Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Πολλά ματς ξεκλειδώνουν από στημένες φάσεις.
Πραγματικά σ' αυτόν τον τομέα δεν ξέρω τι κάνουν...
Τωρα ας κατσουν 2 βδομαδες να ενσωματωθουν και οι καινουριοι και να μην ξαναγινει αυτο.
Τερμα τα αστεια, κακη ηττα και προχωραμε.
Τερμα τα αστεια, κακη ηττα και προχωραμε.
Μάλλον τίποτα.Mīngus έγραψε:Πολλά ματς ξεκλειδώνουν από στημένες φάσεις.
- paokmaniak
Αιντε να δεχτω οτι ο ταισον ειχε ενοχλησεις, αντι να δεχτουμε την ελλειψη παικτων ετοιμων, αυτη την φαεινη ιδεα με μουργκ δεξια κ αντριγια αριστερα που τη βρηκες ρε ραζβαν..
- hasio_john
Χαμηλής δυναμικότητας ο ΟΦΗ ...., ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!K_geo έγραψε:εκανε οτι θα εκανε ο καθενας μας σε ενα παιχνιδι στο μανατζερ με καινουρια ομαδα και χαμηλοτερης δυναμικης αντιπαλο. και η γκελα στο προγραμμα ειναι, το θεμα ειναι η ανακαμψη απο αυτη. υπαρχει διακοπη, καλο το παθημα να μας γινει μαθημα. καλο οτι το παθημα ηρθε νωρις και σε σχετικα ασημαντη στιγμη.
ολα ειναι διαδικασια και εχει αποδειξει οτι εχει πεισμα και τροπο να τα καταφερνει, οταν εχει τα εργαλεια που χρειαζεται. και σε ενα βαθμο 95% φετος, τα εχει.
Μην πάμε να τον δικαιολογήσουμε για τα πάντα παιδιά.
Σήμερα μαλακίστηκε και τέλος! Ο σκοπός είναι να μάθει και να διορθώνει τα λάθη του.
Δυστυχώς όλοι το ξέρουμε πως και στην ερχόμενη αγωνιστική μπορεί να παρατάξει ακριβώς την ίδια ομάδα!
οκ, αυτο πχ ειναι ενα παραδειγμα της μη προσαρμογης καταστασεων στα δεδομενα των παιχτων. ακομα.Mīngus έγραψε:Πολλά ματς ξεκλειδώνουν από στημένες φάσεις.
γινεται το κορνερ, απομακρυνει ο οφη, ο μειτε βγαινει απο την περιοχη, παει προς το κεντρο να λαβει τη θεση του ενω εχουν μεινει μπροστα ο μπαμπα ή ο οζντοεφ. εχασαν τη μπαλα, εβγαλε γεμισμα απο το κεντρο ο αρχηγος, εκοψαν και βγηκαν κοντρα στην οποια βεβαια ο μειτε εκοψε τον αντιπαλο που βγηκε στα πλαγια. ε δεν πιστευω αυτο να επαναληφθει, ειδικα οταν θα θελουμε να...γεμισουμε την περιοχη.

-
Γιατί δεν έπαιξες με περισσότερα χαφ στο κέντρο. Να έχεις περισσότερα όπλα στην οικονομία του παιχνιδιού . Κρίμα η σημερινή ήττα ,κανείς δεν θα χάσει από αυτόν τον ΟΦΗ.
- WeWillRockYou
Εντωμεταξύ σήμερα, έκανε τις αλλαγές που θα φώναζε ένα μεγάλο μερός του κοινού ότι δεν κάνει ποτέ.
Μέσα ο Σαμάτα, μέσα ο Τζίμας, με δύο φορ. Μέσα και ο Μειτέ, μέσα και ο αρχηγός.
Στο πρώτο ημίχρονο αν ο Κωνσταντέλιας έκανε νορμάλ εμφάνιση σήμερα, θα το είχαμε βρει το γκολ και θα είχαμε εντελώς διαφορετική εξέλιξη του ματς. Φάνηκε ότι κάτι είχαν δουλέψει εκεί με τον Σοάρες να βγαίνει σε ρόλο εξτρέμ, τον Ζίβκοβιτς να καλύπτει, τον Κωνσταντέλια να βγαίνει στο χώρο αριστερά στην περιοχή και τον Τόμας με Μουργκ από πίσω να περιμένουν κεντρικά. Ήταν ένα πλάνο που δεν λειτούργησε και χάθηκε ένα ημίχρονο έτσι.
Μετά στο δεύτερο μέρος, μάλλον περίμενε πως θα είχαμε περισσότερο καθαρό χρόνο παιχνιδιού και ότι με κερδισμένες στημένες φάσεις θα βρίσκαμε το γκολ με 2 φορ.
Συνολικά μαζεύονται πολλά πράγματα που πήγαν λάθος, παίκτες με κακή απόδοση, αλλά έστω και έτσι δεν ήμασταν για ήττα. Από την άλλη, καλύτερα που ήρθε τώρα όσο είναι νωρίς στο πρωτάθλημα και πριν από διακοπή, για να προσγειωθούν όλοι στην πραγματικότητα.
Χρειάζεται πολλή δουλειά για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και να βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας.
Μέσα ο Σαμάτα, μέσα ο Τζίμας, με δύο φορ. Μέσα και ο Μειτέ, μέσα και ο αρχηγός.
Στο πρώτο ημίχρονο αν ο Κωνσταντέλιας έκανε νορμάλ εμφάνιση σήμερα, θα το είχαμε βρει το γκολ και θα είχαμε εντελώς διαφορετική εξέλιξη του ματς. Φάνηκε ότι κάτι είχαν δουλέψει εκεί με τον Σοάρες να βγαίνει σε ρόλο εξτρέμ, τον Ζίβκοβιτς να καλύπτει, τον Κωνσταντέλια να βγαίνει στο χώρο αριστερά στην περιοχή και τον Τόμας με Μουργκ από πίσω να περιμένουν κεντρικά. Ήταν ένα πλάνο που δεν λειτούργησε και χάθηκε ένα ημίχρονο έτσι.
Μετά στο δεύτερο μέρος, μάλλον περίμενε πως θα είχαμε περισσότερο καθαρό χρόνο παιχνιδιού και ότι με κερδισμένες στημένες φάσεις θα βρίσκαμε το γκολ με 2 φορ.
Συνολικά μαζεύονται πολλά πράγματα που πήγαν λάθος, παίκτες με κακή απόδοση, αλλά έστω και έτσι δεν ήμασταν για ήττα. Από την άλλη, καλύτερα που ήρθε τώρα όσο είναι νωρίς στο πρωτάθλημα και πριν από διακοπή, για να προσγειωθούν όλοι στην πραγματικότητα.
Χρειάζεται πολλή δουλειά για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και να βελτιωθεί η λειτουργία της ομάδας.
ηταν παρα πολυ κακος. ειδικα στο πρωτο ημιχρονο.WeWillRockYou έγραψε: Στο πρώτο ημίχρονο αν ο Κωνσταντέλιας έκανε νορμάλ εμφάνιση σήμερα
σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη!jibbie έγραψε: Κανόνισε να κανεις γκέλα την Κυριακή να τους βγάλεις πάλι απ τις τρύπες.
Δηλαδη να μην γινεται ουτε κριτικη?jibbie έγραψε:σαν τα σαλιγκαρια μετα τη βροχη!jibbie έγραψε: Κανόνισε να κανεις γκέλα την Κυριακή να τους βγάλεις πάλι απ τις τρύπες.
ποιος ειμαι εγω να σου πω τι θα κανεις ρε dim; ουτε καν αναφερομουν σε σενα εντωμεταξυ.
αυτο που μ ενοχλει ειναι κατι περισπουδαστες αναλυσεις απο τους ειδημονες για τα λαθη του προπονητη, και την Πεμπτη μετα την προκριση, μουγκα στη στρουγκα απο καποιους, ξερουν αυτοι ποιοι ειναι. γιατι το εγω τους ειναι πανω απ την ομαδα. ε μ αυτους δεν εχω να πω κατι. απλα ειναι τα πραγματα. καλο βραδυ και παμε γι αλλα.
αυτο που μ ενοχλει ειναι κατι περισπουδαστες αναλυσεις απο τους ειδημονες για τα λαθη του προπονητη, και την Πεμπτη μετα την προκριση, μουγκα στη στρουγκα απο καποιους, ξερουν αυτοι ποιοι ειναι. γιατι το εγω τους ειναι πανω απ την ομαδα. ε μ αυτους δεν εχω να πω κατι. απλα ειναι τα πραγματα. καλο βραδυ και παμε γι αλλα.
Αποφάσισε τι θα κάνεις με τα ακραία μπακ. Αλλαγές σε μπακ εν ώρα παιχνιδιού γίνονται μόνο για τραυματισμό ή για κούραση, αλλιώς σημαίνει ότι δεν κάνουν. Το κακό είναι ότι και οι δύο που μπήκαν ως αλλαγή ύστερα είχαν μια νοοτροπία βουρ στον πατσά, με αποτέλεσμα να μη βοηθήσουν ούτε μπροστά ούτε πίσω. Επίσης, μέχρι να βρεθούν τα δίδυμα στα χαφ και να αφομοιωθούν οι νέοι εκεί, καλό είναι να τελειώνει τον αγώνα κάποιος από τους δύο παλιούς. Αυτό μαζί με την αλλαγή σε 442 και τα δύο μπακ που είχαν το μυαλό τους μόνο μπροστά οδήγησε να χαθεί η συνοχή, να χάσουμε κέντρο, να φάμε αντεπιθέσεις και στο τέλος και το γκολ.
Ο Μουργκ δεν θα σε βοηθήσει και σήμερα αποδείχτηκε η αξία και του έκτου ακόμα μεσοεπιθετικού να είναι στο ίδιο επίπεδο.
Ο Μουργκ δεν θα σε βοηθήσει και σήμερα αποδείχτηκε η αξία και του έκτου ακόμα μεσοεπιθετικού να είναι στο ίδιο επίπεδο.
πρωτη φορα βλεπεις ζιφκο αριστερα? οταν κερδιζαμε δεν ηταν απιστευτο τωρα εγινε...Dimg4a έγραψε:Το οτι πηγε τον Αντριγια αριστερα ειναι απιστευτο