Αν αναφέρεσαι στο περσινό πρωτάθλημα, μια χαρά πρωταθλητισμό έκανε η ομάδα. Στο πιο κρίσιμο σημείο της κανονικής διάρκειας τηςέκλεψαν 4 βαθμούς και στο πιο κρίσιμο παιχνίδι των πλει οφς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε από το πουθενά, ενώ ήταν καλύτερη. Πήγε και στον τελικό του κυπέλου, όπου και πάλι δικαιούταν περισσότερα πράγματα απ' οσα πήρε.beyes4 έγραψε:Όσο ζητησε συγγνωμη ο Κυριακος που 'υπεγραφε' για κατακτηση πρωταθληματος και τερματισαμε 20 βαθμους κατω από τον 1ο.
Kυριάκος Κυριάκος
- keep_paokizein
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Σήμερα παίζει η Εθνική ο κωνσταντελιας είναι εκτός αλλά η συζήτηση που γίνεται δημόσια είναι ότι ο ίδιος ο κωνσταντελιας είναι υπεύθυνος για αυτό . Καλό θα ήταν να ανοίξεις μια επικοινωνιακή ομπρέλα προστασίας του ποδοσφαιριστή μας που είναι κι από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδος κι όχι να παρακολουθείς αμέριμνος την διασπορά κάθε ψεύδους είδησης που σκοπό έχει να πλήξει κι πάλι τον Σύλλογο.
- loukas karadimos
καλησπερα αξιοτατε εργατικε και εξαιρετικα επιδραστικε κυρ κυρ
καμια κουβεντα για τον ορισμο ελληνα διαιτητη στο πρωτο ντερμπι της χρονιας της ομαδας που εφερε τους ξενους διαιτητες στην ελλαδα, της οποιας τυγχανει και να επιτελεις διοικηση, θα βγεις να πεις?
περιμενουμε, εχουμε κατσει στον λευκο πυργο και παταμε το Φ5 στην σελιδα σου στο φιμπι που γενικα εισαι λαλιστατος
περιμενουμε ε, ξερεις εσυ
καμια κουβεντα για τον ορισμο ελληνα διαιτητη στο πρωτο ντερμπι της χρονιας της ομαδας που εφερε τους ξενους διαιτητες στην ελλαδα, της οποιας τυγχανει και να επιτελεις διοικηση, θα βγεις να πεις?
περιμενουμε, εχουμε κατσει στον λευκο πυργο και παταμε το Φ5 στην σελιδα σου στο φιμπι που γενικα εισαι λαλιστατος
Όχι μόνο για αυτό. Καμια λέξη για τον επόπτη με Κηφισιά, ησυχία για πέναλτι με ΟΦΗ. Όλα καλα…
Το ύφος σου θα μπορούσε να είναι αρκετα λιγότερο ειρωνικό νομίζωloukas karadimos έγραψε:καλησπερα αξιοτατε εργατικε και εξαιρετικα επιδραστικε κυρ κυρ
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας δεν θα βγει μόνος του να μιλήσει ούτε για Κωσταντελια ούτε για διαιτησία. Δεν είναι θέμα διάψευσης ή διαμαρτυρίας ούτε θα κάνει περισσότερο καλό στον Κωσταντελια το να σηκωθεί κ άλλο σκόνη. Όσο για τη διαιτησία η στρατηγική της ΠΑΕ αυτή είναι, χαμηλούς τόνους. Λες κ αν διαμαρτυρηθούμε από εκεί κ βγεί ανακοίνωση δεν θα λέμε σιγά μη σκίσετε κάνα καλσόν κτλ. Υπάρχει εμμονή με τον κυρ κυρ και δεν καταλαβαίνω ακριβώς το λόγο
Ναι γιατί ο ιδιοκτήτης του λέει βγάλε ανακοίνωση και αυτός πεισματικά δεν βγάζει.loukas karadimos έγραψε:καλησπερα αξιοτατε εργατικε και εξαιρετικα επιδραστικε κυρ κυρ
Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβετε ότι όλες οι υποθέσεις στρατηγικά είναι αποφάσεις του ιδιοκτήτη.
Εγώ δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια τί κακό μας έχει κάνει ο ΚυρΚυρ και γιατί δεν τον γουστάρουμε!
Αλήθεια λέω!
Αλήθεια λέω!
- abc_o_ karpouzas
Είναι πολλά χρόνια...και όπως όλοι ΟΙ ΠΑΟΚτσιδες ξέρουμε...οποιος είναι πολλά χρόνια στην ομάδα είναι λαμογιο..Χωρικός έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια τί κακό μας έχει κάνει ο ΚυρΚυρ και γιατί δεν τον γουστάρουμε!
Αλήθεια λέω!
Τι δεν καταλαβαίνεις....
Ρεεε μπορώ να γίνω μια μέρα πρωθυπουργός;
Δεν μπορούν να κράξουν τον Ιβάν οπότε τα ακούει το σαμάρι.Χωρικός έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια τί κακό μας έχει κάνει ο ΚυρΚυρ και γιατί δεν τον γουστάρουμε!
Αλήθεια λέω!
Εδώ υπάρχει κόσμος που ακόμα αλήθεια πιστεύει ο Κυριάκος έφερε το Λουτσεσκου στη θέση του Γκαρσία
- Metagrafakias
Στην πραγματικότητα τπτ κακο αλλωστε υπάλληλος ειναι και να σου αντιστρέψω την ερωτηση τι καλο εχει κανει τοσα χρονια;;;Χωρικός έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια τί κακό μας έχει κάνει ο ΚυρΚυρ και γιατί δεν τον γουστάρουμε!
Αλήθεια λέω!
Δεν εχω κατι με τον Κυριακο αλλα ρε φίλε εχει απιστευτα πολλα χρονια στην ομαδα ,επι Γουμενου ηταν σε ποστο ακομα, που αφηνει υπόνοιες μηπως εχει δημοσιουπαλληλιστικη θεση στην ομαδα και Οχι τοσο αξιοκρατική..
ναι αλλά..τί παει να πει δημοσιουπαλληλίστικη θέση;;;;
Ιδιωτική εταιρία δεν είναι ο ΠΑΟΚ; Αν κάποιος δεν κάνει του αφεντικού δεν τον διώχνει;;
εξαλλου είχε παραιτηθεί και ο Ιβαν τον ξαναπήρε. Κάτι θα κάνει καλά δεν μπορεί!!
Ξέρω γω;;
Ιδιωτική εταιρία δεν είναι ο ΠΑΟΚ; Αν κάποιος δεν κάνει του αφεντικού δεν τον διώχνει;;
εξαλλου είχε παραιτηθεί και ο Ιβαν τον ξαναπήρε. Κάτι θα κάνει καλά δεν μπορεί!!
Ξέρω γω;;
Kυριάκος Κυριάκος
Ηταν επι Γουμενου,στην ομαδα, η ομαδα ανεβηκε τοσα επιπεδα, αυτος ηταν εκει, αλλα μονο στα ασχημα πρεπει να φυγει ή να τον βριζουμε, στα καλα δεν ευθυνεται[FACE WITH TEARS OF JOY]. Δεν ξερω βασικα τι κανει και τι δεν κανει αλλα ουτε εγω καταλαβαινω αυτο το μισος
Λιγο η ζηλια που πληρωνεται απο την ομαδα που αγαπαμε, λιγο τα ραδια, λιγο οτι θελουμε να εχουμε γνωμη για ολα, εδεσε το γλυκο.
Λιγο η ζηλια που πληρωνεται απο την ομαδα που αγαπαμε, λιγο τα ραδια, λιγο οτι θελουμε να εχουμε γνωμη για ολα, εδεσε το γλυκο.