Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από sidpanos »

μ'αρεσε ο τρόπος και ότι είπε σήμερα...
Ακόμη περισσότερο μ άρεσε οτι παραδέχτηκε πως το ότι δεν πίεζε τόσο καιρό,είναι λάθος της διοίκησης...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Μην σε απασχολει τοσο πολυ fuzztone. Αυτοι παντα υπαρχουν. Ειναι της ιδιας συνομοταξιας με αυτους που ΜΟΝΙΜΩΣ ειρωνευονται τα παντα με περισση ξερολιαση και αφηνουν υπονοουμενα του κ*λου για καθε κινηση της ΠΑΕ.

Οσο για τον Σαντος, οταν αναφερθηκε σε καποιους που καλυτερα ειναι να μην ερχονται στο γηπεδο εννοουσε, νομιζω, εκεινο το ειδος των ανθρωποειδων που φωναζαν καποτε "Σαντος γ*μησου και αντε παραιτησου" καθως και αλλα πολλα πισω απο τον παγκο. Δεν εννοουσε οτι δεν θα πρεπει να ακουγεται/γραφεται κιχ για τις επιλογες του Σαντος. Ετσι το εκλαμβανω εγω τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

fuzztone πραγματικα εχω την αισθηση οτι εισαι ο γιαννης παπαδοπουλος
πρωην στελεχος της ΠΑΕ και αν δεν εισαι θα μπορουσες να εισαι απο τον
τροπο που γραφεις.............. :) :)

περιμενω να με κανεις διαχωρισμο της γκρινιας απο την καλοπροαιρετη κριτικη.......
κριτικη αν συνεχιζεται πανω 1-2 μερες νομιζω οτι γινετε πλεον μιρλα και γκρινια.....
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

fuzztone έγραψε:Είναι πραγματικά απίστευτο πως ορισμένοι βαφτίζουν οτιδήποτε γράφεται και δεν εξυμνεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη διοίκηση ως "γκρίνια" (το λιγότερο βαρύ από τους χαρακτηρισμούς).
Είναι γιατί υπάρχουν φερέφωνα διασκορπισμένα σε θέσεις ελεύθερων σκοπευτών σε όλα τα μέσα, που καταπιέζουν τον λαό του ΠΑΟΚ που θέλει να διαμαρτυρηθεί για την κατάντια της ομάδας αλλά δεν τον αφήνουν.

Εγώ αντίθετα βρίσκω απίστευτο το γεγονός πως όταν το κλίμα στην ομάδα είναι σε άσχημο σημείο μόνο και μόνο εξαιτίας της υπερβολικά υπερβολικής "καλοπροαίρετης" κριτικής στην ομάδα από τον Μάιο και μετά, και την ίδια μέρα με μία συνέντευξη του καπετάνιου του ΠΑΟΚ που προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία και το θετικό κλίμα, βρίσκονται ακόμα άτομα που απαιτούν να επανα-επιβεβαιώσουν το δικαίωμα τους στην κριτική (λες και κάποιος τους το στέρησε), αδιαφορώντας αν έτσι παίζουν το παιχνίδι των εχθρών του ΠΑΟΚ, διαιωνίζοντας το κακό κλίμα και εμποδίζοντας την επαναφορά της ηρεμίας στην ομάδα.

Κοινώς, λογική "που 'ν' το κράνος σου?" με μόνο στόχο (στην καλύτερη περίπτωση) την προσωπική προβολή, χωρίς καμία έγνοια για τις συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

eorptol έγραψε:fuzztone πραγματικα εχω την αισθηση οτι εισαι ο γιαννης παπαδοπουλος
πρωην στελεχος της ΠΑΕ και αν δεν εισαι θα μπορουσες να εισαι απο τον
τροπο που γραφεις.............. :) :)
Χαίρομαι eorptol γιατί αναβαθμίστηκα. Την προηγούμενη φορά ήμουν ο γούμενοπαγώνης και ο ζαγόρας :)
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ.......
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΠΑΟΚ είμαστε όλοι. Κανένας λιγότερο κανένας περίσσότερο.

Τα χρόνια περάσανε εκείνα που ο οπαδός έτρεχε να βρει λύση στα Διοιηκητικά και να έχει το αγωνηστικό άγχος.

Κάποτε αυτά επιτρεπότανε. Πως επιτρεπότανε...Δεν είχαμε ανθρώπους έντιμους. Χρέοι παντού, παίκτες να κάνουνε προσφυγές, η εικόνα του ΠΑΟΚ έμοιαζε με ομάδα Γ' Εθνικής κατηγορίας, που το μόνο που την σώζει σαν ομάδα απο τα χειρότερα ήταν ο ΛΑΟΣ.

Σήμερα ο ΛΑΟΣ ξανά σώζει αυτήν την ομάδα. Που έχει έντιμους ανθρώπους να ξεχρεώνουνε χρέη, να μην υπάρχουνε προσφυγές και να ξαναγυρίζει η χαμένη αίγλη ξανά πίσω και να βλέπουνε οι κάτω ότι το Θηρίο που λέγετε ΠΑΟΚ, ξανά αρχίζει να αποκτά και πάλι της αισθής του.

Τώρα... Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚτσής; Να ασχολείτε με τα Διοιηκητικά; η να βάζει φωνή και να οργανώνεται οπαδικά στην κερκίδα;
:?
kos

Δημοσίευση από kos »

το παιχνιδι των εχθρων του ΠΑΟΚ και πρασινα αλογα φιλε τερατιε.
εαν θελεις να μιλησουμε σοβαρα, πρωτος ο ζαγορακης αδιαφορησε για αυτο προσλαμβανοντας τον γκαγκατση.
εριξε πολυ νερο στον μυλο των εχθρων του ΠΑΟΚ με αυτη του την κινηση.

στο θεμα που ζησηταμε τωρα.
την φραση αυτη την εχω πει εγω σε φιλους που δεν γουσταρουν σαντος πανω απο 100 φορες. μην ερθεις στο γηπεδο, μην ξαναπατησεις εδω, μην ξαναπαρεις διαρκειας κτλ, κτλ.

εγω ομως ειμαι οπαδος και κανω συζητησεις καφενειακου επιπεδου. ο ζαγορακης ομως ειναι προεδρος και δεν ειναι σοβαρο να λεει οτι οποιος δεν συμφωνει με την επιλογη του στο προσωπο του σαντος να μην ερθει στο γηπεδο. και βεβαια ξερουμε ολοι μας πολυ καλα οτι μεσα σε αυτους που δεν πανε τον σαντος ειναι μερικες χιλιαδες που εχουν ηδη πληρωσει το διαρκειας τους.

με λιγα λογια, νομιζω οτι επρεπε να πει κατι διαφορετικο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"Εσείς νομίζετε ότι είναι δίκαιο αυτό που γίνεται για τον Σάντος; Είναι προπονητής στην ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που συμβαίνει. Πηγαίνω σπίτι και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Γιατί τόσο χολή; Αφήστε την ομάδα να προχωρήσει. Δηλαδή λύση είναι οι καινούριοι προπονητές; Έγινε ανανέωση με τον προπονητή γιατί πιστεύουμε σε αυτό που κάνει. Έχουμε κρίση και κρίνουμε κάποια πράγματα επάνω στο ποδόσφαιρο. Όποιος στεναχωριέται που τον βλέπει στον πάγκο, ας μην έρχεται στο γήπεδο. Δεν μιλάμε για πρόσωπα αλλά για μία ομάδα, τον ΠΑΟΚ»

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ Ο ΖΑΓΟΡ ? Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ 2012 ......
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝ ΧΑΛΙΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

eorptol
+ 4 Κάποια πράγματα είναι κατανοητά!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

kos έγραψε:το παιχνιδι των εχθρων του ΠΑΟΚ και πρασινα αλογα φιλε τερατιε.
εαν θελεις να μιλησουμε σοβαρα, πρωτος ο ζαγορακης αδιαφορησε για αυτο προσλαμβανοντας τον γκαγκατση.
εριξε πολυ νερο στον μυλο των εχθρων του ΠΑΟΚ με αυτη του την κινηση.

στο θεμα που ζησηταμε τωρα.
την φραση αυτη την εχω πει εγω σε φιλους που δεν γουσταρουν σαντος πανω απο 100 φορες. μην ερθεις στο γηπεδο, μην ξαναπατησεις εδω, μην ξαναπαρεις διαρκειας κτλ, κτλ.

εγω ομως ειμαι οπαδος και κανω συζητησεις καφενειακου επιπεδου. ο ζαγορακης ομως ειναι προεδρος και δεν ειναι σοβαρο να λεει οτι οποιος δεν συμφωνει με την επιλογη του στο προσωπο του σαντος να μην ερθει στο γηπεδο. και βεβαια ξερουμε ολοι μας πολυ καλα οτι μεσα σε αυτους που δεν πανε τον σαντος ειναι μερικες χιλιαδες που εχουν ηδη πληρωσει το διαρκειας τους.

με λιγα λογια, νομιζω οτι επρεπε να πει κατι διαφορετικο.

Και διάγγελμα Πρωθυπουργικό να έβγαζε και να το έλεγε το απλό απλότερο... Ο γκρινιάρης αν δεν γκρινιάξει θα κατσουφιάσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Τετ 09 Σεπ 2009, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

για το σαντος ειπε ενα πενταλεπτο-δεκαλεπτο οτι ειναι καλος προπονητης, συνεργαζομαι καλα, τον πιστευω, περι επιθετικου ποσοφαιτου, περι συνεργασιας με τον τεχνικο διευθυντη, ποιοι καννουν μεταγραφες, περι αμυντικογενους ποδοσφαρου κλπκλπ και οταν ρωτηθηκε για 15η φορα γιατι τον κραταμε επειδη δεν αρεσει στον φαζτοουν και τον καθε φαζτοουν ειπε στη τελικη οποιον δεν του αρεσουν τα "μουτρα" του ας κατσει να βλεπει τον παοκ απο την τηλεοραση......αν αυτο που ειπε ο ζαγορ ειναι το ιδιο με το να τονιζει καθενας το "οποιος δεν του αρεσει ο σαντος να μην πατησει γηπεδο" τοτε \κανουμε σαν τις μωρες παρθενες.......

εδω απο ολη τη συνεντευξη της μιαμισης ωρας καποιοα φυτα αθηναικης προελευσης απομονωσαν ως τιτλο οτι " ο παοκ εχει πλεον φωνη"

επακριβως ειπε ο ζαγορ "μας κατηγορουν οτι ειμαστε στο αρμα του παναθην....οτι ειμαστε στο αρμα του ολυμπ....ας μας πουνε σε ποιο αρμα ειμαστε να ξερουμε και εμεις....ε, λοιπον ειμαστε στο αρμα του παοκ"
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Αυτος που θα πιαστει απο τη μια προταση μιας ολοκληρης συνεντευξης τυπου χωρις να λαβει υποψη του οσα εχουν λεχθει προηγουμενως,την χρονικη στιγμη της συνεντευξης ,τη συναισθηματικη κατασταση της στιγμης το χει χασει το παιχνιδι...Η πλειοψηφια καταλαβαινει τι εννοει ο Προεδρος και πως το λεει , αλλα και μονο το να διαβασεις τη συνεντευξη χωρις να την εχεις ακουσει μπορει να σε οδηγησει σε λαθος συμπερασματα...Cool,δεν ειναι ψευτομαγγας ο Προεδρος .
Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ λεει,οχι προσωπα (κι εγω δεν μπορω με τιποτα να αγαπησω τον Σαντος τον Φερναντο...Φατσα ειναι αυτη?αλλα τον αγαπαω σαν κομματι του ΠΑΟΚ).
Ζαγορ συνεχισε ετσι , με αληθειες με διαφανεια με συναισθημα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Οι δηλώσεις του προέδρου με κάλυψαν πλήρως και προσυπογράφω πλήρως τις μέχρι τώρα επιλογές της διοίκησής του (διοικητικά - οικονομικά και αγωνιστικά).

Ωστόσο, θέλω να επισημάνω την αοριστία της τοποθέτησης του για το νέο γήπεδο. Πρέπει να μας ξεκαθαρίσει: είναι στις προθέσεις της διοίκησής του να κάνει κάτι;
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

eorptol έγραψε: ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ Ο ΖΑΓΟΡ ? Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟ 2012 ......
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝ ΧΑΛΙΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
Ο Ζαγοράκης είπε ότι το συμβόλαιο του Σάντος ανανεώθηκε απο τώρα απο τη μια μεν γιατί πιστεύουν τον Σάντος και θα τον κρίνουν σε βάθος χρόνου απο τα αποτελέσματα της δουλειάς του και απο την άλλη γιατί ήθελαν να προλάβουν την πιθανότητα να αποσταθεροποιηθούν τα αποδυτήρια και η ομάδα λόγω του ότι έληγε το συμβόλαιό του...

Και επιπρόσθετα είπε:
"Η ανανέωση του Σάντος δεν είναι επικοινωνιακή, είναι ουσιαστική και αν δουμε κάτι ότι είναι στραβό η ομαδα δεν θα ζημιωθεί (για θεμα απόλυσης)"

Επομένως μην κρίνει ο καθένας ότι θέλει και γράφει ότι να'ναι... Υπάρχει απεριόριστη στήριξη στον Σάντος, ο οποίος όμως κρίνεται βάση των αποτελεσμάτων της δουλειάς του σε βάθος χρόνου και όχι σε ένα ή δύο παιχνίδια... Και τα αποτελέσματα του Σάντος ώς σήμερα αντικειμενικά είναι επιτυχημένα...

Για τους Σαντοςμάχους λοιπόν, και ο Σάντος κρίνεται όπως και όλοι όσοι απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα... Κάνένας δεν είναι στο απυρόβλητο... Ο Σάντος θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα μείνει στην Τούμπα ώς το 2012 μόνο εφόσον η ομάδα συνεχίσει να πάει καλά και να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα... Αν κάνει τρείς-τέσσερεις συνεχόμενες ήττες δεν έγινε τίποτα, δεν αποτελεί κριτήριο κάτι τόσο βραχυπρόθεσμο... Αν τερματίσει όμως πχ έκτος, θα φύγει την επόμενη μέρα και χωρίς αποζημίωση...

Για τους Σαντοςδιώκτες, ο προπονητής σε βάθος χρόνου και βάση αποτελεσμάτων (το μόνο δηλαδή καθαρά αντικειμενικό κριτήριο) είναι επιτυχημένος. Επομένως όποιος αγαπάει την ομάδα δεν θα πρέπει να δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της και μάλιστα ορμώμενος μόνο απο υποκειμενικά κριτήρια (πχ αν μου αρέσει η φάτσα του ή το πως εννοεί ο καθένας το "καλό ποδόσφαιρο")...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”