Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Τωρα θα ελεγα αν η Λουντογκορετς τα τελευταια χρονια ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ οπως λεει το αρθρο αλλα θα στεναχωρησω πολυ κοσμο
Ανελιπως εδω και 10 χρονια σε ομιλο Γιουροπα και Τσαμπιονς λιγκ
Δεκτον, αρα αναπληρωματικο δεξι εξτρεμ προτιμας.danirifle έγραψε:θα σου πω αδερφέaivas19 έγραψε:Πολυ σωστο σχολιοrenegade έγραψε:Ο σανσον πάντως για μένα δεν χωράει.
Υγ πάντως επειδή πολλά γράφονται και λέγονται. Αν ο ΠΑΟΚ έμπαινε στην διεκδίκηση του ντεσποντοφ έστω και 5 ώρες πριν κλείσει ο γάβρος τον σολμπακεν ,σήμερα ο δεσπότης θα ήταν παίκτης του γαβρου.
Αυτο εμένα μου δείχνει πολλά από την στρατηγική και την σωστή και έξυπνη δουλειά που εγινε.
Υγ2 όσο για το " κοιμήθηκε ο Θεός" ή τα τεράστια ρίσκα που πάρθηκαν,αυτά είναι στο μυαλό αυτών που έβλεπαν το ρόστερ της ομάδας και τους παίκτες βκαι έβλεπαν μόνο σαπακια και μετριαντζες
λίγο το ότι είναι 31 χρονών,
λίγο το ότι παίζει κυρίως αριστερά, εκεί όπου παίζει και ο τάισον,
λίγο το ότι θα ζητάει κανα κατομμύριο (και έχουμε ήδη δώσει αρκετά)
λίγο το ότι πιστεύω στον βρακά
+ το ότι δεν έχει εύκολα το γκολ
αν θεωρήσουμε ότι ο ντεσπόντοφ πάει αριστερά για βασικός, ο τάισον είναι αναπληρωματικός του
νομίζω ότι ο σαμψών είναι μια ποτέλεια για πάγκο, για την οποία δε χρειάζεται να ξηλωθούμε
Εγω σκεφτηκα οτι εχουμε 4 πλαινους (Ζιφκο Σανσονε Ντεσποτοφ Ταισον) και στο 10 Ντελια με αλλαγη Ταισον ή Αζντοεφ. Ετσι χωραει ο Σανσονε και αν φυγει ο Ταισον του χρονου εχεις ηδη αντικαταστατη. Για αυτο ειπα θα βολευε. Θα αλλαζαν θεση συνεχεια
Αρα μένουμε ως έχει και βλέπουμε για Λημνιό π.χ.
Ετσι το μεταφράζω εγώ.
Γιατί αν δεν θα μπει λίστα, δεν παίζει να έρθει κάποιος άλλος εύκολα.
ΟΚ, ας πούμε πως είμαστε καλά με 5 παίχτες σε 6 θέσεις.
Αντε κι ο Βρακάς ως 6ος και δεν ξέρω αν λόγω ελλειψεων έπαιξε στην προετοιμασία ως 8 και όχι σαν εξτρεμ, θα δείξει.
Το σημαντικό με τον Ντεσπότοφ είναι πως μπορεί να παίξει και δεύτερο φορ εκτός από εξτρεμ.
Πάμε να δέσουμε, να γίνει ομάδα γιατί αν μπούνε οι μεταγραφές θα δούμε από κέντρο και μπροστά μια άλλη ομάδα.
Εχουμε αγωνα σε λίγο και όχι εύκολο.
Ετσι το μεταφράζω εγώ.
Γιατί αν δεν θα μπει λίστα, δεν παίζει να έρθει κάποιος άλλος εύκολα.
ΟΚ, ας πούμε πως είμαστε καλά με 5 παίχτες σε 6 θέσεις.
Αντε κι ο Βρακάς ως 6ος και δεν ξέρω αν λόγω ελλειψεων έπαιξε στην προετοιμασία ως 8 και όχι σαν εξτρεμ, θα δείξει.
Το σημαντικό με τον Ντεσπότοφ είναι πως μπορεί να παίξει και δεύτερο φορ εκτός από εξτρεμ.
Πάμε να δέσουμε, να γίνει ομάδα γιατί αν μπούνε οι μεταγραφές θα δούμε από κέντρο και μπροστά μια άλλη ομάδα.
Εχουμε αγωνα σε λίγο και όχι εύκολο.
Δεν τον έχω δει ποτέ τον Σανσονε, ωστόσο τον ξέρω επειδή μου είχε κάνει χρονιάρες σε ενα save στο μανατζερ πριν κανα δυο χρόνια
Απο εκει και πέρα αν δεν έρθει Έλληνας(πέρα απο Λημνιό δεν υπάρχει άλλη επιλογή?) πιστεύω θα πάρουμε και άλλον παίκτη αλλά για εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Τέλος ένα σχόλιο μου για την όλη κατάσταση. Δεν θεωρώ καθόλου κακό να γκρινιάζει κάποιος οταν βλέπει οτι δεν γίνονται τα πράγματα που πρέπει. Αρκεί όμως οταν αυτά γίνουν να πει ένα απλό μπράβο.
Εγω προσωπικά έκραξα πολυ μέσα στο καλοκαίρι, σε συζητήσεις με φίλους κυρίως καθώς εδω μέσα είχα μόλις 1-2 ποστ γκρίνιας. Πλέον πρέπει να πώ ενα μπράβο στην διοίκηση.
Ναι πήρε ρίσκα αφήνοντας τους ομίλους στην Ευρώπη στις πλάτες του υπάρχων ροστερ, με στόχο την ποιοτική ενίσχυση τέλος Αυγούστου στις τιμές που πρέπει. Αλλά στο τέλος και ομίλους μπήκε και ροστερ φωτιά έφτιαξε. Το ρίσκο βγήκε.
Και απο οτι βλέπω ίσως αυτή πρέπει να ειναι η τακτική μας για κάθε καλοκαίρι. Εγώ πλέον θα κάνω υπομονή μέχρι τέλους στα μεταγραφικά θέματα.

Απο εκει και πέρα αν δεν έρθει Έλληνας(πέρα απο Λημνιό δεν υπάρχει άλλη επιλογή?) πιστεύω θα πάρουμε και άλλον παίκτη αλλά για εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Τέλος ένα σχόλιο μου για την όλη κατάσταση. Δεν θεωρώ καθόλου κακό να γκρινιάζει κάποιος οταν βλέπει οτι δεν γίνονται τα πράγματα που πρέπει. Αρκεί όμως οταν αυτά γίνουν να πει ένα απλό μπράβο.
Εγω προσωπικά έκραξα πολυ μέσα στο καλοκαίρι, σε συζητήσεις με φίλους κυρίως καθώς εδω μέσα είχα μόλις 1-2 ποστ γκρίνιας. Πλέον πρέπει να πώ ενα μπράβο στην διοίκηση.
Ναι πήρε ρίσκα αφήνοντας τους ομίλους στην Ευρώπη στις πλάτες του υπάρχων ροστερ, με στόχο την ποιοτική ενίσχυση τέλος Αυγούστου στις τιμές που πρέπει. Αλλά στο τέλος και ομίλους μπήκε και ροστερ φωτιά έφτιαξε. Το ρίσκο βγήκε.
Και απο οτι βλέπω ίσως αυτή πρέπει να ειναι η τακτική μας για κάθε καλοκαίρι. Εγώ πλέον θα κάνω υπομονή μέχρι τέλους στα μεταγραφικά θέματα.
- WeWillRockYou
Αν ο Sansone ξεκινάει τις απαιτήσεις του από τα 2εκ. το χρόνο, μάλλον λύνεται το μυστήριο του γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα πουθενά. Κρίμα γιατί θα ήταν ωραία προσθήκη.
Αν είναι βέβαια να δώσεις 2 εκ. συμβόλαιο, πληρώνεις και τον Sergio Oliveira και τον βάζεις να παίζει στο 10, με τον Κωνσταντέλια στα αριστερά, ή τον έχεις αναπληρωματικό στα χαφ, για να μην σπάνε οι παραδόσεις
Όχι τίποτα, είναι και εξαιρετικά γουρλής ο άνθρωπος, όπου έχει πάει, έχει ξεσκιστεί να μαζεύει τίτλους.
Από τις φήμες του sdna:
Αν είναι βέβαια να δώσεις 2 εκ. συμβόλαιο, πληρώνεις και τον Sergio Oliveira και τον βάζεις να παίζει στο 10, με τον Κωνσταντέλια στα αριστερά, ή τον έχεις αναπληρωματικό στα χαφ, για να μην σπάνε οι παραδόσεις

Όχι τίποτα, είναι και εξαιρετικά γουρλής ο άνθρωπος, όπου έχει πάει, έχει ξεσκιστεί να μαζεύει τίτλους.
Από τις φήμες του sdna:
*Οι Τούρκοι προσπάθησαν να επαναφέρουν την υπόθεση του Τζάκσον Μουλέκα, υποστηρίζοντας στα ρεπορτάζ τους ότι ο ΠΑΟΚ πρότεινε δανεισμό με τρία εκατ. ευρώ μπάι άουτ που δεν έγινε δεκτός, ενώ και ο παίκτης ήταν αρνητικός. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται από τον ΠΑΟΚ οι πληροφορίες. (METROSPORT)
- navigator11
Δεν ξέρω αν κλάπηκε ο Βούλγαρος από τον π@υστογ@υρο και λίγο με απασχολεί κιόλας. Τις λαλακίες περί απόσυρσης των δαφνομπουκωμένων 3-4 μέρες ήδη πριν κυκλοφορήσει το τουρκοδημοσίευμα πως κλείνει στο βοθρολίμανο είναι να 'χαμε να λέγαμε. Μιλάμε για δημοσίευμα που έπαιξε σε όλα τα μεγάλα γαυρομέσα και λοιπά ντεμέκ ουδέτερα! Δηλαδή ο γκέι είχε εγκαταλείψει την υπόθεση πλήρως αλλά τα 10 πρεζογραμμάρια, ο γκαύρος, το φως των θπορ, οι γκαζζέττες και λοιποί βόθροι ενημέρωσης ήξεραν ότι δε θα καταλήξει ο παίχτης σε αυτούς αλλά έπαιζαν μέχρι τελευταία στιγμή κανονικά το θέμα μάλλον για να εκθέσουν τον εθνικό στιχουργό, άλλωστε είναι σύνηθες να κάνουν αντιπολίτευση. Ρε άντε κάντε μας τη χάρη.
-
Αυτός εδώ πως ξέπεσε έτσι ρε παιδιά
https://www.transfermarkt.co.uk/javi-on ... ler/298983
https://www.transfermarkt.co.uk/javi-on ... ler/298983
Σοβαρά Ε;
Σας πείραξε τώρα ξαφνικά που κάποιοι που έχουν σκάσει με αυτά που γράφονταν 3 μήνες εδώ μέσα τώρα αντέδρασαν ;
Να κάνουμε ένα ανθολογία για τα εκτρώματα με προσωπικες αισχρες επιθέσεις που γράφονταν κοπυ-πειστ κάθε 3 ποστ; Για προφίλ με 10 ποσταρίσματα που επιτρέπονταν να περνάνε χολή; Επειδή δεν μπαίνουμε κ δεν γράφουμε πλέον δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζουμε ....
Κόψαμε τους ΑΡΔ κ τα καρκινιαρικα ερτζιανά κ στο μόνο τοπικ που ακολουθώ εδώ ήταν στων μεταγραφών για να διαβάζουμε καμμία είδηση ή πληροφορία ως μόνο τρόπο ενημερωσης ....κ πέφταμε σε 20 σελίδες ανά μέρα που επαναλάμβαναν τα ίδια ξέρατα ....και τώρα κάποιοι μας κούνησαν κ τι δάχτυλο ότι εξαιτίας της μιζέριας ξύπνησε η ΠΑΕ κ πήρε παίχτες ; Λες κ αυτοί οι παίχτες έρχονται Ελλάδα τον Ιούλιο αν δεν παίζεις Τσου Λου....λες κ δεν είμαστε η ύστατη λύση...λες κ τις χρονιές των νταμπλ οι καλύτερες κινήσεις δεν ήταν τελευταίες μέρες χειμώνα καλοκαίρι.
Μας κόψατε το γήπεδο με τη μιζέρια της διπλανής θέσης ....μας κόψατε το σάιτ εδώ με την τοξικότητα . 3½ χρόνια ξενερας! Δεν μας έκοψε το γήπεδο ή το διάρκειας ούτε ο Βουλινος κ οι συνδεσμητικες αποχές ...ούτε ο Αγρινιώτης φυτευτος ...ούτε οι συνεχόμενες χρονιές χωρίς στόχους κ όνειρα ....ούτε τα ντέρμπυ παραμονής με Πανιώνιους...κ μας το έκοψε ο διπλανός "αδερφός" ΠΑΟΚτσης μόλις λίγους μήνες μετά από δύο συνεχόμενα νταμπλ και 5 τίτλους που παπαγαλιζε αυτά που ακούγαμε από Πόκεμον και λικια ότι "Ε κι εσύ ρε Σαββίδη γιατί έδωσες δικαίωμα με την Ξάνθη" και "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά άρα ίσως και να κάναμε κάτι"!! Κι από τότε κι έπειτα επιστροφή στη μιζέρια.
Ζήστε σε αυτό το κλίμα...δικαίωμα σας ...το εγώ σας να είναι καλά κ ποιος τον μπιπ τον ΠΑΟΚ (Ε;)....λυπάμαι μόνο τις δικές σας κ τους ανθρώπους γύρω σας αν τόση τοξικότητα είναι συνήθης και στην υπόλοιπη ζωή σας ....κάντε λίγη υπομονή ...θα έρθει η επόμενη γκέλα να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας ....
αλλά δεν θα απαγορεψετε και όλους όσους ανέχονται όλο αυτό το καλοκαίρι αυτό το κλίμα να σωπάσουν ακούγοντας σας μάλιστα να ζητάτε κ τα εύσημα για τις μεταγραφές ότι προήλθαν από τη δική σας "πίεση" και "κριτική"! Ε νισαφι!
Σας πείραξε τώρα ξαφνικά που κάποιοι που έχουν σκάσει με αυτά που γράφονταν 3 μήνες εδώ μέσα τώρα αντέδρασαν ;
Να κάνουμε ένα ανθολογία για τα εκτρώματα με προσωπικες αισχρες επιθέσεις που γράφονταν κοπυ-πειστ κάθε 3 ποστ; Για προφίλ με 10 ποσταρίσματα που επιτρέπονταν να περνάνε χολή; Επειδή δεν μπαίνουμε κ δεν γράφουμε πλέον δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζουμε ....
Κόψαμε τους ΑΡΔ κ τα καρκινιαρικα ερτζιανά κ στο μόνο τοπικ που ακολουθώ εδώ ήταν στων μεταγραφών για να διαβάζουμε καμμία είδηση ή πληροφορία ως μόνο τρόπο ενημερωσης ....κ πέφταμε σε 20 σελίδες ανά μέρα που επαναλάμβαναν τα ίδια ξέρατα ....και τώρα κάποιοι μας κούνησαν κ τι δάχτυλο ότι εξαιτίας της μιζέριας ξύπνησε η ΠΑΕ κ πήρε παίχτες ; Λες κ αυτοί οι παίχτες έρχονται Ελλάδα τον Ιούλιο αν δεν παίζεις Τσου Λου....λες κ δεν είμαστε η ύστατη λύση...λες κ τις χρονιές των νταμπλ οι καλύτερες κινήσεις δεν ήταν τελευταίες μέρες χειμώνα καλοκαίρι.
Μας κόψατε το γήπεδο με τη μιζέρια της διπλανής θέσης ....μας κόψατε το σάιτ εδώ με την τοξικότητα . 3½ χρόνια ξενερας! Δεν μας έκοψε το γήπεδο ή το διάρκειας ούτε ο Βουλινος κ οι συνδεσμητικες αποχές ...ούτε ο Αγρινιώτης φυτευτος ...ούτε οι συνεχόμενες χρονιές χωρίς στόχους κ όνειρα ....ούτε τα ντέρμπυ παραμονής με Πανιώνιους...κ μας το έκοψε ο διπλανός "αδερφός" ΠΑΟΚτσης μόλις λίγους μήνες μετά από δύο συνεχόμενα νταμπλ και 5 τίτλους που παπαγαλιζε αυτά που ακούγαμε από Πόκεμον και λικια ότι "Ε κι εσύ ρε Σαββίδη γιατί έδωσες δικαίωμα με την Ξάνθη" και "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά άρα ίσως και να κάναμε κάτι"!! Κι από τότε κι έπειτα επιστροφή στη μιζέρια.
Ζήστε σε αυτό το κλίμα...δικαίωμα σας ...το εγώ σας να είναι καλά κ ποιος τον μπιπ τον ΠΑΟΚ (Ε;)....λυπάμαι μόνο τις δικές σας κ τους ανθρώπους γύρω σας αν τόση τοξικότητα είναι συνήθης και στην υπόλοιπη ζωή σας ....κάντε λίγη υπομονή ...θα έρθει η επόμενη γκέλα να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας ....
αλλά δεν θα απαγορεψετε και όλους όσους ανέχονται όλο αυτό το καλοκαίρι αυτό το κλίμα να σωπάσουν ακούγοντας σας μάλιστα να ζητάτε κ τα εύσημα για τις μεταγραφές ότι προήλθαν από τη δική σας "πίεση" και "κριτική"! Ε νισαφι!
Ο Mounir Chouiar να δεχόταν άραγε να έρθει μόνο για ελληνικό πρωτάθλημα;
Θα ήταν πολύ δυνατή προσθήκη και για το μελλοντικό ρόστερ.
Όπως φυσικά με άλλη λογική και κάποιοι γερολυκοι όπως ο Παπου Γκόμες για το βάθος της φετινής σεζόν
Θα ήταν πολύ δυνατή προσθήκη και για το μελλοντικό ρόστερ.
Όπως φυσικά με άλλη λογική και κάποιοι γερολυκοι όπως ο Παπου Γκόμες για το βάθος της φετινής σεζόν
- abc_o_ karpouzas
Ρε τι γλέντια έχουν να γίνουν φέτος...
Σκουφί...κανονισε...το 2πλο σήμερα και τα υπόλοιπα...εχει ο Θεός...
Και δηλώσεις...θελω να σε ακούω να κάνεις δηλώσεις..
Αυτό και εκείνο και το άλλο και η κλοπή και το γραφικό το Πήλιο και οι παραπάνω κλεμμένοι βαθμοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο...
Ξέρεις εσύ...το έχεις ξανακάνει...
Γιατί να... το κρυψομεν άλλωστε...
Φέρτε ρε καναν παίκτη...
Σκουφί...κανονισε...το 2πλο σήμερα και τα υπόλοιπα...εχει ο Θεός...
Και δηλώσεις...θελω να σε ακούω να κάνεις δηλώσεις..
Αυτό και εκείνο και το άλλο και η κλοπή και το γραφικό το Πήλιο και οι παραπάνω κλεμμένοι βαθμοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο...
Ξέρεις εσύ...το έχεις ξανακάνει...
Γιατί να... το κρυψομεν άλλωστε...
Φέρτε ρε καναν παίκτη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 03 Σεπ 2023, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή είμαστε ΜΑΚΡΑΝ η πιο δουλεμένη ομάδα στην Ελλάδα έχουμε κάποιες ελπίδες. Δεν είμαστε το φαβορί. Έχουμε όμως τις δικές μας πιθανότητες.gpaok έγραψε:Οσοι κάναμε υπομονή τώρα χαιρόμαστε. Όσοι γκρίνιαζαν θέλουν να βγουν από πάνω.
Αν απλά αυτοί που ...να το πω γλυκά " ανησυχούσαν υπέρμετρα για το καλό της ομαδς"...απλά λίγο σταματήσουν να μιλάνε, όλα θα πάνε πρίμα.
Ον τοπικ...προσωπικά δε βλέπω ανάγκη για άλλη μεταγραφή.το ξαναλέω νομίζω ότι οπως είμαστε ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..
Αν δεν είχαμε και όλους αυτούς τους αδικημένους από την ζωή που ξέρουν καλύτερα από τον εκάστοτε προπονητή και τους "δημοσιογράφους" της πόλης που έχουν συμφέρον να μην πηγαίνει καλά η ομάδα θα ήμασταν πραγματικά πολύ καλά.
Εγω θα επαναλάβω την ερώτηση που έκανε και κάποιος συνφορουμίτης παραπάνω:
Τελικά ποιος τις έκανε τις μεταγραφές;;;
Γιατί καλά να λέμε αν πέσουν τα λεφτά έρχονται οι παίχτες, αλλά κάποιος διάλεξε τους στόχους, κάποιος επέλεξε τη στρατηγική και κάποιος έδωσε το οκ για τα χρήματα (καλά αυτό ξέρουμε ποιος το έκανε).
Όποιος λοιπόν είχε την ευθύνη μπράβο του και αν κάποιος απο τα παιδιά που έχουν εσωτερικές πληροφορίες γνωρίζει, ας μας πει. Δε νομίζω ότι θα βλαψει σε κάτι μιας και πιστευω ότι όλοι μόνο συγχαρητήρια θα έχουμε να του δώσουμε.
ΥΓ Αν έχει ειπωθεί νωριτερα συγνώμη για το ποστ αλλά απο εχτες τα πόστ κατατίθενται με τετοιο ρυθμό που δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω όλα!
Τελικά ποιος τις έκανε τις μεταγραφές;;;
Γιατί καλά να λέμε αν πέσουν τα λεφτά έρχονται οι παίχτες, αλλά κάποιος διάλεξε τους στόχους, κάποιος επέλεξε τη στρατηγική και κάποιος έδωσε το οκ για τα χρήματα (καλά αυτό ξέρουμε ποιος το έκανε).
Όποιος λοιπόν είχε την ευθύνη μπράβο του και αν κάποιος απο τα παιδιά που έχουν εσωτερικές πληροφορίες γνωρίζει, ας μας πει. Δε νομίζω ότι θα βλαψει σε κάτι μιας και πιστευω ότι όλοι μόνο συγχαρητήρια θα έχουμε να του δώσουμε.
ΥΓ Αν έχει ειπωθεί νωριτερα συγνώμη για το ποστ αλλά απο εχτες τα πόστ κατατίθενται με τετοιο ρυθμό που δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω όλα!

Εντάξει το ότι είναι σε ομίλους την βοηθάει περισσότερο το ότι είναι συνεχώς πρωταθλήτρια , έχοντας κάνει απλώς κατά καιρούς κάποιες καλές εμφανίσεις και νίκες όπως αυτή απέναντι στη Ρόμα για παράδειγμαnunies4 έγραψε:Τωρα θα ελεγα αν η Λουντογκορετς τα τελευταια χρονια ειναι επιπεδου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ οπως λεει το αρθρο αλλα θα στεναχωρησω πολυ κοσμο
- WeWillRockYou
Αν πάντως δεν βιαζόμαστε πια για την έξτρα κίνηση μεσοεπιθετικού, φαντάζομαι θα πάμε σε παίκτη που δεν θα έχει ως προαπαιτούμενο το να παίξει Ευρώπη, για να δηλωθεί στην λίστα.
Οπότε αυτόματα ξεχνάμε μεγάλα ονόματα και κοιτάμε σε πιο νορμάλ κλίμακα παικτών.
Για περιπτώσεις δανεικών δεν ξέρω αν θα μπορούσε να πειστεί κάποιος να έρθει χωρίς Ευρώπη, με εξαίρεση την περίπτωση Λημνιού λόγω προϊστορίας.
Στους ελεύθερους θα ταίριαζε γάντι ο μικρός Γιόβιτς, μακάρι να το προσπαθήσουμε.
Οπότε αυτόματα ξεχνάμε μεγάλα ονόματα και κοιτάμε σε πιο νορμάλ κλίμακα παικτών.
Για περιπτώσεις δανεικών δεν ξέρω αν θα μπορούσε να πειστεί κάποιος να έρθει χωρίς Ευρώπη, με εξαίρεση την περίπτωση Λημνιού λόγω προϊστορίας.
Στους ελεύθερους θα ταίριαζε γάντι ο μικρός Γιόβιτς, μακάρι να το προσπαθήσουμε.