DimisK έγραψε:Θεός.....
ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΤΕΛΟΣ!

συγνωμη που θα στο πω αλλα λες βλακειες.
ισως επειδη ζεις στην αθηνα και ανεβαινεις στην τουμπα 2-3 φορες τον χρονο. ποιον δεν θελεις στην γιορτη? τον Παοκτση που αγοραζει το διαρκειας του εδω και 2 ή περισσοτερα χρονια αλλα δεν γουσταρει τον προπονητη ή τον χ και τον ψ παικτη?
αυτα φιλε μου στον Παοκ και σε καθε ομαδα παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν. αλλου βγαινουν στα ραδια, αλλου κουνανε ασπρες πετσετες και αλλου κανουν ντου.
δεν υπαρχει γηπεδο στον πλανητη που να πηγαινουν μονο οσοι συμφωνουν με τον προεδρο, τον τεχνικο διευθυντη και τον προπονητη.
και επειδη γραψανε δυο τρεις, αναμεσα τους και εγω, οτι η φραση που διαλεξε ο προεδρος δεν ηταν η σωστη βγηκατε τωρα στην κοντρα και δεν ξερετε τι λετε.
ποιος ειναι αυτος που θα πει στον Παοκτση να μην παει στην τουμπα?
ποιος εχει αυτο το δικαιωμα? εγω λεω κανεις.
και αν εσυ οι καποιοι αλλοι νομιζουν οτι εχουν αυτο το δικαιωμα ας πανε στο επομενο μας να βγαλουν εξω αυτους που θα εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους για μια επιλογη του προπονητη ή για τον ιδιο τον προπονητη. να γελαμε για 10 μερες με αυτα που θα γινουν.
ΥΓ1. προσωπικα ημουν και ειμαι υπερ του σαντος. χαρηκα και συμφωνησα με την ανανεωση του συμβολαιου του. δεν ειναι αυτο το θεμα ομως. το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καποια ορια. και νομιζω οτι τα εχετε ξεπερασει. σε λιγο θα κανετε και face control και θα ρωτατε πραγματα στην εισοδο. ελεος.
ΥΓ2. αρκετοι που επικροτουν τον ζαγορακη αναλογα με τα θεματα που θιγει. υπαρχουν αρκετοι που συμφωνουν με την δηλωση ζαγορακη για τον σαντος και τους οπαδους αλλα σηκωνουν την σημαια της επαναστασης π.χ στο ενδεχομενο επιστροφης του σαλπι.
διαλεξτε μαγκες. με τον προεδρο σε ολα ή σε οτι συμφωνει μαζι σας?
ΥΓ3. DimisK εχω σκοπο να σε θιξω. αυτο που εγραψα δεν αφορα μονο εσενα. αν θεωρεις οτι σε θιγω σου ζητω συγνωμη απο τωρα.