Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
φίλοι και φίλες, σας δίνω σήμερα πληροφορία για να βγάλετε φράγκα:
νικητής CL η Μπάγιερν Μονάχου.
Ρίξετέ το από σήμερα, που είναι ακόμη υψηλό το ποσοστό.
Δυστυχώς, στην σύντομη ζωή μας, οι ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά μας είναι μετρημένες.
Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να τις αναγνωρίσουμε και να τις ''αρπάξουμε απο τα μαλλιά''.
Μια τέτοια ευκαιρία για εύκολο χρήμα, μοιράζομαι και εγώ μαζί σας.
Μπάγιερν Μονάχου, νικητής CL 2023-2024.
νικητής CL η Μπάγιερν Μονάχου.
Ρίξετέ το από σήμερα, που είναι ακόμη υψηλό το ποσοστό.
Δυστυχώς, στην σύντομη ζωή μας, οι ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά μας είναι μετρημένες.
Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να τις αναγνωρίσουμε και να τις ''αρπάξουμε απο τα μαλλιά''.
Μια τέτοια ευκαιρία για εύκολο χρήμα, μοιράζομαι και εγώ μαζί σας.
Μπάγιερν Μονάχου, νικητής CL 2023-2024.
Αν η Σιτι βρει μπροστα της την Μπαγιερν
μεχρι κ 5 παστελια της ριχνει
στο χαλαρο
μεχρι κ 5 παστελια της ριχνει
στο χαλαρο
είδα και city σήμερα.
Δεν με έπεισε.
Χωρίς τον ντε Μπρούν στο κέντρο (μάλλον πάπαλα για κάνα εξάμηνο) και με έλλειψη εναλλακτικών στην δημιουργία (ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν ξεκίνησε καλά κι δεν έχουν άλλον), δεν νομίζω να διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο.
Αυτός ο μαυρούλης που πήραν στα εξτρέμ (Ντοκού) μόνο φρου-φρου και αρώματα.
Πούλησαν και τον Πάλμερ τον πιτσιρικά (άνευ λογικής), οπότε στο κέντρο φέτος μόνο 5 παίχτες - ίσως τους βγει ο Νούνες, ίσως όχι.
Μπορούμε να τους στείλουμε κάνα δανεικό, τώρα που εμείς γεμίσαμε
Πάντως σοβαρά, η City φέτος δεν πείθει, λόγω έλλειψη εναλλακτικών.
Σήμερα έπαιξαν με 10άρι τον ... Άλβαρεζ.
Δεν με έπεισε.
Χωρίς τον ντε Μπρούν στο κέντρο (μάλλον πάπαλα για κάνα εξάμηνο) και με έλλειψη εναλλακτικών στην δημιουργία (ο Μπερνάρντο Σίλβα δεν ξεκίνησε καλά κι δεν έχουν άλλον), δεν νομίζω να διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο.
Αυτός ο μαυρούλης που πήραν στα εξτρέμ (Ντοκού) μόνο φρου-φρου και αρώματα.
Πούλησαν και τον Πάλμερ τον πιτσιρικά (άνευ λογικής), οπότε στο κέντρο φέτος μόνο 5 παίχτες - ίσως τους βγει ο Νούνες, ίσως όχι.
Μπορούμε να τους στείλουμε κάνα δανεικό, τώρα που εμείς γεμίσαμε

Πάντως σοβαρά, η City φέτος δεν πείθει, λόγω έλλειψη εναλλακτικών.
Σήμερα έπαιξαν με 10άρι τον ... Άλβαρεζ.
-
Νωρις ειναι ακομα
Στην Αγγλια ομως δεν βλεπω να εχει αντιπαλο η Σιτι
Τωρα γι αυτο π γραφτηκε παραπανω για τη Μπαγιερν
Την ειδα κι εγω σημερα
Τρομαξε να κερδισει την πεθαμενη την Γκλαντμπαχ εκτος εδρας
Μονοτερμα κ οι αλλοι πισω σαν τη Λαμια κ δεν μπορουσαν να βαλουν γκολ κ ας εχουν τον Κειν
Η Ντορτμουντ πτωμα επίσης χθες
Μονη της ειναι η Μπαγιερν στη Γερμανια
Αλλα για το Τσ.Λ. δεν το βλεπω μ τιποτα
Στην Αγγλια ομως δεν βλεπω να εχει αντιπαλο η Σιτι
Τωρα γι αυτο π γραφτηκε παραπανω για τη Μπαγιερν
Την ειδα κι εγω σημερα
Τρομαξε να κερδισει την πεθαμενη την Γκλαντμπαχ εκτος εδρας
Μονοτερμα κ οι αλλοι πισω σαν τη Λαμια κ δεν μπορουσαν να βαλουν γκολ κ ας εχουν τον Κειν
Η Ντορτμουντ πτωμα επίσης χθες
Μονη της ειναι η Μπαγιερν στη Γερμανια
Αλλα για το Τσ.Λ. δεν το βλεπω μ τιποτα
-
Βρε να παρει η Μπαγερν τι τσ λ μπορεί αλλά όχι ότι έχει ελλείψεις η Σιτι
Πάρα πολύ τρέξιμο οι της άιντραχτ...Δημιουργικά όχι πολλά, αλλά έχω χαζέψει με την ταχύτητα και το συνεχές τρέξιμο...
0-1 η κολωνία με πέναλτυ..Το έκανε ο Μαξ (παλιός της psv, είχαμε παίξει και αντίπαλοι ομίλους γιουρόπα), αριστερό μπακ βαψομαλλιάς.
πόσες αγωνιστικές εχουν παιχτεί Γερμανία ;
Με αυτο το δείγμα του α΄ημιχρόνου , βλέπω ομαδα αρκετά ασύνδετη με δυσκολία αναπτυξης ευάλωτη στο πρέσινγκ
Τους λείπουν παίκτες σήμερα ;
Με αυτο το δείγμα του α΄ημιχρόνου , βλέπω ομαδα αρκετά ασύνδετη με δυσκολία αναπτυξης ευάλωτη στο πρέσινγκ
Τους λείπουν παίκτες σήμερα ;
Ειδα και εγω το πρωτο ημιχρονο. Γρηγορη και δυνατη ομαδα η Αιντραχτ οντως. Αλλα μεχρι εκει. Τιποτα αλλο. Οχι οτι δεν αρκει αυτο για να σε κερδισει, αλλα δεν ειδα μια ομαδα που να λεω ωχ αμαν που παμε να παιξουμε με αυτους.
Έτσι είναι...ασύνδετη, δημιουργικά τίποτα, ποιοτικά λίγα πράγματα.. Αλλά τρέχουν πολύ τα παλικάρια.
Είναι ιδανική η φάση που τους πετυχαίνουμε. Νέος προπονητής, και αποχώρηση των περισσότερων βασικών μονάδων που την έκαναν ανταγωνιστική τα προηγούμενα χρόνια.
Εντικά, Καμάδα, Σο και Τουρέ ήταν αρκετά χρόνια εκεί.
Από τους καινούριους έφυγαν οι Λιντστρομ, Μπορέ και φυσικά ο υπερπαίκτουρας Κόλο Μουανί
Αν ελέγξουμε τον ρυθμό και σπάσουμε το πρες τους, πιστεύω τους έχουμε. Προφανώς παίζουν σε άλλη ταχύτητα και δεν θα είναι εύκολο, αλλά αναλογικά η psv που είχαμε αντιμετωπίσει πριν 3 χρόνια ήταν ομαδάρα μπροστά τους.
Είναι ιδανική η φάση που τους πετυχαίνουμε. Νέος προπονητής, και αποχώρηση των περισσότερων βασικών μονάδων που την έκαναν ανταγωνιστική τα προηγούμενα χρόνια.
Εντικά, Καμάδα, Σο και Τουρέ ήταν αρκετά χρόνια εκεί.
Από τους καινούριους έφυγαν οι Λιντστρομ, Μπορέ και φυσικά ο υπερπαίκτουρας Κόλο Μουανί

Αν ελέγξουμε τον ρυθμό και σπάσουμε το πρες τους, πιστεύω τους έχουμε. Προφανώς παίζουν σε άλλη ταχύτητα και δεν θα είναι εύκολο, αλλά αναλογικά η psv που είχαμε αντιμετωπίσει πριν 3 χρόνια ήταν ομαδάρα μπροστά τους.
Με το ζορι πηρε το Χ αν και σε καμια περιπτωση δεν ηταν για να χασει. Αυτη η Κολωνια μαλλον θα παλεψει για σωτηρια. Ουτε κατι Λαμιες και Λεβαδειακοι στην Τουμπα δεν παιζουν τοσο ταμπουρι 45 λεπτα.
Εχουν θεμα με κλειστες αμυνες, στημενα τιποτα και γενικα προβληματικη εικονα. Αν και απο οτι καταλαβα οι δυο μεταγραφες τους δεν ξεκινησαν βασικοι και μπηκαν αλλαγη. Ισως οταν μπουν κανονικα να αλλαξει η εικονα τους.
Και κατι ασχετο, για οποιον το ειδε στην νοβα. Ανεφερε ο σπηκερ εστω και μια φορα οτι η Αιντραχτ ειναι στον ομιλο μας;
Εχουν θεμα με κλειστες αμυνες, στημενα τιποτα και γενικα προβληματικη εικονα. Αν και απο οτι καταλαβα οι δυο μεταγραφες τους δεν ξεκινησαν βασικοι και μπηκαν αλλαγη. Ισως οταν μπουν κανονικα να αλλαξει η εικονα τους.
Και κατι ασχετο, για οποιον το ειδε στην νοβα. Ανεφερε ο σπηκερ εστω και μια φορα οτι η Αιντραχτ ειναι στον ομιλο μας;