Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
H Κούκα είναι καλύτερη μπροστά γιατί έχει βάθος με 6 παίχτες πρώτης γραμμής αλλά πίσω που μετά από Βιντα μουκουντι έχει Μήτογλου Χρυσοπουλο είναι πάλι καλύτερη. Φακ λοτζικ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιος αλλα πεφτει ακριβως πανω στον Ντελια... Αλλο να φερεις εναν παιχταρα ή εναν εμπειρο αριστερα κι αλλο να φερεις ενα προτζεκτ με ιδια χαρακτηριστικα με τον Ντελια. Δεν ξερω αν θα δημιουργησει θεματα κατι τέτοιο. Βεβαια θα μ πεις ο Ντελιας παιζει και στο 10...Blackgr4 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=eLhwf17CjoU
https://www.transfermarkt.com/nemanja-j ... ler/614424
Ακόμα ελεύθερος..
Και δεν ξερω και κατα ποσο μπορει να μπει και να παίξει αμεσα σε μας, και να προσφέρει.Εμεις τη στιγμη π μιλαμε θελουμε εναν μεσοεπιθετικο π να ρθει και να μπορει να προσφέρει με το καλημερα.
Αδερφέ, θέλει τεράστια προσπάθεια να φέρεις κάποιον χειρότερο του Μουργκ. Και να θες δηλαδή, δεν μπορείς να το πετύχεις.
Οπότε τι άμεσα και σε ποιον να πέφτει πάνω. Είναι 21, ήδη διεθνής, ήδη καμιά 100 ματς με τη Παρτιζάν, αξίζει όλα τα ρίσκα του κόσμου να τον φέρεις.
Ο Τάισον έπαιξε 3-4 ματς και έσκασε. Με τον ΟΦΗ έπαιζες με 10 μέχρι να βγει ο Μουργκ και αναγκαστικά άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 γιατί δεν υπήρχε άλλος.
Οπότε τι άμεσα και σε ποιον να πέφτει πάνω. Είναι 21, ήδη διεθνής, ήδη καμιά 100 ματς με τη Παρτιζάν, αξίζει όλα τα ρίσκα του κόσμου να τον φέρεις.
Ο Τάισον έπαιξε 3-4 ματς και έσκασε. Με τον ΟΦΗ έπαιζες με 10 μέχρι να βγει ο Μουργκ και αναγκαστικά άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 γιατί δεν υπήρχε άλλος.
Η διοίκηση (Ιβάν και Γιώργης) έκαναν μια πολύ μεγάλη επένδυση στα χαφ (μισθολογικά) με 3 παίκτες ανω του εκατομμυρίου, οι δύο εξ αυτών με πολύ μεγάλες ρήτρες πράγμα που για εμένα φανερώνει την προσπάθεια και την πίστη τους για τίτλο από φέτος. Την ενίσχυσαν με μια σούπερ κίνηση στα εξτρέμ με ένα ποσό που κανείς δεν περίμενε ότι θα διαθέσουν σε αυτή την συγκυρία.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην θωρακίσουν αυτή την επένδυση με μια έξτρα κίνηση ΑΝ ο προπονητής το ζητάει.
Η μόνη περίπτωση για εμένα να μην γίνει κίνηση είναι αν ο Ραζβαν μεταφέρει στην διοίκηση ότι είναι καλυμμένος.
Το θέμα είναι αν θα το λέει επειδή το πιστεύει η συναισθανομενος την υπέρβαση που έγινε δεν το θεωρεί σωστό να ζητήσει κάτι ακόμα
Όμως επειδή ο Ιβάν είναι ο Ιβάν δεν αποκλείω ένα δώρο στο τέλος των μεταγραφών
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην θωρακίσουν αυτή την επένδυση με μια έξτρα κίνηση ΑΝ ο προπονητής το ζητάει.
Η μόνη περίπτωση για εμένα να μην γίνει κίνηση είναι αν ο Ραζβαν μεταφέρει στην διοίκηση ότι είναι καλυμμένος.
Το θέμα είναι αν θα το λέει επειδή το πιστεύει η συναισθανομενος την υπέρβαση που έγινε δεν το θεωρεί σωστό να ζητήσει κάτι ακόμα
-
papwolf
Πιστεύω ότι στο τέλος ο Σαββίδης θα κάνει το χατίρι του Ρουμάνου και θα φέρει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό. Μάλλον από την αγορά των ελεύθερων, σε "ώριμη" ηλικία, με παραστάσεις κι εμπειρία, που να μπορεί να προσφέρει σχεδόν με το καλημέρα.
Όσο για τον Κομάν, μόνος τρόπος για να έρθει τώρα είναι να δώσουμε τη ρήτρα του για να μη μπορεί να κάνει τίποτα ο Μπεκάλι.
Όσο για τον Κομάν, μόνος τρόπος για να έρθει τώρα είναι να δώσουμε τη ρήτρα του για να μη μπορεί να κάνει τίποτα ο Μπεκάλι.
O Ραντζέλοβιτς θα μείνει ελέυθερος νομίζω από τον γαύρο. Για κάποιον λόγο μου άρεσε πολύ αυτός ο παίκτης στα 23 του - νομίζω τον έχουν κάψει. Δε ξέρω αν σώνεται, αλλιώς θα τον ήθελα, σχετικά φτηνός, μηδέν χρόνος προσαρμογής στα της λίγδας.
2 μηνες λεει οτι θελει 2 μεσοεπιθετικους. Αποκλειεται να μην εχει ζητησει κ αλλονnunies4 έγραψε:Η διοίκηση (Ιβάν και Γιώργης) έκαναν μια πολύ μεγάλη επένδυση στα χαφ (μισθολογικά) με 3 παίκτες ανω του εκατομμυρίου, οι δύο εξ αυτών με πολύ μεγάλες ρήτρες πράγμα που για εμένα φανερώνει την προσπάθεια και την πίστη τους για τίτλο από φέτος. Την ενίσχυσαν με μια σούπερ κίνηση στα εξτρέμ με ένα ποσό που κανείς δεν περίμενε ότι θα διαθέσουν σε αυτή την συγκυρία.
Αν η κουλα που τρωει γκολ σε καθε ματς φετος εχει καλυτερη αμυνα απο εμας, κατι δεν εχω καταλαβει.
- Unpsofable78
Αυτός ο kyri ανέβασε και καλά μια ερωτοαπαντηση στα αγγλικά που στην ουσία λέει ότι αν ένας παίκτης έχει δηλωθεί από άλλη ομάδα πριν την έναρξη των ομίλων, σε περίπτωση μεταγραφής θα μπορεί να δηλωθεί κανονικά. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή είναι παπατζα
Ωραία το πάει αυτός ο Kyri...
Έχει πιάσει το hype έχει καβαλήσει το κύμα και μοιράζει καθημερινά χρησμούς στον λαό που διψάει
Έχει πιάσει το hype έχει καβαλήσει το κύμα και μοιράζει καθημερινά χρησμούς στον λαό που διψάει
Το πρόβλημα ξέρεις πού είναι Νούνιες?nunies4 έγραψε:Η διοίκηση (Ιβάν και Γιώργης) έκαναν μια πολύ μεγάλη επένδυση στα χαφ (μισθολογικά) με 3 παίκτες ανω του εκατομμυρίου, οι δύο εξ αυτών με πολύ μεγάλες ρήτρες πράγμα που για εμένα φανερώνει την προσπάθεια και την πίστη τους για τίτλο από φέτος. Την ενίσχυσαν με μια σούπερ κίνηση στα εξτρέμ με ένα ποσό που κανείς δεν περίμενε ότι θα διαθέσουν σε αυτή την συγκυρία.
Έχει αποδειχθεί περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια που είναι ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ ότι υπάρχουν άτομα δίπλα που ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα οικονομικά του από το καλό της ομάδας .
Μακάρι ο Γιώργος να μπορέσει να καταλάβει πόσο μεγάλη ανάγκη είναι ειδικά τώρα μετά την προσθήκη του Βούλγαρου ένας ακόμη μεσοεπιθετικος
Αν το καταλάβει αυτός πιστεύω και θα μεταφερθεί ανάλογα και στον Ιβάν
Μας χορεύει στο ταψί ο Kyri
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφε, τον Σαββιδη εχουμε προεδρο. Αμα θελει τα ριχνει και τον εφερε.cartman έγραψε:Ποιος Κομαν ρε παιδιά; Εγώ με Λημνιο δανεικό θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Δεν γίνεται να έχουμε Ντεσποτοφ, Τάισον, Ζιβκοβιτς, Κομαν. Λίγο ρεαλισμος