Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από DimisK »

Fantomas έγραψε: Μερικά πράγματα είναι της οικογένειας...δεν λέγονται και πρέπει να τα ξέρουμε μόνο εμείς... και δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω... ούτε είναι καλό για την ομάδα να ξέρει από τώρα το τι θα συμβεί ή το τι σχεδιάζουμε να συμβεί στο μέλλον...

Aυτό το τόσο απλό πράγμα, μπορούμε να το καταλάβουμε ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΕΤΟΣ 2030...συνομιλια πατερα ΠΑΟΚτση με το ΠΑΟΚτσακι γιο του....

Και ρωτησε ο γιος: μπαμπα ποδοσφαιρο ειναι εκεινο εκει που 11 απο τη μια και 11 απο την αλλη κλωτσανε εκεινο το στρογγυλο επι 90 λεπτα για να μπει σε κατι διχτυα σαν αυτα που ριχνει ο παππους με την τρατα???

Και απαντησε ο πατερας: τι να σου πω παιδι μου θα σε γελασω εχω ξεχασει...εγω στις μερες μου ασχολιομουν μονο με παιχτες μεταγραφες οικονομικα διοικητικα προπονητες αλλα τωρα για το πως παιζεται δεν θυμαμαι γαμωτο.....μηπως θες να κατσουμε να κανουμε μαζι τον ισολογισμο της ομαδας που τα εχω και φρεσκα τωρα???

και απαντησε ο γιος(αφου του εξηγησαν οι φιλοι του):μπαμπα αυτος ο ισολογισμος που ελεγες τι θεση παιζει????10αρι ειναι??περιοχη παταει???

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Sera4 σωστός...
Άβαταρ μέλους
pegasos650
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pegasos650 »

θεωρω οτι στον ΠΑΟΚ αρχιζουμε να σκουλικιζουμε οποιος κανει κριτικη ή αντιθετος με τον Ζαγορακη ειναι ή γκρινιαζει!!!!!
δηλαδη τα δικα σας τα ματακια δεν ειδαν ηττα απο τους 14 ψαραδεσ της Βαλερεγκα στην Τουμπα των 30000????????
δεν ειδατε παθητικο ποδοσφαιρο απο μια ομαδα που πρεπει να βαλει γκολ στην ομαδα του ΤΙΠΟΤΑ!!!!
και αποκλεισμο απο την ευρωπη που μονο αυτη και λεφτα θα μας φερει και πρεστιζ
τη να κανω να κερδισω Κομποτη και να χαρω!!!!!!
ρε σεισ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!
http://www.indianbet.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ρε κλέφτη το avatar μοοοοοοοοοουυυυυυ...!! Χαχαχαχαχχχ... :)
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και γω το ίδιο αβατάρ θέλω.... :) :) :)

λεφτά μωρό μου λεφτά....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Λογικά λοιπόν σε όποιον δεν αρέσει η μπάλλα που παίζει η Εθνική ομάδα και ο τρόπος που την στήνει ο Ρεχάγκελ είναι υπονομευτής του έθνους μπορεί και πράκτορας των Τούρκων....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σιγουρα δεν υπονομευτης αλλα ειναι ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ (ΤΟΥ 4 4 2 ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ...... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

"λάθη γίνανε και θα γίνουνε κι άλλα". Παλικαρίσιο
"το θέμα είναι να μην γίνονται τα ίδια". Σοφό.

Πρέπει να διορθώνονται και κάποια λάθη όμως Τέο. Εκεί είναι η μαγκιά. Ένα λάθος (για μένα πάντα) δεν το έχεις διορθώσει ακόμα.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Πέμ 10 Σεπ 2009, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

agave έγραψε:"λάθη γίνανε και θα γίνουνε κι άλλα". Παλικαρίσιο
"το θέμα είναι να μην γίνονται τα ίδια". Σοφό.
Αυτή είναι όλη η ουσία παιδιά...
Άβαταρ μέλους
jrousis

Δημοσίευση από jrousis »

Αυτό είναι όλο! Είναι απλά τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος μάγκας. Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια. Χρειάζεται απλά @ρχίδι@
Αυτή είναι η ζωή άμα τα έχεις και δουλεύεις με ειλικρίνεια και είσαι καθαρός, δεν σε κουνάει κανένας, λές 5 κουβέντες καθαρές, και εξαφανίζονται όλοι σαν τα ποντίκια...
Αυτά είναι παιδιά, πείτε μου εσείς ποιος έχει σήμερα διάθεση να ασχοληθεί με τους γκρινιάρηδες ή με τους πάρεργους ή με τα κυλικεία.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Είμαι σίγουρος πως φταίει ο Σάντος που το σάιτ της ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις ερωτήσεις των φιλάθλων μας.
Και στο σάιτ ακόμα γράφει να κάνουμε ερωτήσεις.
Μηδέν προγραμματισμός.
Θα επικαλεστώ την γρίπη των χοίρων αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση εκεί μέσα! :)
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν είχα εχθές την ευκαιρία να δω ή να ακούσω την συνέντευξη.

Κάθησε και την είδα στο youtube !!!

Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτήν την διοίκηση και κυρίως για αυτόν τον ηγέτη που έχουμε βάλει εκεί να μας τακτοποιήσει !!! Αυτόν τον ηγέτη που βγάζει από μέσα του μόνο υγεία, αξιοπρέπεια, αλήθεια και αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά.

Αμέσως μετά από την στιγμή που βγαίνει ο άνθρωπός μας Fuzz και HIDE και Kos και λοιπά αδέρφια, και μας λέει πως βλέπει αυτός κάποια πράγματα και πως πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις είναι τουλάχιστον άκομψο (χειρότερα έπρεπε να το πω αλλά τέλος πάντων) να βγαίνει ο καθένας από εμάς και να δηλώνει ότι στο τάδε και στο δήνα σημείο εγώ διαφωνώ !!!

Ο λόγος είναι απλός.

Το κάναμε όλοι μας επανηλλειμένα όταν έγινε. Δηλαδή τώρα που βγήκε και μας εξηγήθηκε τι κάνουμε βγαίνοντας και κάνωντας πάλι κριτική ή δηλώνοντας την διαφωνία μας. Πως λέγεται αυτή η πράξη μας λαϊκά ????

Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι βιαζόμαστε πολύ. Κάποιοι είχαν βγει και είχαν κράξει για τις μετοχές στον Γκαγκάτση. Υπάρχει αυτόκλητο πληρεξούσιο όπως είχαμε δηλώσει κάποιοι άλλοι τότε. Που είναι να βγουν να πουν ότι είναι ρόμπες ????

Ρε ο άνθρωπος είναι ο δικός μας άνθρωπος ! Εϊναι ηγέτης και τέτοιος δεν έχει βγει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αυτός που μας αξίζει.

Ας αφήσουμε λοιπόν την υπέρτατη κριτική και ας γυρίσουμε λίγο στον ρόλο μας ως γνήσιοι παοκτσήδες οπαδοί. Αυτούς που εμφανώς θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα ας τους κυνηγίσουμε όπως ο παοκτσής ξέρει.

Το έχω ξαναπεί. Πολλά χρόνια ήταν ο ΠΑΟΚ δέσμιος. Και ακόμα είναι μέσω των χρεών. Μην περιμένουμε από την μία μέρα στην άλλη να τα διορθώσει όλα ο Ζαγόρ ή να τα κάνει όλα. Είναι πέρα από τις δυνάμεις του.

Σιγά σιγά θα καθαρίσει όλος ο κόπρος του Αυγαία ...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Η προτροπή του προέδρου να αγαπήσουμε τον ΠΑΟΚ δεν μου φαίνεται σωστή. Γιατί αυτός που αγαπάει, παθιάζεται και τρελαίνεται και ενίοτε ζηλεύει και πληγώνει. Δεν μπορείς να περιορίσεις την αγάπη. Αυτός που αγαπάει θέλει να ξέρει τα πάντα, τι έκανες για το γήπεδο, γιατί ανανέωσες τον προπονητή. Αυτός που αγαπάει θέλει να έχει λόγο για τα πάντα, γιατί βγήκες με τις φίλες σου, δε χωνεύω αυτή την ψηλή, να διώξεις τον Γκαγκάτση, δε θέλω παρτίδες με τον Κατσαρή.

Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι οι νοικοκυραίοι. Αυτοί που αγοράζουν μπλούζες για τα παιδάκια τους και παίρνουν οικογενειακό διαρκείας και δεν ξέρουν ποιος είναι προπονητής και δεν τους νοιάζει κιόλας και χάρηκαν πολύ με τον τίτλο και ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”