Μου αρεσει που λες για βασικη ΔΥΑΔΑ...Και αυτο λαθος σχεδιασμου ειναι...Φερε εναν οποιονδηποτε Ελληνα εμπειρο στη θεση Ζιφκοβιτς να αδειασει θεση...jibbie έγραψε:Τζός δε θέλω να στο χαλάσω αλλά οι τερματοφύλακες που έχουμε πίσω απ τη βασική δυάδα ΔΕΝ!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Αυτο παντως που ακουω οτι επειδη δεν θα παιξει Ευρωπη ο ταδε παικτης ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να ερθει, οπου και να παει πλεον δεν θα παιξει Ευρωπη μεχρι τελος του 2023. Δηλαδη θα προτιμησει να μην παιζει γενικα στην ομαδα του (γιατι φανταζομαι πλεον για τετοιες περιπτωσεις μιλαμε) επειδη δεν θα παιξει 6 ματς στην Ευρωπη;
- Σουριναμέζος
Γενικά πιστεύω ότι όποιος ξεμένει τέτοια εποχή (ειδικά μετά και την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας) κάποιο κουσούρι έχει. Προφανώς υπάρχουν και εξαιρέσεις και κάποιες φορές μπορεί να προκύψουν μεγάλες ευκαιρίες.joshua έγραψε:Γιατι πιστευεις οτι τον Γεναρη θα υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο τωρα που ειναι εκτος οι ανταγωνιστες που δεν μπορεις να χτυπησεις?Σουριναμέζος έγραψε:Θα προτιμούσατε έναν ακόμη μεσοεπιθετικό τώρα ή μετατόπιση της μεταγραφής για τον Γενάρη με προϋποθέσεις για καλύτερη επιλογή?
Σίγουρα θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά αν δεν μας κάτσει κάποια καλή λύση θα προτιμούσα να το αφήσουν για τον Γενάρη παρά να κάνουν μια κίνηση απλά και μόνο για το ποσοτικό κενό, ειδικά αν πρέπει να δώσουμε και συμβόλαιο σε κάποιον ελεύθερο.
Εγώ το ανέφερα.icue έγραψε:Αυτο παντως που ακουω οτι επειδη δεν θα παιξει Ευρωπη ο ταδε παικτης ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να ερθει, οπου και να παει πλεον δεν θα παιξει Ευρωπη μεχρι τελος του 2023. Δηλαδη θα προτιμησει να μην παιζει γενικα στην ομαδα του (γιατι φανταζομαι πλεον για τετοιες περιπτωσεις μιλαμε) επειδη δεν θα παιξει 6 ματς στην Ευρωπη;
Ναι θεωρώ για παίχτες που έχουν κίνητρο μετράει κι η Ευρώπη.
Για μεταγραφή μιλάμε, όχι για τους υπάρχοντες στο ρόστερ.
Μπορεί να κάνω λάθος.
Απλά το αναφέρω επειδή είπες ότι τον Γενάρη θα πάρουν παίχτη.obanebane έγραψε:markos4 έγραψε:Bane θυμάσαι στην μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου το 2022,οταν είχαμε περάσει στους 16 του κονφερενς,που η ομάδα ήθελε οπωσδήποτε παίχτες,ποιοι ηρθαν;
Πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε ρε συ Μάρκο,πιστεύεις δηλαδή πραγματικά ότι θα είναι πρόβλημα η μη δήλωση του Σαστρε στη λίστα;
Τρείς παίχτες υπάρχουν στη λίστα για τη θέση.
Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα μας.
Επειδή δεν βλέπω να πάρουν παίχτη,θεωρώ ότι ο Σαστρε είναι η καλύτερη επιλογή από τους άλλους τρεις.
Ελπίζω να μην κάνουμε κανένα αστείο και μείνουμε έτσι μεσοεπιθετικά γιατί είναι σίγουρο ότι θα το πληρώσουμε και τον Ιανουάριο θα είναι αργά.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Δεν νομιζω να γινει αλλη σοβαρη κίνηση οτι και αν πιστευουμε πως θελουμε.
Λογικα αυτη θα ειναι η ομαδα με εξαιρεση να προκυψει κανενας παικτης τυπου Καβαγκα.
Σιγουρα καλο θα ηταν ναι ερχόταν ενας Φορ, και ένα ακομα εξτρεμοδεκαρι.
Λογικα αυτη θα ειναι η ομαδα με εξαιρεση να προκυψει κανενας παικτης τυπου Καβαγκα.
Σιγουρα καλο θα ηταν ναι ερχόταν ενας Φορ, και ένα ακομα εξτρεμοδεκαρι.
Γενικα το εγραψα γιατι το ακουσα και απο αρδ. Σιγουρα ειναι εξτρα κινητρο. Αλλα πλεον αυτο δεν μπορει να τους το δωσει καμια ομαδα.Minority4 έγραψε:Εγώ το ανέφερα.icue έγραψε:Αυτο παντως που ακουω οτι επειδη δεν θα παιξει Ευρωπη ο ταδε παικτης ειναι ανασταλτικος παραγοντας για να ερθει, οπου και να παει πλεον δεν θα παιξει Ευρωπη μεχρι τελος του 2023. Δηλαδη θα προτιμησει να μην παιζει γενικα στην ομαδα του (γιατι φανταζομαι πλεον για τετοιες περιπτωσεις μιλαμε) επειδη δεν θα παιξει 6 ματς στην Ευρωπη;
Ναι θεωρώ για παίχτες που έχουν κίνητρο μετράει κι η Ευρώπη.
Για μεταγραφή μιλάμε, όχι για τους υπάρχοντες στο ρόστερ.
Μπορεί να κάνω λάθος.
-
AngelosMerkelidis91
Διάβαζα την λίστα με τους παίκτες που συμπερίληφθησαν στην ευρωπαϊκή λίστα.
Τραγικό πάντως αυτό που έγινε πέρσι, εκτός Νασμπεργκ, Φιλιππε Σοαρες, Σάστρε, Κουαλιάτα κλπ... φεύγουν τα εκ. ευρώ στον κάδο. Και παλιά αλλάζαμε προπονητές και ΤΔ, αλλά δεν αλλάζε όλη η ομάδα. Έχουμε αποκτήσει ως club μια κακή νοοτροπία.
Πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια. Το Club να καθορίζει τους κανόνες. Και κανείς από τους από κάτω μην συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί ή ανώτερος του club.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά είναι και θέμα αγωνιστικό. Και δεν εννοώ ότι αυτοί είναι καλοί ή κακοί παίκτες αλλα ποσο γρήγορα καίγονται.
Τραγικό πάντως αυτό που έγινε πέρσι, εκτός Νασμπεργκ, Φιλιππε Σοαρες, Σάστρε, Κουαλιάτα κλπ... φεύγουν τα εκ. ευρώ στον κάδο. Και παλιά αλλάζαμε προπονητές και ΤΔ, αλλά δεν αλλάζε όλη η ομάδα. Έχουμε αποκτήσει ως club μια κακή νοοτροπία.
Πρέπει να υπάρχει μια συνέχεια. Το Club να καθορίζει τους κανόνες. Και κανείς από τους από κάτω μην συμπεριφέρεται ως κακομαθημένο παιδί ή ανώτερος του club.
Δεν είναι μόνο το οικονομικό, αλλά είναι και θέμα αγωνιστικό. Και δεν εννοώ ότι αυτοί είναι καλοί ή κακοί παίκτες αλλα ποσο γρήγορα καίγονται.
Παιδιά δεν είναι περίοδος ελεύθερων. Μια χαρά παίκτες υπάρχουν που περισσεύουν σε καλές ομάδες.
Αφήνω στην άκρη τα ποιοτικά κενά που έχει η ομάδα σε κάποιες θεσεις. Το ποσοτικό κενό στους μεσοεπιθετικούς δεν είναι δυνατόν να μην καλυφθεί, την στιγμή που ο γαυρος έχει 9 και αεκ παο από 7 παίκτες σ' αυτή τη θέση. Μιλάμε για ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και τον ίδιο αριθμό αγώνων με εμάς. Δεν λέμε ότι θέλουμε παίκτη από απληστία. Είναι πραγματική ανάγκη σ' αυτή τη θέση συγκεκριμένα.
Εχτές ο ρασβαν είπε κάτι με τις επιλογές του.
Οπότε θα παίζει ο ράφα, ο ζιφκο θα παίζει η αριστερά...αφού έχει μηδενική εμπιστοσύνη στις ανασταλτικές ικανότητες του Πορτογάλου Και επίσης δεν νιώθει καμία ασφάλεια με τον καλύπτουν οι Ντελιας, Τάισον ( είμαι σίγουρος και ο Βούλγαρος ανήκει σε αυτή τη λίστα)
Οπότε θα παίζει ο ράφα, ο ζιφκο θα παίζει η αριστερά...αφού έχει μηδενική εμπιστοσύνη στις ανασταλτικές ικανότητες του Πορτογάλου Και επίσης δεν νιώθει καμία ασφάλεια με τον καλύπτουν οι Ντελιας, Τάισον ( είμαι σίγουρος και ο Βούλγαρος ανήκει σε αυτή τη λίστα)
-
panpangr77
Ο γαύρος έκλεισε τις μεταγραφές του ,οι τουρκικές μεγάλες και αυτές και εγώ πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποιον από τους ελεύθερους.makispaspartou έγραψε:Η προθεσμία για δηλώσεις σε ευρωπαϊκές λίστες έληξε. Συνεπώς όλοι οι παικτες είτε ελεύθεροι είτε σε ομάδες γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν στην Ευρώπη σε περίπτωση μεταγραφής τους. Άρα ένα κίνητρο μόνο υπάρχει .. τα λεφτά και τα αγωνιστικά λεπτά.
Εγώ όσο υπάρχουν ελεύθεροι τέτοιου επιπέδου εξτρέμ όπως οι Ιντρισι , Ελ Γκάζι , Γιοβιτς , Σανσόν και μεσοεπιθετικοι όπως οι Ρ.Περειρα, Ρ.Σοριανο έχω ακόμη ελπίδες. Επίσης οι παικτες που έχουν ξεμείνει σε ομάδες είναι επίσης αρκετοί .. Άρα επιμένω ότι θα πάρουμε παίκτη η παικτες έως τις 11 του μήνα γιατί τα κουκιά δεν βγαίνουν. Επίσης βλέπω και αποχωρήσεις με δανεισμούς.
Αρα οποτε θα παιζει ο Ραφα εμεις θα ειμαστε επιθετικά ανυπαρκτοι. Ευχαριστη σκεψηrenegade έγραψε:Εχτές ο ρασβαν είπε κάτι με τις επιλογές του.
Με την Τριπολη ο Ραφα με τον Ταισον δεν παιξαν αριστερα;renegade έγραψε:Εχτές ο ρασβαν είπε κάτι με τις επιλογές του.