Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Αυτός είχε σοβαρό θέμα υγείας.Jim_Chatz έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jean-paul-boetius/profil/spieler/182574
Αυτός πως και είναι ακόμα ελευθερος; Θυμάμαι είχε γραφτεί αρχές καλοκαιριού
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν έχει επανέλθει ακόμα.
Είχε το θέμα που είχε και ο Μισιτς πέρυσι αρχές της σεζόν. Έχασε μόνο τρία παιχνίδια από το θέμα του (22 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Οκτωβρίου), οπότε φαντάζομαι ότι έχει επανέλθειMitsospaoki4 έγραψε:Αυτός είχε σοβαρό θέμα υγείας.Jim_Chatz έγραψε:https://www.transfermarkt.com/jean-paul-boetius/profil/spieler/182574
Αυτός πως και είναι ακόμα ελευθερος; Θυμάμαι είχε γραφτεί αρχές καλοκαιριού
Δεν ξέρω αν έχει επανέλθει ακόμα.
Ο Λημνιος μια χαρα ειναι για rotation, μακαρι να έρθει. Παικταρά πηρες τον Βούλγαρο.
Βρε εδω π φτασαμε ο Λημνιος ειναι εξαιρετικη κινηση, αλλα δεν εχει λογικη. Και ο Ζιφκο και ο Ντεσποντοφ εχουν ως καλη πλευρα την δεξια. Ο Ντεσποντοφ μαλλον ειναι καλυτερος του Ζιφκο αριστερα, αλλα αυτο δεν λεει κάτι. Αν ειναι να ερθει καποιος τοτε ή θα πρεπει να ειναι καθαρο αριστερο εξτρεμ η δεκαρι ώστε να παει ο Ντελιας με Ταισον αριστερα. Δεν ξερω αν και κατα ποσο μπορει ο Λημνιος να παιξει αριστερα.
ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μένα. Η ομαδα έκανε υπέρβαση το καλοκαίρι και τα κενα του ροστερ έγιναν τώρα εμφανή. Σαφως με Ντεσποτοφ και ενός ακόμα μεσοεπιθετικου το χθεσινό παιχνίδι θα ηταν διαφορετικο. Μια πινελιά μεσοεπιθετικη (για μένα επιτακτική) έμεινε και θα απολαύσουμε την ομαδαρα μας.nunies4 έγραψε:Επιασα χθες τον εαυτο μου μετα απο χρονια να ειμαι ηρεμος μετα απο ηττα.
Δεν μπορω να συμμεριστω την καταστροφολογια για ενα στραβο αποτελεσμα
Η ιδια ηττα περυσι και εχοντας σαν δεδομενο το περυσινο ροστερ θα με εριχνε στην μαυριλα γιατι δεν θα εβλεπα εξοδο απο το τουνελ.
Τωρα οχι απλα βλεπω φως στο τουνελ αλλα ειμαι βεβαιος για το τι ομαδα θα φτιαχτει οταν θα μπουν Μειτε, Μαρκαντωνης και Ντεσποτοφ.
Για να ειμαστε και ον τοπικ νομιζω χθες εγινε φανερο γιατι χρειαζεται ακομα ενας μεσοεπιθετικος.
Ιδανικα χρειαζεται και ενα δεξι μπακ ισοροπημενο σε αμυνα και επιθεση αλλα αντιλαμβανομαι οτι αυτη ειναι μια αβολη συζητηση μεσα στην ομαδα οταν στο ροστερ εχεις ηδη 4.
Ο Λημνιος νομιζω ειναι win-win κατασταση. Δεν θα απαιτησει θεση βασικου απο την στιγμη που ειναι κερκιδα στην Γερμανια, ξερει τον Λουτσο, τον ξερει ο Λουτσος, ξερει και το πρωταθλημα.
- WeWillRockYou
Ο Λημνιός (που από ότι είδα στο capology ο μισθός του δεν είναι πάνω από 350 χιλ) δεν θα έδινε το κάτι παραπάνω επιθετικά αλλά χθες ας πούμε, τον έβαζες αριστερά να καλύψει τον Ραφα Σοαρες και έβαζες τον Ζιβκοβιτς στη θέση του. Δεν προκύπτει όμως από πουθενά ότι ενδιαφερόμαστε.
Ο Λημνιός και στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα του παιχνίδια τα έχει ως ΑΡ εξτρέμ και υπάρχει πάντα η προοπτική να δοκιμαστεί ως δεξί μπακ
Απο μεταγραφικα προκυπτει οτι θα γινει καποια κινηση σημερα ή μενουμε ως εχουμε?
στο τουΐτερ γραφουν ότι υπάρχει ακόμα επικοινωνία με παίκτες. θα φανεί σύντομα
Napoli4 έγραψε:Βροχοποιε, Αρχικά το 4-3-3 ταιριάζει γάντι στην ομάδα. Δίνει μέχρι και τη δυνατότητα να μπει ο Ντεσποντοφ κορυφή σε κάποια ματς, έχοντας την ίδια ώρα λύσεις από πάγκο στους εξτρέμ.
Όσον αφορά την ηττα, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και χωρίς να θέλω να χρυσωσω το χάπι, αν σήκωνε μια ήττα το πρόγραμμα των πρώτων 10 αγώνων, αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Καλή η αυτοπεποίθηση που αποκτήσαμε, αλλά επίσης καλό να πάνε στην διακοπή με τον Λουτσεσκου τσιτωμενο. Ο τύπος έχει αλλεργία στις ήττες, θα τους στρώσει για τα καλά τώρα.
Για τις προσδοκίες γενικά, εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Ναι υπάρχει ευφορία γύρω από την ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή και η 4η θέση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Βαζελος και αεκ έχουν καλές ομαδες, μην μας γελάει ο αποκλεισμός τους από το τσου Λου. Ο γαύρος έκανε καλές κινήσεις και έχει φέρει καλό προπονητή όπως φαίνεται. Το 17 και κυρίως το 18, καλώς ή κακώς, ήμασταν φαβορί. Η διαφορά μας με τους άλλους ήταν τεράστια αγωνιστικά.
Τώρα έχουμε σαφώς καλή ομάδα, αλλά έχουμε θέμα με τις κλειστές άμυνες, και αμυντικά δεν είμαστε γρανίτης. Αυτά τα χρειάζεσαι για να πάρεις πρωτάθλημα.
Όμως, έχουμε κάποια ατού, όπως τις αντεπιθέσεις και την αθλητικοτητα, που μετράνε πάρα πολύ στην Ευρώπη. Για αυτό εγώ ποντάρω πολύ φέτος στην ευρωπαϊκή πορεία. Πιστεύω έχουμε το υλικό να κοντραρουμε όλες τις ομάδες του Κόνφερενς, ίσως με εξαίρεση την Άστον Βίλα.
Οπότε ναι, θα κατέβαζα τις προσδοκίες για εγχώριες επιτυχίες, και θα ανέβαζα τις ευρωπαϊκές...
Συμφωνω μαζι σου σε πολλα, αλλα στην τελευταια προταση διαφωνω. Απλα γιατι μπορεις να βγεις 2ος πχ με ενα βαθμο διαφορα απο Αιντραχτ (αρα εκανες καλες εμφανισεις) και να κληρωθεις στους 32 με κανεναν Αγιαξ καμια Μαρσειγ και να αποκλειστεις και εκει τελειωνει η πορεια. Για αυτο πρεπει και οι 2 στοχοι να κυνηγηθουν ακομα και με τετοια συμπεριφορα απο τα εγχωρια κορακια.
ΥΓ: φετος το κυπελλο βγαζει προκριματικα Γιουροπα