65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Τρόπος που μίλησε αφήνει να εννοηθεί ότι είναι κάτι σοβαρό. Όχι ότι άργησε 5-10 λεπτά.
Στην τελική μπορούσε να επικαλεστεί πειθαρχικό παράπτωμα χωρίς να το διευκρινίσει.
Και αυτό το ο ΠΑΟΚ ξέρει... Είναι σαν να λέει ότι έχω δίκαιο, τι φωνάζετε.
Αν ο λόγος είναι παπαριά θα τον έβγαζαν στη σέντρα.
Στην τελική μπορούσε να επικαλεστεί πειθαρχικό παράπτωμα χωρίς να το διευκρινίσει.
Αν ήταν έτσι, ο ΠΑΟΚ θα έκανε τουμπεκί, πράγμα που δεν έγινε.
Aσε που είναι και άλλοι παίκτες ανεξήγητα απόντες από τις κλήσεις, άρα μάλλον ο παπ@ρας λέει παπ@ριές.
Aσε που είναι και άλλοι παίκτες ανεξήγητα απόντες από τις κλήσεις, άρα μάλλον ο παπ@ρας λέει παπ@ριές.
Κάπου αλλού ειπώθηκε μια ακόμα μεγαλύτερη λαλακία
Νομίζω ο γαβρος ο χελάκης το είπε, ότι δεν άρεσε στον πογιε που όταν μιλούσε στους ποδοσφαιριστές ο Ντέλιας δεν τον κοιτούσε στα μάτια.....
Δεν θέλω να πιστέψω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δηλαδή βρε αρχιμακάκα πογιε δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ντροπαλό παιδί το οποίο ακόμα και όταν του ζητάνε αυτόγραφο κοκκινίζει και σκύβει το κεφάλι;
Νομίζω ο γαβρος ο χελάκης το είπε, ότι δεν άρεσε στον πογιε που όταν μιλούσε στους ποδοσφαιριστές ο Ντέλιας δεν τον κοιτούσε στα μάτια.....
Δεν θέλω να πιστέψω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Δηλαδή βρε αρχιμακάκα πογιε δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ντροπαλό παιδί το οποίο ακόμα και όταν του ζητάνε αυτόγραφο κοκκινίζει και σκύβει το κεφάλι;
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εγω πιστεύω οτι απλα δεν επέλεξε Κουτσολιακο ή αλλον της κλίκας για μανατζερ και τιμωρειται για αυτο.
Εδω Λημνιος, Χατζιδιαβατης, Μανταλος, Πελκας ακομα και βαλσαμωμένοι να ειναι μπαινουν στις κλησεις.
Εδω Λημνιος, Χατζιδιαβατης, Μανταλος, Πελκας ακομα και βαλσαμωμένοι να ειναι μπαινουν στις κλησεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τρί 05 Σεπ 2023, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
astral έγραψε:Αν ήταν έτσι, ο ΠΑΟΚ θα έκανε τουμπεκί, πράγμα που δεν έγινε.
Εβγαλε ο ΠΑΟΚ καμια ανακοινωση εναντιον του Πογετ?
Μια διαρροη βγηκε
Οχι κατι επισημο
Αφου μιλαει ομως ο αστειος με μισολογα κ υπονοουμενα, ο ΠΑΟΚ επρεπε ν τον βγαλει στη σεντρα επισημως
kos έγραψε:Ο Τρόπος που μίλησε αφήνει να εννοηθεί ότι είναι κάτι σοβαρό. Όχι ότι άργησε 5-10 λεπτά.
Θα βρούμε δηλαδή τρόπους να δικαιολογήσουμε αυτό το γαμημένο κατακάθι, επειδή η ΠΑΕ δεν πήρε θέση στην μη κλήση;
Ο παίχτης αξίζει να είναι στην εθνική και δεν είναι, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
- navigator11
Να είμαι ειλικρινής, κατανοώντας ότι τον παίχτη τον ενδιαφέρει να είναι στις κλήσεις και είναι λογικό, εμένα με νοιάζει το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο. Να πεισμώσει, να παίξει μπαλάρα για την ομάδα και να τους ξεφτιλίσει. Δουλειά μόνο.
Οι 24 αναφεραν οτι ενδιαφερθηκε η Λανς για την αποκτηση του ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (οτι αργησε στην προπονηση ταχα, για αυτο δεν τον καλεσε στην Εθνικη και τον κανει καψωνι ο Πογιετ).
Το ακουσα κι εγω
Ακουσον ακουσον
Ο λογος π ο πρωην προπονητης της αεχ
αυτος π παριστανει τον προπονητη της εθνικης
δεν καλεσε τον Κωνσταντελια
ειναι γιατι αργησε μολις μια φορα να ερθει στο λεωφορειο
Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακομα δεν εχει βγαλει μια ανακοινωση
για ν ξεμπροστιασει αυτον τον αστειο κ γραφικο τυπο π καθεται στον παγκο κ κανει τον μαγκα στην εικονα ενος ασσετ κ περιουσιακου στοιχειου του ΠΑΟΚ?
Αυτος ο μικρος προπονητης μιλησε με τραγικα υπονοουμενα κ μισολογα για τον Κωνσταντελια
ετσι ωστε ο καθενας να σκεφτεται το κοντο του κ το μακρυ του
Εγω θα ζητουσα την απολυση του δημοσιως
απο τον Μπαλτακο
Ακουσον ακουσον
Ο λογος π ο πρωην προπονητης της αεχ
αυτος π παριστανει τον προπονητη της εθνικης
δεν καλεσε τον Κωνσταντελια
ειναι γιατι αργησε μολις μια φορα να ερθει στο λεωφορειο
Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακομα δεν εχει βγαλει μια ανακοινωση
για ν ξεμπροστιασει αυτον τον αστειο κ γραφικο τυπο π καθεται στον παγκο κ κανει τον μαγκα στην εικονα ενος ασσετ κ περιουσιακου στοιχειου του ΠΑΟΚ?
Αυτος ο μικρος προπονητης μιλησε με τραγικα υπονοουμενα κ μισολογα για τον Κωνσταντελια
ετσι ωστε ο καθενας να σκεφτεται το κοντο του κ το μακρυ του
Εγω θα ζητουσα την απολυση του δημοσιως
απο τον Μπαλτακο
- ΑποστόληςΑ
Πογέτ: Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Είχα φανταστικό τηλεφώνημα με τον Φορτούνη, γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ τους λόγους που δεν πήρα τον Κωνσταντέλια, μίλησα μαζί τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα.
Ακόμη περιμένω απάντηση από την ΠΑΕ.
Εάν πάντως μίλησε με κάποιον εντός της ΠΑΕ και εξήγησε τους λόγους που δεν τον πήρε, δεν δικαιολογείται η διαρροή του εκνευρισμού εκ μέρους της ΠΑΕ περί της μη κλήσης του.
Ακόμη περιμένω απάντηση από την ΠΑΕ.
Εάν πάντως μίλησε με κάποιον εντός της ΠΑΕ και εξήγησε τους λόγους που δεν τον πήρε, δεν δικαιολογείται η διαρροή του εκνευρισμού εκ μέρους της ΠΑΕ περί της μη κλήσης του.
- WeWillRockYou
Αυτά τα έγραψε ο Μίχος στο sportdog σε ένα άρθρο που έχει γενικά για τις αποφάσεις του Πογιέτ.2/Κωνσταντέλιας: Ούτε κοιτάει περίεργα τον προπονητή, ούτε βεντέτα το παίζει, ούτε τεμπέλης είναι στις προπονήσεις. Ίσα-ίσα που πάντα προσπαθεί και με το παραπάνω... Επίσης, ούτε βγαίνει έξω να ξενυχτάει, ούτε καπνίζει, ούτε πίνει, ούτε γκομενίζει... Είναι ένα παιδί 20 χρονών, απόλυτα αφοσιωμένο στο ποδόσφαιρο, για το ταλέντο του οποίου μιλάει τους τελευταίους μήνες και ασχολείται η μισή Ευρώπη. Είναι και ο παίκτης που κουβάλησε στις πλάτες του αυτό το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά, άρα ήταν και σε φόρμα. Χωρίς αμφιβολία ο Κωνσταντέλιας αποτελεί και θα συνεχίσει, μακράν του δεύτερου, να είναι το νούμερο ένα ελληνικό ποδοσφαιρικό project, το οποίο θα πρέπει να στηρίξει/ προστατεύσει όχι μόνο η ομάδα του, ο ΠΑΟΚ αλλά και οι ΕΠΟ/Εθνική ομάδα σαν κόρη οφθαλμού. Αντιθέτως στις προηγούμενες κλήσεις του Πογέτ υπήρχαν ύπουλες και κακοήθεις διαρροές , δήθεν για το προβληματικό του χαρακτήρα του νεαρού μεσοεπιθετικού!!!
Ποιό ήταν το έγκλημα που έκανε ένα εικοσάχρονο παιδί, όπως ο Κωνσταντέλιας; Την επομένη του ματς τον πήρε ο ύπνος και άργησε πέντε με δέκα λεπτά να εμφανιστεί στο λεωφορείο... Επαναλαμβάνω καθυστέρησε λόγω ύπνου και όχι λόγω... κωλοπαιδισμου. Κανονικά ο Πογέτ έπρεπε να είχε προστατεύσει τον Κωνσταντέλια και όχι να τον βάλει απέναντι και να τον βγάλει στον ... τάκο, με αποκλεισμό από την Εθνική. Ο Ουρουγουανός όμως εκλέκτορας θέλησε να του ...τραβήξει κι το αυτί, ενημερώνοντας προς γνώση και συμμόρφωση την... οικογένεια, δηλαδή τον ΠΑΟΚ!!! Ο Πογέτ δεν έπρεπε να ισοπεδώσει τον Κωνσταντέλια αφού ό,τι κι αν έχει κάνει το έκανε ένα παιδί και όχι μία βεντέτα. Όσοι ξέρουν τον "Ντέλια" κι είναι αρκετοί αυτοί ακόμα και στις εθνικές ομάδες, το γνωρίζουν, γνωρίζουν το χαρακτήρα και την συμπεριφορικοτητά του.
Αστεία η δικαιολογία του προπονητή, αν είναι αυτός ο λόγος της μη κλήσης του παίκτη.
Απο χτες το ειπε κ ο Κολκας
προς τιμην του
για ν ειμαι κ δικαιος
γιατι τον εχω κραξει κ θα τον ξανακραξω γι αλλα θεματα
επειδη ειναι αμπαλος
Ωστοσο πολυ χλιαρη η αντιδραση της ΠΑΕ μονο με μια διαρροη δυσανασχετησης
προς τιμην του
για ν ειμαι κ δικαιος
γιατι τον εχω κραξει κ θα τον ξανακραξω γι αλλα θεματα
επειδη ειναι αμπαλος
Ωστοσο πολυ χλιαρη η αντιδραση της ΠΑΕ μονο με μια διαρροη δυσανασχετησης
Όσο συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το θέμα της μη κλήσης του Ντέλια στην Εθνική, τόσο κακό κάνουμε στον πιτσιρικά και στην διαχείριση του εγωισμού του.
Είπαμε ότι είπαμε, κάναμε ότι κάναμε, αρκετά.
Όσο συνεχίζουμε να το αναγάγουμε σε πρώτο θέμα, τόσο ενισχύουμε την πιθανότητα ο μικρός να καβαλήσει το καλάμι.
Και αυτό, θα είναι πολύ βολικό για εκείνους που δεν θέλουν να βλέπουν τον Ντέλια να εξελίσσεται.
Είπαμε ότι είπαμε, κάναμε ότι κάναμε, αρκετά.
Όσο συνεχίζουμε να το αναγάγουμε σε πρώτο θέμα, τόσο ενισχύουμε την πιθανότητα ο μικρός να καβαλήσει το καλάμι.
Και αυτό, θα είναι πολύ βολικό για εκείνους που δεν θέλουν να βλέπουν τον Ντέλια να εξελίσσεται.