Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
PAOKAPOMONOSMOY

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Θα γράψω κάτι που το έχω στο μυαλό από καιρό, αλλά η ροή των παιχνιδιών ήταν τέτοια που θα έχανε την αξία της. Πρόκειται για τον Σαματα .Δεύτερο παιχνίδι με Μπειταρ στο 1-3 στο κέντρο ο Ντελιας όχι με πάσα αλλά με βολ πλανε, με δύναμη μάλιστα βρίσκει τον Σαματα.Ο τύπος δείτε πώς την κατεβάζει αποφεύγει αντίπαλο βρίσκει πάλι τον Ντελια,τα υπόλοιπα γνωστά. Αυτόν μη τον φοβάστε.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

maceio έγραψε:και τώρα πονοκέφαλος ποιος θα μείνει απ έξω καθώς δικαιούμαστε έως 17 μη Έλληνες ( μαζί με ντεσποτοφ 21 )
αν βγάλεις εύκολα τον ρικαρντο , πρέπει να μείνουν απ έξω 3 από τους Νασμπεργκ , φιλιπε , σαστρε ? ,ζιβκο ?
Με Ελληνα με εμπειρια για 3ο κιπερ θα ειμασταν αρκετα πιο ευέλικτοι.

Επισης Νασμπεργκ δεν ειδαμε 1 χρονο τωρα, ο Σαστρε επισης φωτοβολιδα ρίσκο μεγαλο η κατασταση του.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως ο Λημνιος θα γυρισει λογικα Ελλαδα,λιγες πιθανοτητες ισως και για Τουρκια.Δεν νομιζω μετα τη περσινη μηδενικη χρονια λογω τραυματισμου να θελησει να μεινει αλλον εναν χρονο εκτος.Αν τον θελουμε νομιζω θα ερθει τρεχοντας.Εγω ειμαι 50-50.Ισως προτιμω το Σερβακι η τον Κουλιμπαλι.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Για 2ο ακουγεται τιποτα?
Βλεπω το προγραμμα και τρομαζω
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Τελικα θα κανουμε μεταγραφες?δεν ειναι υπαινιγμος προς κανενα μελος εδω μεσα ειναι..ειναι προς αυτους που μπαινουν κοιτανε και γραφουνε κατι φαντασιοπληκτα αρθρα..αντε παρατηστετα ..δεν μπορειτε να βρειτε τιποτα πλεον ..μιληστε για τιποτα αλλο γιατι απο μπαλα δεν ..
Καντε καμια μεταγραφη
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

paokmaniak έγραψε:
markos4 έγραψε:Οδικώς έρχεται τελικά ο Ντεσποτοφ, μάλλον δεν βρήκε εισιτήρια με το κτελ.
γιαι ρε τα κτελ πετανε?
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

mbison έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Παντως το μεγαλυτερο κολπο του φετινου καλοκαιριου ηταν η πωληση του Ναρευ και η αντικατασταση του με τον Δεσποτα. Αν το σκεφτεις ειναι τρελο. Μονο να φανταστεις τον Δεσποτα στην θεση του Ναρεη στο πρωτο ημιχρονο στην Κροατια με Χαιντουκ. 0-3 θα ηταν το ημιχρονο.
Κι εγώ απ τον ενθουσιασμό μου ξενύχτησα.
Αλλά είναι αλλού είδους παίκτης, φονιάς. Ο Ναρει μάρκαρε πολύ καλά ολη την πλευρά.
Αυτός λογικά δεν μαρκάρει τόσο καλά, γιατί δεν είναι κ η θέση του να παιζει όλη την πλευρά
Φιλε διαφωνω στα μαρκαρισματα. Οχι στο κομματι της συγκρισης των δυο γιατι δεν εχω δει τον νεο αλλα στην αμυντικη λειτουργια του Ναρεη. Εμενα προσωπικα δεν μου φαινοταν καλη παρα την προσπαθεια του παικτη. Και θεωρω οτι αυτος ηταν ο κυριος λογος που αλλαζε θεση το Ζιφκο σε ματς που θελαμε καλυτερη αμυντικη λειτουργια. Τωρα με Μπαμπα και Κεντζιορα εισαι ποιο σταθεορς πισω ετσι ωστε ισως να μην χρειαζεται να εχεις τοσα γυρισματα. Γιατι και ο νεος θελει 2 πισω να τον προσεχουνε. Το αυτο και απο την αλλη πλευρα ο Ζιφκο. Με Ναρεη αφηναν εναν εκει και ησυχαζανε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

maceio έγραψε:και τώρα πονοκέφαλος ποιος θα μείνει απ έξω καθώς δικαιούμαστε έως 17 μη Έλληνες ( μαζί με ντεσποτοφ 21 )
αν βγάλεις εύκολα τον ρικαρντο , πρέπει να μείνουν απ έξω 3 από τους Νασμπεργκ , φιλιπε , σαστρε ? ,ζιβκο ?
Τι πονοκέφαλο; Οι μεταγραφές Μπότο ας μείνουν εκτός.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Συμφωνώ με τις αναγνώσεις της μεταγραφικής σεζόν των Ginola, bono και kataramenou.

Μια μεταγραφική σεζόν πολύ υψηλού ρίσκου και θα μπορούσα να πω χωρίς ποδοσφαιρική λογική, φαίνεται να κλείνει με εντυπωσιακό τρόπο έστω και με δανεικούς .
Τουλάχιστον δίνεται χρόνος στην ομάδα για να φτάσει στο επόμενο καλοκαίρι που λήγουν συμβόλαια παικτών και προπονητή .

Προσωπικά αυτό το μεταγραφικό ντεμαραζ το περιμενα και τα 2 προηγούμενα χρονια
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και ο μουργκ μπορεί .ακόμα και ο βιειρι που δεν νομίζω να του το κάνει αυτό ο λουτσος.
Με την υπεραριθμια στα χαφ Και ο σβαμπ θα μπορούσε αν και ούτε αυτό το πιστεύω
Ρικαρντο Νασμπεργκ φιλιπε οι σίγουροι λογικά θέλει ένα ακόμα κόψιμο ή 2 αν πάρουμε και άλλον παιχτη και δεν είναι ο ΛΗΜΝΙΟΣ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η αληθεια ειναι πως το να κραταμε θεση ξενου στη λιστα για τον Ζιφκο Ζιφκοβιτς δεν ειναι λογικο...Τι λενε τα Ελληνακια που εχουμε στη θεση? Εγω αυτον θα εκοβα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το είπα.

Μπαρκαρούτσος έγραψε:https://ktelmacedonia.gr/gr/routes/list/tid=42

Εικόνα
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Και γιατί αντί να φέρω τον Λημνιό να μην δώσω την ευκαιρία στον Βρακά; Το παιδί παίζει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Λειβαδιάς και είναι και 3 χρόνια νεότερος. Δεν νομίζω ότι θα έχει κάποια τρελή διαφορά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα το κρινει ο Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Τι σου ειναι το τρομερό μεταγραφικό ντεμαραζ.. Υπάρχει το όνομα του Λημνιου κ το καλό βλέπουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”