Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Κατι μου λεει οτι θα παιξουμε αλλιωτικο ποδοσφαιρο φετος. Με αλογατα που εχουμε εκει μπροστα. Πω ρε φανταζομαι να καλπαζουν στην επιθεση. Φετος το τεταρτο γκολ με την χαρτς θα το δουμε πολλες φορες.
Φιλε μου ειλικρινα σου ευχομαι να φταξεις την ψυχη σου.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Έρχονται παικταράδες στον ΠΑΟΚ και η έγνοια κάποιων είναι να ασχοληθούν με κάποιους όπως εμένα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους.
Χωρίς εξαίρεση.
Τώρα ναι, ο Σαββίδης θύμισε τον Σαββίδη του 2017.
Ουτε ειρωνευομαι, ουτε στο λεω κακοπροαιρετα.
- Unpsofable78
Με δεδομένο ότι ο Λουτσεσκου αρέσκεται στο να πρεσαρουν πολύ τα εξτρεμ μας και οι πρώτες αλλαγές που κάνει συνήθως είναι στα εξτρεμ χρειάζεται ακόμη ένας. Ιδανικά να μπορεί να παίξει και φορ όπως ο Μουλεκα. Επίσης θα παίζουμε συνέχεια Πέμπτη Κυριακή. Έστω ότι παίζουμε λοιπόν ένα ματς και βασικοί πίσω από το φορ είναι Ντεσποντοφ, Κωνσταντελιας και Ζιφκοβιτς. Αλλαγές θα έχουμε ποιους; Ταισον και μετά ποιόν; Τον Μουργκ μόνο;mbison έγραψε:Ποιος θα πρωτοπαίξει ρε παιδιά, δεν χωράει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε το παλικάρι από την Besiktas!
Ο Ιβάν προφανώς συγκινήθηκε την Πέμπτη στο άκουσμα του ονόματός του κ τα χωσε
Άσε που αν είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και φορ όπως ο Μουλεκα θα έχουμε μία επιπλέον αξιόπιστη λύση.
ΙΒΑΝ σε παρακαλώ φέρε και Μουλεκα να τους μαμησουμε όλους μέσα έξω.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει ας μη το τραβάμε με τη δικαίωση του καθενός γιατί πάλι θα αρπαχτουμε!
Στηρίξτε την ομάδα τον προπονητή τους παίκτες και τη διοίκηση!
ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ ΈΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΤΠΤ ΆΛΛΟ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΠΤ ΆΛΛΟ!
αε καλαtheo-drama έγραψε:Dimg4a έγραψε:Ναι ειναι ακυρο αυτο, καποιοι περιμενανε μεταγραφες για να παρουν διαρκειας γιατι ηταν απογοητευμενοι. Και?? ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι, αφηστε τα παοκομετρα και απολαυστε το ταξιδι
Ρε να περνάν όταν ήταν ανοιχτά τα διάρκειας τότε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όσοι φωνάζαμε τόσο καιρό για την ανάγκη να ενισχυθεί ομάδα ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΡΟΩΤΑΘΛΗΜΑ από το λεκανοπέδιο του κώλου, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθαν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
Τώρα όσοι μας την πέφτετε γιατί ζηταγαμε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, δικό σας θέμα.
Η ΟΥΣΙΑ ειναι ότι ΤΩΡΑ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ

Τα οτι ναναι ας λειπουν. Λεω οτι καποιοι περιμεναν να δουν, καποιοι δεν ειχαν λεφτα. Μην ειστε απολυτοιtheo-drama έγραψε:Dimg4a έγραψε:Ναι ειναι ακυρο αυτο, καποιοι περιμενανε μεταγραφες για να παρουν διαρκειας γιατι ηταν απογοητευμενοι. Και?? ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι, αφηστε τα παοκομετρα και απολαυστε το ταξιδι
Και τι πρέπει να κάνει ο Ιβαν....
Εμείς του δείξαμε εμπιστοσύνη,όταν έπρεπε(να πάρουμε διάρκειας ,πριν τις μεταγραφές που έγιναν)......
Αυτό σου λέω..
Τα παοκομετρα από που προκύπτουν.
Ότι να ναι.
Διαφωνούμε εν τέλει,πάμε παρακάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4a την Κυρ 03 Σεπ 2023, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Ναι ρε σουρμε, ορθά εστιάζεις. Αλλά, εντάξει, μη βγαίνουν τώρα και αρχιτρολς να πουλάνε και τρέλα μετά από πράγματα απείρου κάλλους που έγραφαν κατά ριπάς εδώ μέσα για μήνες. Δηλαδή κάπου ώπα.sourmenetes έγραψε:Νταξει ας μη το τραβάμε με τη δικαίωση του καθενός γιατί πάλι θα αρπαχτουμε!
ΤΠΤ ΆΛΛΟ!
-
Unpsofable78 έγραψε:Με δεδομένο ότι ο Λουτσεσκου αρέσκεται στο να πρεσαρουν πολύ τα εξτρεμ μας και οι πρώτες αλλαγές που κάνει συνήθως είναι στα εξτρεμ χρειάζεται ακόμη ένας. Ιδανικά να μπορεί να παίξει και φορ όπως ο Μουλεκα. Επίσης θα παίζουμε συνέχεια Πέμπτη Κυριακή. Έστω ότι παίζουμε λοιπόν ένα ματς και βασικοί πίσω από το φορ είναι Ντεσποντοφ, Κωνσταντελιας και Ζιφκοβιτς. Αλλαγές θα έχουμε ποιους; Ταισον και μετά ποιόν; Τον Μουργκ μόνο;mbison έγραψε:Ποιος θα πρωτοπαίξει ρε παιδιά, δεν χωράει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέρτε το παλικάρι από την Besiktas!
Ο Ιβάν προφανώς συγκινήθηκε την Πέμπτη στο άκουσμα του ονόματός του κ τα χωσε
Άσε που αν είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και φορ όπως ο Μουλεκα θα έχουμε μία επιπλέον αξιόπιστη λύση.
+++ εχεις 1000% δικιο
-
Ετσι ειναιUnpsofable78 έγραψε: Με δεδομένο ότι ο Λουτσεσκου αρέσκεται στο να πρεσαρουν πολύ τα εξτρεμ μας και οι πρώτες αλλαγές που κάνει συνήθως είναι στα εξτρεμ χρειάζεται ακόμη ένας. Ιδανικά να μπορεί να παίξει και φορ όπως ο Μουλεκα. Επίσης θα παίζουμε συνέχεια Πέμπτη Κυριακή. Έστω ότι παίζουμε λοιπόν ένα ματς και βασικοί πίσω από το φορ είναι Ντεσποντοφ, Κωνσταντελιας και Ζιφκοβιτς. Αλλαγές θα έχουμε ποιους; Ταισον και μετά ποιόν; Τον Μουργκ μόνο;
4 παικτες για 3 θεσεις. Θελουμε ακομα εναν
-
Πριν μια εβδομάδα, όλοι λέγαμε ότι η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ καθυστερούσε δραματικα.navigator11 έγραψε:Ναι ρε σουρμε, ορθά εστιάζεις. Αλλά, εντάξει, μη βγαίνουν τώρα και αρχιτρολς να πουλάνε και τρέλα μετά από πράγματα απείρου κάλλους που έγραφαν κατά ριπάς εδώ μέσα για μήνες. Δηλαδή κάπου ώπα.sourmenetes έγραψε:Νταξει ας μη το τραβάμε με τη δικαίωση του καθενός γιατί πάλι θα αρπαχτουμε!
ΤΠΤ ΆΛΛΟ!
Μια εβδομάδα μετά, το σκηνικό άλλαξε.
Και ναι ήμουν από αυτούς που κατηγορούσα την παε για την καθυστέρηση. Δεν θα απολογηθώ.
Και τη γνωμη μου τη διατηρώ ελεύθερα. Και θα την εκφράζω. Είτε με λέτε αρχιτρολ είτε όπως θέλετε κάποιοι.
Η ουσία ειναι ότι Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και κυρίως ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Όλα τα άλλα είναι ανούσια.
- PAOKevolution
Έπινα το ποτάκι μου χαλαρός έξω και ξάφνου μήνυμα από φίλο (Γκούχου Γκούχου), θα βγει διαρροή για Ντεσποτοφ, έκλεισε. Μην σας τα πολυλογω. Άνοιξα μπουκάλι στην παρέα. Όχι για την μεταγραφή. Για τον ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΙΒΑΝ που αγαπάει τον ΠΑΟΚ μας! Με τα λάθη του με τα όλα του! Πραγματική ασπρόμαυρη αγάπη!
Ιβάν σε ευχαριστώ!
Γιώργη σε ευχαριστώ!
Βαψομαλλια σε ευχαριστώ!
Λουτσεσκου ξέρεις... 4ο φαβορί για τον μαστραπά
Υπομονή να δέσει η ομάδα. Μην περιμένετε άμεσα θαύματα.
Σημαντικότατος αγώνας αύριο.
@Sera τα σέβη μου! @Εβριτη επίσης!
Ιβάν σε ευχαριστώ!
Γιώργη σε ευχαριστώ!
Βαψομαλλια σε ευχαριστώ!
Λουτσεσκου ξέρεις... 4ο φαβορί για τον μαστραπά

Υπομονή να δέσει η ομάδα. Μην περιμένετε άμεσα θαύματα.
Σημαντικότατος αγώνας αύριο.
@Sera τα σέβη μου! @Εβριτη επίσης!
-
Πολύ δυνατή κίνηση στα χαρτιά, που "ανεβάζει" τον κόσμο και δείχνει έμπρακτα στον Λουτσέσκου ότι πάμε για μεγάλα πράγματα.
Ερώτηση: Τα σχόλια περί Λημνιού προκύπτουν από κάπου; Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για ενδιαφέρον της ομάδας για τον Δημήτρη;
Υ.Γ. Τον ΟΦΗ να κερδισω
Ερώτηση: Τα σχόλια περί Λημνιού προκύπτουν από κάπου; Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για ενδιαφέρον της ομάδας για τον Δημήτρη;
Υ.Γ. Τον ΟΦΗ να κερδισω