Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από kritikos44 »

Εγώ πάντως αυτό το ''είναι ανέτοιμοι και θα θέλουν ένα μήνα'' δεν το κατάλαβα ποτέ.

Λες και τον θες για 3 μήνες ή να μπει να παίξει αύριο.

Δηλαδή αν δώσεις (με λίγα για την αξία του λεφτά) ένα τριετές στον Ιντρισι πχ το πρόβλημα είναι ο ένας μήνας.

Η μετά τον ένα μήνα που θα είναι έτοιμος θα μας χαλάσει να τον έχουμε, από το να έχουμε τον κανένα.

Και για να το πάω παραπέρα
Τον Ιανουάριο που συνήθως ψάχνουμε καλούς παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους είναι καλύτερα τα πράγματα για τον παίκτη από άποψη ετοιμότητας ?

Τώρα αν δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους ή έχουν κανένα κουσούρι και δεν αξίζει να ασχοληθείς, άλλο θέμα.
Φαντάζομαι αυτό θα το γνωρίζουν όσοι πρέπει.

Αλλά η δικαιολογία του ένα μήνα είναι της πλάκας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Δευ 11 Σεπ 2023, 08:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν δεν βγει κάτι μέχρι το μεσημέρι, προτείνω να κλείσει το τοπικ και να επικεντρωθούμε πλέον μόνο στα αγωνιστικά.

Προσωπικά δεν βλέπω να γίνεται κάποια άλλη κίνηση..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κρητικέ αν το σχόλιό σου αφορά το δικό μου πεσ' το.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν μπορεί να αποκτηθει ο Λημνιος σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες κατά 99% οι μεταγραφες έκλεισαν αν δεν γίνει κάτι σήμερα.
Βέβαια και εγω δεν βρίσκω λογική στο να μην αποκτηθεί ελεύθερος κάποιος παικταρας 30/09 όταν το κασε του έχει κάνει limit down.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Οι περιπτώσεις των ελεύθερων που αξίζουν είναι ελάχιστες....κ αυτοι σύμφωνα όσα έχουν ειπωθεί ως τώρα πείτε μας έχουνε ρίξει χυλόπιτα είτε ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους.
Κάνουμε με τον Μουργκ το ίδιο λάθος που κάναμε με τον εσιτι.
Μέχρι να καταλάβουμε ότι δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του θα έχει πετάξει το πουλάκι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Χυλόπιτα μας εριχνε και ο Μειτε και ο Αντονιο Ιούλιο ,αλλά Αυγουστο έφτασαν να πιέζουν για να έρθουν...

30/9 μπροστά στη προοπτική να μείνουν χωρίς ομάδα πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

Από εκεί και πέρα κάποιοι μιλανε για τον Γεναρη λες και είναι σε 1 μήνα. Μιλάμε για 4 μηνες,μισή σεζον με 10 ντέρμπι και είμαστε η ομαδα που παρέα με τον βαζελο έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα παραγωγής φάσεων σε κλειστές αμυνες. Τι να κάνω την ενίσχυση τότε αν έχω μείνει 10 βαθμούς πίσω...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κρητικέ αν το σχόλιό σου αφορά το δικό μου πεσ' το.
Γιατι να το πει; Ενα γενικο σχολιο ειναι το οποιο ο καθενας το αξιολογει οπως θελει.
Ψοφατε για αντιπαραθεση.
Εγω συμφωνω πχ με το σχολιο και αυτο ειπα και πιο πανω. Τον οποιο αξιολογο ελευθερο θα τον εχεις στο ροστερ σου για 2-3 χρονια. Ε αν χρειαστει και ενας μηνας δεν εγινε κατι μπρος στα θετικα μια καλης προσθηκης.
Και ο Μαρκαντωνης πχ ακομα δεν ειναι ετοιμος. Να μην τον παιρναμε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επίσης έχω φτάσει στο σημείο να λιγουρευομαι τον Λημνιο αλλά αλήθεια γιατί να μην προτιμήσω τον 3 χρόνια μικρότερο ελευθερο Κουλιμπαλι με 70 συμμετοχές στη μπουντεσλιγκα που ο Λημνιος απετυχε;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν ζητάνε οι ελεύθεροι 1.5εκ για να έρθουν Ελλάδα, αν θέλουν κλειστά 3ετη, αξίζει να τα δώσεις;

Αν ο Λημνιός ζητάει, όπως ο Πελκας, εκατομμύριο, του το δίνεις για να βγαίνουν τα νούμερα στα εξτρέμ;

Εγώ πιστεύω πως υπάρχει διάθεση να έρθει κι άλλος παίκτης, απλά δεν υπάρχει διάθεση να πληρώσουμε υπεραξία.

Το τελευταίο φαίνεται σε όλες τις προσθήκες μας. Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε λεφτά απλά για να δώσει. Ίσα ίσα καθυστέρησε μεταγραφές για να έρθουν στα μέτρα του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Φέτος δεν έχω πολλές ελπίδες για βαθμούς σε αυτό το πρωτάθλημα είτε κάνουμε κινήσεις είτε όχι. Μακάρι να μην είναι έτσι και να κριθούν όλα δικαια στο γήπεδο, αλλα με αυτό το ξεκινημα δεν το βλέπω.

Ακόμα και έτσι είναι πολύ κρίμα που δεν έγινε μια καλή κίνηση, γιατί πέρα από το πρωτάθλημα βάζει σε κίνδυνο και τους υπολοιπους στόχους. Είναι κρίμα γιατί ήμασταν πολύ κοντά σε ένα ποιοτικό και ισορροπημένο ροστερ μετά από καιρό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε:
Γιατι να το πει; Ενα γενικο σχολιο ειναι το οποιο ο καθενας το αξιολογει οπως θελει.
Ψοφατε για αντιπαραθεση.
Δεν ψοφάω για καμία αντιπαράθεση. Εγώ μάλιστα δεν είπα να μην πάρουμε ελεύθερο. Το αντίθετο. Είπα να τον πάρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί ως απροπόνητος θα χρειαστεί κανένα μήνα μέχρι να παίξει.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Napoli4 έγραψε:Αν ζητάνε οι ελεύθεροι 1.5εκ για να έρθουν Ελλάδα, αν θέλουν κλειστά 3ετη, αξίζει να τα δώσεις;

Αν ο Λημνιός ζητάει, όπως ο Πελκας, εκατομμύριο, του το δίνεις για να βγαίνουν τα νούμερα στα εξτρέμ;

Εγώ πιστεύω πως υπάρχει διάθεση να έρθει κι άλλος παίκτης, απλά δεν υπάρχει διάθεση να πληρώσουμε υπεραξία.

Το τελευταίο φαίνεται σε όλες τις προσθήκες μας. Ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε λεφτά απλά για να δώσει. Ίσα ίσα καθυστέρησε μεταγραφές για να έρθουν στα μέτρα του.
6 πολύ καλές μεταγραφές έκανε η ομάδα και τις έκανε στα δικά της μέτρα. Κι οφείλουμε να της πούμε μπράβο γι αυτο.
Εδω που φτάσαμε ομως, στη κοψη του ξυραφιου, ε ας πληρωσουμε και μια υπεραξια, αφου δεν υπαρχει πλεον χρονος.
Στο τελος παλι κερδισμενη θα βγει η ομαδα αν πιασει ο παικτης. Αυτα που μπορει να χαθουν ομως λογω ελλειψης λυσεων μεσοεπιθετικα μπορει να κοστισουν περισσοτερο στο μελλον.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Σιγουρα θελουμε παιδες ακομα εναν μεσοεπιθετικό αλλα απο την αλλη ετσι γεννιούνται και οι ευκαιριες!!
Αν ο ΠΑΟΚ επαιρνε δεκαρι του 1,5εκ ο Ντελιας ακομα μπορει να ηταν το ανερχόμενο ταλεντο…
Αν παιρναμε αριστερο σεντερ μαπακ του μυριου ο Κουλιερακης θα επαιζε στον ΠΑΟΚ Β ακομα…
Οχι μονο να λεμε για χρυσές ακαδημίες και διαμαντακια αλά να υο εννοούμε κιολας…
Ισως φετος ειναι η χρονια που θα αναδειχθεί ο Βρακάς η ο Σμυρλής η ο Σπυράκος και του χρονου να συζηταμε ποσα εκατομυρια πωλείται ο καθενας…
Αρκει βεβαια το 20λεπτο σε καθε ματς να το παιρνουν αυτα τα παιδια και Οχι ο Μουργκ….
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο. Αυτο ομως που με "κλονισε" ειναι οτι στο Ηρακλειο δεν χρησιμοποιηθηκε (Βρακας) ουτε λεπτο παρολη την λειψανδρια στα εξτρεμ. Παικτη που τον λογιζεις σαν μερος του ροτεισον δεν γινεται να μην του δινεις 10-15 λεπτα ειδικα σε ματς που εισαι γυμνος.
Οποτε καλη η θεωρια αλλα τον υπολογιζει στην πραγματικοτητα;
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Απλά η αφορμή να το γράψω ήταν
Δεν έχω σκοπό να την πω σε κανένα

Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε

Απλά μια σκέψη εκφράζω
Από την αρχή των μεταγραφών το ίδιο ακούμε για τους ελεύθερους όπως και κάθε χρόνο.
Και ο φορ του γαύρου όλο το καλοκαίρι χωρίς ομάδα είναι και με την εθνική του μια χαρά έπαιξε και το κόλλησε κιόλας
Και ο Μαουρισιο όταν ήρθε τελευταία μέρα των μεταγραφών ήρθε και μια χαρά μπήκε λίγο αργότερα με την ομάδα τότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Δευ 11 Σεπ 2023, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”