Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από renegade »

icue έγραψε:
renegade έγραψε:Εχτές ο ρασβαν είπε κάτι με τις επιλογές του.
Οπότε θα παίζει ο ράφα, ο ζιφκο θα παίζει η αριστερά...αφού έχει μηδενική εμπιστοσύνη στις ανασταλτικές ικανότητες του Πορτογάλου Και επίσης δεν νιώθει καμία ασφάλεια με τον καλύπτουν οι Ντελιας, Τάισον ( είμαι σίγουρος και ο Βούλγαρος ανήκει σε αυτή τη λίστα)
Με την Τριπολη ο Ραφα με τον Ταισον δεν παιξαν αριστερα;
Ναι αυτές είναι οι εξαιρέσεις.
Και είναι εξαίρεση γιατί στο ίδιο ματς δεξί μπακ έπαιζε ο βιερίνια, με προσωπικό αντίπαλο τον σίτο. Για αυτό και ο ζίβκοβιτς έπαιξε από κει, από τη στιγμή που ο Αστέρας επιτίθονταν σχεδόν αποκλειστικά από την πλευρά του βιερίνια.
Χαριτολογώντας είναι ο μονος τρόπος για να περάσει ένα ξεκούραστο βράδυ αμυντικά ο ράφα
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Η λιστα για Ευρωπη «ανοιγει» εκ νεου σε περιπτωση προκρισης στον επομενο γυρο ή εχει κλειδωσει για φετος;

Πιστευω πως αν ισχυει το πρωτο, μπορουμε να ψησουμε σοβαρους παικτες να ρθουν με κυριο δελεαρ ενα ή συνδυασμο των παρακατω: €€€ + χρονο συμμετοχης (Σουπερλιγκ) + πιθανη συνεχεια στους 32/16 Conference.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Baldur έγραψε:Η λιστα για Ευρωπη «ανοιγει» εκ νεου σε περιπτωση προκρισης στον επομενο γυρο ή εχει κλειδωσει για φετος;

Πιστευω πως αν ισχυει το πρωτο, μπορουμε να ψησουμε σοβαρους παικτες να ρθουν με κυριο δελεαρ ενα ή συνδυασμο των παρακατω: €€€ + χρονο συμμετοχης (Σουπερλιγκ) + πιθανη συνεχεια στους 32/16 Conference.
Θα ξανανοίξει πριν τα play off

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αν θυμάμαι καλά από πρόπερσι, μετά την φάση των ομίλων μπορούν να γίνουν 3 αλλαγές στην λιστα
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Baldur έγραψε:Η λιστα για Ευρωπη «ανοιγει» εκ νεου σε περιπτωση προκρισης στον επομενο γυρο ή εχει κλειδωσει για φετος;

Η ευρωπαϊκή λίστα ξανανοιγει πριν τα ματς των 32

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για τους αριθμολαγνους, αν δεν κανω καποιο λαθος η φετινη μεταγραφικη περιοδος μας φερνει στη δευτερη θεση στην ιστορια μας σε οτι αφορα το μ.ο. market value με βαση το transfermarket. (2.10 εκ. ευρω), με συνολικη αξια τα 60,8.

κοιτωντας κανεις την ομαδα της επομενης χρονιας, υπαρχει μια απωλεια κοντα στα 23 εκ ευρω σε χρηματηστιριακη αξια, αφου η καινουρια πεφτει στα 38 εκ ευρω με βαση ληξη δανεισμων η/και συμβολαιων.

ΥΓ. να τα βλεπει ο κυρ Τελης αυτα :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

obanebane έγραψε:
markos4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
Δεν είναι τυχαίο,ενώ ο παίχτης έχει επανέλθει εδώ και καιρό, δεν τον παίρνει ούτε αποστολή.
Λογικά είναι τελειωμένος.
Και θα πάμε στην Ευρώπη με Κεντζιορα και Βιερινια;
Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Και μην μου πείτε για τον Λυρατζη,γιατί ούτε για τον Βόλο δεν κάνει.

Σιγά ρε Μάρκο, τα μεγαθήρια που θα μας ρεζιλεψουν αν δεν έχουμε τον Σαστρε.
Το χειμώνα αλλάζει η λίστα, να προκριθουμε με το καλό, υπάρχει και ο Γενάρης, αν χρειαστούμε σέξι μπακ.
Ποσο σεξι; [FACE WITH TEARS OF JOY]
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο λουτσέσκου έχει πει στο παρελθόν ότι θέλει 18 παίκτες ( μετά έκανε εκπτώσεις και είπε 16) πρώτης γραμμής για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό
Αυτή τη στιγμή εγώ τους μετράω 16
Εκογκ,κουλιε,Μίχα, κεντζιορα,Μπάμπα,τσιγγα,σβαμπ, οζντοεφ,Μειτε, Μάρκος,ζιφκο,ντελιας, Τάισον,ντεσποντοφ,
Σαματτα, μπράντον.

Λείπει ένα Μπακ και ένας μεσοεπιθετικος ( ακόμα και αν προσωπική μου άποψη είναι ότι παίκτες όπως ο Τόμας δεν μπορούν να λογίζονται παίκτες πρωταθλητισμού)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

obanebane έγραψε:Σιγά ρε Μάρκο, τα μεγαθήρια που θα μας ρεζιλεψουν αν δεν έχουμε τον Σαστρε.
Το χειμώνα αλλάζει η λίστα, να προκριθουμε με το καλό, υπάρχει και ο Γενάρης, αν χρειαστούμε σέξι μπακ.

[youtube]3gOHvDP_vCs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ελπιζω ο Λυρατζης να βρει τον ευατο του συντομα και να μοιραστει την θεση με τον Αντελινο στην ευρωπη...
Μαλλον ο Σαστρε μας χαιρεταει τον Ιανουαριο και θα παμε για βασικο δεξι μπακ...

Δεν το θεωρω απαγορευτικο αν βρεθει μια πραγματικα καλη ευκαιρια να ερθει παικτης μεχρι της 11 του μηνος κι ας μην παιξει στην Ευρωπη,ενταξει συμβολαιο 3-4ετες θα κανει, δεν τον παιρνεις για 6 παιχνιδια, τα 4 με χαμηλου επιπεδου ομαδες....
Τετοια περιπτωση θα μπορουσε να ειναι ο Σαντον η ο Γιοβιτς,εγω θα γουσταρα βεβαια να εσκαγε ο Ιβαν αλλο ενα 3αρι και να εφερνε τον Κομαν της Στεαουα...Και αυτος και ο Ντεσποτοφ ειναι παικτες σε τετοια ηλικια που εχουν μεταπωλητικη αξια, οποτε τα λεφτα της επενδυσης μπορεις σε 3-4 χρονια να τα παρεις πισω και ισως να βγαλεις και κερδος....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκα κλαιω [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Νομίζω ότι είμαστε δύο μεταγραφές μακριά από το να έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ που να χτυπάει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος χρειαζόμαστε έναν ακόμη εξτρέμ και ένα δέκα. Παίκτες υπάρχουν. Μακάρι να υπάρξει και η διάθεση για έναν τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Θα προτιμούσα ένα δεκάρι που παίζει και αριστερό εξτρεμ + δεξί μπακ

Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Το πιο πιθανό είναι να μην πάρουμε τίποτα όμως

Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Patricio_4 έγραψε:Θα προτιμούσα ένα δεκάρι που παίζει και αριστερό εξτρεμ + δεξί μπακ
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”