ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports
- Dimitris_L4
Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports
Γιατί κανένας δε στέκεται ότι δε μας. Δίνει καραμπινατο πεναλτυ..??
-
Φιλε δεν παιρνω ορκο πιο ποδι βρηκε πρωτα. Αυτο που ηταν εξω ή αυτο που ηταν πανω στην γραμμη.
εγώ βλέπω πως Κεντζιόρα και Οζντόεβ είναι άφαντοι.
Επισης ο Μουργκ απλά αναγκάζει τον Ζίβκο να χάνεται αριστερά, ενώ δεξιά είναι καλύτερος κ πιο αποτελεσματικός.
Τι πρέπει να γίνει;
Απλό είναι, δεν θέλει να είσαι ο Γκουαρντιόλα για να το δεις.
Ένα δεξί μπακ που να μπορεί να συνεισφέρει επιθετικά, ένα 6άρι που να μπορεί να κόψει και ένα αριστερό εξτρέμ, ώστε να επιστρέψει ο Ζίβκο δεξιά.
Θα επέλεγα Λύρα αντί Κεντζιόρα, Τσιγγάρα αντί Οζντόεβ (και αν κουραστεί ο Σβαμπ βάζω Μεϊτέ) και Βρακά αντί Μπούργκ και εναλλαγή θέσης με Ζίβκο.
Επειδή γνωρίζουμε όμως πως για να μπούνε ελληνάκια πρέπει να σβήσει ο ήλιος, θεωρώ πιο πιθανόν να παραμείνει ο Κεντζιόρας, ο Τσιγγάρας να μπει στη θέση του Σβαμπ και απλά να ανέβει οχτάρι ο Οντζόεβ και ο Μουργκ να πάει κέντρο, αριστερά ο Ντέλιας κ δεξιά ο Ζίβκο.
Επισης ο Μουργκ απλά αναγκάζει τον Ζίβκο να χάνεται αριστερά, ενώ δεξιά είναι καλύτερος κ πιο αποτελεσματικός.
Τι πρέπει να γίνει;
Απλό είναι, δεν θέλει να είσαι ο Γκουαρντιόλα για να το δεις.
Ένα δεξί μπακ που να μπορεί να συνεισφέρει επιθετικά, ένα 6άρι που να μπορεί να κόψει και ένα αριστερό εξτρέμ, ώστε να επιστρέψει ο Ζίβκο δεξιά.
Θα επέλεγα Λύρα αντί Κεντζιόρα, Τσιγγάρα αντί Οζντόεβ (και αν κουραστεί ο Σβαμπ βάζω Μεϊτέ) και Βρακά αντί Μπούργκ και εναλλαγή θέσης με Ζίβκο.
Επειδή γνωρίζουμε όμως πως για να μπούνε ελληνάκια πρέπει να σβήσει ο ήλιος, θεωρώ πιο πιθανόν να παραμείνει ο Κεντζιόρας, ο Τσιγγάρας να μπει στη θέση του Σβαμπ και απλά να ανέβει οχτάρι ο Οντζόεβ και ο Μουργκ να πάει κέντρο, αριστερά ο Ντέλιας κ δεξιά ο Ζίβκο.
Παντως και με Δεσποτωφ εχουμε λιψανδρια στα εξτρεμ. Τεσπα παμε τωρα και βλεπουμε. Αυτοι το πηγαν στην δυναμη να χαλασουν τον ρυθμο και τα καταφεραν.
Απίστευτα μπλαζε ο Ντελιας..
Που πας έτσι ρε παλικάρι μου; Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακομη
Που πας έτσι ρε παλικάρι μου; Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακομη
Βαλε το Ζιλε δεξια
Βαλε το Ζιλε δεξια
Βαλε το Ζιλε δεξια
Βαλε το Ζιλε δεξια
Βαλε το Ζιλε δεξια
Βαλε το Ζιλε δεξια
Βαλε το Ζιλε δεξια
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει στην ανάπαυλα ο Λουτσε αλλά στο β πρέπει να βγει άλλη ομάδα
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports
Δεν μπορεσανα καταλαβω τι παιχτηκε στη φαση που ζηταμε πεναλντι γιατι οι ληψεις ειναι οτι να ναι και δεν παγωσαν σωστα την εικονα.
Σιγουρα επρεπε να παιζει ο Οφη με 10 γιατι και το τακλιν απο πισω στον Ντελια ηταν για κοκκινη αλλα και η αγκωνια στον Αντριγια 2η κιτρινη.
Σιγουρα επρεπε να παιζει ο Οφη με 10 γιατι και το τακλιν απο πισω στον Ντελια ηταν για κοκκινη αλλα και η αγκωνια στον Αντριγια 2η κιτρινη.
Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικα βλέπω απόδραση με 0-1 με κάποιο στημένο
Ντελια αγορίνα μου, μεγάλη μου λατρεία, στο 10ο αποτυχημένο τακουνακι δεν γελάς. Βάζεις το κεφάλι κάτω και προσπαθείς να βελτιώσεις τις επόμενες επαφές σου
Ντελια αγορίνα μου, μεγάλη μου λατρεία, στο 10ο αποτυχημένο τακουνακι δεν γελάς. Βάζεις το κεφάλι κάτω και προσπαθείς να βελτιώσεις τις επόμενες επαφές σου
Μάλλον χωρίς αλλαγές λέει
Με κλειστές άμυνες, γκόλ μόνο απο αντεπίθεση ή στημένη φάση, γι αυτό όλοι φαίνονται ανύπαρκτοι σήμερα. Λείπει το κράτημα της μπαλας και η προσωπική ενέργεια.
Μεχρι το 60-65 ετσι θα παμε και μετα Μπαμπα, Βιερινια Σαματα και Τσιγγαρα ολους μαζι.
Και εγώ αυτό είδα για την τριάδα πίσω από Μπράντον: Δεξιά ο φορμαρισμένο Ζιβκο (κάτι που δεν το χαλάς), Μουργκ 10, Ντελιας αριστερά. Λίγος ο Σοαρες σήμερα μετά από αυτά που είδαμε από Μπαμπά.