Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
το πιο σημαντικο ειναι να δεσει η ομαδα με τοσους καινουργιους ... μεχρι τα χριστουγεννα με 3 διακοπες για εθνικες βγαινουμε μια χαρα..
αυτο με τον Μουργκ ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο. Και στην τελικη γιατι να μην χασω βαθμους δινοντας ευκαιριες στον Σμυρλη στον Βρακα και στον Ρικαρντο και αντ αυτου να δωσω ευκαιριες στον Μουργκ π σε 9 μηνες θα ειναι παρελθον και που απο τοτε που ηρθε εχει προσφέρει ελαχιστα με φωτεινες εξαιρεσεις.joshua έγραψε:Για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα αστειο να εχω πρωτη αλλαγη Μουργκ σε αρκετα παιχνιδια μεχρι τον Γεναρη,σε καποια ακομα και βασικο...Δεν καταλαβαινω γιατι να αλλαξει ο αρχικος σχεδιασμος για τη μεσοεπιθετικη γραμμη.Μονη δικαιολογια η οικονομικη υπερβαση για τον Ντεσποτοφ.
ουπςςςkataramenos5 έγραψε:Οτι ακουμε ο καθενας γραφουμε βρε George .Το εκανες κι εσυ περσι ετσι δεν ειναι?
Απο οτι ειδα παντως η Αυστρια εκλεισε πριν 3 μερες. Αυτο σημαινει οτι ο Στεφαν παραμενει τουλαχιστον μεχρι τον Γεναρη
Πολλα τα 8αρια στην ομαδα και πολυ πιθανο πλεον να παιζουμε με 3 χαφ με τον Ντελια ακραιο "κερδιζοντας" μια θεση εξτρεμ
Πολλα τα 8αρια στην ομαδα και πολυ πιθανο πλεον να παιζουμε με 3 χαφ με τον Ντελια ακραιο "κερδιζοντας" μια θεση εξτρεμ
- constadine
Φοβερό άρθρο από την έγκυρη sfina :"Φήμες ότι παίρνει κι άλλον παίκτη ο ΠΑΟΚ, μέχρι το βράδυ! Τα δυο ονόματα που “παίζουν”.
Και τα ονόματα είναι Τζάκσον Μουλέκα και Νίκολα Σανσόνε.
Λέτε 20:10 θα πάνε στο αεροδρόμιο να δουν αν ήρθε παίκτης;
Και τα ονόματα είναι Τζάκσον Μουλέκα και Νίκολα Σανσόνε.
Λέτε 20:10 θα πάνε στο αεροδρόμιο να δουν αν ήρθε παίκτης;
- Unpsofable78
Παιδιά κανένα νέο από το μέτωπο; Προσπαθούμε όντως για μεταγραφή; Πείτε κάτι. Όχι απαραίτητα όνομα 
- Amsterdamer_87
Καθαρα παιχτικα, ποδοσφαιρο στον ΠΑΟΚ ο Μουργκ δεν επαιξε ποτε..joshua έγραψε:Για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα αστειο να εχω πρωτη αλλαγη Μουργκ σε αρκετα παιχνιδια μεχρι τον Γεναρη,σε καποια ακομα και βασικο...Δεν καταλαβαινω γιατι να αλλαξει ο αρχικος σχεδιασμος για τη μεσοεπιθετικη γραμμη.Μονη δικαιολογια η οικονομικη υπερβαση για τον Ντεσποτοφ.
αδερφια μεχρι τι ωρα ειναι η λιστα? παντως μεχρι τωρα δεν εχει αλλαξει βαση ουεφα(βεβαια μπορει να εχει κατατεθει και να χρειαζεται λιγο χρονο για να ανεβει στο σαιτ της)
Παντως εμενα το σεναριο εχουμε συμφωνημενο τον Σανσονε και θα ενεργοποιησουμε την συμφωνια αν δεν βρεθει κατι καλυτερο μου αρεσει. Το τρωω. Εχει τοση αληθοφανεια οση χρειαζεται να εχει ενας παπας 
Πολύ καλό για να είναι αληθινό πάντως... Αν ισχύει, τι να πω.. Μακαριnunies4 έγραψε:Παντως εμενα το σεναριο εχουμε συμφωνημενο τον Σανσονε και θα ενεργοποιησουμε την συμφωνια αν δεν βρεθει κατι καλυτερο μου αρεσει. Το τρωω. Εχει τοση αληθοφανεια οση χρειαζεται να εχει ενας παπας
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Σε 5μιση ώρες κλείνει η λίστα. Δεν προλαβαίνει μέχρι τότε να έρθει παίχτης, να περάσει ιατρικά και να υπογράψει. Αν ήταν τόσο κοντά θα το ξέραμε μέχρι τώρα.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Unpsofable78
Πάντως κάθε φορά που κάνω αναζήτηση στο Χ για PAOK μου βγάζει 2 λογαριασμούς Λεβεκ και titan που συνεχώς βρίζουν τον Ιβάν.
Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι οπαδοί της Μπεσικτας που ζητάνε από την ομάδα τους να μας δανείσει τον Μουλεκα τώρα που πήραν Πεπε και υπάρχει και ο λογαριασμός του Κυρι που μετά τα περί τκ1893, έγραψε ότι και η Αντανα Ντεμιρσπορ ενδιαφέρεται για Μουλεκα.
Τέλος το δίδυμο Τσακ Τοσκιτσης λένε ότι κατά 90% τέλος οι μεταγραφές.
Άρα δεν παίζει κάτι μάλλον.
Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιοι οπαδοί της Μπεσικτας που ζητάνε από την ομάδα τους να μας δανείσει τον Μουλεκα τώρα που πήραν Πεπε και υπάρχει και ο λογαριασμός του Κυρι που μετά τα περί τκ1893, έγραψε ότι και η Αντανα Ντεμιρσπορ ενδιαφέρεται για Μουλεκα.
Τέλος το δίδυμο Τσακ Τοσκιτσης λένε ότι κατά 90% τέλος οι μεταγραφές.
Άρα δεν παίζει κάτι μάλλον.
Με 4-3-3 και επιλογές στα άκρα τους Ζιφκοβιτς, Δεσπότοφ, Κωνσταντέλια και Τάισον έχουμε απίστευτη πληρότητα.nunies4 έγραψε:Απο οτι ειδα παντως η Αυστρια εκλεισε πριν 3 μερες. Αυτο σημαινει οτι ο Στεφαν παραμενει τουλαχιστον μεχρι τον Γεναρη
Με Λουσέσκου όμως δεν γίνεται αυτό.
Του πουστη, πες πες καπου θα πεσουν μεσα τα παιδια [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]