65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από psykoman »

Τα τακουνακια δεν με ενοχλουν...αλλωστε καποιες φορες ειναι ο μονος γρηγορος τροπος πασας που θα καθυστερησεις αν την στοπαρεις και γυρισεις για να κανεις κανονικη πασα...

Το θεμα μου ειναι τα πολλα λαθη (οπως και μεσα στην Σκωτια ηταν ο καλυτερος παικτης της χαρτς) σε κρισιμες στιγμες και τι εννοω σ αυτο...

Ειναι τα λαθη εκεινα που εχει την μπαλα σε συγκεκριμενα σημεια και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να την χασεις...
Ειναι εκεινα τα σημεια που η ομαδα απο φαση αμυνας περναει σε φαση επιθεσης...
Τρεχει ολη η ομαδα να βγαλει την επιθεση...χανεις την μπαλα στο κεντρο....και ενω η ομαδα ειναι σε αναπτυξη για επιθεση...σε βγαζει αντεπιθεση ο αντιπαλος με αρκετους μας παικτες εκτος αμυντικης θεσης....με τον αντιπαλο να εχει ηδη αρκετους παικτες μπροστα αφου βρισκοταν σε επιθεση...και εκει δημιουργειτε η ανισσοροπια...

Αυτο να διορθωσεις...

Τα λαθη στα τελευταια 30 μετρα δεν στοιχιζουν....αλλα τα λαθη οταν παιρνεις την πρωτη μπαλια στο κεντρο μπορουν να στοιχισουν ολοκληρα ματς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 04 Σεπ 2023, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αφου ο Ντελιας ηταν τοοοοσο κακος
λογω σωματικης ή πνευματικης κουρασης

γιατι ο προπονητης τον αφησε μεσα 99 λεπτα κ δεν τον εκανε αλλαγη?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ούτε εγώ έχω θέμα με τα τακουνάκια.

Θέμα έχω ότι το μυαλό του ταξιδεύει άλλου ενώ παίζεται το ματς. Φαίνεται, το βλέπεις.

2 φάσεις είναι χαρακτηριστικές από το πρώτο ημίχρονο σήμερα.

- Σε μια από τις σπάνιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνουμε τον ΟΦΗ ανοργάνωτο και μπορούμε να βγάλουμε κόντρα. Έχει την μπάλα στο κέντρο και είναι τελείως αμαρκάριστος. Μπροστά του έχει τα δυο στόπερ του ΟΦΗ και τους Μπράντον και Μουργκ. Κάνει κανονικά την κίνηση του ο Μπράντον, τραβάει τα στόπερ πάνω του και δημιουργεί διάδρομο στον Μουργκ. Και αυτός αντί να διανύσει 5-10 μέτρα (καθώς δεν έχει κανέναν μπροστά του) και να βγάλει με μια απλή πάσα τετ α τετ τον Μουργκ μένει καρφωμένος στο γήπεδο και βγάζει μια σκοτωμένη κάθετη στον Μπράντον ανάμεσα στα δυο στόπερ.

- Πάει να παίξει ένα δυο με τον Ζιλε κοντά στο κόρνερ και έχει τον Ζιλε στα 2 μέτρα. Καταφέρνει να κάνει την πάσα τόσο άψυχη που η φάση γίνεται διεκδικουμενη, βάζει κόντρα ο αντίπαλος και χάνουμε την μπαλα. Μιλάμε για πάσα στα δυο μέτρα.

Όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν μπορεί, δεν έχεις και απαιτήσεις. Δεν λες τίποτα.

Όταν όμως βλέπεις έναν παίκτη με τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο να μπαίνει και να παίζει με νοοτροπία ζαμαν φου ε τότε δεν γίνεται να μην πεις τίποτα.

Ζαμαν φου και σοβαρή ποδοσφαιρική καριέρα δεν πάνε μαζί, δυστυχώς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Μου έκανε εντύπωση σε κάποια φάση, λίγο πριν το 80, και ενώ οι αντίπαλοι έχουν πάρει την μπάλα και βγαίνουν στην επίθεση, τον βλέπεις να κάθεται και να βλέπει.
Ήταν κοντά στην φάση.
Αρχίζει και τρέχει ξαφνικά, όταν του μιλάει κάποιος συμπαίκτης, δεν θυμάμαι ποιος.
Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα το φάτε το παιδί ρε παιδιά. Οκ είναι κομβικός παίκτης αλλά μην τον κάνουμε και Πελέ. Θα τα έχει αυτά
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Θέλω να γράψω κάτι από καιρό. Καταλαβαίνω ότι τώρα που θα το γράψω φαίνεται ώς σκληρή κριτική επειδή δεν έπαιξε χτες καλα. Δεν είναι όμως έτσι , είναι κάτι που το σκέφτομαι καιρό για το παίκτη. Δεν έχει σχέση με χτες.

Μου δίνει την αίσθηση γενικά ότι δεν έχει καύλα να νικήσει. Δε θέλει , του αρκεί μια καλή εμφάνιση , μια ποδιά , μια καλή ενέργεια, μια ψιλοαποθέωση για τη χαρά του παιχνιδιού και του yolo.
Την ίδια έκφραση στο πρόσωπό του είχε και ένας βραζιλιάνος κάποτε προς Ισπανία μεριά, αυτός με τα πεταχτά δόντια. Αυτός βέβαια , για τη χαρά του παιχνιδιού γαμούσε κι έδερνε κι ερχόντουσαν και τα αποτελέσματα.

Ίσως είναι μικρός ακόμα. Ίσως στη πορεία αρχίζει να νιώθει. Αλλά αυτή τη στιγμή , αυτό μου βγάζει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δύο συνεχόμενα 90λεπτα: Πέμπτη και Κυριακή. Απαράδεκτο!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τον Ντελια τον λατρευω. Τον θεωρω οτι ποιοτικοτερο εχουν δει τα ματια μου στον ΠΑΟΚ εδω και παρα πολλα χρονια.
Να με συγχωρειται ομως εγω εχω προβλημα και με τα τακουνακια.
7-8-9 τακουνακια σε ενα μονο ματς δεν εκανε ουτε ο Μεσι. Αν ο κοντος εγινε αυτο που εγινε περα απο το ταλεντο που του εδωσε απλοχερα ο Θεος, ειναι και επειδη ΠΕΘΑΙΝΕ για την νικη.
Αυτη την ουσια και το κιλερ ενστικτο θελω να δω στον Ντελια. Και οχι να περιοριστει σε αυτο που ονομαζουμε χαρα του παιχνιδιου

Επισης θελω να τον βλεπω μεσα στα ματς να προσαρμοζεται. Οταν πχ στο 4ο, 5ο τακουνακι δεν σου βγαινει πρεπει να καταλαβαινεις οτι δεν ειναι η μερα και ουτε οι συνθηκες του αγωνα τετοιες ωστε να συνεχιζεις γιατι ειναι παρα πολυ πιθανο να εκνευριζεις και τους συμπαικτες σου.
Τελος παντων. Μια κακη μερα στην δουλεια
Προχωραμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τραγική νοοτροπία χτες αλλά και σε άλλα ματς.

Θεωρώ δεδομένο ότι ο Λουτσεσκου θα τον σκίσει.

Ο Σάντος κάποτε έδιωξε κακήν κακώς τον Βερόν επειδή έπαιζε με λίγα τακουνακια (που τα περισσότερα ήταν και πετυχημένα) παραπάνω

Το χτεσινό ήταν αισχος ειδικά αν σκεφτούμε και τις ατέλειωτες λάθος πάσες σε κοντινή απόσταση.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έτσι είναι αυτού του τύπου οι παίχτες που μπορούν το κάτι παραπάνω από ολους τους άλλους. Θα τον σκίσει; ; κ μένα με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου.. αλλά τέτοιους τύπου παίχτες δεν τους θέλουμε μπουζιασμενους...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δεν χρειάζεται φωνες και φαπες.
Μια υπενθύμιση χρειάζεται, πως στο ανώτερο επίπεδο το ποδόσφαιρο παίζεται απλά.

Επίσης λίγη ξεκούραση...
Θα το βρει ο Γιάννης
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το ταλέντο υπάρχει εν αφθονία. Η νοοτροπία μπορεί να δουλευτεί, ειδικά σε τέτοια ηλικία. Για την ώρα διακρίνεται από μια γενικευμένη χαλαρότητα. Εύχομαι να τον πιέσει ο Λουτσέσκου να αλλάξει λίγο μυαλά. Υποθέτω πως το όνειρο του παίχτη δεν είναι να συνταξιοδοτηθεί από τον ΠΑΟΚ αλλά να αγωνιστεί στο ύψιστο επίπεδο. Ε, για αυτό το επίπεδο πρέπει να ρίξει ακόμα απίστευτα πολλή δουλειά. Και η χαρά του παιχνιδιού σε σωστή δοσολογία δεν είναι περιττή, προσφέρει χαρά ενίοτε και στον κόσμο όταν κάνει ο Ντέλιας περίτεχνες ενέργειες. Πρώτιστος στόχος όμως πρέπει να είναι η νίκη της ομάδας κι ό,τι αυτή μπορεί να απαιτεί σε ατομικό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Φορτουνης πάντως είχε όνειρο να συνταξιοδοτηθεί στον γαύρο όπως φαίνεται...

Μπόλικο ταλέντο, λίγη δουλειά και μια χαρά για Ελλάδα... Και πολλά λεφτά επίσης.
Δεν έχουν όλοι οι παίκτες την εργατικότητα και τις φιλοδοξίες να φτάσουν στην κορυφή.

Κάποιοι απλά θέλουν την σταθερότητα και να χαίρονται το παιχνίδι. Που, μεταξύ μας, μια χαρά το καταφέρνεις στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Γιάννης, αλλά δεν τον κόβω για παίκτη που βάζει πρώτη προτεραιότητα να φτάσει στο τοπ επίπεδο. Χαρακτήρα Ροναλντίνιο μου βγάζει..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν το ξέρω αυτό, φίλε. Αν σκέφτεται έτσι, δικαίωμά του ασφαλώς, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει στον ΠΑΟΚ που δεν έχει την σκανδαλώδη αβάντα του ποκ. Ανεξαρτήτως του τι μπορεί να θέλει ο παίχτης, θεωρώ ότι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ έχει παντελώς άλλες φιλοδοξίες για αυτόν, ώστε να κονομήσει και η ΠΑΕ. Και το βρίσκω απολύτως λογικό κιόλας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από JohnDag »

Napoli4 έγραψε:Ο Φορτουνης πάντως είχε όνειρο να συνταξιοδοτηθεί στον γαύρο όπως φαίνεται...

Μπόλικο ταλέντο, λίγη δουλειά και μια χαρά για Ελλάδα... Και πολλά λεφτά επίσης.
Δεν έχουν όλοι οι παίκτες την εργατικότητα και τις φιλοδοξίες να φτάσουν στην κορυφή.

Κάποιοι απλά θέλουν την σταθερότητα και να χαίρονται το παιχνίδι. Που, μεταξύ μας, μια χαρά το καταφέρνεις στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Γιάννης, αλλά δεν τον κόβω για παίκτη που βάζει πρώτη προτεραιότητα να φτάσει στο τοπ επίπεδο. Χαρακτήρα Ροναλντίνιο μου βγάζει..
Napoli σορρυ αλλά αν είναι αυτής της νοοτροπίας ούτε στον ΠΑΟΚ θα κάνει καριέρα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα που κυνηγάει στόχους και τίτλους. Δεν είναι ούτε Αστέρας Τρίπολης, ούτε Πανσερραϊκός.

Στις μεγάλες ομάδες οι χαρά του παιχνιδιού ΠΡΕΠΕΙ να συνδυάζεται με νίκες. Χαρά του παιχνιδιού χωρίς νίκη δε νοείται σε ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται αδρά για την ηλικία του, τότε ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει κάποιον άλλον να του κάνει την δουλειά.

Απλά είναι τα πράγματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”