Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από DamoN »

Με αυτά και με αυτά μια αποστολη για το παιχνίδι με τον Ρούλη πχ σε 3 βδομαδες

Κοταρσκι
Βιειρινια ή Σαστρε
Εκονγκ
Κουλιερακης
Μπαμπά
Μειτε
Οζντοεφ
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Ντεσποντοφ
Σαματτα

Αλλαγές
Ζιβκοβιτς
Κεντζιορα
Ράφα Σοαρες
Τσιγγαρας
Σβαμπ
Μ.Αντονιο
Τάισον
Μπράντον
Τζιμας

Σημείωση :Τον βιειρινια μην τον ξεγράφετε. Τελευταία του χρόνια θα παίζει σαν 20αρης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 03 Σεπ 2023, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Dimg4a έγραψε:Ναι ειναι ακυρο αυτο, καποιοι περιμενανε μεταγραφες για να παρουν διαρκειας γιατι ηταν απογοητευμενοι. Και?? ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι, αφηστε τα παοκομετρα και απολαυστε το ταξιδι

Και τι πρέπει να κάνει ο Ιβαν....
Εμείς του δείξαμε εμπιστοσύνη,όταν έπρεπε(να πάρουμε διάρκειας ,πριν τις μεταγραφές που έγιναν)......

Αυτό σου λέω..

Τα παοκομετρα από που προκύπτουν.
Ότι να ναι.

Διαφωνούμε εν τέλει,πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4a έγραψε:Ναι ειναι ακυρο αυτο, καποιοι περιμενανε μεταγραφες για να παρουν διαρκειας γιατι ηταν απογοητευμενοι. Και?? ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι, αφηστε τα παοκομετρα και απολαυστε το ταξιδι
Ποιό παοκομετρο ρε συ; Η ΠΑΕ επέλεξε να μη δοθεί παράταση. Χρόνος για όλους, παλιούς και νέους κατόχους, υπήρξε άπλετος. Ο καθένας μας έκανε τις ιεραρχήσεις του και τις επιλογές του. Δεν τίθεται θέμα τιμωρίας κανενός. Προτιμήσαν, νομίζω, να τιμήσουν συμβολικά όσους πίστεψαν πραγματικά τη φετινή προσπάθεια, χωρίς κορδελάκια και ναζάκια. Σωστό ή άκυρο δεν ξέρω, αλλά σεβαστό καθ' όλα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι από τους τυχερούς που κατάφερα τελικά να πάρω λόγω ενός αναπάντεχου προβλήματος. Οπότε δεν τραγουδάω ... εκ του ασφαλούς.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όσοι φωνάζαμε τόσο καιρό για την ανάγκη να ενισχυθεί ομάδα ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΡΟΩΤΑΘΛΗΜΑ από το λεκανοπέδιο του κώλου, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθαν ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
Τώρα όσοι μας την πέφτετε γιατί ζηταγαμε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, δικό σας θέμα.
Η ΟΥΣΙΑ ειναι ότι ΤΩΡΑ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ
Εσυ φωναζες να φυγει ο Ιβαν κατα κυριο λογο και να ερθει αλλος να φερει παικταραδες.
Ασε τα σαπια τωρα και τις επιθεσεις και τη δηθεν "δικαιωση" γιατι δε σε παίρνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 03 Σεπ 2023, 00:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

navigator11 έγραψε:
Ποιό παοκομετρο ρε συ; Η ΠΑΕ επέλεξε να μη δοθεί παράταση. Χρόνος για όλους, παλιούς και νέους κατόχους, υπήρξε άπλετος. Ο καθένας μας έκανε τις ιεραρχήσεις του και τις επιλογές του. Δεν τίθεται θέμα τιμωρίας κανενός. Προτιμήσαν, νομίζω, να τιμήσουν συμβολικά όσους πίστεψαν πραγματικά τη φετινή προσπάθεια, χωρίς κορδελάκια και ναζάκια. Σωστό ή άκυρο δεν ξέρω, αλλά σεβαστό καθ' όλα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι από τους τυχερούς που κατάφερα τελικά να πάρω λόγω ενός αναπάντεχου προβλήματος. Οπότε δεν τραγουδάω ... εκ του ασφαλούς.
Οχι δεν καταλαβες, λεω για αυτους που λενε κατηγορηματικα οχι στην παραταση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ρε να περνάν όταν ήταν ανοιχτά τα διάρκειας τότε.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

astral έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όσοι φωνάζαμε τόσο καιρό για την ανάγκη να ενισχυθεί ομάδα ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΡΟΩΤΑΘΛΗΜΑ από το λεκανοπέδιο του κώλου, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ.
Εσυ φωναζες να φυγει ο Ιβαν κατα κυριο λογο και να ερθει αλλος να φερει παικταραδες.
Ασε τα σαπια τωρα και τις επιθεσεις γιατι δε σε παίρνει.
ΖΗΤΑΓΑ (όπως και πολλοί) να φέρει παικταράδες
Τους έφερε.
Απλά τα πράγματα.
Τι πρόβλημα έχεις ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

• το εκανα το εντιτ σε μερα χαρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 03 Σεπ 2023, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:Ρε...

Παίζει..κατι..με παίκτη της βιγιαρεαλ η κάνω λάθος;
Τι έμαθες; Μολογα;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
astral έγραψε:
Ασε τα σαπια τωρα και τις επιθεσεις γιατι δε σε παίρνει.
ΖΗΤΑΓΑ (όπως και πολλοί) να φέρει παικταράδες
Τους έφερε.
Απλά τα πράγματα.
Τι πρόβλημα έχεις ?
Δε φτανει που μας τα έπρηξες ολο το καλοκαιρι, ηρθες να το παιξεις και δικαιωμενος.
Ζηταγες να φυγει και τωρα κατσε στη γωνια σου και ρουφα και ασε τις επιθεσεις και τη "δικαιωση", πας να βγεις και απο πανω.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το ίδιο και εγώ . Όταν ήθελα να πάρω μ προέκυψε κάτι έδωσα μαζεμενα λεφτά. Μετά που μπορούσα σκέφτηκα ότι έχασα ήδη 2 παιχνίδια και ευρωπαϊκά ουτωσ Η άλλως δεν μπορώ καθημερινές λόγω δουλειας και το σκεφτόμουν ότι θα την βγάλω με εισιτήρια σε όσα πάω .Τώρα που θέλω σαν τρελος θεωρώ άδικο να πάρω . Μάγκες αυτοί που πήραν …
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Μεγάλη κίνηση ο Δεσποτοφ
Και με απόκτηση, γούστα τρελά :nairepaok:
Νταξ, φέρτε και Μουλεκα ρε, τι ζητάω :lol: :lol:
Πέρα απ την πλάκα
Οταν δεν γνωρίζουμε, καλό είναι να είμαστε
συγκρατημένοι
Ο άνθρωπος δεν κορόιδεψε ΠΌΤΕ
Σεβασμό μόνο για τον καλύτερο πρόεδρο που πέρασε ποτέ απ τον σύλλογο
Τι να λέμε τώρα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δικαιωθηκαμε λεει ο αλλος. Αυτη ειναι η καψα σας. Το εγω σας.

Δηλαδη οσοι δεν φωναζαμε και λεγαμε οτι ηταν στρατηγικη επιλογη και ταυτοχρονη πιστη στην ομαδα και στον προπονητη οτι μπορει να ανταπεξελθει στην σειρα των αγωνων της ευρωπης, ωστε να καθυστερησουμε τις μεταγραφες και να φερουμε αυτους που πραγματικα θελουμε για να μας ανεβασουν επιπεδα, τι καναμε; Δικαιωθηκαμε ολοι δηλαδη ειτε ετσι ειτε αλλιως.

Αφηστε τις δικαιωσεις και το φουσκωμα του εγω σας λιγο στην ακρη. Να βλεπετε λιγο με υπομονη και καθαρα τα πραγματα ως εχουν.

Να απολαυσουμε μπαλιτσα και μια ομορφη σεζον.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

aivas19 έγραψε:• το εκανα το εντιτ σε μερα χαρας
Έρχονται παικταράδες στον ΠΑΟΚ και η έγνοια κάποιων είναι να ασχοληθούν με κάποιους όπως εμένα.
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους.
Χωρίς εξαίρεση.
Τώρα ναι, ο Σαββίδης θύμισε τον Σαββίδη του 2017.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”