτι δικαιολογίες τύπου 4ης θέσης και τρύπημα τα ταβάνια πάλι...

Σας έχω νέα, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει για πρωτάθλημα.

Κι όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο πρωτάθλημα, έχει 7 συμβόλαια από μύριο και πάνω όλοι έπαιζαν σε ανώτερο επίπεδο από Ελλάδα, αρχηγοί εθνικών και λοιπά γνωστά. Έχει τον καλύτερο τερματοφύλακα, έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα δεκαρι, έχει από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα στα σέντερ μπακ. Και δε ξέρω αν ξεχνάω και κάτι.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με μεγαλύτερες αξιώσεις ποδοσφαιρικά, ίσως και από τη χρονιά του νταμπλ.

Όσοι δε γουστάρουν Βρακά και Σμυρλή για 6ο και 7ο εξτρέμ (τί άλλο θα ακούσουμε) και 8ο ξέρω γω Ρικάρντο και 9ο τον Κανίς με επιχείρημα τί θα γίνει αν τραυματιστούν 5 παίχτες ή και 15 ας στηρίξει φέτος μπάσκετ και άλλα τμήματα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”