Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
STRAFNIK ,δεν σου είπα εχθές αφήσαμε τον συγκαμενο να πάει στην Στόουκ;
Παλικάρια, μιλάμε για κορυφαία μεταγραφή, ο τύπος είναι μεγάλος αληταμπουρας και κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο, δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι για τι παίχτη μιλάμε.
Τεράστιος Ιβάν,έκανε το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού.
Παλικάρια, μιλάμε για κορυφαία μεταγραφή, ο τύπος είναι μεγάλος αληταμπουρας και κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο, δεν ξέρω αν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι για τι παίχτη μιλάμε.
Τεράστιος Ιβάν,έκανε το κόλπο γκρόσο του καλοκαιριού.
πως το λεει ο Μπανε;Dimg4a έγραψε:Ντεσποτοφ, Ντελιας, Αντριγια και απο πισω Μαρκος και Μειτε![]()
![]()
![]()
![]()
Θα παει...
Σας εκατσε καλα η τετραδα τσογλαναραδες εεεεεεεε
Βρρρρρρρρε θα παει συννεφοοοοο
Βρρρρρρρρε θα παει συννεφοοοοο
- navigator11
Ο Μαξίμοβιτς πότε πιστεύετε ότι θα έρθει; Γενάρη ή από καλοκαίρι; Εγώ κλίνω προς το δεύτερο.
-
elvetos giatros
Αφήνετε στην απέξω την παιχταρα τον Ρώσο και δεν μαρεσει . Τα ίδια κάνατε και με Μαουρισιο.
καλοκαιρι του χρονου εννοεις ή τωρα;navigator11 έγραψε:Ο Μαξίμοβιτς πότε πιστεύετε ότι θα έρθει; Γενάρη ή από καλοκαίρι; Εγώ κλίνω προς το δεύτερο.
τι να κανουμε; γυρισαμε απ' το ποτο και βλεπουμε παρτυ εδω μεσαDimg4a έγραψε:τι κανετε ξυπνιοι ρε παλαβιαρηδες? μας μουρλανε ο Ιβαναρος
ρε εγω παιζω μουσικη σαντορινη και εχω παοκμανια ανοιχτο ολη νυχτα γαμω το φελεκι μ
-
Daskalos_4
Με ταμπελα πανω του...Piero έγραψε:Λέγανε λοιπόν, φέρε τον έναν φέρε τον άλλον Ε ποιόν θέλετε να φέρουμε τον δεσποτοφ; Ε λοιπόν ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης φέρνει το δεσποτοφ στην πόλη, τι να κάνουμε δηλαδή; ( για τους μαρμιτικους)
2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- navigator11
Του χρόνου ρε, είπαμε!! Τώρα πού να βρει χώρο και χρόνο ο άνθρωπος;;sic-4 έγραψε:καλοκαιρι του χρονου εννοεις ή τωρα;navigator11 έγραψε:Ο Μαξίμοβιτς πότε πιστεύετε ότι θα έρθει; Γενάρη ή από καλοκαίρι; Εγώ κλίνω προς το δεύτερο.