Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8020
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πίσω από τον Ράφα θα έχεις Βιειρίνια.
Κεντζιόρα βασικός για 8 ματς. Ίσως δώσεις χρόνο σε κάποιον αριστεροπόδαρο στα δεξιά.

Στα εξτρέμ τα έχουμε πει, έχουμε αριθμητικό θέμα.
Ας ελπίσουμε μέχρι τότε, και αφού θα υπάρχουν πολλά ματς, κάποιος πιτσιρικάς να αρπάξει την ευκαιρία και να γίνει μέλος του rotation.

Η ομάδα έχει καλό υλικό, έχει καλές μονάδες που με τον Λουτσέσκου αργά ή γρήγορα θα γίνουν και καλή ομάδα.
Έχει επίσης κενά, θα χάσει παίκτες στο κόπα αφρικα και σίγουρα θα έχει σκαμπανεβάσματα μέχρι να δέσει.

Θεωρώ πολύ καλό να υπάρχει πίστη στην ομάδα, αλλά προσωπικά θα κατέβαζα τις προσδοκίες. Και η 4η θέση είναι πολύ πιθανή φέτος, ασχέτως αν έχουμε υλικό που μπορεί να κοντράρει κάθε ομάδα της λίγκας.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 16870
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

Υπαρχει πιστη και επισης θεωρω οτι εγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναβαθμιση στο ροστερ σε σχεση με περσι και σχετικα γρηγορα. Απ’οτι βλεπω βασικος θα ναι ο Στεφανος ως τον Γεναρη και δεν γινεται να μην ενεργοποιηθει ο Λυρα και ο Βρακας
Άβαταρ μέλους
Gospi
Δημοσιεύσεις: 12422
Εγγραφή: Δευ 15 Δεκ 2008, 23:10

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Gospi »

Το ροστερ καλο χρυσο, και παλι λειψο ειναι. Και θα αδειασει κι αλλο τον Γεναρη. Θα τα βρουμε μπροστα μας αυτα τα λαθη. Γεναρη δεν παίζει να κανουμε μεταγραφες νωρις
Dimg4a
Δημοσιεύσεις: 1565
Εγγραφή: Πέμ 13 Απρ 2023, 19:14

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ενα δανεικο δεξι μπακ είναι τεραστια προτεραιοτητα. Εχουμε μεγαλο προβλημα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54497
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ δεν θέλω ένα δεξί μπακ. Θέλω ΤΟ δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Δημοσιεύσεις: 4743
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τι στον διαολο;Σε φορουμ του οαρη μπηκα για τα μεταγραφικα του;Τι μιρλα ειναι αυτη;
Μια χαρα ειμαστε,τρομερες ακαδημιες εχουμε,καλο Μ.Ο. ηλικιας,αρκετους γηγενεις.
Σιγουρα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο,αλλα κανετε λες και ειμαστε γτπ.Αραχτε λιγο και ας περιμενουμε να μπουνε να νεα αποκτηματα.
Κλειστε το τοπικ παιδια,δεν νομιζω πως κυνηγαμε αλλο παικτη.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 4949
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ πάντως που δεν περίμενα σχεδόν καμία από τις τελευταίες 3 μεταγραφές είμαι ευτυχισμένος με το υπάρχον, ολίγον λειψό είναι η αλήθεια, ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26276
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από joshua »

H μεταγραφικη περιοδος πηγε ΠΟΛΥ καλυτερα σε σχεση με το πως φοβηθηκαμε καποια στιγμη οτι θα εξελιχθει,απλα καποια στιγμη πιστεψαμε οτι θα το παμε μεχρι τελος για να φτιαξουμε ενα πληρες ροστερ ικανο να διεκδικησει τα παντα.Δεν απεχουμε πλεον πολυ απο αυτο ,αλλα 1-2 προσθηκες επρεπε να ειχαν γινει και δεν καταλαβαινω το γιατι δν εγιναν.Δεν νομιζω οτι θα αποτελουσε τοσο μεγαλη οικονομικη υπερβαση ενα συμβολαιο ακομα.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Δημοσιεύσεις: 17972
Εγγραφή: Τρί 20 Ιούλ 2021, 08:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Όσο η ομάδα δεν βγάζει προς τα έξω ότι τέλος οι μεταγραφές και εγώ πιστεύω ότι αναζητούν αυτή την μια ευκαιρία που και βάθος θα δώσει και το μπάτζετ δεν θα επιβαρύνει πολύ.
Και ακόμα υπάρχουν τέτοιοι ελεύθεροι
Άβαταρ μέλους
vs40
Δημοσιεύσεις: 6203
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ καλή η μεταγραφική περίοδος κλείνοντας πολλές παλιές πληγές. Αν και οι επόμενες, έχουν το ίδιο ύφος, πιστεύω οτι θα χτίσουμε σταδιακά μια ομάδα που να μπορεί με αξιώσεις να χτυπάει ξανά όλους τους στοχους.

Στο δεξί μπακ έχουμε πολλές επιλογές και ελπίζω κάποιος παίκτης να ξεχωρίσει και να πάρει τη φανελα του βασικού. Έχω ελπίδες για Λυρατζη, γιατί ειχε ένα τρίμηνο που ηταν το καλύτερο δεξί μπακ της Ελλάδας. Μετά τραυματιστηκε. Στα εξτρεμ ενας ακόμη τοπ παίκτης μπορεί να μας εκανε ομάδα καθαρού πρωταθλητισμού, καθώς ο νεοαποκτηθης Βούλγαρος παίζει μια χαρά και ως φορ (πολλές λυσεις και συνδιασμοι για τον προπονητή). Τώρα όμως είναι ευκαιρία να αξιοποιηθούν οι ακαδημίες και σε αυτή τη θέση με το Βρακά ή κάποιον άλλο.

Να υπάρχει τύχη, υγεία, και καθαρό μυαλό. Πιστεύω, από όσα είδα τακτικά από το Λουτσεσκου μεχρι τώρα, για τη νεα αυτή σεζόν, οτι θα κάνει μια καλή χρονιά και ο ΠΑΟΚ θα μας δώσει ξανά αρκετές χαρές.
renegade
Δημοσιεύσεις: 18276
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από renegade »

Πάλι τον Μάιο θα μας τρώνε 3-4 μεγάλα what if
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον οργανισμό ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87
Δημοσιεύσεις: 5686
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 16:31
Τοποθεσία: Amsterdam-Constanta-Eptalofos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Καναμε πολυ καλες μεταγραφες και δεν υπαρχει χωρος για παραπονα..
Τωρα αν παιρναμε και Δ.Μπακ τυπυ Ραφα κι ενα ακομα επιθετικο θα ηταν εξαιρετικη η κατασταση..
Αλλα κι οπως ειμαστε,αν δεσει το συνολο σωστα,χτυπαμε πρωταθλημα..
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8283
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από panpangr77 »

Η επιτυχία θα εξαρτηθεί στην διαχείριση . Οι τρεις προσθήκες στο κέντρο δίνουν την λύση. Η εναλλαγή των συστημάτων είναι η γιατρειά σε όποιο κενό υπάρχει.
Υγεία να έχουν οι παίκτες και όλα θα γίνουν. Πολύ καλό νέο που ο Σαματά έμεινε πίσω.
Άβαταρ μέλους
Ettien26
Δημοσιεύσεις: 4077
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιαν 2020, 20:39

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Ettien26 »

Οι μεταγραφές μέχρι στιγμής ήταν καλές. Οι περισσότερες από το πάνω ράφι. Όλα όμως θα φανούν στο γήπεδο.
Εμειναν ωστόσο 1-2 ελλείψεις αλλά ίσως να υπάρχει η προσμονή για την κάλυψή τους απο τους νεαρούς παίκτες που θα ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν ευκαιρίες. Πάντως είναι ρίσκο το ότι δεν κάναμε 1-2 κινήσεις ακόμη.
Και οι ανταγωνιστές ωστόσο δυνάμωσαν αρκετά.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δίκαια αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην 4η θέση απο πλευράς πιθανοτήτων.
Οι στόχοι δεν είναι άλλοι από την είσοδο στους ομίλους (είναι η μισή χρονιά και είναι ιδιαίτερα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ότι τα καταφέραμε) και η έξοδος στην ευρώπη και ακόμη καλύτερα αν βρισκόμαστε κοντά στις θέσεις του πρωταθλητισμού.
Υπάρχει και το κύπελο, ενώ ένας ακόμη στόχος είναι η προώθηση κάποιων μικρών ώστε να πάρουν ουσιαστικές συμμετοχές στην ομάδα. Αυτά.
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2302
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Η As MARCA από Τουρκία γράφει ότι μαζί με γαύρο θελουμε τον Miguel cespo από φενερ, αλλά παπας ειναι λογικά γιατί ο συγκεκριμένος ειναι χαφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”