Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Εγώ βολευομαι με οποιοδήποτε εξτρέμ καλύτερο του Μουργκ
Αυτό. Τόσο απλά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειμαστε αγνωστοι με τον Μπεκαλι παντως. Αν υπαρχει δοση αληθειας και θεληση, θα βρεθει μια λυση. Το δυσκολο ειναι να το εχουμε παρει αποφαση εμεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα θα ηταν ονειρικο να μπορουσαμε να φερουμε και Κομαν,ισως δανεικο με υποχρεωτικη ρητρα. Απο αγκολοι μεσοεπιθετικα θα γινομασταν φοβητρο...Θα εισαι πλεον καλυμμενος στα ακρα με Κομαν - Ντεσποτοφ ακομα και αν ο Ζιφκοβιτς αποφασισει στο τελος της χρονιας να αποχωρησει.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ποιος Κομαν ρε παιδιά; Εγώ με Λημνιο δανεικό θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Δεν γίνεται να έχουμε Ντεσποτοφ, Τάισον, Ζιβκοβιτς, Κομαν. Λίγο ρεαλισμος

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο κομαν είναι παικταράς .. αλλά έχει μπλέξει με το μπεκαλι που δεν αφήνει παίκτη να φύγει , εκτός αν δεν έχει άλλη επιλογή .. είναι λίγο νεκροταφείο η φάση.. με κάτω από 3-3,5 δεν τον αφήνει ..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

cartman έγραψε:Ποιος Κομαν ρε παιδιά; Εγώ με Λημνιο δανεικό θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Δεν γίνεται να έχουμε Ντεσποτοφ, Τάισον, Ζιβκοβιτς, Κομαν. Λίγο ρεαλισμος

Γιατι δεν γινεται;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Demir έγραψε:Ο κομαν είναι παικταράς .. αλλά έχει μπλέξει με το μπεκαλι που δεν αφήνει παίκτη να φύγει , εκτός αν δεν έχει άλλη επιλογή .. είναι λίγο νεκροταφείο η φάση.. με κάτω από 3-3,5 δεν τον αφήνει ..
Μια χαρα θα ηταν 3 -3,5...Υποχρεωτικη ρητρα το καλοκαιρι και εισαι ταμαμ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Sera4 έγραψε:υγ Αφού ξεκινήσαμε παρτίδες με τη Λουντογκόρετς και την Αφρικάνικη αγορά, δεν κοιτάμε για του χρόνου και το παλικαράκι τον Tekpetey που λήγει το συμβόλαιό του, έχει και γερμανική παιδεία και παίζει και στις 2 πλευρές με άνεση; :mrgreen:
Τον έχω σταμπαρει από τα βιντεάκια του Ντεσποτοφ αλλά δεν ήθελα να τον μιλήσω. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα κάνουμε κίνηση το χειμώνα. Με μια λέξη θα τον περιέγραφα, οδοστρωτήρας. Ο επόμενος χαρακτηρισμός θα ήταν "ποιος Μουλεκα".

Ο Κομαν παιδιά πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη φούσκα των Βαλκανίων αυτή τη στιγμή. Ο παίχτης είναι μέρα με τη νύχτα με τον Ντεσποτοφ και ζητάνε σχεδόν τα διπλάσια. Μακριά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 05 Σεπ 2023, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ πάλι μετά τις τρεις προσθήκες στα χάφ και εφόσον η στόχευση ήταν σε δυο μεσοεπιθετικους σαν τον Ντεσποντοβ και τον Κομαν θα πω ότι ο σχεδιασμός πέτυχε διάνα κι διέγνωσε ακριβώς τις αδυναμίες μας. Ποιοτική αναβάθμιση στα χάφ , νουμερα με γκολ και ασίστ από ποιοτικούς παίκτες που έχουν την ατομική ενέργεια στα εξτρέμ. Μιλάμε αν τελεσφορήσει με προσθήκη Κομαν ο σχεδιασμός ίσως θα πρόκειται για την κορυφαία μεταγραφική περίοδο όσο παρακολουθώ ΠΑΟΚ!!Στοχευμενη και εντυπωσιακή ..
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

aivas19 έγραψε:
cartman έγραψε:Ποιος Κομαν ρε παιδιά; Εγώ με Λημνιο δανεικό θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Δεν γίνεται να έχουμε Ντεσποτοφ, Τάισον, Ζιβκοβιτς, Κομαν. Λίγο ρεαλισμος

Γιατι δεν γινεται;
Γιατί πρώτον ο Μπεκαλι θα θέλει λεφτά. Δεύτερον η ομάδα έχει ήδη δώσει λεφτά. Τρίτον πρέπει να κρατήσουμε λεφτά για τις οψιόν του χρόνου. Τέταρτον 4 τετοιες εξτρεμαρες θα ειναι πολυτέλεια ακομα και για την εποχή του νταμπλ

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Ποιος είναι αυτός ο Kyri Kyri, ξέρει κανείς;
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aν καταφερουμε να φερουμε Κομαν θα μιλαμε για καλυτερο ροστερ και απο του νταμπλ χωρις δοση υπερβολης!!!
Σιγουρα ο Μπεκαλι ειναι σκληρος διαπραγματευτης, αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελει να τον πουλησει, γιατι δηλωσε εντεχνα προσφατα ,οτι η ρητρα του Κομαν ειναι 5εκ και παρακαλω να μην βρεθει ομαδα να τα δωσει και φυγει...
Εγω αυτο το μεταφραζω,οποιος ενδιαφερεται, ας ερθει, ο παικτης πωλειται!!
Μετα τα 3εκ για τον Δεσποτη προφανως για να ειμαστε ρεαλιστες, δυσκολα να δοθουν αλλα 3-3,5εκ για τον παικταρα αλλα με μια συμφωνια δανεισμου με υποχρεωτικη αγορα για του χρονου ,κατι μπορει να γινει αν εχουμε ψησει ηδη τον παικτη και πιεσει και ο ιδιος!!!
Δεν χρειαζεται να κρατηθουν χρηματα για τις ρητρες τον Μειτε και Αντονιο, οταν μπορεις τον Ιανουαριο να κλεισεις Μαξιμοβιτς και Μπαλουτα τζαμπα που ληγουν τα συβμολαια τους....
Ιβαν αν φερεις τον παικταρα θα γινουν πολλες κηδειες και το γουσταρω τρελα γιατι πολυ αφυψηλου την ειδαν εκει κατω!!!! :opaokara: :opaokara:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ο βάζελος έχει 6 παίκτες πρώτης γραμμής για τις 3 θέσεις πίσω από το φορ.

Ο γάβρος έχει 7 παίκτες πρώτης γραμμής για τις 3 θέσεις πίσω από το φορ.

Η αεκ έχει 6 παίκτες πρώτης γραμμής για τις 3 θέσεις πίσω από το φορ.

Εμείς έχουμε 4 πρώτης γραμμής και μετά τον μουργκ

Προφανώς ο προπονητής θέλει άλλον έναν και προφανως στον ΠΑΟΚ φέτος για ολα αποφασίζει το κεφάλι.

Ελπίζω να μην πυροβολήσουμε και πάλι τα πόδια μας.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Βλέπω έχει πέσει λίγο ο Μπέκαλι τα τελευταία χρόνια . Δε δαγκώνει όπως παλια.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο αμραμπατ και ο μανταλος γίναν πρώτης γραμμής παίχτες;

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”