Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από jibbie »

Το εντόπισες ήδη ρε σύ όπως είμαι σίγουρος ότι το εντόπισε και η ομάδα. Όταν ο ντελιας δεν, τότε η ομάδα δεν.
legend

Δημοσίευση από legend »

jibbie έγραψε:Το εντόπισες ήδη ρε σύ όπως είμαι σίγουρος ότι το εντόπισε και η ομάδα. Όταν ο ντελιας δεν, τότε η ομάδα δεν.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΣΤΟ 65 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ;
ΓΙΑΤΙ Ο ΖΙΒΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
ΓΙΑΤΙ ROTATION ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Τι έγινε ρε Λουτσε ;;

Εάν ο πιτσιρικάς δεν κάνει ένα μέτριο και πάνω παιχνίδι δεν κερδίζουμε ;; Που είναι οι έμπειροι παιχταράδες να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους ;;;

Γίνομαι λίγο υπερβολικός γιατί δεν αντέχω το κόλλημα με τους μικρούς και τις αλχημείες για να βάλουμε έμπειρους μέτριους να παίζουν και να χύνουμε την καρδάρα με το γάλα …

Τρελάθηκα εχθες με τον Ζιφκο αριστερά. Έχουμε παίχτη εκεί και λέγεται Βρακάς … έχει εμπειρία και ποιότητα αφού έκανε πολύ καλά παιχνίδια με ΟΦΗ πέρσι.

Βαλε ρε Λουτσε τον πιτσιρικά αριστερά και μοίρασε τον χρόνο μετά στον Ντελια που έχει ψοφήσει και τον αυστριακό Πελέ μπας και την πηδήξουμε.

Τώρα την φάγαμε και ησυχάσαμε …

Έβαλες πάλι τον Βιερινια και φάγαμε εξαιτίας του το γκολ με δυο λάθος επιλογές πρώτα να γεμίσει στο πουθενά και δεύτερον να μην καλυβει σωστά …

Το καλύτερο δεξί μπακ της Ελλάδας πριν μαμηθει στις ατυχίες με τραυματισμούς που είναι ;;; Τον έχει απαξιώσει ο κόσμος ενώ η αξία του είναι μεγάλη … τι γίνεται με αυτό ;;;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Patron έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
renegade έγραψε:Δεν έχω δει άνθρωπο να κλωτσάει με τόση εμμονή την καρδαρά με το γάλα
Δεν φταιει ο Ραζβαν γι αυτο..
Αυτο στην Ρουμανια το συναντας παντου..
Το αντιμετωπιζουμε σε καθημερινη βαση και μαλιστα επαναλαμβανομενη..
Cultural thing δηλαδή; Δεν κατάλαβα
Κατι τετοιο φιλε..
Αυτη ειναι η νοοτροπια τους..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε tad και εσυ ελεος λιγο με τους Ελληνες παικταραδες που σαμποταρει ο Ραζβαν...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τις στημένες φάσεις τις δουλεύουν άραγε καθόλου στην προπόνηση; γκρινιάρης δεν είμαι αλλά έχω να δω φάση από στημένο χρόνια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πρόσφατα το γκολ του Ζιβκοβιτς με πάσα από το κόρνερ στημένη φάση δεν είναι ; Δουλεμένο ή μήπως έμπνευση της στιγμής των παικτών;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

joshua έγραψε:Ρε tad και εσυ ελεος λιγο με τους Ελληνες παικταραδες που σαμποταρει ο Ραζβαν...
Τζος ασε ρε σι να υπάρχουν και κάποιοι γραφικοί σαν και εμένα να θυμίζουν και κάποιες άλλες επιλογές εκτός από τις ακριβές μεταγραφές που υποτίθεται θα παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους

Και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τη λέξη σαμποτάζ για τον ραζβαν … έτσι και αλλιώς εμείς μόνο μια ελάχιστη φωνή στην κερκίδα έχουμε … και ρίχνουμε ιδέες που νομίζουμε ότι ίσως έχουν κάποια αξία …
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ρε Λουτσεσκου εισαι 3ο χρονο στην ομαδα. Μερικα πραγματα δεν γινονται

1. Ο Αντριγια εχει ενα επιθετικο οπλο, να παιζει δεξι εξτρεμ και να κοβει μεσα αριστερα και να σουταρει. Μην τον βαζεις αλλο αριστερα φτανει.
2. Πρεπει να αφησεις τον Μουργκ. Δεν κανει το παιδι μην το πιεζεις. Ειναι ενα μετριος παικτης σχετικα αργος αντε να σου παιξει μια στις 10 φορες σε επιπεδο 7.
3. Ο Κωνσταντελιας καλος χρυσος ταλεντο, αλλα δεν ειναι επιδραστικος απο την αρχη. Ειναι πιο καλος οταν μπαινει αλλαγη.
4. Κεντζιορα τον πηραμε για στοπερ, μην τον βαζεις αλλο δεξι μπακ σε ματς στο Ελληνικο πρωταθλημα, δεν προσφερει επιθετικά τιποτα.
5. Μην βαζεις δυο τοσο αργους στο κεντρο. Βαζεις Σβαμπ και βαζεις και Οζντοεβ και μετα βαζεις Μειτε. Αντε με τους Σκοτζεζους το καταλαβαινω γιατι η μπαλα παει ψηλα. Εδω τι να τους κανεις.
6. Τον αρχηγο τον αγαπαμε, αλλα καπου φτανει, ποσο ακομα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το καλύτερο δεξί μπακ της Ελλάδας είναι /ήταν ο Λύρατζης? :shock:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

giapas έγραψε:Πρόσφατα το γκολ του Ζιβκοβιτς με πάσα από το κόρνερ στημένη φάση δεν είναι ; Δουλεμένο ή μήπως έμπνευση της στιγμής των παικτών;
Δεν μιλάω για στημένο όπου απαιτείται το τέλειο σουτ από τα 25 μέτρα για να απειλήσεις το τέρμα. Μιλάω για ένα απλό στημένο με σέντρα που δεν θα πάει κατευθείαν στον τερματοφύλακα και τα center back ή οι επιθετικοί θα μπορέσουν να απειλησουν με κεφαλιά. Τέτοια έχω να δω καιρό. Το 90% των κόρνερ και φάουλ στον τερματοφύλακα πηγαίνουν
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

tad έγραψε:Τι έγινε ρε Λουτσε ;;

Εάν ο πιτσιρικάς δεν κάνει ένα μέτριο και πάνω παιχνίδι δεν κερδίζουμε ;; Που είναι οι έμπειροι παιχταράδες να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους ;;;

Γίνομαι λίγο υπερβολικός γιατί δεν αντέχω το κόλλημα με τους μικρούς και τις αλχημείες για να βάλουμε έμπειρους μέτριους να παίζουν και να χύνουμε την καρδάρα με το γάλα …

Τρελάθηκα εχθες με τον Ζιφκο αριστερά. Έχουμε παίχτη εκεί και λέγεται Βρακάς … έχει εμπειρία και ποιότητα αφού έκανε πολύ καλά παιχνίδια με ΟΦΗ πέρσι.

Βαλε ρε Λουτσε τον πιτσιρικά αριστερά και μοίρασε τον χρόνο μετά στον Ντελια που έχει ψοφήσει και τον αυστριακό Πελέ μπας και την πηδήξουμε.

Τώρα την φάγαμε και ησυχάσαμε …

Έβαλες πάλι τον Βιερινια και φάγαμε εξαιτίας του το γκολ με δυο λάθος επιλογές πρώτα να γεμίσει στο πουθενά και δεύτερον να μην καλυβει σωστά …

Το καλύτερο δεξί μπακ της Ελλάδας πριν μαμηθει στις ατυχίες με τραυματισμούς που είναι ;;; Τον έχει απαξιώσει ο κόσμος ενώ η αξία του είναι μεγάλη … τι γίνεται με αυτό ;;;
Είναι ο Λύρατζης το καλύτερο δεξί μπακ στην Ελλάδα; Κάπου λίγο ώπα με τις υπερβολές.

Και εγώ δεν είμαι υπέρ στο να παίζει ο Κεντζίορα και ο Βιεϊρίνια αλλά όχι να βγάλουμε τον Λύρατζη, Καφού.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Λουτσεσκου εδειξε μεχρι πριν το ματς με τον οφη, πως αφησε τον περσινό του κακο εαυτο πισω και πως εξελίχθηκε.
Χθες θυμισε τον Λουτσεσκου των πλει οφφ.
Αν το χθεσινο ηταν κακη βραδια ή τα προκριματικα μια καλη παρενθεση, θα φανει στο πρώτο ματς μετα την διακοπη με το σκουληκι.
Δεν υπαρχουν πλεον δικαιολογιες
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Gospi έγραψε:Ο Λουτσεσκου εδειξε μεχρι πριν το ματς με τον οφη, πως αφησε τον περσινό του κακο εαυτο πισω και πως εξελίχθηκε.
Χθες θυμισε τον Λουτσεσκου των πλει οφφ.
Αν το χθεσινο ηταν κακη βραδια ή τα προκριματικα μια καλη παρενθεση, θα φανει στο πρώτο ματς μετα την διακοπη με το σκουληκι.
Δεν υπαρχουν πλεον δικαιολογιες
Όταν νικαει είναι ο καλός του εαυτός, όταν χάνει ο κακός...
Έλα ρε γκοσπι...

Αυτός είναι ο Λουτσεσκου, αυτή είναι και η ομάδα μας στην τελική. Με τα ups και τα downs. Ομάδα για αήττητο νταμπλ δεν έχουμε, και πιθανώς να μην έχουμε ποτέ ξανά. Πρέπει να το καταλάβουμε.

Λάθη κάνει και στις νίκες, σωστά κάνει και στις ήττες. Συνολικά θα τον κρίνεις, όπως και τους παίκτες, και μέχρι τώρα παιρνει θετικότατο πρόσημο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ναπολιτανε δεν ξερω αν εχεις διαβασει τα υπολοιπα ποστ μου για το ματς, αλλα δεν χρεωνω κακη βραδια στον Ραζβαν αλλα ελλειψη αντιληψης. Δεν γινεται να μου βάζει ξανα τον Μουργκ δεξια οταν τα μονα καλα ματς π εκανε ειναι στο δεκα. Δεν γίνεται να μην ξερει οτι Ζιφκο αριστερα δεν υπαρχει.
Δηλαδη ποσα χρονια πρεπει να δοκιμαζει τα ιδια πραγματα για να καταλαβει οτι δεν λειτουργουν?
Δηλαδη ποτε εκανε καλο ματς δεξια ο Μουργκ και πιστεψε οτι θα παιξει καλα χθες?
Ποτε εκανε καλο ματς ο Ζιφκο αριστερα για να παιξει και χθες?
Ποιος ο λογος να παιξει με αμυντικογενες δεξι μπακ? Περσι ένα ολοκληρο εξαμηνο ο Κετζιορα ηταν ανυπαρκτος δεξια και τωρα παλι τον χρησθμοποιει εκει. Αυτα ειναι λαθη διαβασματος χαρακτηριστικων παιχτων και στησιματος της ομαδας. Δεν ειναι λαθη της στιγμης ή λαθη κακης βραδιας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”