Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Δεν ξέρω αν ξανάρθει το 19 ή θα χάσουμε αυριομε κακή εμφάνιση, αλλά ευχαριστώ ρε Ιβαναρε που με έβαλες να κάνω κωλοτουμπα στα 51 μου, 100+ κιλά μουσκαρος.
Χαλάλι τα μπαν που φάγαμε ιβαναρε. Δικαίωση πουλοπομ κόντρα σε όλους. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
-
- Mr Ξερόλας 2019
psykoman έγραψε:Οι περισσοτεροι κανουν αναφορα για μη στηριξη απ τον κοσμο...και αναφερονται σ αυτους που δεν πανε γηπεδο...οχι σ αυτους που πανε...joshua έγραψε:Μιλαμε για τον ιδιο κοσμο της Τουμπας που κοιμαται, δεν στηριζει, ειναι απαραδεκτος την ωρα του αγωνα, ειναι αχαριστος απεναντι στον Ιβαν? Αποφασιστε...
Σε οσους πανε η μονη μου ενσταση ειναι οχι στην μη στηριξη αλλα στον τροπο π.χ. οργανωσης η στην επιλογη συνθηματων ανα διαστηματα του παιχνιδιου...
Ρε συ ειναι1 μύριο κόσμος στην Θεσ/νίκη και δεν μπορεί να πάρει 20.000 διάρκειας και πρέπει να κάνουμε μεταγραφές για να πάρει.
Καλά κάνουν και δεν έδωσαν παράταση.
Έπαιρνα 5 χρόνια διάρκειας μέχρι το 2019-2020 και πήγαινα σχεδόν σε όλα τα ματς,από Δράμα.
Πλέον δεν μπορώ(φαντάζομαι και πολλοί άλλοι ακομη) να πάω.
Αν έχουμε υγεία πρώτα από όλα,θέλω να φτιάξει πλέον το νέο Γήπεδο(που αυτός είναι ο στόχος του )
Τότε θα πάρω διάρκειας κ θα μετακινήσω εκεί.
Ρε είναι τυχεροί που είναι δίπλα και δεν παίρνουν διάρκειας.
Τι να πω.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Taseos έγραψε:Δε νιώσαμε μόνοι ποτέ ποντιαρα μου
Επίσης δεν θέλουμε να μας μιλάει.
Ο Τεμετερον παίδας αετς ρωτάει.
- Μπαρκαρούτσος
Κάτσε να δω τι θέση είναι ο Μυστακίδης στο φορμπψ.
Για να δω τι γίνεται με το αμερικανικό ενδιαφέρον.
Θα μας δώσει ο κύριος Πρωθυπουργός κανέναν επενδυτή;
Μήπως να κάνουμε διοίκηση λαϊκής βάσης;
Για να δω τι γίνεται με το αμερικανικό ενδιαφέρον.
Θα μας δώσει ο κύριος Πρωθυπουργός κανέναν επενδυτή;
Μήπως να κάνουμε διοίκηση λαϊκής βάσης;
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, έρχεται ο Μυτιληναίος, που μας είπε ο.....Κουλιανός.....Ο ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ!!!!!!!!!

- hasio_john
-
Αν και δεν έχω φάει μπαν (μόνο φυλακή στο στρατόTaseos έγραψε:Χαλάλι τα μπαν που φάγαμε ιβαναρε. Δικαίωση πουλοπομ κόντρα σε όλους. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Ένα μπράβο κι από μένα
Μαζί με τον Τασεο, γιατί το πιστεύει
Γιατί το forum εχει, κατά τ’αλλα, κάτι μουνιτσες…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Κυρ 03 Σεπ 2023, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πήρες 6,7 παιχταράδες (κάποιοι από αυτούς δανεικοι κιόλας), εξαφανίστηκαν οι στημένοι και οι μιρλες και όλος ο κόσμος δεν μπορεί να κοιμηθεί από την χαρά του. Όταν θα μας κανείς και το γήπεδο θα δεις τι έχει να γίνει ….
18/08 γραφήalexgarcia6 έγραψε:Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν αυτός που έκανε λόγο για κινήσεις ενίσχυσης το καλοκαίρι - μίλησε για 6-7 παίκτες που θα αποκτηθούν για να καλύψουν κυρίως ποιοτικά τους ισάριθμους που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ - και με την χαρακτηριστική ατάκα του "και εμείς πονάμε" τόνισε ότι και η οικογένεια Σαββίδη αισθάνεται άσχημα από τη κατάληξη της φετινής χρονιάς.
fast forward 3 months
-Πωλησεις 2 απο τους ποιοτικοτερους και βασικοτατους παικτες του ροστερ με εσοδα 10 χαρτια και συμβολαια ανω του 1 μυριου
-Αποχωρησεις αλλων 7 παικτων, αναμεσα σε αυτους Ολιβειρα, Κουρτιτς με βαρβατα συμβολαια + ομαρ, μπισε, νταντας
-Συνολο 9 αποχωρησεις παικτων με συνεισφορα καμια 15.000' λεπτα συμμετοχης 25 γκολακια και 15 ασσιστ
-Δαπανη 1,5 χαρτι συνολικα και την προσθηκη 4 (!) παικτων με συβολαια πολυ πολυ χαμηλοτερα απο τα 4 βαρβατα που μας αδειασαν την γωνια (αφηνω στην ακρη τα υπολοιπα 5)
Μη παθει τιποτα η οικογενεια απο την πολυ στεναχωρια για την περσινη χρονια
18/08 γραφήGospi έγραψε:Το θεμα ομως Τασεος ειναι οτι η μιζερια στα φορουμ δεν επηρεαζει την αγωνιστικη εικονα της ομαδας. Τουλαχιστον οχι στον βαθμο που την επηρεάζει η αισθητη απουσια σοβαρης ενασχολησης του ιδιοκτητη και της διοικησης με τις αναγκες της ομαδας.
Γιατι εοικεντρωνεσαι στους μιζερους και οχι σ αυτιυς π πραγματικά επηρεαζουν την ομαδα?
19/08 γραφήgika έγραψε:Παιδιά λίγο υπομονή ακόμα 2-3-4 εβδομάδες, δεν έμεινε πολύ. Αν η ομάδα μείνει ως έχει για εμένα όλα θα είναι fair play. Όχι γιατί δεν κάναμε μεταγραφες αλλά γιατί θα έχει φτάσει η κοροϊδία σε τρελα επίπεδα.
- hasio_john
Ρε σεις απολαύστε την γκαύλα της στιγμής και μην ψάχνετε τι είπε ο καθένας ..
Πάνω στην φούρια του κάποιος μπορεί να πει/ είπε καμιά μαλακία!
Θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια?
Κοιτάζουμε το αύριο και γουστάρουμε... όλοι μαζί!
Πάνω στην φούρια του κάποιος μπορεί να πει/ είπε καμιά μαλακία!
Θα τον κρεμάσουμε στα μανταλάκια?
Κοιτάζουμε το αύριο και γουστάρουμε... όλοι μαζί!