Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εντάξει αλλά όταν έχουν δοθεί τόσα πολλά μεγάλα συμβόλαια, μην είμαστε και πλεονέκτες
αλλαγή ο Μουργκ, τι να κάνουμε? οι άλλοι δηλαδή έχουν καλύτερους για αλλαγή? μια χρονιά και θα τον ξεφορτωθούμε
επιπλέον πότε θα έχουν χρόνο να δεθούν όλοι αυτοί σαν ομάδα?
προφανώς και δεξί μπακ και στο δέκα είναι τα κενά μας
ας φέρει τουλάχιστον ένα δανεικό δεκάρι να μοιράζεται τα παιχνίδια με τον Ντέλια, ο μικρός κινδυνεύει να καεί
βασικό να μείνει και συγκεντρωμένος με τα μυαλά στο κεφάλι, γιατί χτες ήταν αλλού
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Και εγω θα ημουν αλλου,οχι στα 20 μου αλλα και τωρα στα 40 μου,αν εβλεπα οτι ειμαι καλος και στην εθνικη παιρνουν κατι λιμοταγαρα.
Ειδικα σε τετοια ασχημα παιχνιδια,πρεπει να τον στηριζουμε,οχι να τον υποστηριζουμε μονο οταν ξεφτυλιζει αμυνες.
Στα υπολοιπα συμφωνω,ειδικα για το δεξι μπακ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλημέρα σε όλους

Σκόρπιες σκέψεις όμως σχετικές:

Α. Όπως έγραψα η αίσθηση μας και οι πληροφορίες λένε ότι δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση. Δεν είναι αδύνατο αλλά μάλλον δύσκολο. Βεβαίως όλοι θα γουστάραμε, όμως προσωπικά σκέφτομαι και σέβομαι πολύ τόσο το οικονομικό, όσο και το ποσοτικό κομμάτι. Έχουμε αρκετά μεγάλο ρόστερ και συν τοις άλλοις πρέπει κάποια στιγμή να αποφασιστεί τι θα γίνει με διάφορα "ταλέντα" ειδικά στο μεσοεπιθετικό τομέα. Συνεπώς δεν θα κατηγορήσω την ομάδα άμα δεν κάνει κι άλλη μεταγραφή. Θα προβληματιστω όμως για το ΜΙΓΜΑ χαρακτηριστικών στο μεσοεπιθετικό τομέα και έχω άγχος για να δω πως θα "ρολαρει" παραγωγικά και δημιουργικά.

Β. Προσωπικά βρίσκω τον Μουργκ μια χαρά λύση για μικρά ματς ώστε να ξεκουράζει άλλους. Έχει επαρκή ποιότητα, δυνατό χαρακτήρα δεν έχει. Δεν νομίζω ευθύνεται αυτός χτες για την κακή εικόνα της ομάδας. Είχε δύο άσχημα στημένα.

Γ. Εφόσον οντως επιβεβαιωθεί ότι μένουμε με αυτό το ρόστερ, τότε τριγυρνάει και στο δικό μου μυαλό όπως και σε πολλών άλλων όπως διάβασα, η σκέψη για μικρές ή μεγάλες αλλαγές στο σχηματισμό και τις θέσεις.

Κάλλιστα μπορεί να μετατοπιστεί ο ντελιας αριστερά και να ανέβει λίγο πιο μπροστά ο Μαρκαντωνης ή ο Οζντοεφ (που χτες ήταν απογοητευτικός, λες και έχει τρεις μέρες στην ομάδα έπαιζε), ή να παίζουμε με λίγο διαφορετικό σύστημα (δύσκολο).

Σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ επετεύχθη ο στόχος να έρθει εξτρέμ που να δεκαριζει. Όση ποιότητα και αν έχει ο Ντεσπο, είναι τανκ για τα άκρα και μπροστά. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.

Η ήττα από μόνη της δεν λέει κάτι. Δεν ήταν σα τα περυσινα στραβοπατηματα όπου δεν είχαμε σωστή ψυχολογία και νοοτροπία.

Αλλά ήρθε ως αποτέλεσμα κάκιστης απόδοσης, λες και όλη η ομάδα ήταν ήδη σε άδεια. Παράλληλα έχουμε ξεκάθαρα θέματα στην παραγωγή γκολ.

Άμα εξαρτησουμε όλη τη δημιουργία παιχνιδιού από Ντελια και Τάισον θα αποτύχουμε. Γιατί ο ένας είναι ΑΝΕΠΑΡΚΉΣ και ο άλλος είναι αδύνατο να αντέξει τόσα ματς.

Δ. Παρεμπιπτόντως ο Τάισον είχε ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ και το γνωρίζαμε από το Σάββατο όταν και ο Ραζβαν είχε νεύρα γιατί δεν είχε ΛΥΣΕΙΣ για το ματς με ΟΦΗ. Μη γράφετε ότι ναναι περί ρίσκου που τον άφησε εκτός κλπ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλημέρα rain

Μπορούσες απλά να κάνεις quote αυτά που έγραφα πριν μια βδομάδα να μην κουράζεσαι :P
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πλησιάζουμε στο τέλος των μεταγραφών, ο απολογισμός μπορεί να θεωρηθεί άκρως θετικός αν σκεφτούμε ότι το καλοκαίρι ξεκίνησε με τους χειρότερους μεταγραφικούς οιωνούς.

Αναβαθμίσαμε το ρόστερ μας σε αρκετές θέσεις , υπάρχουν επιλογές παικτών και χαρακτηριστικών.

Αυτό που απομένει είναι οι νέοι παίκτες να προσαρμοστούν στην πόλη , η καθημερινότητα τους , μετά να προσαρμοστούν στο περιβάλλον της ομάδας, στα θέλω του προπονητή και τις απαιτήσεις των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Να μπολιάσουν με το πνεύμα της ομάδας ώστε να αποκτήσουμε ξανά την αγαπημένη ομοιογένεια και συνοχή του προπονητή μας.

Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή και να χειροκροτούμε τους παίκτες μας για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους. Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και αφορισμοί .

Άλλοι προσαρμόζονται εύκολα και άλλοι θέλουν χρόνο.

Κενά ? ο καθένας έχει την άποψη του ,εχθρός του καλού το καλύτερο...

Ας δούμε την ομάδα μας πως θα τα πάει και μετά μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα κενά και ποιος δεν ταίριαξε με την ομάδα.

Αν φέρουν άλλον παίκτη ή όχι? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Είμαι ευχαριστημένος ποσοτικά , ποιοτικά θα το δείξει το γήπεδο και ο χρόνος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Φίλε Ναπολιτανε παίζει όντως, έχουμε χάσει τη μπάλα αυτό τον καιρό με τις αφίξεις κλπ

Μεγάλο σπάσιμο το χτεσινό, αλλά και πολύ χρήσιμο καμπανάκι σε σωστή περίοδο

Η εποχή θυμίζει πάρα πολύ έντονα φθινόπωρο του 2017, με σημαντικές αφίξεις που θα δώσουν άλλη μορφή και επίπεδο στην ομάδα αλλά και με κρίσιμη δουλειά που πρέπει να γίνει άμεσα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οσες μεταγραφες κι αν κανουμε το θεμα ειναι να αξιοποιηθουν στιε καλυτερες δυνατες θεσεις. Οχι αλλες αλχημειες και πειραματα. Αν συνεχιστουν τα πειραματα για να παιζουν καποιοι ως επιβραβευση στην προσπαθεια π δειχνουν στις προπονησεις, τοτε θα ειμαστε δυσκολα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γκοσπι, οι αλχημείες ως τώρα γίνονταν ελλείψει παικτών. Μην τα λέμε ξανά. Πλέον η ομάδα θα μπει σε μουντ πληρότητας και ποιότητας. Από δω και πέρα μας θέλω. Ήρθανε πολλοί και ποιοτικοί παίκτες. Υπομονή να στρώσουμε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

rainmaker έγραψε:
Β. Προσωπικά βρίσκω τον Μουργκ μια χαρά λύση για μικρά ματς ώστε να ξεκουράζει άλλους. Έχει επαρκή ποιότητα, δυνατό χαρακτήρα δεν έχει. Δεν νομίζω ευθύνεται αυτός χτες για την κακή εικόνα της ομάδας. Είχε δύο άσχημα στημένα.
Φιλε μου δεν το λεω προσωπικα για σενα, αλλα αν το λεγαμε αυτο καποιους μηνες πριν θα μας ειχαν αλυσοδεμενους για το τρελοκομειο..

Ο μουργκ που ηταν η 5η αλλαγη περυσι, που παρακαλουσαμε να βρεθει καποιος να τον ξεφορτωθουμε, φετος θα ειναι η 2η και με δεδομενο απο περυσι το προβλημα μας με το ευκολο γκολ μπροστα.
Για μενα ειναι αδιανοητο.

Και θα φανει δυστυχως μεσα στο φθινοπωρο που αναγκαστικα θα παιρνει φανελες βασικου λογω ειτε τραυματισμων των βασικων ειτε καρτων και θα κανουμε συνεχεια τις ιδιες συζητησεις..

Το οτι παλι θα πρεπει να κανουμε αλχημειες για να καλυψουμε την θεση 10 ειναι τρομερο..
Δηλαδη πηραμε αντονιο οζντοεφ για να τους βαζουμε σε θεση που εχουν παιξει ελαχιστα στη ζωη τους..

και ουτε γκρινια ειναι ουτε τιποτα.. η αποτυπωση της πραγματικοτητας ειναι
Τι ειχαμε την προηγουμενη σεζον? Μεγαλο θεμα με το γκολ και την ποιοτητα μπροστα..
Τι πηραμε στις θεσεις μπροστα?

Αλλαξαμε τον ολιβειρα με τον σαματα, και τον ναρευ (πρωτο σε νουμερα επιθετικα) με τον ντεσποτοφ.
Αυτο μονο!

Πως θα αλλαξει ευκολα η επιθετικη δυστοκια δεν ξερω..
Ηθελες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα επιπλεον ικανο εξτρεμο10αρι μπροστα για να μην πω 2.
Μουργκ επρεπε να ειναι αυστρια τωρα και να ειχαμε αξιοπρεπεστατο παγκο
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Βροχοποιε, Αρχικά το 4-3-3 ταιριάζει γάντι στην ομάδα. Δίνει μέχρι και τη δυνατότητα να μπει ο Ντεσποντοφ κορυφή σε κάποια ματς, έχοντας την ίδια ώρα λύσεις από πάγκο στους εξτρέμ.

Όσον αφορά την ηττα, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και χωρίς να θέλω να χρυσωσω το χάπι, αν σήκωνε μια ήττα το πρόγραμμα των πρώτων 10 αγώνων, αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Καλή η αυτοπεποίθηση που αποκτήσαμε, αλλά επίσης καλό να πάνε στην διακοπή με τον Λουτσεσκου τσιτωμενο. Ο τύπος έχει αλλεργία στις ήττες, θα τους στρώσει για τα καλά τώρα.

Για τις προσδοκίες γενικά, εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά. Ναι υπάρχει ευφορία γύρω από την ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή και η 4η θέση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Βαζελος και αεκ έχουν καλές ομαδες, μην μας γελάει ο αποκλεισμός τους από το τσου Λου. Ο γαύρος έκανε καλές κινήσεις και έχει φέρει καλό προπονητή όπως φαίνεται. Το 17 και κυρίως το 18, καλώς ή κακώς, ήμασταν φαβορί. Η διαφορά μας με τους άλλους ήταν τεράστια αγωνιστικά.

Τώρα έχουμε σαφώς καλή ομάδα, αλλά έχουμε θέμα με τις κλειστές άμυνες, και αμυντικά δεν είμαστε γρανίτης. Αυτά τα χρειάζεσαι για να πάρεις πρωτάθλημα.

Όμως, έχουμε κάποια ατού, όπως τις αντεπιθέσεις και την αθλητικοτητα, που μετράνε πάρα πολύ στην Ευρώπη. Για αυτό εγώ ποντάρω πολύ φέτος στην ευρωπαϊκή πορεία. Πιστεύω έχουμε το υλικό να κοντραρουμε όλες τις ομάδες του Κόνφερενς, ίσως με εξαίρεση την Άστον Βίλα.

Οπότε ναι, θα κατέβαζα τις προσδοκίες για εγχώριες επιτυχίες, και θα ανέβαζα τις ευρωπαϊκές...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Προφανώς δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη.

Κατέβηκε με 3 μεσοεπιθετικους χωρίς να φταίει σε αυτό ο ίδιος,από τους οποίους ο 1 έχει κάνει 2μηνο ξεζουμισματος ,ο άλλος ήταν μέχρι να παίξει αναγκαστικά εκτός ομάδας και ο τρίτος είναι ένας παικταράς μεν,αλλά πιτσιρίκας δε,απόλυτα λογικό να έχει και κακά ματς.

Στο 9αρι ακόμα δεν έχει την βασική επιλογή στα χέρια του αφού ο άνθρωπος όταν ήρθε ήταν εντελώς ανέτοιμος, ενώ στα χαφ είχε ένα ξεζουμισμενο χαφ,έναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί να γνωριστεί με όλους και αργεί όπως συνήθως κάνουν οι Ρώσοι έξω από την χώρα τους.

Γενικά το ροστερ τεντωθηκε σωματικά και κυρίως ψυχολογικά και ήταν απολύτως λογικό κάπου να πληρώναμε όλη αυτήν την πρόσκληση στην ποδοσφαιρική λογική.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει η δουλειά,όμως και πάλι στους βιαστικούς να θυμίσω ότι η μπάλα δεν είναι ηλεκτρονικά και μειτε , οτζοεφ ,Μάρκος αντονιο, σαματά και ο ντεσποτοφ είναι νέα πρόσωπα και προφανως η ομάδα θέλει σημαντικό χρόνο ώστε να είναι έτοιμη.

Αυτό που είναι ένα καλό ερώτημα,μια διευκρίνηση είναι αν υπολογίζεται τελικά ο σαστρε και ο λυρατζης.

Εφόσον η απάντηση είναι ναι, και με την φάση μεσοεπιθετικα θα έπρεπε για μένα να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση να πάρει κάποια ματς ο Αντρέ μπροστά

Χθες πχ, ομολογώ ότι θεωρώ ότι μπροστά θα ήταν πιο χρήσιμος και θα ρίσκαρε και το χ(γιατί το γκολ δικό του λάθος ήταν)

Αυτά βέβαια είναι μετά το ματς,όπου μιλάμε εκ του ασφαλούς.

Υπομονή, το επόμενο διμηνο μέχρι κάπως να πάρει το σύνολο μια μορφή είναι τρομερά δύσκολο.

Έτσι είναι η μπάλα,αν κανεις καινούργια ομάδα Σεπτέμβριο μήνα, πρέπει να ξέρεις ότι η αρχή είναι ζορικη

Υστ: σορρυ λάθος τοπικ ,ας μεταφερθεί εκεί π πρέπει:(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Δευ 04 Σεπ 2023, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Τον Μουργκ θέλαμε να τον διώξουμε ναι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ποιότητα του είναι για.. δέκατος παγκιτης μας.

Η ομάδα και υποτίθεται και ο ίδιος έψαχναν λύση και ως εκ τούτου δεν έπαιζε.

Αν αυτό άλλαξε, αν δείχνει σωστή διάθεση και προσπαθεί, και βεβαίως αν του δείχνει εμπιστοσύνη ο προπονητής, δε βλέπω γιατί να μην μπορεί να δώσει λύσεις.

Δε λέμε να σύρει το χορό. Να κλείσει τρύπες λέμε.

Δηλαδή άμα πχ παίζουμε Πέμπτη στη Γερμανία ζορικο ματς και πιεστεί η ομάδα για πρόκριση, και αμέσως μετά παίζουμε με μικρή ομάδα στην Τούμπα (λέμε τώρα, δε θυμάμαι το πρόγραμμα) είναι άσχημα να πάρει 50-60 λεπτά;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Πραγματικά αν δεν έχουμε άλλη κίνηση μεσοεπιθετικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επιστρέφει ο Κουαλιατα απ τον δανεισμό ; Ίσως βέβαια αυτό σκέφτονται για Γενάρη και δεν παίρνουν άλλο, προσωπικά θα τον έφερνα πίσω για μια δεύτερη ευκαιρία από τώρα αν δεν κάνουμε άλλη προσθήκη. Δεν βλέπω τι έχουμε να χάσουμε.

Επίσης ίσως περισσότερο από έναν μεσοεπιθετικό χρειαζόμαστε μια δυνατή προσθήκη στο παρασκήνιο, όχι για να παίρνουμε σφυρίγματα που δε δικαιούμαστε, αλλά για να παίζουμε με ίδιους όρους με το ΠΟΚ. Απ τη στιγμή που φτιάξαμε την ομάδα ας την προστατέψουμε. Χτες πχ το ΠΟΚ θα χε πάρει το πέναλτι του Μπράντον και θα χε κόκκινη ο ΟΦΗ στην αγκωνιά του τύπου που χε ήδη κίτρινη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOKevolution έγραψε:Γκοσπι, οι αλχημείες ως τώρα γίνονταν ελλείψει παικτών. Μην τα λέμε ξανά. Πλέον η ομάδα θα μπει σε μουντ πληρότητας και ποιότητας. Από δω και πέρα μας θέλω. Ήρθανε πολλοί και ποιοτικοί παίκτες. Υπομονή να στρώσουμε.
Χθες οι αλχημειες δεν εγιναν λογω ελλειψης παιχτων. Γιατι να μην παιξει ο Ντελιας αριστερα ο Μουργκ στο δεκα και ο Ζιφκο δεξια? Γτ να μην παιξει ο Λυρα ή ο Σαστρε δεξι μππακ και να παιξει ο ακινδυνος επιθετικα Κετζιορα?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο εγινε στο Β ημιχρονο και παλι μια φαση της προκοπης δεν βγηκε.
Τελος παντων Υπομονη. Εγω ειμαι ηρεμος
Ο Μαρκαντωνης και ο Ντεσποτοφ θα αλλαξουν το παιχνιδι μας θεαματικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”