Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ

Ακόμη ένα όνομα συνδέεται με τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Ρώσο χαφ, Αντρέι Μέντελ, ο οποίος αγωνίζεται στην Φάκελ Βορόνεζ στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Ρωσία, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει.

Τη φετινή αγωνιστική χρονιά έχει καταγράψει εννιά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για το ρωσικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει βγει εκτός συνόρων, αγωνιζόμενος μόνο στη Ρωσία.

«Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός 28χρονου Ρώσου. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι ο Αντρέι Μέντελ θα είναι η κατάλληλη επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου του γηπέδου σε ζευγάρι με τον Ρώσο μέσο Μαγκόμεντ Οζντόεφ, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρωσικό δημοσίευμα.
Προφανώς είναι παίκτης που κοιτούσαμε πιο πριν και απλά τώρα βγήκε το όνομα του...

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αντί να είχαν πάρει τώρα τον misidjan η τον pjaca θα γίνει τίποτα και θα έχεις πρώτη αλλαγή την μουργκ, το θεωρώ πολύ χαζό να μην πάρουν έναν ακόμα, και δεν γίνεται να μην βρεις έναν πολύ καλύτερο του μουργκ και στα ίδια λεφτά που παίρνει, και ο Σμυρλής πολύ καλύτερος είναι αλλά δεν θα τον βάλει ποτέ ο ραζβαν
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

black_star_ninja έγραψε:Sera οποιος και να ερθει τωρα γνωριζει οτι θα ειναι εκτος ευρωπης. Ειτε ερθει σε μας ειτε παει στη Ρεαλ δεν αλλαζει κατι. Μεχρι το Γεναρη θα ειναι εκτος. Ετσι δεν ειναι;
Ετσι ειναι αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Μπορεί να έρθει ένας, να εντυπωσιασει τον προπονητη και σε περιπτωση προκρισης να τον βαλει στη λίστα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν εχω καταλαβει καλα σε σχεση με οτι διαβαζω αριστερα δεξια οι δημοσιογραφοι αισθηση αναφερουν,δεν υπαρχει καποιου ειδους ενημερωση απο τη ΠΑΕ οτι μεταγραφες τελος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Εγώ λέω να μην βιαστούμε..
Να πορευτουμε όπως έχουμε και τον Γενάρη κάνουμε την σωστή..προσθαφαιρεση..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όπως είναι το έμψυχο δυναμικό αυτή την στιγμή, δύσκολα θα παίρνει ρεπό ξεκούρασης ο Αντρίγια αν δεν γίνει προσθήκη μεσοεπιθετικά. Μην ξεχνάμε πως είναι βασικός στην Εθνική της χώρας του.
Μία λύση προκειμένου να παίρνει ανάσες να είναι το να παίζει σε κάποια ματς δεξί εξτρέμ ο Κύριλλος, αριστερά ο Τάισον με δεκάρι τον Ντέλια και στον πάγκο ο Ζίφκο. Ο Λούτσε- πιστεύω να μπορέσει να βρει λύσεις για να μην σκάσουμε τον Αντρίγια.
Στην θέση του δεξιού μπακ δεν καλυπτόμαστε με τίποτα με Κεντζιόρα και Βιερίνια. Αν τυχόν θα παίζει ο αρχηγός και ειδικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, θα μας χτυπάνε από κει όπως έγινε στο Ηράκλειο. Μεταγραφή δεν βλέπω, πρέπει να γίνει κινητοποίηση και πολλή δουλειά με Λευτέρη και Σάστρε, όταν θα είναι πλήρως καλά.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Τώρα διάβασα και το άρθρο του Τζιομπανογλου στο sport 24, που λέει ότι είναι τροχοπέδη για ένα παίκτη να μείνει παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα... Δηλαδή όσοι έχουν μείνει χωρίς ομάδα ή δεν υπολογίζονται από την ομάδα τους πχ, δεν θα θέλουν να πάνε από τώρα σε κάποια άλλη ομάδα, επειδή δεν θα βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους;;; Έχει πει κάποιος σε όλους αυτούς ότι η ομάδα σε περίπτωση πρόκρισης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε 3 αλλαγές στη λίστα ή νομίζουν ότι η λίστα έκλεισε για όλη τη χρονιά;;;

Εμένα αυτά μου ακούγονται δικαιολογίες. Ή σαν ΠΑΕ επικοινωνησε ότι οι μεταγραφές τέλος ή στείλε στα αρδ να ανεβάσουν «ψαχνει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ». Μην τρέφουμε και φρούδες ελπίδες τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αναγκαστικά Ozdoev στο "10".
Και να ελπίζουσε σε εκείνη τη θέση να μπει ο Filipe στα Ιωάννινα.
Αλλιώς δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Τζάμπα η "υπέρβαση'.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακομα και αυτοι δεν ειναι βεβαιοι. Καποιοι κλινουν προς το "τελειωσαν" οι μεταγραφες καποιοι προς το "ψαχνουμε" παικτη. Ακουστηκε και το τρελο στο ραδιο οτι αν ειχαμε κερδισει τον ΟΦΗ ο Ιβαν θα εκανε πιο ευκολα την κινηση. Οτι ναναι
Τεσπα...Αυτο το ποιος θα ερθει που θα δεχτει οτι θα παιζει μονο Ελλαδα ειναι ενας μυθος και νομιζω εχει απαντηθει πολλες φορες.

Τωρα οσον αφορα να μην επιβαρυνει πολυ το μπατζετ, να μην ειναι πρωτοκλασατος ωστε να υπαρχει ξεκαθαρη ιεραρχια (Ντεσποτοφ, Ζιλε), αλλα να ειναι επαρκης (καλυτερος του Μουργκ :D ) ωστε με ανεση να μπορει να σταθει σε ματς με μεσαιες ομαδες της λιγκας και να να ειναι καθαρο αριστερο εξτρεμ που να μπορει να παιξει και στο 10, νομιζω οτι αυτος που τικαρει ολα τα κουτακια με ανεση ειναι ο Νεμανια Γιοβιτς.
Συν ενα ακομα, αυτο της επενδυσης που μπορει να αποφερει πολλα χρηματα στην ομαδα στο μελλον
Θα μου κανει εντυπωση να μην ασχολουμαστε. Εκτος και αν στην ομαδα εχουν κρινει οτι δεν ειναι τοσο αξιολογη περιπτωση οσο θεωρειται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι σαν να αγορασες Πορσε και κινδυνευεις να μεινεις απο βενζινη...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

nunies4 έγραψε:Ακομα και αυτοι δεν ειναι βεβαιοι. Καποιοι κλινουν προς το "τελειωσαν" οι μεταγραφες καποιοι προς το "ψαχνουμε" παικτη. Ακουστηκε και το τρελο στο ραδιο οτι αν ειχαμε κερδισει τον ΟΦΗ ο Ιβαν θα εκανε πιο ευκολα την κινηση. Οτι ναναι
Τεσπα...Αυτο το ποιος θα ερθει που θα δεχτει οτι θα παιζει μονο Ελλαδα ειναι ενας μυθος και νομιζω εχει απαντηθει πολλες φορες.

Τωρα οσον αφορα να μην επιβαρυνει πολυ το μπατζετ, να μην ειναι πρωτοκλασατος ωστε να υπαρχει ξεκαθαρη ιεραρχια (Ντεσποτοφ, Ζιλε), αλλα να ειναι επαρκης (καλυτερος του Μουργκ :D ) ωστε με ανεση να μπορει να σταθει σε ματς με μεσαιες ομαδες της λιγκας και να να ειναι καθαρο αριστερο εξτρεμ που να μπορει να παιξει και στο 10, νομιζω οτι αυτος που τικαρει ολα τα κουτακια με ανεση ειναι ο Νεμανια Γιοβιτς.
Συν ενα ακομα, αυτο της επενδυσης που μπορει να αποφερει πολλα χρηματα στην ομαδα στο μελλον
Θα μου κανει εντυπωση να μην ασχολουμαστε. Εκτος και αν στην ομαδα εχουν κρινει οτι δεν ειναι τοσο αξιολογη περιπτωση οσο θεωρειται.
Μα ακριβώς επειδή φάνηκαν οι τρανταχτες αδυναμίες, όσον αφορά το βάθος μεσοεπιθετικα στο ματς με τον ΟΦΗ, πρέπει ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΣΤΡΑΦΗ, να γίνει μια ακόμα κίνηση μεσοεπιθετικού

GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τα πράγματα είναι απλά,αν δεν δώσει το οκ ο ιβαν για άλλη μια κίνηση,η ομάδα θα είναι τρομερά δύσκολο να φτάσει τους πρώτους 2. Οι οποίοι θα είναι ο γάβρος και ο βαζελος αφού η σιχαμένη έχει παρόμοια θέμα στην άμυνα που αρνείται να διορθώσει.

Στις θέσεις πίσω από τον φορ θες 6 παίκτες. Όλοι έχουν 6 παίκτες. Εμείς έχουμε 5,από τους οποίους ο ένας είναι και τεράστιο ερωτηματικό.

Ελπίζω ο μεγαλομετόχος να δώσει το τελικό ναι να προχωρήσουμε στην μια απαραίτητη κινηση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η σφίνα για τον Κομάν

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν σκοπεύει να πληρώσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του. Βέβαια τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων για να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα συμφωνίας για τον Κομάν», έγραψε η ιστοσελίδα Playsport.

Ο 25χρονος εξτρέμ της Στεάουα ενδεχομένως να ταιριάζει στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά δεν επιβεβαιώνονται τα περί ενδιαφέροντος. Μάλιστα, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ΠΑΟΚ να μην προχωρήσει σε άλλη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Παντως αν εχω καταλαβει καλα σε σχεση με οτι διαβαζω αριστερα δεξια οι δημοσιογραφοι αισθηση αναφερουν,δεν υπαρχει καποιου ειδους ενημερωση απο τη ΠΑΕ οτι μεταγραφες τελος.
Ενώ όλο το καλοκαίρι μας κακόμαθαν στην έγκυρη ενημέρωση!! :lol:
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

Jim_Chatz έγραψε:Τώρα διάβασα και το άρθρο του Τζιομπανογλου στο sport 24, που λέει ότι είναι τροχοπέδη για ένα παίκτη να μείνει παίζει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα... Δηλαδή όσοι έχουν μείνει χωρίς ομάδα ή δεν υπολογίζονται από την ομάδα τους πχ, δεν θα θέλουν να πάνε από τώρα σε κάποια άλλη ομάδα, επειδή δεν θα βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους;;; Έχει πει κάποιος σε όλους αυτούς ότι η ομάδα σε περίπτωση πρόκρισης έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε 3 αλλαγές στη λίστα ή νομίζουν ότι η λίστα έκλεισε για όλη τη χρονιά;;;

Εμένα αυτά μου ακούγονται δικαιολογίες. Ή σαν ΠΑΕ επικοινωνησε ότι οι μεταγραφές τέλος ή στείλε στα αρδ να ανεβάσουν «ψαχνει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό ο ΠΑΟΚ». Μην τρέφουμε και φρούδες ελπίδες τουλάχιστον.

Ρε παιδια ακουτε τη λεει η μιζερια η θλιμαρα ο απαισιοδοξος Μιζιρογλου που λεει ειναι τροχοπεδη που δεν θα παιζη εθρωπη δηλαδη αλλες ομαδες που δεν παιζουν ευρωπη δεν κανουν μεταγραφες και αν ο ΠΑΟΚ πες δεν επεζε ευρωπη δεν θα εκανε μεταγραφες αυτος οπως και οι αλλοι δεν εχουν ιδεα τη τους γινετε ειναι αυτοι που λεγαν οτι ο ΠΑΟΚ δεν θα κανη μεταγραφες αν δεν περαση ομιλους και κερδιση τη χαρτς ο συγκεδκριμενος ειναι ολο μιζερια ειναι ενας υπνος γιαυτο τον λενε μιζιρογλου ολοι τους δεν εχουν ιδεα τη τους γινετε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”