O αλλος εγραψε οτι 40 ματς να παιξει γκολ δεν θα βαλει. Δε το λες και τον ορισμο του χρησιμου.Dimg4a έγραψε:Βρες ενα σχολιο που λεει αχρηστο τον ΣαματταMinority4 έγραψε:Βγάλαμε άχρηστο και τον Σαμάττα, επειδή σε σύνολο πόσα λεπτα δεν ξέρω κι εγώ που έχει παίξει, δεν έβαλε 15 χατ τρικ...
Τεσπα.
Ηταν αυτή η κωλομέρα που συμβαίνει σε πολλές ομάδες μετά απο ευρωπαικά παιχνίδια.
Μακάρι κι ο προπονητής να δέσει αυτό το υλικό και να έχει σωστές επιλογές και καθαρο μυαλό από δω και πέρα, όπως είχε στους προηγούμενους απαιτητικούς αγώνες.
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολύ κακό παιχνίδι, κακές επιλογές, κακές αποφάσεις, πολλά πεταμένα στημένα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, πολλές ανεκμετάλλευτες καταστάσεις μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό το γήπεδο αν δεν βάλεις γκολ νωρίς για να αναγκάσεις τον ΟΦΗ να βγεί μπροστά, θέλει πολύ υπομονή μετά. ΄Οτι πιο εύκολο είναι να παίξει μια ομάδα ταμπούρι εκεί. Κρίμα γιατί είχαμε καλή φόρα, από την άλλη ας είναι μάθημα και προσγείωση. Κωνσταντέλιας, Οζντόεφ, πολύ αρνητικοί, Μουργκ, Ζίφκο ανούσιοι, Σβάμπ όσο άντεχε είχαμε το πάνω χέρι. Η ομάδα πρέπει να φτιάχνει ειδικά πλάνα για τέτοια παιχνίδια. Τεράστια η απουσία του Τάισον
Αν γραφτηκε αυτο απαραδεκτο.icue έγραψε:O αλλος εγραψε οτι 40 ματς να παιξει γκολ δεν θα βαλει. Δε το λες και τον ορισμο του χρησιμου.Dimg4a έγραψε:Βρες ενα σχολιο που λεει αχρηστο τον ΣαματταMinority4 έγραψε:Βγάλαμε άχρηστο και τον Σαμάττα, επειδή σε σύνολο πόσα λεπτα δεν ξέρω κι εγώ που έχει παίξει, δεν έβαλε 15 χατ τρικ...
Τεσπα.
Ηταν αυτή η κωλομέρα που συμβαίνει σε πολλές ομάδες μετά απο ευρωπαικά παιχνίδια.
Μακάρι κι ο προπονητής να δέσει αυτό το υλικό και να έχει σωστές επιλογές και καθαρο μυαλό από δω και πέρα, όπως είχε στους προηγούμενους απαιτητικούς αγώνες.
-
μονοι μας το χασαμε
ενα ημιχρονο ....το πεταξαμε
στο β ενω ξεκινας καλα και τους κλεινεις στην περιοχη
γινονται οι αλλαγες που επιεικως δεν βοηθησαν και μας εκαναν ακομη πιο αργους
ενα ημιχρονο ....το πεταξαμε
στο β ενω ξεκινας καλα και τους κλεινεις στην περιοχη
γινονται οι αλλαγες που επιεικως δεν βοηθησαν και μας εκαναν ακομη πιο αργους
-
Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ έχει κάνει 2 συνεχόμενες φορες ροτεισον στο πρωτάθλημα και παει σε εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε σφιχτή ομάδα να κάνει ροτεισον ΕΝΩ ΕΧΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗ μπροστά του, επίσης δεν βρίσκω καμία λογική σε αυτό που πήγε και έκανε πίσω από το φορ, ζιβκοβιτς αριστερά μούργκ δεξιά…
Βρε ποια πνευμονια; Αν εχει μετρησεις καταπονησης η αν θελει να τον προφυλαξει απο το θεμα που ειχε στα πλευρα το ξερεις εσυ;proedros έγραψε:Να ξεκουράσει τον Χάρη που έχει απίστευτα πνευμόνια είναι 22 και να ξεκινήσει με τον 32 χρονο Σβάμπ που είναι και βαρυ κορμί?aivas19 έγραψε:Παιδια ο Μπαμπα πχ ηταν ψοφιος, μπηκε και δεν ειχε ενεργεια. Μαλλον ηθελε να ξεκουρασει και τον Χαρη. Τωρα στα εξτρεμ δεν ειχε και αλλον. Σιγουρα παντως στοιχισε το ροτεισον και οτι δεν τραβηξαν οι αλλαγεςPablitoV2 έγραψε: Και εγώ ακριβώς αυτό έγραψα. Ακολουθεί διακοπή, για ποιο λόγο να κάνει rotation.
Ο Τέιλορ άραγε δεν θα μπορούσε να βοηθήσει έστω για μισή ωρα;
Η ομάδα παρατάχθηκε χωρίς:
τον βασικό της φορ,
τον βασικό της αριστερό εξτρέμ,
τα δυο βασικά της χαφ (για μένα το βασικό δίδυμο θα είναι Μεϊτέ - Μάρκος Αντόνιο σε 20-30 μέρες μαξ)
χωρίς το βασικό της αριστερό μπακ
και χωρίς το βασικό της στόπερ.
Δεν με νοιάζει αν πέρασε αλλαγή ο Σαμάττα στο 70φεύγα. Αυτό σημαίνει πως έπαιζα 70 λεπτά με τον δεύτεροτρίτο μου φορ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπα και για τον Μεϊτέ κλπ.
Εν ολίγοις 6 στους 11 δεν ήταν οι βασικοί μας.
Όλα αυτά ενώ έπαιζε αγώνα πριν λιγότερο από τρεις μέρες.
Έπρεπε να χάσει; Έπρεπε να κάνει τέτοια εμφάνιση; Σαφώς και όχι!
Απλά στα μάτια μου υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά που με κρατάνε να μη σκάσω. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και στο τέλος γίνεται το ταμείο.
Πέρσι κάναμε πολλές γκέλες, αλλά τον Απρίλιο ήμασταν στο -5 από τη κορυφή.
Τίποτα δεν τελειώνει, ίσα ίσα που αυτή η γκέλα μπορεί να τους ενεργοποιήσει πολύ πιο γρήγορα και σε συνδυασμό με το δέσιμο που θα αρχίσουν να αποκτούν οι νέοι με τους παλιούς, από Νοέμβριο και μετά βλέπω να γκρεμίζουμε τους πάντες.
Το θέμα είναι ως τότε να κρατηθούμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται. Αυτά.
τον βασικό της φορ,
τον βασικό της αριστερό εξτρέμ,
τα δυο βασικά της χαφ (για μένα το βασικό δίδυμο θα είναι Μεϊτέ - Μάρκος Αντόνιο σε 20-30 μέρες μαξ)
χωρίς το βασικό της αριστερό μπακ
και χωρίς το βασικό της στόπερ.
Δεν με νοιάζει αν πέρασε αλλαγή ο Σαμάττα στο 70φεύγα. Αυτό σημαίνει πως έπαιζα 70 λεπτά με τον δεύτεροτρίτο μου φορ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπα και για τον Μεϊτέ κλπ.
Εν ολίγοις 6 στους 11 δεν ήταν οι βασικοί μας.
Όλα αυτά ενώ έπαιζε αγώνα πριν λιγότερο από τρεις μέρες.
Έπρεπε να χάσει; Έπρεπε να κάνει τέτοια εμφάνιση; Σαφώς και όχι!
Απλά στα μάτια μου υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά που με κρατάνε να μη σκάσω. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και στο τέλος γίνεται το ταμείο.
Πέρσι κάναμε πολλές γκέλες, αλλά τον Απρίλιο ήμασταν στο -5 από τη κορυφή.
Τίποτα δεν τελειώνει, ίσα ίσα που αυτή η γκέλα μπορεί να τους ενεργοποιήσει πολύ πιο γρήγορα και σε συνδυασμό με το δέσιμο που θα αρχίσουν να αποκτούν οι νέοι με τους παλιούς, από Νοέμβριο και μετά βλέπω να γκρεμίζουμε τους πάντες.
Το θέμα είναι ως τότε να κρατηθούμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο γίνεται. Αυτά.
- evripidis4
Η ομάδα είναι αφελής.. Όχι μόνο σήμερα.. Γενικά.. Δεν γίνεται σε πρωτάθλημα με νοοτροπία χωριού, εμείς να το παίζουμε Ευρωπαίοι.. Στην φάση της αγκωνιάς τον διαιτητή τον πας καροτσάκι.. Να την δώσει την δεύτερη κίτρινη και να μην την κουκουλώσει... Όσο το παίζουμε μη μου άπτου, αυτά θα γίνονται.. Δεν θα μας υπολογίζει κανένας..
Κατά τα άλλα είναι νωρίς.. Δεν θα μας έβγαινε και κάποιο παιχνίδι.. Μπροστά σίγουρα θα θέλαμε έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη όπως ο Τάισον.. Ελπίζω η διακοπή να μας βοηθήσει..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά τα άλλα είναι νωρίς.. Δεν θα μας έβγαινε και κάποιο παιχνίδι.. Μπροστά σίγουρα θα θέλαμε έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη όπως ο Τάισον.. Ελπίζω η διακοπή να μας βοηθήσει..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά ο Σαμάτα, όπως και ο Μπράντον σε τέτοιου είδους ματς με άμυνες λεωφορεία δε κάνουν. Εκεί θέλεις βαρύ φορ, να γεμίζει τη περιοχή και να σκοράρει και να τραβάει πάνω του τα σέντερ μπακ ώστε να ανοίγουν χώροι για τους μεσοεπιθετικούς.
-
Η σημερινή ήττα θα κάνει καλό σε όλους μας γιατί πρέπει να δούμε οτι ακόμη έχουμε δρόμο μπροστά..ας δουλέψει η ομάδα να στρώσει να μπουν και οι νέοι και θα δούμε ωραία πράγματα δεν τους φοβάμαι ..φέτος το στοίχημα είναι να μπεις πλέι οφ με μικρή διαφορά από την κορυφή και έχοντας δέσει σαν ομάδα να πας εκεί να χτυπήσεις τον τίτλο κατά τη γνώμη μου..
Δηλαδη για να καταλαβω γιατι νοιωθω σαν να εχω φαει τακλιν στη καρωτιδα...παιζεις αντιπαλος με μια αθλια ομαδα που επι 95 λεπτα δεν εχει δειξει απολυτος τιποτα και στο τελος ρε συ κοουτς καταφερνεις να το χασεις
? Που πηγε το Balance? ο Κεντζιορα το παλικαρι αμυντικα ειναι αλανθαστο (και σιγα την πιεση εδω που τα λεμε) και ξανα μανα με τον βιερι που καλως χρυσος τον αγαπω αλλα δεν ρε κοουτσ πλεον το παλικαρι δεν δεν τι να πω...και οχι τιποτα αλλο εχεις τον Χαρη στο παγκο γιατι? Για να παρει λεπτα ο οζντοεφ? πφφφφ...Ο ντελιας παλι ? Παμε να τον καψουμε ? Δεν το βλεπεις οτι δεν τραβαει ? Ο Ζιβκο το ιδιο...Ξεκινα Σαματα να πιασει ρυθμο και βαλε μπραντον στο φιναλε... τετοιο αυτοκτονικη νοοτροπια ...δεν ξερω αν πονανε περισσοτερο τα μυαλα μου η καρωτιδα μου ...

Εκ του αποτελέσματος όπως ανέφερε κι ο ναπολιτανος μας έλειψε ο Ταισον.
Χωρίς φαντασία. Το τσαγανό που διακριναμε στα προηγούμενα ματς κι αυτό απουσίαζε.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκαμε σε τέτοιο ροτεησον την στιγμή που υπάρχει διακοπή. Αν αντιληφθείς κόπωση κατά την διάρκεια του αγώνα κάνεις την αλλαγή.
Τέλος πάντων.... Είναι μακρύς ο δρόμος και ελπίζω να μην έχουμε πολλές τέτοιες απώλειες.
Ο μειτέ σαν από χθες! Έτοιμος φαίνεται.
Χωρίς φαντασία. Το τσαγανό που διακριναμε στα προηγούμενα ματς κι αυτό απουσίαζε.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκαμε σε τέτοιο ροτεησον την στιγμή που υπάρχει διακοπή. Αν αντιληφθείς κόπωση κατά την διάρκεια του αγώνα κάνεις την αλλαγή.
Τέλος πάντων.... Είναι μακρύς ο δρόμος και ελπίζω να μην έχουμε πολλές τέτοιες απώλειες.
Ο μειτέ σαν από χθες! Έτοιμος φαίνεται.
Επειδη το βλεπω το γραφετε αρκετοι. Το rotation δεν ειναι μονο για να ξεκουρασει παικτες για επομενα ματς, αλλα και για να μην κλαταρουν παικτες που ειναι στα κοκκινα.