Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Το ότι ΚΑΘΕ χρόνο δεν γίνεται μια ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ μία μεταγραφή η οποία είχε προαναγγελθεί ως αναγκαία , ειναι τουλάχιστον εκνευριστικο , υποτίμηση στη νοημοσύνη μας και το κυριότερο κοστίζει αγωνιστικα.
- loukas karadimos
δεν εχει την ταχυτητα αλλα εχει πολυ ποιοτικες επαφες και την εκρηκτικοτητα. προφανως δεν θα σου βγαλει 90 στο εξτρεμ αλλα ενα 30λεπτο το χει ακομα η αρχηγαρα μαςtheo86 έγραψε:Συμφωνώ αλλά από το να βλέπω μουργκ εκεί σίγουρα πιο χρήσιμος ο Βιεϊρίνια ακόμη και με πατερίτσα.Patricio_4 έγραψε:Δεν έχει την ταχύτητα για να παίζει εξτρεμ πλέον ο Βιερίνια
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξάλλου μιλάμε για λύση εκ των έσω. Αν παρθεί παίχτης τότε οκ
ακομα δεν μπορω να διανοηθω οτι ειναι η τελευταια του χρονια
α ρε αντρε!!!!
Επιστρέφει στην Ιταλία για λογαριασμό της Άσκολι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να επιβεβαιώνει τις προχωρημένες επαφές.
Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός πως τα παιδιά του στελεχώνουν τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Άσκολι που αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο αθλητικός διευθυντής, Μάρκο Βαλεντίνι, βρήκε στο πρόσωπο του Καντουρί τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στην Ιταλία προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.
Bring him home. Πλάκα κάνω.
Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός πως τα παιδιά του στελεχώνουν τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Άσκολι που αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο αθλητικός διευθυντής, Μάρκο Βαλεντίνι, βρήκε στο πρόσωπο του Καντουρί τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρεθεί στην Ιταλία προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.
Bring him home. Πλάκα κάνω.
Παντως ο σκοπος ηταν εξ αρχης η ποιοτική αναβαθμιση του ροστερ. Οχι η αναβαθμιση του ρολου του Μουργκ. Δεν γινεται να μιλαμε για αναβαθμιση του ροστερ μεσοεπιθετικα με την προσθηκη μονο ενος παιχτη και κατα τα λοιπα την αναβαθμιση του χειροτερου εξτρεμ π εχει περάσει τα τελευταία χρονια. Ο Τονυ Γκονζαλες περισσότερα προσφερε ως εξτρεμ απο τον Μουργκ.
Τωρα αν στο δεκα μπορει να βοηθησει δεν το ξερω, αλλα εκει υπαρχουν κι αλλες επιλογες.
Μας λειπει ενα εξτρεμ και θα το βρουμε μπροστα μας αυτο
Τωρα αν στο δεκα μπορει να βοηθησει δεν το ξερω, αλλα εκει υπαρχουν κι αλλες επιλογες.
Μας λειπει ενα εξτρεμ και θα το βρουμε μπροστα μας αυτο
Όχι άλλα έχω την πληροφορία σε βαθμό βεβαιότητας ότι οι μεταγραφές τελείωσαν. Και παρότι δεν το θεωρώ θέσφατο, όλα προς τα εκεί τείνουν.GINOLA έγραψε:Ναι πριν την ελευση ντεσπο μειτε και Μάρκος αντονιο.
Αυτοί είναι 3.
Δεν καταλαβαίνω γτ να άλλαξε κάτι
Συγνώμη έχεις από οπουδήποτε πληροφορία ότι ο προπονητής είπε,τέρμα,δεν θέλω αλλον;
Επειδή εμείς το θεωρούμε τεράστιο ρίσκο, φαντάζομαι μια συζήτηση και εσωτερικά θα έχει γίνει, δε μπορεί όλα να εξαρτώνται από το τι ειπώθηκε πριν δέκα μέρες.
Εκεί λοιπόν αν ο Λουτσεσκου συμφωνεί με την άποψη του κοινού, Ε δε μπορεί κάτι θα είπε!?
Πάντως το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο για να στηρίζεται η ανάληψη του σε οποιονδήποτε άλλον λόγο πλην του οικονομικού.
Προσωπική μου άποψη και περισσότερο θεωρία είναι πως ρωτήθηκε κάτι σε στυλ,Ντεσποτοφ αγορά ή δύο δανεικούς με θεωρητικά χειροτερα χαρακτηριστικά και απάντησε το πρώτο. Να αποφάσισε σε 2-3 μέρες ότι είναι πλήρης με 1 λίγο δύσκολο.rainmaker έγραψε:Όχι άλλα έχω την πληροφορία σε βαθμό βεβαιότητας ότι οι μεταγραφές τελείωσαν. Και παρότι δεν το θεωρώ θέσφατο, όλα προς τα εκεί τείνουν.GINOLA έγραψε:Ναι πριν την ελευση ντεσπο μειτε και Μάρκος αντονιο.
Αυτοί είναι 3.
Συγνώμη έχεις από οπουδήποτε πληροφορία ότι ο προπονητής είπε,τέρμα,δεν θέλω αλλον;
Επειδή εμείς το θεωρούμε τεράστιο ρίσκο, φαντάζομαι μια συζήτηση και εσωτερικά θα έχει γίνει, δε μπορεί όλα να εξαρτώνται από το τι ειπώθηκε πριν δέκα μέρες.
Εκεί λοιπόν αν ο Λουτσεσκου συμφωνεί με την άποψη του κοινού, Ε δε μπορεί κάτι θα είπε!?
Η κουβεντα πηραμε εναν παικταρα αρα η αναγκη για 2 εξτρεμ μακιγιαριστηκε εχει λογικη μονο σε οτι εχει να κανει με την οικονομικη υπερβαση. Δεν μπορεις να λες πηραμε εναν παικταρα αρα οκ ζω και με λιγοτερους απο τους αναγκαιους εξτρεμ
Με την λογικη αυτη αν ο 1ος μας φορ ειναι παικταρας δεν χρειαζεται 3ος στο ροστερ. Βγαινει και με 2. Δεν παει ακριβως ετσι.
Για να βγει τοτε θα χρειαστουν ας το πουμε αλχημειες (Αντονιο η Οζντοεφ στο 10)
Ξαναλαεω ομως οτι θα καταλαβω απολυτα το τερμα οι μεταγραφες με γνωμονα την οικονομικη υπερβαση (μεταγραφη Ντεσποτοφ, πολλα συμβολαια ανω του εκατομυριου κλπ κλπ)
Με την λογικη αυτη αν ο 1ος μας φορ ειναι παικταρας δεν χρειαζεται 3ος στο ροστερ. Βγαινει και με 2. Δεν παει ακριβως ετσι.
Για να βγει τοτε θα χρειαστουν ας το πουμε αλχημειες (Αντονιο η Οζντοεφ στο 10)
Ξαναλαεω ομως οτι θα καταλαβω απολυτα το τερμα οι μεταγραφες με γνωμονα την οικονομικη υπερβαση (μεταγραφη Ντεσποτοφ, πολλα συμβολαια ανω του εκατομυριου κλπ κλπ)
Μα ειπε ηδη δημόσια.πες το ξαναείπε και στα μεταξύ τους.rainmaker έγραψε:Όχι άλλα έχω την πληροφορία σε βαθμό βεβαιότητας ότι οι μεταγραφές τελείωσαν. Και παρότι δεν το θεωρώ θέσφατο, όλα προς τα εκεί τείνουν.GINOLA έγραψε:Ναι πριν την ελευση ντεσπο μειτε και Μάρκος αντονιο.
Αυτοί είναι 3.
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι δεν θέλει εκεί παίκτη.
Το να λέμε υποθετικά οτι ο ιβαν θέλει και οι αλλοι του λένε οχι πρόεδρε είναι ένα σενάριο που δεν προκύπτει από τα γεγονότα που έχουμε δει δημόσια.
Εκτός αν έχεις τέτοια πληροφορία ξαναλέω.τοτε η χ κριτική όσων πιστεύουν αναγκαία αυτή την κίνηση να γίνει στον προπονητή.
Αλλά σύμφωνα με όσα δημόσια είπε,δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.
Δεν βάζω τι μπορεί να γνωρίζω εγώ,δεν έχει καμία σημασία,μένω στις δημόσιες τοποθετήσεις
Σφιξαμεrainmaker έγραψε:Όχι άλλα έχω την πληροφορία σε βαθμό βεβαιότητας ότι οι μεταγραφές τελείωσαν. Και παρότι δεν το θεωρώ θέσφατο, όλα προς τα εκεί τείνουν.GINOLA έγραψε:Ναι πριν την ελευση ντεσπο μειτε και Μάρκος αντονιο.
Αυτοί είναι 3.
Επίσης αγαπητέ rain ρώτα αυτόν που σου είπε ότι οι μεταγραφές 90% τέλος,το οποίο και ισχύει,ποιος πήρε αυτήν την απόφαση και ποιος μπορεί να κάνει το 10% 90%;
Ο κόουτς,ο ιβαν ,η Μαρία,ο Γιώργης,όλοι μαζί;
Ο κόουτς,ο ιβαν ,η Μαρία,ο Γιώργης,όλοι μαζί;
Πιστεύω και μετά από αυτό ότι το πήραμε το μήνυμα... Ας πορευτούμε ως έχουμε μέχρι τον Γενάρη.. μακάρι να μην το πληρώσουμε 
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- WeWillRockYou
Ο προπονητής ήταν σίγουρα ξεκάθαρος όταν ζήτησε 2 μεσοεπιθετικούς πριν την φυγή Νάρει.
Να δεχθώ την ενεργοποίηση Μουργκ ως τον ένα, η μεταγραφή Despotov ο δεύτερος, λείπει ένας ακόμα.
Σε αυτή τη συγκυρία που βρισκόμαστε τώρα, 6 Σεπτεμβρίου και με την ευρωπαική λίστα να έχει κλείσει, κατανοώ ότι είναι δύσκολο να προσεγγίσει η ομάδα κάποιο μεγάλο όνομα, ειδικά από την στιγμή που έχει κάνει ήδη κάποιες οικονομικές υπερβάσεις.
Όσο δεν βγαίνει μαζικό non paper για τέλος μεταγραφών, ελπίζουμε, αλλά οι πιθανότητες να βρεθεί παίκτης με ποιότητα/ταλέντο, σε νορμάλ αγωνιστική κατάσταση, που να θέλει να έρθει στην ομάδα μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, για αναπληρωματικός στην ουσία και με χαμηλό/νορμάλ συμβόλαιο, ακούγονται πράγματι μηδαμινές.
Να δεχθώ την ενεργοποίηση Μουργκ ως τον ένα, η μεταγραφή Despotov ο δεύτερος, λείπει ένας ακόμα.
Σε αυτή τη συγκυρία που βρισκόμαστε τώρα, 6 Σεπτεμβρίου και με την ευρωπαική λίστα να έχει κλείσει, κατανοώ ότι είναι δύσκολο να προσεγγίσει η ομάδα κάποιο μεγάλο όνομα, ειδικά από την στιγμή που έχει κάνει ήδη κάποιες οικονομικές υπερβάσεις.
Όσο δεν βγαίνει μαζικό non paper για τέλος μεταγραφών, ελπίζουμε, αλλά οι πιθανότητες να βρεθεί παίκτης με ποιότητα/ταλέντο, σε νορμάλ αγωνιστική κατάσταση, που να θέλει να έρθει στην ομάδα μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, για αναπληρωματικός στην ουσία και με χαμηλό/νορμάλ συμβόλαιο, ακούγονται πράγματι μηδαμινές.
- sakis_the_fraud
Δεν εχω καταλαβει γιατι γυρναμε συνεχεια την κουβεντα γυρω γυρω απο τον Μουργκ. Ο παικτης ειναι προφανες πως δεν ειναι εξτρεμ και οτο δεν μπορει στις γραμμες.
Ελπιζω να κοιτάνε και κατι αλλο γιατι τα ματς ειναι πολλα. Ιδανικα, θα θελα να παρουμε έναν μπαρουτοκαπνισμενο που θα ηταν οκ με την ιδεα του παγκου αλλα θα ειχε ποιοτικα 20λεπτα, απλως κατι τετοιοι ζητανε τον ουρανο με τα αστρα. Δεν θα ελεγα οχι σε δανεικο αρκει να ηταν εξτρεμ που εχει το 1 με 1.
Θεωρω πως το ματς με ΟΦΗ ηταν το τελειο καμπανακι για την ομαδα, εδειξε την γυμνια στην θέση. Χρειαζεται να εχεις παντοδυναμο παγκο για να παρεις τα ματς που οι αλλοι παιζουν ταμπουρι 90 λεπτα και εσυ εχεις σκυλιασει μεσοβδομαδα και στο ευρωπαικο
Ελπιζω να κοιτάνε και κατι αλλο γιατι τα ματς ειναι πολλα. Ιδανικα, θα θελα να παρουμε έναν μπαρουτοκαπνισμενο που θα ηταν οκ με την ιδεα του παγκου αλλα θα ειχε ποιοτικα 20λεπτα, απλως κατι τετοιοι ζητανε τον ουρανο με τα αστρα. Δεν θα ελεγα οχι σε δανεικο αρκει να ηταν εξτρεμ που εχει το 1 με 1.
Θεωρω πως το ματς με ΟΦΗ ηταν το τελειο καμπανακι για την ομαδα, εδειξε την γυμνια στην θέση. Χρειαζεται να εχεις παντοδυναμο παγκο για να παρεις τα ματς που οι αλλοι παιζουν ταμπουρι 90 λεπτα και εσυ εχεις σκυλιασει μεσοβδομαδα και στο ευρωπαικο
Αν υπολογίζετε σοβαρά ο βρακας που δεν έχω κανένα πρόβλημα,μακάρι το παιδί να κάνει παπάδες ,τότε γιατί δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτο με.τον οφη ,σε έναν αγώνα που δεν υπήρχε καμία άλλη λύση.
Ωραία να τα λέμε μεταξύ μας,αλλά αν δεν τον έβαλε προχθές,πότε θα τον βάλει;
Ωραία να τα λέμε μεταξύ μας,αλλά αν δεν τον έβαλε προχθές,πότε θα τον βάλει;