Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρω οτι ο τιτλος τη φετινης μεταγραφικης περιοδου θα έπρεπε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να είναι:

Μηδενα προ του τέλους μακάριζε._

ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ για μια ζωή και ας νομίζουν οι άλλοι ότι είμαστε τρελοί. και καλά κάνουν, γιατί είμαστε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

διαβάζω πως η Λίστα Παιχτών για την Ευρώπη πρέπει να δηλωθεί το αργότερο αύριο.
Αυτό σημαίνει πως ο Βούλγαρος πρέπει να υπογράψει σήμερα ή ισχύει παράταση;
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Unpsofable78 έγραψε:Α ισχύει και κλείσουμε και Σανσονε πραγματικά είμαστε για πολύ μεγάλα πράγματα φέτος.

Βέβαια θα έχει πολύ δουλειά ο Ραζβαν και θα χρειαστεί να δείξουμε υπομονή και στήριξη στην ομάδα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως οι νέοι παίκτες μας. Δημιουργείται πάντως μία ομάδα με πολύ ταχυδυναμη και τεχνική από το κέντρο και μπροστά. Απίστευτο.

Ανανέωση με 4ετες σε Αντριγια, 3ετες Ραζβαν,Ιανουάριο υπογράφουμε για καλοκαίρι ως ελεύθερο Μαξιμοβιτς και το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός αν έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με καλή Ευρωπαϊκή πορεία και εφόσον ο Μάρκος Αντόνιο δείξει ότι τα αξίζει, πληρώνουμε την ρήτρα του και φέρνουμε και ένα ποιοτικό δεξί μπακ. Ονειρα ξέρω :D
Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως όνειρο όταν η ομάδα και το περιβάλλον της είναι σε αυτή τη φάση. Δεν έχει ταβάνι όταν είναι στο τιμόνι ο Ιβάν κι αυτό μας το δείχνει, ΠΑΝΤΑ, με πράξεις. Να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη και ας κάνουμε τη δουλειά μας να στηρίζουμε στα έυκολα μα παραπάνω στα δύσκολα. Στην πράξη όμως, όπως ο Τραντέλλενας, όχι στα λόγια. Πάμε για διπλό στο Ηράκλειο και μετά, όσο η ομάδα χτίζεται, εδώ θα είμαστε να τα λέμε τα καλώς και κακώς κείμενα, να κάνουμε την κριτική και την αυτοκριτική μας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μάγκες, τουλάχιστον όσοι δεν γράφουμε πρώτη φορά σήμερα στο forum, γνωρίζουμε πάνω κάτω αν είμαστε όλοι ΠΑΟΚτσάκια και αν ακόμα και όταν γανιάζουμε από το άγχος, γράφουμε καμία μαλ@κία έχοντας μόνο το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό μας.
Είναι σωστό; Είναι λάθος; Δεν νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Όλα είναι υποκειμενικά και ΔΕΝ κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Για μένα μόνο η πρόθεση μετράει. Και αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που πιστεύει πως ο black ή ο οποιοσδήποτε άλλος που θεωρούσε την ομάδα αποδυναμωμένη όταν είχαν φύγει παίκτες και δεν είχε έρθει σχεδόν κανείς, είχε κάποιο συμφέρον όταν το έγραφε, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ντροπή ρε μάγκες.

Σίγουρα δεν εκφράζουμε όλοι μας το ίδιο καλά το άγχος μας και σίγουρα η επανάληψη ορισμένων πραγμάτων, σπάει μπάλες. Συμφωνώ απόλυτα και γι'αυτό το λόγο εγώ προσωπικά έχω γράψει συγνώμη εδώ μέσα πάνω από τρεις φορές. Μπέσα και αντρίκια πράγματα.

Μη φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο και λέμε για αγάπη προς τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν, ή οτιδήποτε άλλο.
Εγώ ρε μάγκες, έχω πάρει το διαρκείας μου από τη δεύτερη μέρα διάθεσης. Από σπόντα δεν ταξίδεψα στη Σκωτία, έχω δει ήδη τρία παιχνίδια εντός και έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για Γερμανία. Δεν αγαπάω τον ΠΑΟΚ; Δεν στηρίζω; Δεν θα πήγαινα αν δεν έρχονταν μεταγραφές;
Εγώ ήμουν όμως και μέσα στη Μασσαλία όπου παίζαμε μάπες σε κάθε στενό και πήγα να στηρίξω τον Μιτρίτσα, τον Τέιλορ και τον Σίντκλεϊ.
Ήμουν ακόμα και μέσα στο Βουκουρέστι το 2005 (αν θυμάμαι καλά), όταν παίζαμε με τον Ηλιάδη και τον Μπαλάφα στα χαφ.

ΈΧΩ ΣΤΑΘΕΊ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΣΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ.
Με ομάδα, δίχως ομάδα. Με Σαββίδη, δίχως Σαββίδη. Με λεφτά, δίχως λεφτά.

Δεν γίνεται να τίθεται ούτε για αστείο το αν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και αν τον στηρίζουμε. Το κάνουμε και το δείχνουμε με κάθε τρόπο από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας είναι η απάντηση.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βλέπεις ακόμα και τον προπονητή να πιστεύει πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε, να το λέει διαρκώς, να βλέπεις τι συμβαίνει στον Ιβάν γενικότερα, να βλέπεις τι έγινε στις μεταγραφικές περιόδους των δυο τελευταίων ετών και να επιμένεις πως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έρθουν 3-4-5 παικταράδες.

Και κλείνω με αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αν κάποιοι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος μας το ίδιο καλά με εσάς, μη μας το χτυπάτε λες και εσείς έχετε το αλάθητο. Δεν το κάναμε από κακία. Το μόνο σίγουρο.

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

gpap έγραψε:διαβάζω πως η Λίστα Παιχτών για την Ευρώπη πρέπει να δηλωθεί το αργότερο αύριο.
Αυτό σημαίνει πως ο Βούλγαρος πρέπει να υπογράψει σήμερα ή ισχύει παράταση;
Μέχρι αύριο βράδυ η λίστα. Ο παικταράς είναι εδώ, πέρασε ιατρικά και υπογράφει. Χαλαρά προλαβαίνουμε! :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltirim την Κυρ 03 Σεπ 2023, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Sansone είναι 32 ετών (Σεπ. 1991). Είναι τόσο καλός ώστε να αξίζει το ρίσκο να τον φέρουμε;

ΥΓ: είναι και κοντός...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Blackgr4 έγραψε:Μάγκες, τουλάχιστον όσοι δεν γράφουμε πρώτη φορά σήμερα στο forum, γνωρίζουμε πάνω κάτω αν είμαστε όλοι ΠΑΟΚτσάκια και αν ακόμα και όταν γανιάζουμε από το άγχος, γράφουμε καμία μαλ@κία έχοντας μόνο το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό μας.
Είναι σωστό; Είναι λάθος; Δεν νομίζω πως υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση. Όλα είναι υποκειμενικά και ΔΕΝ κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Για μένα μόνο η πρόθεση μετράει. Και αν υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που πιστεύει πως ο black ή ο οποιοσδήποτε άλλος που θεωρούσε την ομάδα αποδυναμωμένη όταν είχαν φύγει παίκτες και δεν είχε έρθει σχεδόν κανείς, είχε κάποιο συμφέρον όταν το έγραφε, το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ντροπή ρε μάγκες.

Σίγουρα δεν εκφράζουμε όλοι μας το ίδιο καλά το άγχος μας και σίγουρα η επανάληψη ορισμένων πραγμάτων, σπάει μπάλες. Συμφωνώ απόλυτα και γι'αυτό το λόγο εγώ προσωπικά έχω γράψει συγνώμη εδώ μέσα πάνω από τρεις φορές. Μπέσα και αντρίκια πράγματα.

Μη φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο και λέμε για αγάπη προς τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν, ή οτιδήποτε άλλο.
Εγώ ρε μάγκες, έχω πάρει το διαρκείας μου από τη δεύτερη μέρα διάθεσης. Από σπόντα δεν ταξίδεψα στη Σκωτία, έχω δει ήδη τρία παιχνίδια εντός και έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για Γερμανία. Δεν αγαπάω τον ΠΑΟΚ; Δεν στηρίζω; Δεν θα πήγαινα αν δεν έρχονταν μεταγραφές;
Εγώ ήμουν όμως και μέσα στη Μασσαλία όπου παίζαμε μάπες σε κάθε στενό και πήγα να στηρίξω τον Μιτρίτσα, τον Τέιλορ και τον Σίντκλεϊ.
Ήμουν ακόμα και μέσα στο Βουκουρέστι το 2005 (αν θυμάμαι καλά), όταν παίζαμε με τον Ηλιάδη και τον Μπαλάφα στα χαφ.

ΈΧΩ ΣΤΑΘΕΊ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΣΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ.
Με ομάδα, δίχως ομάδα. Με Σαββίδη, δίχως Σαββίδη. Με λεφτά, δίχως λεφτά.

Δεν γίνεται να τίθεται ούτε για αστείο το αν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και αν τον στηρίζουμε. Το κάνουμε και το δείχνουμε με κάθε τρόπο από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας είναι η απάντηση.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βλέπεις ακόμα και τον προπονητή να πιστεύει πως η ομάδα δεν ενισχύθηκε, να το λέει διαρκώς, να βλέπεις τι συμβαίνει στον Ιβάν γενικότερα, να βλέπεις τι έγινε στις μεταγραφικές περιόδους των δυο τελευταίων ετών και να επιμένεις πως το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έρθουν 3-4-5 παικταράδες.

Και κλείνω με αυτό που έγραψα πιο πάνω. Αν κάποιοι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος μας το ίδιο καλά με εσάς, μη μας το χτυπάτε λες και εσείς έχετε το αλάθητο. Δεν το κάναμε από κακία. Το μόνο σίγουρο.

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ
Φίλε black μην τα παίρνεις προσωπικά. Δεν τα βάζουμε με αυτούς που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα και ήταν ξεκάθαρο ότι όσα έγραφαν ήταν από το άγχος τους όπως λες. Υπάρχουν κάποιοι που σχεδόν προσπαθούσαν να οργανώσουν αντιΣαββιδικο κίνημα. Κάποιοι που ακόμη δεν μπήκαν στον κόπο να εκφράσουν χαρά ή δείγμα ικανοποίησης για τις τελευταίες δυνατές μεταγραφές. Ολοι ξέρουμε ποιοι είναι.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Πιστεύω παιδιά πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν πράγματα, γιατί δεν θα μείνουν στο ρόστερ. Αναφέρομαι σε:

1. Λύρατζη
2. Σάστρε
3. Nasberg
4. Φελιπε
5. Βρακάς
6. Αντρε Ρικάρντο
7. Ζιβκο Ζιβκοβιτς

Δεν ελπίζω σε Σαμματά να πω την αλήθεια. Δεν μ γεμίζει ότι είναι φορ πρωταθλήματος. Μπράντον Τζίμας είναι δευτεράτζες.

Εάν έρθει ο Σανσόνε, χρειαζόμαστε δεξί μπακ επιπεδου Μάτος, και 2ο τέρμα επιπέδου Κοτάρσκι (για ανταγωνισμό).

Αντρίγια και Ραζβαν πρέπει μέχρι τέλος Οκτώμβρη να έχουν υπογράψει ανανέωση, γιατί μετά θα μας βγάλουν την ψυχή. :opaokara:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

K_geo έγραψε:θεωρω οτι ο τιτλος τη φετινης μεταγραφικης περιοδου θα έπρεπε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να είναι:

Μηδενα προ του τέλους μακάριζε._

ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ για μια ζωή και ας νομίζουν οι άλλοι ότι είμαστε τρελοί. και καλά κάνουν, γιατί είμαστε.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το σωστό είναι
Μηδενα προ του τέλους κακαριζε
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Όλα καλά όλα ωραία, ΑΛΛΑ έναν καλό λόγο για τον Ζοσέ δεν είδα να λέμε. Και καλώς ή κακώς οι μισοί από τις μεταγραφές μας είναι (αθόρυβα) δικές του.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί άκουγε το αλάνι στον δρόμο...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

iasoiako έγραψε:Πιστεύω παιδιά πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν πράγματα, γιατί δεν θα μείνουν στο ρόστερ. Αναφέρομαι σε:

1. Λύρατζη
2. Σάστρε
3. Nasberg
4. Φελιπε
5. Βρακάς
6. Αντρε Ρικάρντο
7. Ζιβκο Ζιβκοβιτς

Δεν ελπίζω σε Σαμματά να πω την αλήθεια. Δεν μ γεμίζει ότι είναι φορ πρωταθλήματος. Μπράντον Τζίμας είναι δευτεράτζες.

Εάν έρθει ο Σανσόνε, χρειαζόμαστε δεξί μπακ επιπεδου Μάτος, και 2ο τέρμα επιπέδου Κοτάρσκι (για ανταγωνισμό).

Αντρίγια και Ραζβαν πρέπει μέχρι τέλος Οκτώμβρη να έχουν υπογράψει ανανέωση, γιατί μετά θα μας βγάλουν την ψυχή. :opaokara:
Ρε αδερφε ποτέ πρόλαβες να βγάλεις συμπεράσματα για τον σαματα; 60 λεπτά έπαιξε το παλικάρι και κάτι 10λεπτα
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Μην ξεφεύγουμε, ζητάτε "αναβάθμιση" σε όλες τις θέσεις ενώ έχουμε ήδη παίκτες που περισσεύουν.
Όλα με μέτρο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Απτό να αμπελοφιλοσοφειτε τραβάτε βρείτε που είναι ο πριστ,
είναι ο πρώτος κ ο μόνος που μιλούσε για ψειρισμα παίχτη απτό στόχαστρο του γκει..
Αυτό το "καθίκι" έχει ινσαιντ ινφο απότι φαίνεται..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

GINOLA έγραψε:Είναι δυνατόν να τα βάλετε με συνοπαδους που ζητούσαν η ομάδα τους να ενισχυθεί;

Εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Δηλαδή αυτούς τους εμετούς παράνοιας που διαβάσαμε, τους λες "ζητούσαν να ενισχυθεί η ομάδα";
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”