77. Kiril Despodov
- PAOK_Antarctica
Re: 77. Kiril Despodov
πάντως φαίνεται καυλωμένος στο video.
Γυαλίζει το μάτι του, το βλέμμα του δείχνει τρέλα.
Σκέψου λέει, να του είχαν κανονίσει υποδοχή όπως του Μπερμπάντοφ τότε, με χιλιάδες τρελαμένους να γλεντάνε στις κερκίδες. Θα έπρεπε να τους κρατάνε για να μην πηδήξει τα κάγκελα και αρχίσει να χτυπάει το τύμπανο.
Πάντως, καλό είναι να του τονίσει κάποιος στην ομάδα, πως ο τελευταίος Βούλγαρος που ήρθε στον ΠΑΟΚ, είχε καμιά 8.000 άτομα στην υποδοχή, αλλά όταν έφυγε, ουδείς ήταν εκεί, νύχτα έφυγε.
Να αφήσει λοιπόν τα λόγια, και να αποδείξει πως όσα είπε στο Video εισαγωγής, τα εννοεί και δεν είναι απλά σεναριακές κουβέντες.
Έχω καλή αίσθηση για δαύτον. Δεν τον γνωρίζω, δεν τον έχω δει, αλλά το σωματικό του σουλούπι δείχνει πως θα ταιριάξει με τους στόχους μας.
Γυαλίζει το μάτι του, το βλέμμα του δείχνει τρέλα.
Σκέψου λέει, να του είχαν κανονίσει υποδοχή όπως του Μπερμπάντοφ τότε, με χιλιάδες τρελαμένους να γλεντάνε στις κερκίδες. Θα έπρεπε να τους κρατάνε για να μην πηδήξει τα κάγκελα και αρχίσει να χτυπάει το τύμπανο.
Πάντως, καλό είναι να του τονίσει κάποιος στην ομάδα, πως ο τελευταίος Βούλγαρος που ήρθε στον ΠΑΟΚ, είχε καμιά 8.000 άτομα στην υποδοχή, αλλά όταν έφυγε, ουδείς ήταν εκεί, νύχτα έφυγε.
Να αφήσει λοιπόν τα λόγια, και να αποδείξει πως όσα είπε στο Video εισαγωγής, τα εννοεί και δεν είναι απλά σεναριακές κουβέντες.
Έχω καλή αίσθηση για δαύτον. Δεν τον γνωρίζω, δεν τον έχω δει, αλλά το σωματικό του σουλούπι δείχνει πως θα ταιριάξει με τους στόχους μας.
77. Kiril Despodov
Κριμα που θα παει στις εθνικες και θα αργησει να ενσωματωθει. Αληταρα φετος 10+ γκολ και 10+ ασιστ
Πολύ ευχάριστο νέο. Πέσανε οι υπογραφές και τώρα μπορώ να πανηγυρισω για μια πολύ καλή μεταγραφή, ενός ποδοσφαιριστη που έχει παρών και μέλλον. Πραγματικά τέτοιες ηλικίες θα ήθελα ιδανικά να στοχεύουμε.
Να είναι υγιής και θα βγάλουμε πολλά γούστα.
Να είναι υγιής και θα βγάλουμε πολλά γούστα.
-
Ειχα προσωπικο "κολλημα" με αυτον απο τοτε που ειχε πρωτοακουστει πριν δυο χρονια.Μαλλον γιατι ειχε γλεντησει και το γαυρο
Καλως ηρθες παικταρα μου,γερος να εισαι να σηκωσεις τιτλους με τη ΠΑΟΚαρα μας.

Καλως ηρθες παικταρα μου,γερος να εισαι να σηκωσεις τιτλους με τη ΠΑΟΚαρα μας.
Στα χαρτιά όλα καλά, εξαιρετικά. Όπως και με άλλους βέβαια.
Αντε να τον δούμε και στο γήπεδο και εύχομαι να είναι ο παίκτης που θα πάει την ομάδα μπροστά.
Αντε να τον δούμε και στο γήπεδο και εύχομαι να είναι ο παίκτης που θα πάει την ομάδα μπροστά.
- falconakis
Καλώς ήρθες! Η ώρα να ξαναφωνάξουμε στους Χαμουτζήδες έτσι μαμάει η Βουλγαρία!!!!

- V-olakiotis
- Μπαρκαρούτσος
gpap έγραψε:πάντως φαίνεται καυλωμένος στο video.
Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Φτάνει με την σεξουαλικοποίηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ!

Αποστολη που ειναι εκεινο το βιντεο που βαζει πεναλτυ και κοροιδευει τον τερματα;
- ΑποστόληςΑ
Καλως ήρθες παικταρά. Είσαι μεγάλο αλάνι και θα παίξεις μεγάλη μπάλα στην Παοκάρα μας.
Έχω προαίσθημα ότι οι εμφανίσεις σου στην ομάδα θα αφήσουν εποχή και ότι θα σε μνημονευουμε για πολλα χρονια.
Ιβαν Σαββιδη σε ευχαριστουμε.
Έχω προαίσθημα ότι οι εμφανίσεις σου στην ομάδα θα αφήσουν εποχή και ότι θα σε μνημονευουμε για πολλα χρονια.
Ιβαν Σαββιδη σε ευχαριστουμε.